GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διπολικό "complaint letter"...

Του Γιάννη Μάλλιαρη Αγαπητοί πολιτικοί και πολιτευόμενοι , Γράφω για να σας παραπονεθώ για την αναστάτωση που προκαλέσατε στο εισαγωγικ...

Του Γιάννη Μάλλιαρη
Αγαπητοί πολιτικοί και πολιτευόμενοι,
Γράφω για να σας παραπονεθώ για την αναστάτωση που προκαλέσατε στο εισαγωγικό μας σεμινάριο "Διπολική διαταραχή σε απλά Ελληνικά" (http://seminars.bipolar.gr/). Εξαιτίας των εκλογών σας αυτό το μήνα αναγκαστήκαμε να ακυρώσουμε το σεμινάριο μας. Σας γράφω ένα από αυτά τα ωραία complaint letters που αρέσει στους φίλους μου τους Άγγλους να...
γράφουν και κάθε φορά ταράζουν το σύστημα.
Έτσι στα γρήγορα έχω 10 παράπονα:
1. Δεν είναι δυνατόν κάθε φορά που κάνετε τις εκλογές σας να παραλύει όλη η χώρα μας, πόσο μάλλον να μας αποσυντονίζετε από το διπολικό μας πρόγραμμα και να προκαλείτε συναισθηματική διαταραχή σε εμάς και στα μέλη μας.
2. Δεν είναι δυνατόν όλοι να σας βρίζουν και τελικά οι μισοί Έλληνες να πολιτεύονται και οι άλλοι μισοί να απέχουν.
3. Δεν είναι δυνατόν να πολιτεύεται και η Κουτσή Μαρία και η πραγματική Κουτσή Μαρία να είναι καλά κρυμμένη σπίτι της. Ρωτήστε και το φίλο μου τον Θανάση (http://kafeneiotonamea.blogspot.com/)
4. Δεν είναι δυνατόν να κόβετε από τη γιαγιά μου από τη σύνταξη των 500 ευρώ της και να της στέλνετε ενημερωτικά και εκκλήσεις για να γίνει μέλος του κόμματός σας και να σας πληρώνει και ετήσια συνδρομή των 30 ευρώ (3 φορές πιο ακριβή από τη δικιά μας). By the way, δεν ήρθε να σας ψηφίσει γιατί λέει ότι δεν αξίζετε τα 6 ευρώ του ταξί.
5. Δεν είναι δυνατόν να μιλάτε για πράσινη οικονομία και πράσινα άλογα και να βρομίζετε όλη την Ελλάδα με τις φάτσες σας.
6. Δεν είναι δυνατόν να μιλάτε για ηλεκτρονικές συνταγογραφήσεις όταν στην Ελλάδα του 2011 συνεχίζουν να δένουν τους ψυχικά ασθενείς στα κρεβάτια τους και να τους έχουν πεταμένους σε άσυλα και τρώγλες. Πόσο μάλλον να υπάρχουν ακόμα γιατροί που να παίρνουν φακελάκια για να κάνουν τη δουλειά τους στο δημόσιο σύστημα υγείας.
7. Δεν είναι δυνατόν να εκβιάζετε τη χώρα και τους πολίτες της, που όσο και διαφθαρμένοι και εαν είναι και τους έχετε κάνει, ποτέ δεν θα έχουν τα προνόμια και τις ζωές σας αλλά ούτε και ευτυχώς την αλαζονεία σας.
8. Δεν είναι δυνατόν πολλοί από εσάς να έχετε κάνει περιουσίες έστω και με αρκετά υψηλούς βουλευτικούς μισθούς και επιδόματα και η λέξη φυλακή να μην υπάρχει καν στο μυαλό σας. Όπως θα σας πούνε και οι πλούσιοι φίλοι σας οι Μαρξιστές, ο Μάρξ το είχε αποδείξει το πράγμα ότι είναι μαθηματικά αδύνατο για έμμισθο άνθρωπο να νικήσει το καπιταλιστικό σύστημα. Ο Μάρξ βέβαια δεν ζούσε στην σύγχρονη Ελλάδα και τον χαρτζιλίκωνε ο φίλος του ο Χέγκελ (ας είναι καλά και οι δικοί μου φίλοι).
9. Δεν είναι δυνατόν να βλέπουμε το ΔΝΤ και να το μεταφράζουμε ως τη Διπολική Νέα Τάξη και να το βλέπουμε ως μία καλύτερη λύση από τη δικιά σας μετεξεταστέα τάξη.
10. Δεν είναι δυνατόν να συνεχίσετε να υπάρχετε, όπως υπάρχετε και όπως λέει και η φίλη μας η Μαρία να μας προκαλείτε τη συναισθηματική εκδοχή!

Έχοντας λάβει υπόψιν σας το complaint letter μου απαιτώ την απάντησή σας, άμεση αποζημίωση για τη ζημιά που μας προκαλέσατε αυτό το μήνα στο σεμινάριο μας (μπορείτε να χορηγήσετε ένα σεμινάριο http://sponsors.bipolar.gr/) καθώς και τη συγνώμη σας.
Σε περίπτωση που σας τάραξε το complaint letter μου, ως ευαίσθητος πολίτης αλλά και ψυχολόγος σας ζητώ συγνώμη και το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι θα εξετάσουμε σοβαρά την ένταξή σας σε κάποιο από τα ερχόμενα θεραπευτικά προγράμματά της ΕΔΟ.

Με τα τιμής,
Γιάννης Μάλλιαρης 
Δρ. Γιάννης Μάλλιαρης, BSc. Hons, PhD, Ιδρυτής & Πρόεδρος της ΕΔΟ (http://yanni.bipolar.gr/)
Ψυχολόγος, Διδάκτωρ & Επίτιμος ερευνητής του Πανεπιστημίου του Λονδίνου, Institute of Psychiatry, King's College London (http://yanni.bipolarlab.com/)

6 σχόλια

  1. Ρίξε είτε ΜΟΝΟ του είτε ΜΑΖΙ με τον Υποψήφιο που θέλεις το ΑΤΥΠΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ. Βάλε τους υποψηφίους του 2ου Γύρου των εκλογών να ζητήσουν μόνοι τους να καταμετρηθούν οι ψήφοι για Δημοψήφισμα ώστε να καταμετρηθούν και οι δικοί τους ψήφοι που συνδυαζόμενοι βγαίνουν άκυροι! Δειτε την προταση αναλυτικα εδω http://wp.me/pUPWv-1uS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στον ΠΕΙΡΑΙΑ ψηφίζουμε στον δεύτερο γύρο , όλοι οι Πειραιώτες τον ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΒΑΣΙΛΗ .
    Β . Μιχαλολιάκος , σπουδές: Ιατρική Αθηνών . Ειδικότητα : ογκολόγος ,εργάστηκε στο ΝΙΜΙΤΣ.
    Και ήταν βουλευτής της Ν.Δ .Παρατήθηκε τώρα .
    Γ . Μίχας : τεχνολόγος ναυπηγός ,ανωτέρα σχολή αναξίου λόγου , για να λέει ότι έχει τελειώσει κάτι ,για να μην φαίνεται εντελώς αγράμματος .
    Και εργάστηκε στα ναυπηγία Σκαραμαγκά ως μόνιμος φυτευτός συνδικαλιστής του ΠΑΣΟΚ.
    Επίσης είναι και ζωγράφος ( ντικιτάνγκας ;;;; )
    Δεν έχει πάει στην σχολή καλών τεχνών του πολυτεχνείου ,ούτε απ έξω δεν μπόρεσε να περάσει .
    Η μόνη του εκπαίδευση ήταν τα ιδιαίτερα που του έκανε ο Λαλιώτης για το πώς θα δουλεύει τον κοσμάκη και να τον φλομώνει στις μπαρούφες και να τα χάβει ο κοσμάκης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΔΑΓΚΩΤΟ ΚΙΚΙΛΙΑ ΒΑΣΙΛΗ .
    ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΔΑΓΚΩΤΟ ΚΙΚΙΛΙΑ ΒΑΣΙΛΗ ,
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΡΧΗΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΝ ΣΓΟΥΡΟ Γ , ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ , ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΜΑΦΙΑ
    ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ . ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΜΕ ΜΑΣΤΕΡ
    ΣΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ . Π . Χ . ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ Ο ΣΗΜΗΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΑΝ ,
    ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΗΛΘΑΝ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1980 , ΠΑΚΕΤΑ ΝΤΕΛΟΡ Κ.Λ.Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πασοκ

    Στηριξτε δημοκρατικους υποψηφιους

    παρα τα λαθη

    και τις αβλεψιες τους ειπε ο Δρ Κουτσουκος στη Μηλιωνη!

    Η δεξια παραμονευει απο την δικη σου ΑΠΟΧΗ!!

    Να συμμετεχουμε ολοι στις εκλογες, εδω και τωρα!!

    Τακης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα 32 τηλέφωνα του Πάγκαλου που αισθάνεται πλέον πολύ μόνος στην κυβέρνηση...

    Υψηλούς τηλεφωνικούς λογαριασμούς (στα σταθερά, αλλά και τα κινητά) συνεχίζουν να κάνουν τα μέλη της κυβέρνησης και επιμένουν να χρεώνουν ακόμη και αυτή τη στιγμή το Ελληνικό Δημόσιο με δεκάδες χιλιάδες ευρώ μηνιαίως. Το παράδειγμα δίνει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Θ. Πάγκαλος, με λογαριασμό που φτάνει τις 2.530 ευρώ μηνιαίως και ακολουθεί ο υπουργός Επικρατείας κ. Χ. Παμπούκης , με λογαριασμό 2.600 ευρώ».

    Tα στοιχεία που δημοσιοποιήθηκαν για τα έξοδα κινητής τηλεφωνίας του Πολιτικού Γραφείου του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Θ.Πάγκαλου, δεν αφορούν έναν αριθμό κινητού, αλλά το σύνολο των συνδέσεων της κινητής τηλεφωνίας του Γραφείου, διευκρινίζει με ανακοίνωσή του ο ίδιος ο κ. Πάγκαλος.

    Μάλιστα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης σημειώνει ότι κακώς δεν προσδιορίστηκε, επακριβώς, στο σχετικό έγγραφο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, ότι ο λογαριασμός δεν αφορά έναν αριθμό κινητού, αλλά το σύνολο των συνδέσεων της κινητής τηλεφωνίας που εξυπηρετούν τις ανάγκες ολόκληρου του Πολιτικού του Γραφείου του (σημειώνεται ότι στο ποσό περιλαμβάνονται συνδέσεις φωνής και δεδομένων)....

    ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ
    ΜΕ ΦΕΚ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΙΑΣ
    ΚΑΘΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ..

    ΠΟΣΑ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΓΡΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ????
    ΨΗΦΙΣΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΑ
    ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΣΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΓΙΑ 70 ΕΥΡΩ.

    = Αυτά δεν έπρεπε να τα καλύπτει από την τσέπη του ;
    Τις περικοπές ξέρουμε να τις κάνουμε ΜΟΝΟ για τους ΑΛΛΟΥΣ!
    Αλλά θα έρθει η ώρα σας, που θα πάει…

    ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ.....ΠΙΟ ΑΙΣΧΡΟ !!
    = 1000000 ήταν τα τηλέφωνα της Μπατζελή για δυο μηνες !!
    17 χιλιάρικα ημερησίως !!!

    ΡΕ ΓΑΜΙΟΛΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ..
    ΤΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΝΕ...
    ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ !
    ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ..ΠΟΥΤΑΝΟ..ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ” Εχω βαρεθεί να ακούω πολιτικούς, δημοσιογράφους, τα κανάλια, το κόσμο στα καφενεία, παντού να μιλάνε για το Μνημόνιο.

    Ξέρετε την αλήθεια; Σήμερα θα παρουσιάσω μόνο τον πίνακα 1, σελίδα 1349 του νόμου 3845, ΦΕΚ 65/2010. Ο Πίνακας λέει τα δημοσιονομικά μέτρα που περιλαμβάνει το πρόγραμμα.
    Πάμε λοιπόν να δούμε τα μέτρα για το 2010.
    Οπως βλέπετε από τα μέτρα του 2010, θα εξοικονομήσουμε 5800 εκατομύρια.

    Τελειώσαμε; Οχι βέβαια, έρχεται το 2011. Αν δεν καταλάβατε ακόμα το 2011, θα εξοικονομήσουμε άλλα 9.650 εκατομύρια, δηλαδή υπεδιπλάσια από το 2010, δηλαδή το αγγούρι θα είναι διπλάσιο το 2011. Για δείτε:

    Πάγωμα των συντάξεων!
    Μείωση των υψηλότερων συντάξεων!
    Αύξηση του ΦΠΑ
    Περαιτέρω αύξηση στα καύσιμα, στα ποτά και στα τσιγάρα!
    Φορολόγηση αυθαίρετων κτισμάτων!
    Πράσινα τέλη!
    Αύξηση αντικειμενικών αξιών 400 εκατομύρια
    Εξοικονόμηση πόρων από τον Καλλικράτη 500 εκατομύρια.

    ΚΑι μετά από αυτά έρχεται το 2012.
    Πάρτε και το 2012 να το έχετε.
    Ζείτε ακόμα ;
    Για δείτε τι λέει για το 2012.
    Πάγωμα συντάξεων!
    Διεύρυνση φορολογικής βάσης ΦΠΑ!
    Μείωση προσλήψεων δημοσίων υπάλλήλων πέραν του 5 προς 1!!
    Αυτό για όσους σας τάζουν θέσεις στο δημόσιο.
    Ανάπτυξη θέλετε.
    Πάρτε μείωση δημόσιων επενδύσεων 500 εκατομύρια.
    Προσέξτε τώρα και το τελευταίο.
    ΜΗ καθορισμένα μέτρα για λειτουργικά έξοδα 900 εκατομύρια!!!

    Αντέχετε;;
    Ε, πάρτε και το 2013
    Βλέπετε τι λέει;
    Πάγωμα συντάξεων και το 2013!
    ΜΗ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ 4200 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ,δηλαδή το 2013, θα πάρουνε μέτρα που θα πρέπει να αποδώσουν όσο ΟΛΕΣ οι περικοπές
    του 2010!!!

    Ακόμα αναπνέετε, και δεν σας έχουν φορολογήσει ;
    Δεν πειράζει.
    Υπομονή.
    Εσεις οι 500.000 Ελληνες που έχετε καταφέρει να ζείτε, θα δείτε τα βάσανα σας να τελειώνουν το … 2015, γιατί ακόμα υπάρχει το 2014, που έχει και αυτό μέτρα.

    Πάρτε και το 2014.
    Προσέξτε τώρα.
    Το 2014, και μόνο τότε θα σταματήσει τη φορολογία των κερδοφόρων επιχειρήσεων, χάνοντας 600 εκατομύρια, αλλά προβλέπει εξοικονόμηση από μη καθορισμένα ακόμα μέτρα 4700 εκατομυρίων!!!

    ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ.
    ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2014 ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΘΟΥΝ 30 ΔΙς ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΟΥΝΤΑΙ 5,8!!!

    Από σήμερα λοιπόν ό,τι ακούτε από οποιονδήποτε, θα μπορείτε να ρίχνετε μια ματιά στους λογαριασμούς και να ξέρετε τι σας περιμένει.
    Αν έχετε τάσες αυτοκτονικές διαβάστε όλο το νόμο ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ!!!

    Κι ενώ ο νόμος γράφει όλα αυτά, έχεις τον έναν και τον άλλον, να διαμορφώνουν γνώμη, για τον 15χρονο που θα δουλεύει με 400 ευρώ, ή τη ποσόστωση ναυτικών στο Ζενίθ, “κρύβοντας” με την έντονη δημοσιοποίηση τέτοιων περιπτώσεων, το εγκληματικό σύνολο.
    Ε, λοιπόν.
    Οσοι τα λένε αυτά, ή ξέρουν και μας δουλέυουν, ή είναι βλάκες, ή και τα δύο.
    Αντε καληνύχτα, συνάδελφοι μελλοθάνατοι….

    Υ.Γ. Οσοι μπορείτε, διακινήστε τα παραπάνω στοιχεία, με οποιονδήποτε τρόπο. Ετσι κι αλλιώς δεν μου φαίνεται ότι θα τολμήσει κανένα επίσημο μέσον να τα δημοσιοποιήσει ευρέως.”

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση