GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το κόμμα της Ντόρας: Η καρικατούρα της αχρειότητας των ανδρεικέλων...

Από τον Θύμιο Παπανικολάου http://www.resaltomag.gr/ Έχουμε γράψει πολλές φορές ότι το μητσοτακέικο αποτυπώνει πιο ακραία και καταχρηστ...

Από τον Θύμιο Παπανικολάου
http://www.resaltomag.gr/
Έχουμε γράψει πολλές φορές ότι το μητσοτακέικο αποτυπώνει πιο ακραία και καταχρηστικά, αλλά και πιο μοχθηρά την παρακμή και τη σήψη των αστικών κοινοβουλευτικών θεσμών, όλη την αχρειότητα του αστικού κόσμου και των θεσμών του.
Ένα «σύμβολο», βεβαίως της καθεστωτικής μοχθηρίας, του αμοραλισμού και του δωσιλογισμού, όταν ολόκληρο το κυβερνητικό οικοδόμημα είναι «μητσοτακισμός» (η αυθάδεια τους ψεύδους, του αμοραλισμού και του δωσιλογισμού), επιβιώνει και φυτοζωεί από το νόμο της αδράνειας, αλλά ποτέ δεν μπορεί να αναπτυχθεί και να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο.
Τα ισχυρά κέντρα εξουσίας δεν «επενδύουν» στα καμένα χαρτιά, στις...
 μελανές καθεστωτικές κηλίδες. Τις συντηρούν, όσο μπορούν υπογείως, αλλά αναζητούν το «μητσοτακισμό» σε νέα πρόσωπα που μπορεί να εξαπατήσουν.
Από αυτή την άποψη το κόμμα της Ντόρας είναι καταδικασμένο. Δεν μπορεί να περπατήσει και να παίξει κάποιο πρωταγωνιστικό ρόλο, παρά μόνο ρόλο «κομπάρσου»: «Τσόντα» των κυβερνητικών ανδρεικέλων.
Η φαιδρότητα αυτής της μητσοτακικής καρικατούρας είναι ότι αυτό-ονομάζεται πολιτικό κίνημα και όχι κόμμα. Σφετερίζονται όλοι τη λέξη «Κίνημα» όταν το μόνο «κίνημα» που γεννάει αυτά τα εκτρωματικά κατασκευάσματα είναι το «κίνημα» της σήψης και αποσύνθεσής τους, το ΚΙΝΗΜΑ της συντριπτικής λαϊκής απόρριψής τους που εκφράστηκε και πριν από λίγες μέρες με τα γιγαντιαία και ιστορικά ποσοστά της αποχής.
Όμως η νέα αυτή κατασκευή της Ντόρας (καρικατούρα «μητσοτακισμού») δείχνει κάτι πολύ σημαντικό: το τραγικό αδιέξοδο του καθεστώτος και των «νταβάδων» του.
Είναι τέτοια τα αδιέξοδα του καθεστώτος και των ισχυρών κέντρων εξουσίας (διεθνών και εγχώριων) που δεν έχουν καλύτερες λύσεις. Δεν μπορούν να βρουν τρόπους αναπαλαίωσης του σάπιου καθεστώτος τους, ούτε ΑΜΕΣΑ αξιόπιστες πολιτικές λύσεις εξαπάτησης.
Είναι αναγκασμένα λοιπόν τα κέντρα και τα παράκεντρα της εξουσίας να δουλέψουν με το υλικό που έχουν. Οι καταστάσεις είναι δραματικά εκρηκτικές και τα «συμβόλαια θανάτου» που πρέπει ακόμα να εκτελεστούν είναι ανελαστικά και ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ.
Τα νέα σχήματα με τις νέες ετικέτες και τα νέα πρόσωπα, με «έντιμους» και «άριστους», δεν βγαίνουν από τη μία μέρα στην άλλη.
Ούτε η κυβέρνηση αυτή των ξεφωνημένων ανδρεικέλων μπορεί να αντέξει πολύ. Λίγα είναι τα ψωμιά της.
Μπαίνει, συνεπώς, άμεσα και επιτακτικά η ανάγκη δημιουργίας ενός πλατύτερου κύκλου από «τσόντες»: «Οικουμενικά» υποστυλώματα του κυβερνητικού δωσιλογισμού.
Αυτή την άμεση και επιτακτική ανάγκη του κυβερνητικού δωσιλογισμού έρχεται να καλύψει το κόμμα της Ντόρας.
Την ίδια ανάγκη που καλύπτει και η άλλη καρικατούρα, ο Καρατζαφέρης.
Την ίδια ανάγκη που «γέννησε» και τη νέα κυβερνητική «τσόντα»: Κουβέλης.
Με όλους αυτούς και άλλους «ανεξάρτητους» θα κατασκευάσουν ένα κάποιο οικουμενικό κυβερνητικό σχήμα βραχείας διάρκειας, μέχρι να «γεννήσουν» (κατασκευάσουν) και άλλα νέα παρδαλά σχήματα «αρίστων» ή «αριστερών» χρωμάτων (κινήματα θα τα πούνε και αυτά): Ήδη υπάρχουν πολλές πυρετικές ζυμώσεις σε πολλά επίπεδα.
Αγωνίζονται οι «φουκαράδες» οι καπιταλιστές και οι μήτρες των «νταβάδων» (με τα πολύχρωμα παπαγαλάκια τους) να βρουν τρόπους για να εξαπατήσουν τον ελληνικό λαό και «κανάλια» διοχέτευσης και χειραγώγησης της εκρηκτικής λαϊκής οργής.
Θα αποτύχουν, έστω και αν κατορθώσουν προσωρινά να εξαπατήσουν κάποιους.
Η κρίση και η σήψη τους είναι βαθιά και αθεράπευτη. Η πολιτική ιατρική δεν προβλέπει κανενός είδους αυτό-θεραπεία.
Και η λαϊκή ΟΡΓΗ θα είναι ΣΑΡΩΤΙΚΗ.

20 σχόλια

  1. Η συμπεριφορά τους μετά την καθαρή ήττα τους στις εσωκομματικές εκλογές είναι βαθιά αντηδημοκρατική και προσβλητική για τους οπαδούς της ΝΔ που έκαναν άλλη επιλογή από αυτή που προτιμούσε η οικογένεια.

    Είναι προφανές ότι η απελπισία και πολιτική ανασφάλεια που νοιώθουν τους οδηγεί στην εγκατάλειψη της περίφημης ολύμπιας ψυχραιμίας τους.
    Τα μηνύματα που λαμβάνουν από τους πολίτες και ειδικά από τους νεοδημοκράτες είναι αποθαρυντικά για την δημιουργία του κόμματος που ονειρεύονται.

    Ποιός ενδιαφέρεται πιά για τον Βρυκόλακα της πολιτικής ζωής, τον Εφιάλτη του σύγχρονου Ελληνισμού,κακό κάνει και στην θυγατέρα του , φαίνεται πως νομίζουν ότι οι Ελληνες δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς αυτούς!!!

    Καληνύχτα κε Δράκουλα …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ότι και να πει κανείς, γιά τον "Επίτιμο"... Αποστάτη της Ελληνικής πολιτικής σκηνής και γιά τον "ρόλο" του, είναι λίγο...

    Η ελπίδα τού Μητσοτάκη και της Ντορας είναι να γίνουν εκλογές σε 1-2 χρόνια, έτσι ώστε το αποδυναμωμένο ΠΑΣΟΚ να αναγκαστεί να συμμαχήσει με το Ντοροκινημα των αρπακτικών.

    ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ--ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ--ΕΦΙΑΛΤΕΣ--ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑΥΛΩΜΕΝΕΣ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΕΣ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε., ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑ-ΚΟΥΛΑΣ ΤΗΣ ΠΟΡΦΥΡΟΓΕΝΝΗΤΗΣ ΚΟΡΑΚΛΑΣ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ΔΡΑΚΟΥΛΑ...

    Η φαμιλια Μητσοτάκη ταλαιπωρεί την Ελληνική πολιτική σκηνή επί μια εξηκονταετία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι μέθοδοι της… Αγίας Οικογένειας είναι γνωστές εδώ και περισσότερα από 60 χρόνια. Αποστασίες, δολοπλοκίες και κάθε λογής πολιτικά παιχνίδια με μόνο σκοπό την ιδιοτέλεια την αρπαχτή την εξουσία….

    Ο δύσμοιρος Ελληνικός λαός ταΐζει και πληρώνει αδρά όλη την οσία οικογένεια εξήντα χρονια τώρα και μάλλον θα συνεχίσει να τους πληρώνει εσαεί αν ο ΘΕΟΣ η ο Κουφοντίνας… δεν βάλει το χέρι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το πολιτικό προσωπικό στην Ελλάδα δεν ανανεώνεται, αντλείται από τα πιο υποβαθμισμένα και ανυπόληπτα κοινωνικά στρώματα ( γόνους, επιγονους και εγγονους επαγγελματιών της πολιτικής), η δε ψήφος των πολιτών είναι παγιδευμένη σε επιλογές ντροπής ή απελπισίας.

    Η οσία οικογένεια του Μητσοτακουλα τελείωσε πολιτικά, μαζί με το χαζοχαμόγελο της άπληστης Ντορουλας.. .

    Φτάνει μόνο να κυκλοφορήσουν σε βιβλιαράκι οι κοινωνικές των σχέσεις με την ΖΗΜΕΝΣ, με τον Χριστοφορακο, τον Φλέσσα και λοιπούς οικονομισάριους αρχιλαδιαρηδες για να εξοστρακισθούν για πάντα από τον δημόσιο βίο.

    Όλη η οικογένεια του ΜΗΤΣΟ-ΝΤΟΡΑ-ΚΟΥΛΑ και όλοι οι γνωστοί εγκάθετοι, Ντορικοι υποτακτικοί , από αυτούς που είχαν δοτά πόστα και έκαναν μέχρι τώρα κουμάντο στην πολιτική ζωή του τόπου , κυβερνούσαν δε με ελαστικές συνειδήσεις, είχαν κάποια σχέση, μικρή ή μεγάλη, βρόμικη ή καθαρή, με όλα τα δημοσιευμένα η μη οικονομικά-πολίτικα σκάνδαλα (ΖΗΜΕΝΣ - ΜΙΖΕΝΣ ΚΤΛ)

    Τα σημαντικότερα κουσούρια της οσίας οικογένειας είναι η απληστία ,η αρχομανία,η πανφαγια και το χειρότερο όμως απ΄ όλα είναι η ευτέλεια τους.
    Τα υπόλογα δώρα από τους κοινωνικούς φίλους….Μιζοφορακους κτλ (οι λεμονοστύφτες,οι φρυγανιέρες, τα πλυντήρια τα ψυγεία ,τα τηλέφωνα κτλ κουζινικα της Μαρίκας ) ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα νέα στελέχη της συμμαχίας που υποστηρίζουν την αρχομανία της άπληστης Ντορας που ζούσαν τα τελευταία είκοσι πέντε χρόνια που η αλόγα με τους επιβήτορες,τα ντορακια της και τους υποτακτικούς της ξεφτέλισε κάθε έννοια αξιοκρατίας ,αδιαφάνειας και ηθικής.

    Όλοι, μα όλοι, οι υποτακτικοι της Ντορας , από αυτούς που έκαναν μέχρι τώρα κουμάντο στην πολιτική ζωή του τόπου και δη στην Ν.Δ. και κυβερνουσαν με ελαστικες συνειδήσεις είχαν κάποια σχέση, μικρή ή μεγάλη, βρόμικη ή καθαρή, με την ΜΙΖΕΝΣ .

    ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΛΗΣΤΑ ΚΑΙ ΑΧΟΡΤΑΓΑ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ ΘΑ ΣΙΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΟΡΒΑΝΑ ,ΧΤΙΖΟΝΤΑΣ ΒΙΛΕΣ, ΠΙΣΙΝΕΣ ΚΑΙ ΟΦΣΟΡ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "ΕΛΛΗΝΙΣ" ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ = 666 !!!!

    ( 5+30+30+8+50+10+200 και
    40+80+1+20+70+3+10+1+50+50+8 =
    333 + 333= 666 )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. έχετε πλάκα , επιχειρήματα δεν έχετε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΙ ΛΕΤΕ ΒΡΕ ΧΑΧΟΛΟΙ, ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΑΝΕΤΡΕΠΑΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΟΚΚΑΛΗ, ΖΗΜΕΝΣ ΚΛΠ ΜΕ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ? ΟΤΑΝ ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΒΟΥΛΙΑΖΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΧΡΕΕΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΙ ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΟΣ? ΕΠΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΗΤΑΝ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΟΥ Η ΧΩΡΑ ΕΙΧΕ ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΥΡΛΙΑΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΩΝ ΕΓΚΑΘΕΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΤΕΧΝΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΒΑΘΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΩΝ ..ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ..ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ..ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΚΟΥΒΑΛΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΡΕΤΣΙΝΙΕΣ...ΓΙΑ ΚΡΕΜΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕ..ΟΥΣΤ ..ΓΑΛΑΖΙΑ-ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΑΦΙΑ..ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 27 Νοε 2010 1:21:00 π.μ.



    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΡΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΛΑΚΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ", ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΣΤΩ ΨΗΓΜΑΤΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ (ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ), ΠΑΡΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΚΤΡΩΜΑ-ΑΠΟΛΙΘΩΜΑ ΧΩΡΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ (Ή ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ, ΤΟΥ ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΑ, ΤΗΣ ΦΑΛΑΓΓΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ "ΠΟΥΛΙΟΥ")

    Γ@ΜΩ ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΓΜΑΤΑΛΗΤΙΚΗ, ΧΙΤΙΚΗ, ΡΟΥΦΙΑΝΟ-ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΣΑΣ, ΒΡΩΜΕΡΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ", ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΣΤΩ ΨΗΓΜΑΤΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ (ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ), ΠΑΡΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΚΤΡΩΜΑ-ΑΠΟΛΙΘΩΜΑ ΧΩΡΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ (Ή ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ, ΤΟΥ ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΑ, ΤΗΣ ΦΑΛΑΓΓΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ "ΠΟΥΛΙΟΥ")

    Γ@ΜΩ ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΓΜΑΤΑΛΗΤΙΚΗ, ΧΙΤΙΚΗ, ΡΟΥΦΙΑΝΟ-ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΣΑΣ, ΒΡΩΜΕΡΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κωλομάγουλε, η Θυγατέρα το έφτιαξε και ψάχνει για παραγιούς, εσύ και ο μάνος δεν το μάθατε ακόμα;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. -----------------------------------
    XTIKIO PASOK
    ΚΑΤΟΥΡΑΣ ΑΙΜΑ ΜΕ ΠΥΟΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ
    ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ...

    ΚΑΙ ΣΒΗΝΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ
    ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΓΑΜΗΜΕΝΗ,,

    ΜΕ ΑΡΕΣΕΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ
    ΠΟΥ ΣΕΡΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ
    ΤΟ ΠΑΧΥ ΕΝΤΡΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΚΡΕΜΕΤΑΙ
    ΚΑΙ ΛΕΚΙΑΖΕΙ ΑΚΟΜΑ
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΤΟΥ PRESS - ΠΑΣΟΚ.
    -----------------------------------
    και ΑΠΟΛΟΓΕΊΤΑΙ Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. Ανώνυμος ...
    ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ", ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΣΤΩ ΨΗΓΜΑΤΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ (ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ), .....

    ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ
    ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΑ
    ΚΑΘΑΡΑΜΑΤΑ ΠΑΣΟΚ-ΝΤΟΡΑΣ ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ.
    με τον κώλο τρυπητό....και ανοιχτό.
    ====================================

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. MHN THN ΠΡΟΜΟΤΑΡΕΤΕ!ΜΑΣ ΠΛΑΣΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΜΠΕΤΕ ΕΠΙΔΕΞΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    ΑΥΤΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΜΟΝΑΧΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΝΤΟΡΑ.ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΜΟΝΟ Η ΝΤΟΡΑ.ΑΥΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΕΙΝΑΙ.ΒΑΛΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΤΗΣ ΩΣ ΑΠΟΔΙΟΠΟΜΠΑΙΟΣ ΤΡΑΓΟΣ.ΕΣΕΙΣ ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ...ΣΑΝ ΚΑΤΣΙΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΝΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ!!!ΟΥΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΟΥΤΕ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΟΣ ΕΙΝΑΙ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 27 Νοε 2010 9:29:00 π.μ.



    ΣΙΓΑ ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΑ

    ΓΙΑΤΙ ΛΕΡΩΘΗΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 27 Νοε 2010 10:28:00 π.μ.

    ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΕΙΣΤΕ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ!!!!!!!ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΧΟΥΝΤΑ ΕΧΟΥΜΕ,ΟΛΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΑΣ!ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ,ΔΙΟΡΙΣΑΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΜΟΡΦΩΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΙΑΞΑΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ.ΤΟ 95%ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΣΕΠ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΛΥΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ.Η ΧΩΡΑ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΥΠΕΡΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΦΑΓΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΛΩΠΟΔΥΤΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΡΕΙ,ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ,ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ ΣΑΣ ΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΨΕΥΤΕΣ.ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΕΙΣΤΕ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ!!!!!!!ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΧΟΥΝΤΑ ΕΧΟΥΜΕ,ΟΛΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΑΣ!ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ,ΔΙΟΡΙΣΑΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΜΟΡΦΩΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΙΑΞΑΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ.ΤΟ 95%ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΣΕΠ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΛΥΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ.Η ΧΩΡΑ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΥΠΕΡΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΦΑΓΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΛΩΠΟΔΥΤΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΡΕΙ,ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ,ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ ΣΑΣ ΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΨΕΥΤΕΣ.ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΧΑΝΣ ΑΪΧΕΛ (πρώην υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας- Συνέντευξη στην Ελευθεροτυπία):

    «Η Ελλάδα μπήκε στην ΟΝΕ με το «σπαθί της»»

    Μεγάλες ευθύνες για το οικονομικό ναυάγιο της Ελλάδας ρίχνει στην κυβέρνηση της ΝΔ, ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Χανς Άϊχελ. Ο πολιτικός που ήταν από τους πρωταγωνιστές να μπει η Γερμανία στην ευρωζώνη, δηλώνει ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις πως η Ελλάδα παραποίησε στοιχεία, ή τουλάχιστον δεν παραποίησε όσο άλλοι προκειμένου να μπει στη ζώνη του ευρώ.

    ΕΡ: Τι πιστεύετε ότι πήγε λάθος στην Ελλάδα και ποιος ο ρόλος των κερδοσκόπων στην οικονομική κρίση;

    - Πιστεύω ότι στην Ελλάδα μεγάλο ρόλο για τα όσα βλέπουμε σήμερα, έπαιξε η τελευταία κυβέρνηση των συντηρητικών της ΝΔ, η οποία αύξησε τρομερά το δημόσιο χρέος, διόγκωσε τον κρατικό μηχανισμό και με το χρέος αυτό εξαπάτησε την Ε.Ε. Άλλα έλεγαν πριν από τις εκλογές και άλλη ήταν η πραγματικότητα που είδαμε έπειτα από αυτές. Οι κρατικές δαπάνες ξέφυγαν από κάθε έλεγχο. Ενώ μας έλεγαν ότι το έλλειμα έφθανε στο 6%, τελικά ανακαλύψαμε ότι ήταν πάνω από το 12%. Την κατάσταση αυτή εκμεταλλεύθηκαν και οι κερδοσκόποι, οι οποίοι και όξυναν την κρίση. Εάν όμως δεν υπήρχε το τρομερό αυτό δημόσιο χρέος της Ελλάδας, οι κερδοσκόποι δεν θα είχαν την ευκαιρία αυτή. Η Ελλάδα τους άνοιξε την πόρτα. Και μέσω της Ελλάδας, χτυπούν τώρα την ευρωζώνη και συνολικά την Ευρώπη.

    ΕΡ: Διατελέσατε υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας την περίοδο καθιέρωσης του ενιαίου ευρωπαϊκού νομίσματος. Πιστεύετε ότι η Ελλάδα προκειμένου να εισέλθει στην ευρωζώνη, παραποίησε οικονομικά στοιχεία; Και αν ναι, ήταν μόνον η Ελλάδα που έκανε κάτι τέτοιο;

    - Εγώ δεν μπορώ να πω ότι η Ελλάδα παραποίησε στοιχεία. Δεν υπάρχουν αποδείξεις. Αντίθετα, μπορώ να πω ότι την εποχή εκείνη, η Ελλάδα έκανε πολύ μεγάλες προσπάθειες στον οικονομικό τομέα, προκειμένου να γίνει ισότιμο μέλος της ευρωζώνης. Όμως και τότε δεν εκπλήρωνε ένα κριτήριο: αυτό του συνολικού χρέους, το οποίο ήταν στο 60% (σ.σ. σήμερα- 130%!!!!). Η Ελλάδα όμως δεν ήταν μόνη της στην κατάσταση αυτή. Το ίδιο συνέβαινε και σε χώρες όπως η Ιταλία και το Βέλγιο. Γενικά μπορώ να πω ότι η ελληνική στατιστική δεν είναι καλή. Ούτε και η φορολογική πολιτική. Για εμένα είναι σίγουρο ότι η Ελλάδα εξαπάτησε τους εταίρους της το 2009. Δεν γίνεται να λες πριν από τις εκλογές ότι το έλλειμμα είναι 6% και μετά να ανακαλύπτουμε ότι είναι μεγαλύτερο του 12%. Αυτό είναι εξόφθαλμη εξαπάτηση. Είναι πρωτοφανές. Να τονίσω και κάτι ακόμη. Η Ελλάδα την εποχή ένταξης στο ευρώ, παρουσίασε τα οικονομικά της στοιχεία στην Επιτροπή, αλλά και στην ΕΚΤ. Τα δύο αυτά όργανα εξέτασαν πολύ καλά τα στοιχεία και αυτοί ήταν που έδωσαν την έγκρισή τους για ένταξη της Ελλάδας στην ευρωζώνη. Δεν υπάρχει καμιά απόδειξη ότι η Ελλάδα «μαγείρεψε» τα οικονομικά της στοιχεία.


    ΔΕΞΙΑ - Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗ ΧΩΡΑ


    Παρατηρητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση