GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπαίνουν "τοποτηρητές" στο δήμο της Αθήνας...

Παγώνουν όλες οι αποφάσεις του Κακλαμάνη και των συνεργατών του. Ξεκινά οικονομικός έλεγχος... Από τον Χρήστο Μπουκάτη ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Σύμφωνα μ...

Παγώνουν όλες οι αποφάσεις του Κακλαμάνη και των συνεργατών του. Ξεκινά οικονομικός έλεγχος...

Από τον Χρήστο Μπουκάτη
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας, ο νέος δήμαρχος της Αθήνας Γιώργος Καμίνης είναι αποφασισμένος να εγκαταστήσει άμεσα -ίσως και από σήμερα- σε όλες τις υπηρεσίες και οργανισμούς του δήμου "τοποτηρητές" οι οποίοι θα ελέγχουν τις δραστηριότητές τους μέχρι να αναλάβει κανονικά τα καθήκοντά της η νέα δημοτική αρχή στις αρχές του έτους.
Ορισμένοι λένε ότι θα αρχίσουν ταυτόχρονα και οικονομικοί έλεγχοι στο δήμο, αν αυτό μπορεί να γίνει άμεσα.
Το σίγουρο είναι ότι με το νέο έτος θα μπουν ελεγκτές στο δήμο και μέχρι τότε θα...
 ενημερώνονται για όλες τις οικονομικές συναλλαγές οι συνεργάτες του νέου δημάρχου, συναλλαγές οι οποίες θα είναι μόνο οι τρέχουσες. Οποιαδήποτε άλλη ενέργεια και απόφαση από τον μηχανισμό Κακλαμάνη παγώνει.

13 σχόλια

  1. Υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ στον Πειραιά στις επόμενες εκλογές,ο Λεωνίδας Γρηγοράκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ στον Πειραιά στις επόμενες εκλογές,ο Λεωνίδας Γρηγοράκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και τώρα οι αδελφοί μουσουλμάνοι προσεύχονται στο τζαμί του Πανεπιστημίου Αθηνών. Βεβηλώνουν τον χώρο όπου καποτε έδωσα όρκο.Τι χειρότερο, τι αισχρότερο θα δούμε ακόμη Χριστέ μου; Λαθροκαμίνι ετοιμάσου για το καθαρτήριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΡΑΒΟ!
    Κατω οι Γαλαζιοι Κλεφτες κ Απατεωνες!
    Ζητω οι Πρασινοι Κλέφτες κ Απατεωνες!
    Κ επειδή οι Πρασινοι ειναι πιο πεινασμενοι γιατί δεν εχουν μπορεσει να διορισουν στο Δημοσιο, θα βγαλουν το αχτι τους στον Δημο!
    Να'μαστε καλα να σας πληρωνουμε, Πολυχρονεμενοι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτοί που γεμίζουνε τους τοίχους των νεοκλασικών με graffiti ή που αλαλάζουνε τα κομματικά τους συνθήματα εκεί με τις ντουντούκες, δεν σε ενοχλούνε φίλε 8:33:00 π.μ.;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αφιερωμένο σε όσους δεν ψήφισαν


    (ΔΝΤ : o ελληνικός λαός κατάλαβε και η αριστερά στην εξουσία
    νίκησε !!!)
    αλλά πάρτε το και σε οπτικοακουστική μορφή για να το …διαδώσετε παντού.



    Αυτά είναι δεν έχει ξαναγίνει στον κόσμο..
    Νο1 μαλάκες ανά τον κόσμο.
    =============================

    πλήρως αναμενόμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 1. Η οικονομία μας έχει διαλυθεί μετά την διάλυση της βιομηχανίας και της βιοτεχνίας των τελευταίων 30 ετών ( Λαός-πασόκ στην εξουσία, τυχαίο; δεν νομίζω)
    2. Η παιδεία μας έχει διαλυθεί τα τελευταία 30 χρόνια μετά την έλευση του πασοκ στην εξουσία ( τυχαίο ; δεν νομίζω)
    3. Η κοινωνία μας έχει χάσει όλα τα Ελληνικά της στοιχεία, τα ερείσματα εκείνα που την συγκροτούσαν και την κρατούσαν ενιαία ( γλώσσα, οικογένεια, ηθική, θρησκεία,πατριωτισμός)
    4. Η αποδόμηση των αξιών, των στοιχείων εκείνων που απαρτίζουν καθε πολιτισμικό και πολιτικό κύτταρο, από το άτομο, την οικογένεια μέχρι την κοινωνία χάθηκαν. Οι απάτριδες παραγκώνισαν τους πατριώτες. Οι άθεοι και οι μουσουλμάνοι εκτόπισαν τους ορθόδοξους. Οι άλαλοι βάρβαροι υποκατέστησαν τους Ελληνόφωνους. Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΛΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΠΛΕΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 1. Η οικονομία μας έχει διαλυθεί μετά την διάλυση της βιομηχανίας και της βιοτεχνίας των τελευταίων 30 ετών ( Λαός-πασόκ στην εξουσία, τυχαίο; δεν νομίζω)
    2. Η παιδεία μας έχει διαλυθεί τα τελευταία 30 χρόνια μετά την έλευση του πασοκ στην εξουσία ( τυχαίο ; δεν νομίζω)
    3. Η κοινωνία μας έχει χάσει όλα τα Ελληνικά της στοιχεία, τα ερείσματα εκείνα που την συγκροτούσαν και την κρατούσαν ενιαία ( γλώσσα, οικογένεια, ηθική, θρησκεία,πατριωτισμός)
    4. Η αποδόμηση των αξιών, των στοιχείων εκείνων που απαρτίζουν καθε πολιτισμικό και πολιτικό κύτταρο, από το άτομο, την οικογένεια μέχρι την κοινωνία χάθηκαν. Οι απάτριδες παραγκώνισαν τους πατριώτες. Οι άθεοι και οι μουσουλμάνοι εκτόπισαν τους ορθόδοξους. Οι άλαλοι βάρβαροι υποκατέστησαν τους Ελληνόφωνους. Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΛΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΠΛΕΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μετά την απομάκρυνση από το ταμείο και την… κάλπη ουδέν λάθος αναγνωρίζεται…
    ΑΠΟΧΗΚΟΙ !!!
    ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ..κότες λυράτες που σας ΓΑΜΑΝΕ ΟΙ ΚΟΚΟΡΕΣ ΤΟΥ ΔΝΤ-ΠΑΣΟΚ.


    …Αυτό θα έπρεπε να το ξέρουν καλά οι Ελληνες που ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ καθώς, όπως σας γράφαμε όλες τις προηγούμενες ημέρες, οι εκλογές είναι ένας πολιτικός σταθμός, οι δήμαρχοι και οι περιφερειάρχες εκλέχτηκαν, όμως το Μνημόνιο και η Τρόϊκα είναι εδώ.

    Η πρώτη συνάντηση που είχαν οι επικεφαλής της Τρόϊκας με τον Γ. Παπακωνσταντίνου επιβεβαίωσαν όλα όσα φοβόμασταν. Ζήτησαν ακόμη πιο σκληρά μέτρα, ειδικά τώρα που ανακοινώθηκε το έλλειμμα στο 15,4% και στο 9,4% για το 2010, δηλαδή υστέρηση εσόδων πάνω από 2 δισ. ευρώ.

    Απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, έως και στο 30% του υπαλληλικού δυναμικού, λουκέτο ή εξυγίανση προβληματικών ΔΕΚΟ, άνοιγμα όλων των κλειστών επαγγελμάτων και άμεσα, νέο εργασιακό νομοσχέδιο με αντικατάσταση των κλαδικών από επιχειρησιακές συμβάσεις, δραστικές περικοπές σε υγεία, παιδεία, άμυνα. Μεταξύ αυτών είναι:

    Η άμεση μείωση του ευρύτερου δημοσίου τομέα κατά 30%, το κλείσιμο προβληματικών και ζημιογόνων φορέων και επιχειρήσεων του δημοσίου και των δήμων- με απολύσεις των υπαλλήλων για τους οποίους παύουν να υφίστανται οι υφιστάμενες θέσεις εργασίας-, το άνοιγμα έως το τέλος του έτους όλων ανεξαιρέτως των κλειστών επαγγελμάτων, οι νέες παρεμβάσεις στα εργασιακά, όπως με την αντικατάσταση των κλαδικών με ατομικές συμβάσεις, οι δραστικές περικοπές στις δαπάνες για άμυνα, υγεία, παιδεία και οι νέες παρεμβάσεις στο ασφαλιστικό σύστημα. Βεβαίως σίγουρα θεωρούνται κι άλλα φορολογικά μέτρα όπως η αύξηση του ΦΠΑ, αύξηση των αντικειμενικών αξιών κ.λπ.

    Το σίγουρο είναι ότι η μεγάλη σφαγή, με ότι αυτό συνεπάγεται για τον κόσμο, θα γίνει σε νοσοκομεία, υγεία, ΔΕΚΟ και δήμους, με την εποπτεία της τρόικας. Μάλιστα, τα στοιχεία του υπουργείου προϊδεάζουν για το ύψος αυτής της περικοπής των δαπανών. Σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά:

    Από τα 3,8 δισ. της αύξησης του ελλείμματος για το 2009, τα 3,7 δισ. ευρώ προέρχονται από τον ευρύτερο δημόσιο τομέα (1,9 δισ. ευρώ από την ένταξη των ελλειμμάτων και των χρεών 10 ΔΕΚΟ και τριών οργανισμών στα στοιχεία της Γενικής Κυβέρνησης και 1,8 δισ. ευρώ από την επανεκτίμηση προς τα κάτω των πλεονασμάτων ΟΤΑ, ασφαλιστικών ταμείων και ΝΠΔΔ)

    Από τα 3,5 δισ. ευρώ της αύξησης του ελλείμματος για το 2010, τα 3,4 δισ. ευρώ προέρχονται από τον ευρύτερο δημόσιο τομέα (0,7 δισ. ευρώ από την ένταξη των ελλειμμάτων και των χρεών 10 ΔΕΚΟ και τριών οργανισμών στα στοιχεία της Γενικής Κυβέρνησης και 2,7 δισ. ευρώ από την επανεκτίμηση προς τα κάτω των πλεονασμάτων ΟΤΑ, ασφαλιστικών ταμείων και ΝΠΔΔ).

    Μ’ αυτό τον τρόπο η Τρόϊκα μας προετοιμάζει για το μεγάλο μαχαίρι που θα πέσει μέσα στο 2011. Κι όσοι είχαν πιστέψει ότι το μήνυμα των εκλογών ελήφθη γελάστηκαν. Ο Γ. Παπανδρέου θεωρεί ότι πήρε λευκή επιταγή διάρκειας τριών ετών και μαζί με τα φιλαράκια του στην τρόϊκα θα βάλουν βόμβα στα θεμέλια του ελληνικού κράτους. Μέσα στο 2011 θα φανεί το μέγεθος της φτώχειας και της ανεργία με σφραγίδα ΔΝΤ, αλλά το χειρότερο είναι ότι ακόμη κι αυτή η σφαγή δεν θα αποτρέψει το ακόμη πιο μοιραίο: την αναδιάρθρωση του χρέους με ότι αυτό συνεπάγεται.
    Η πρώτη συνάντηση της Τρόϊκας στην Αθήνα και η αξιολόγηση της οικονομίας αποτελεί το πρώτο κρύο ντους σε αυτά που ακολουθούν.

    ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
    ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΟΙ...
    ΝΑ ΤΟ ΠΛΥΝΕΤΕ ΜΕ ΚΡΥΟ ΝΕΡΟ
    Για να μην πονάει πολύ..κότες >>>>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Kirie Kamini...tha ghini kamia erevna....se afta' kai ala?
    Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ ...του Νικ. ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ
    Μετά από τα 2.471.179,00 εκατομμύρια € ξοδεύτηκαν για τον κήπο που σήμερα εκτός από εγκαταλελειμμένος με ξεραμένα φυτά και εγκληματική και φτηνή διαμόρφωση του χώρου,
    Χτίζουν και μία νέα εκκλησία κόστους 1.765.000,00 € σαν να μην έφταναν οι άλλες τρεις εκκλησίες που υπάρχουν στον ίδιο χώρο.
    http://angelosaracini.blogspot.com/2010/08/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΧΞΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΕΣ ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ LE SPOT KAI ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΑΥΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ,ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ
    ( και απο τον Πολιτισμικο οργανισμο , τον 9,84FM.κτλ)ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ...( δηθεν για καλλιτεχνικες εκδηλωσεις αλλα στην ουσια για εξωφληση των πολυδαπανων διαφημιστικων προεκλογικων εξοδων των πρωην δημοτικων αρχοντων...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. κατασκηνωσεις δημου αθηνας μεσω ασεπ για 4μηνη συμβαση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση