GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ορκίζεται βουλευτής η γραμματέας της Εξεταστικής Επιτροπής για τη Siemens...

Παίρνει τη θέση του Απόστολου Κατσιφάρα που εκλέχτηκε περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Από τον Στάθη Παλαιολόγο Ο βουλευτής Αχαϊας του ΠΑΣΟΚ...

Παίρνει τη θέση του Απόστολου Κατσιφάρα
που εκλέχτηκε περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας
Από τον Στάθη Παλαιολόγο

Ο βουλευτής Αχαϊας του ΠΑΣΟΚ Απόστολος Κατσιφάρας εξελέγη ως γνωστόν Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας και θα πρέπει μέχρι το τέλος του έτους να παραιτηθεί από τη Βουλή για να αναλάβει τα νέα καθήκοντά του.
Τη θέση του στη Βουλή θα πάρει η πρώτη επιλαχούσα κ. Μαρία Κυριακοπούλου η οποία πάντως παρουσιάζει το εξής ενδιαφέρον: Είναι υπάλληλος της Βουλής (έχοντας διατελέσει και σύμβουλος υπουργών όπως ο Άκης Τσοχατζόπουλος και ο Αλέκος Παπαδόπουλος) και μάλιστα τους τελευταίους μήνες είναι γραμματέας της Εξεταστικής Επιτροπής που διερευνά το σκάνδαλο της Siemens!
Ωστόσο σε βάρος της έχει υποβάλλει  ένσταση η...
νυν περιφερειάρχης Ηπείρου Δήμητρα Μπάστα η οποία είχε πάρει 137 ψήφους λιγότερες στις προηγούμενες εκλογές στο νομό Αχαϊας.

8 σχόλια

  1. ΣΟΒΑΡΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΟΠΡΙΑ.
    ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μερικά συμπεράσματα για το αποτέλεσμα των πρόσφατων εκλογών…

    Αν κάτι γίνεται εμφανές είναι η αμηχανία και η οργή της Υπερσυντηρητικής Δεξιάς Αθήνας και Θεσσαλονίκης.

    Η βολεμένη και τηλεορασόπληκτη κάστα είχε ευδοκιμήσει μες στην αδράνεια και τη διαφθορά.

    Το πολιτικό τους πλαίσιο: ένα μίγμα από εθνικιστικά κλισέ και φοβίες, λαϊκισμό, άγνοια των διεθνών τάσεων και απολύτως επιφανειακή αντίληψη των πραγμάτων.

    Μόνον έτσι μπορεί να εξηγηθεί ότι δεν καταθλίβονται από την απαράδεκτη ποιότητα ζωής στην πόλη, από το τεράστιο χρέος με το οποίο επιβαρύνθηκαν οι δήμοι (Αθήνας και Θεσσαλονίκης), από την πολιτιστική στασιμότητα και τη θεσμική αποσάθρωση.

    Ευτυχώς, όμως, οι Αθηναίοι και οι Θεσσαλονικείς αποφάσισαν να απολυμάνουν πολιτικά τις πόλεις τους.

    Και τώρα αρθρόποδα, παράσιτα, ερπετά και λοιπά χαμερπή της τοπικής πολιτικής ας αποσυρθούν στους υπονόμους της κοινωνίας, όπου ανήκουν. ..


    ΒΡΕ ΟΥΣΤ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ Η ΚΥΡΙΑ:ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΦΤΙΑΞΑΝΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ,ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!
    κ.ΠΡΟΕΔΡΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.ΟΤΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΟΤΙ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ.ΞΕΦΤΙΛΑ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟ0ΝΟ Η ΜΑΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΑ ή ΜΕ ΜΕΤΑΤΑΞΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ κ.ΚΑΜΙΝΗ ΚΑΙ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΥΧΙΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ . ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ.ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ Η ΚΥΡΙΑ:ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΦΤΙΑΞΑΝΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ,ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!
    κ.ΠΡΟΕΔΡΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.ΟΤΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΟΤΙ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και θα πάρει και αναδρομικά της αποδοχές από πέρσι τον Οκτώβρη. Αυτά δεν αφήνουν τους ελεγκτές της τρόικας να τα καταργήσουν . Όχι μόνο αυτή αλλά και όσοι αντικαταστήσου παρετηθέντες βουλευτές. ΓΙΑΤΙ ???????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μας δουλεύουν ρεεεεε !
    Λαε ξύπνα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΜΟΙΒΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ.
    ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΜΙΣΘΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΛΑΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.....ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΜΑΓΙΚΗ ΧΩΡΑ...ΠΑΝΤΑ ΗΞΕΡΕ ΝΑ ΑΜΟΙΒΕΙ ΤΟΥΣ"ΑΞΙΟΥΣ".-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έχω την εντύπωση πως η Κυρία Μπάστα είναι βολεμένη όλων των περιστάσεων. Γνωρίζετε ασφαλώς πως είναι περιφερειάρχης Ηπείρου. Ήταν όμως και σε υπεύθυνη θέση τοποθετημένη την εποχή της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Τώρα και βουλευτής. Ωραία πράγματα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση