GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υποχωρούν τα spreads...

Η δήλωση του πρωθυπουργού ότι δεν θα γίνουν εκλογές οδηγεί σε υποχώρησε τα spreads. Ενώ στα τέλη της προηγούμενη εβδομάδας ξεπέρασαν τις 90...

Η δήλωση του πρωθυπουργού ότι δεν θα γίνουν εκλογές οδηγεί σε υποχώρησε τα spreads. Ενώ στα τέλη της προηγούμενη εβδομάδας ξεπέρασαν τις 900 μονάδες, φθάνοντας και τις 922, σήμερα έχει πέσει αισθητά και αυτή τη στιγμή κινούνται περί τις 887 μονάδες.

19 σχόλια

  1. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ Η ΔΕΞΙΑ ΠΟΥ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΝΤΑΙ .ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ.ΟΣΟΙ ΔΕΙΝΟΠΑΘΗΣΑΝ ΟΣΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ Η ΑΔΙΚΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ.ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΖΩ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ Η ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΡΑΕΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΟΙ ΣΥΝΑΣΠΙΣΤΗΚΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΝΟΣ.ΝΤΡΟΠΗ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΣ
    ΓΕΩΡΓΙΟ Α ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. .Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ.ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΙΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΠΟΙΟΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΤΟΝ ΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΕΥΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δέν παίζετε με τις τύχες τις χώρας ….

    μέ άλλα ΤΟΝ ...παίζετε
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ μεγάλα παιδιά… 60χρονα..
    με τον ΔοΝηΤή στον κώλο.
    και το πετσάκι στο χέρι πάνω-κάτω...

    ντροπή ρε γελοίε....σάτυρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μάλλον τα αποτέλεσματα δείχνουν ότι ΥΠΟΧΩΡΕΙ Η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙ Ο ΤΣΙΤΑΣ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΞΕΜΑΛΛΙΑΣΜΕΝΟΣ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΟΡΓΙΛΟΣ , ΑΥΤΙΑΣ ΚΑΙ Η ΓΡΙΑ Η ΠΑΜΠΟΝΗΡΗ , Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΑΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ. Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ .ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ .ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΕΣ ΚΟΦΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΠΡΟΠΑΝΤΟΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΑΣ ΛΥΠΑΜΕ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΣ.ΟΣΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΣΤΕ.ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ,ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΝ ΟΧΙ ΑΠΛΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΡΠΑΓΕΣ.ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΟΙ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δέν παίζετε με τις τύχες τις χώρας ….

    μέ άλλα ..παίζετε
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ μεγάλα παιδιά… 60χρονα..
    με τον ΔοΝηΤή στον κώλο.
    και το πετσάκι στο χέρι πάνω-κάτω...

    ντροπή ρε γελοίε....σάτυρε
    διεστραμμένε Γιωργάκη.
    Έχεις και ΑΔΕΛΦΑΡΕΣ...της παντρειάς !!
    χιχιχιχι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΤΕ.ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.ΠΟΣΟΥΣ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΗΔΕΣ ΕΚΑΝΕ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ,ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΓΡΑΦΙΑΔΕΣ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΝ ΟΠΩΣ ΟΙ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ . ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΜΙΣΗ ΚΑΙ ΠΑΘΗ ΑΛΛΑ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΗΜΙΑ
    ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ.
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ?

    ΑΥΤΟΣ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ?
    Ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ?
    Ο ΑΡΧΙΠΛΑΣΙΕ ΠΟΥΣΤΡΙΚΟΣ ΑΝΤΡΙΚΟΣ ?
    Η ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΗ ΣΚΥΛΑ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ?

    ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ?

    Ή ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ !!!
    ΓΙΑΤΙ Τελικα το ακουσαμε και αυτο.

    Μας ειπαν οι Γκαιμπελισκοι της κυβερνησης οτι: η αποχη περιλαμβανει οπαδους μας που ειναι "προβληματισμενοι" (μαλακισμενοι θα ελεγα)που τους εχουν πληγωσει τα αναγκαια μετρα (που πηραμε να τους ξεπατωσουμε).

    Το ακουσατε αυτο φραπεδακηδες; αντε τωρα στην ουρα στον ΟΑΕΔ να παρεις κανενα επιδομα-ξεροκομματο για να την βγαλεις και αυτο αν το παρεις. Αν ψαχνεις για δουλεια κατσε μην βιαζεσε θα βρεις....αν κλεινουν 4000 επιχειρησεις καθε μηνα μην στεναχωριεσε στα αρχιδια σου θα θα θα σου δωσουν αυτοι το 2013...κανε υπομονη και εσυ συνταξιουχε μην παραπονιεσε θα σου δωσουν 200 ευρω!!!ετσι γιατι ειστε καλα παιδια με αγυριστα κεφαλια κομματικα τυφλωμενα.
    Τι θελεις πετρελαιο ;
    δεν σου φθανει η συνταξη ; απληστε...θα σου δωσει ο παραμυθας μπολικα περιμενε...τι ειναι το 2013 ουτε 4 χρονια και αν δεν προλαβεις θα σου στειλει λουλουδια στον ταφο.
    Σπουδαιος λαος .....μμμ μαγκια κλανια και κωλο φινιστρινι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 12:29 ΚΑΙ 12:36

    ΦΙΛΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΑΓΩΝΙΑ ;
    ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ;
    ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ.
    ΕΔΩ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΕΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΗΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ.
    ΤΙ ΖΗΤΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΣΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φωφώ Μαρ........α8 Νοε 2010, 1:42:00 μ.μ.

    Να σας ζήσεις ο ΨΕΥΤΑΡΑΣ, που μας πούλησε στους Δο Νη Τα ράδες και μας υποδούλωσε.
    Στον Β γύρο να δούμε τα αποτελέσματα ίσως μειωθεί η αποχή τότε ο μεγάάάάάάάάλος τι θα κάνει?????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πρωθυπουργός υπό προθεσμία..

    Επαιξε και έχασε

    Όταν ένας πρωθυπουργός, με νωπή εντολή και ισχυρή κοινοβουλευτική πλειοψηφία, αισθάνεται την ανάγκη να ….απειλήσει το εκλογικό σώμα με …εκλογές και τελικά δεν πραγματοποιεί την …απειλή του, τότε αυτός ο πρωθυπουργός είναι υπό προθεσμία. Αυτοακυρώθηκε στην πράξη. Εξηγούμαι:

    1. Αν η απειλή ήταν μια καθαρή μπλόφα, τότε πρόκειται για μια ακόμα προσπάθεια εξαπάτησης του εκλογικού σώματος. Στην περίπτωση αυτή ο πρωθυπουργός εξέρχεται με την αξιοπιστία του βαριά τραυματισμένη.

    Από εδώ και στο εξής, ποιος θα τον πάρει στα σοβαρά;

    1. Ο κ. Παπανδρέου, δείλιασε τελικά να πραγματοποιήσει την …απειλή του από το φόβο απώλειας της εξουσίας. Η εξουσία είναι γλυκιά για ανθρώπους σαν τον κ. Παπανδρέου, ας μη γελιόμαστε. Ο πρωθυπουργός, είδε την απάντηση του ελληνικού λαού και πανικοβλήθηκε. Όμως, όταν ένας πρωθυπουργός φοβάται την κρίση του λαού, σύντομα θα χάσει και την εμπιστοσύνη του, αν δεν την έχασε ήδη.

    1. Όταν ένας πρωθυπουργός σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή, βάζει το στενό του κομματικό συμφέρον, πάνω από αυτό της χώρας, δεν είναι μόνο ένας αδίστακτος δημαγωγός, είναι επικίνδυνος να χειρίζεται τις τύχες αυτής της χώρας. Αξιζε να υποστεί η χώρα αυτήν την ….ταλαιπωρία για τον κ. Σγουρό; Προφανέστατα και δεν άξιζε, αλλά…

    1. Τέλος, μήπως η απειλή των εκλογών δεν ήταν εντελώς μπλόφα, αλλά μια πολύ καλά σχεδιασμένη ενέργεια που στόχο είχε τη δημιουργία μιας οικονομικής και πολιτικής κρίσης (μη λησμονούμε ότι τα spreads μετά την διακαναλική του κ. Παπανδρέου πήραν την ανηφοριά, στο χρηματιστήριο χάθηκαν περίπου 5 δις και τα σενάρια της πτώχευσης επανήλθαν) που θα δικαιολογήσει την επιβολή νέων και πλέον επώδυνων μέτρων ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μαζόχες "΄Ελληνες", ντρέπομαι που γεννήθηκα σ΄αυτήν την υπέροχη χώρα που τώρα την κατοικούν Γραικύλοι !!

    Ά να χαθείτε όλοι σας μαζί με το ΓΑΠ, το Σαμαρά, τη Ντόρα και τον Καρατζφύρερ σας !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανωνυμε με τα κεφαλαια,φιλε του Γαπ,ερωτηση:
    Οταν γραφεις μαλακιες τον παιζεις συγχρονως?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΕΛΙΚΑ ΝΙΚΗΣΑΝ ..ΠΑΣΟΚ ΜΕΙΟΝ 1ΕΚΑΤΜ ΨΗΦΟΥΣ...ΝΔ 550ΧΙΛ ΜΕΙΟΝ ΨΗΦΟΥΣ..ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΗ ΡΟΥΦΗΧΤΡΑ-ΜΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΛΛΑΔΑ..ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΦΟΥΓΚΟΚΩΛΑΡΙΟΥΣ..ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΕΛΙΚΑ ΝΙΚΗΣΑΝ ..ΠΑΣΟΚ ΜΕΙΟΝ 1ΕΚΑΤΜ ΨΗΦΟΥΣ...ΝΔ 550ΧΙΛ ΜΕΙΟΝ ΨΗΦΟΥΣ..ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΗ ΡΟΥΦΗΧΤΡΑ-ΜΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΛΛΑΔΑ..ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΦΟΥΓΚΟΚΩΛΑΡΙΟΥΣ..ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ κ. ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

    ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΖΕΣ Ή ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ??

    ΑΠΑΝΤΗΣΕ:



    Είναι δυνατή έξοδος από το Μνημόνιο, τονίζουν ειδικοί αναλυτές, εδώ και τώρα! Είναι δυνατή έξοδος από το Μνημόνιο και μπορεί να γίνει ως εξής:

    Οι Ελληνικές Κρατικές Τράπεζες, όπως και οι Ιδιωτικές μπορούν να δανειστούν από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα με επιτόκιο 1%

    (μόνο ένα τοις εκατό), βάζοντας ως εγγύηση τα Ελληνικά Κρατικά Ομόλογα, που δέχεται η Ε.Κ.Τ. Οι Ελληνικές Κρατικές Τράπεζες μπορούν να δανειστούν έως 120 δις και να τα μετα- δανείσουν στο Ελληνικό Κράτος μόνο με 1,3% !! .

    Έτσι το Κράτος θα επιστρέψει στην τρόικα και στο Δ.Ν.Τ. τα δανεικά και βγαίνουμε από την επιτήρηση. Επίσης να βγουν ειδικά ομόλογα για Ομογενείς, ειδικά έντοκα γραμμάτια για τα 320 δις ευρώ καταθέσεις των Ελλήνων!


    ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση