GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αδούλωτη Κερύνεια...

Από Αδούλωτη Κερύνεια Εκ μέρους του Σωματείου Αδούλωτη Κερύνεια και εμάς προσωπικά σας, ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το Νέ...

Από Αδούλωτη Κερύνεια

Εκ μέρους του Σωματείου Αδούλωτη Κερύνεια και εμάς προσωπικά σας, ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το Νέο Χρόνο, με υγεία και οικογενειακή ευτυχία.
Για εμάς η ευτυχία του Νέου χρόνου θα είναι να εντείνουμε τον αγώνα και να καταφέρουμε να αποτρέψουμε τη νομιμοποίηση οποιασδήποτε έκτασης και μορφής νομιμοποίηση των κατοχικών δεδομένων η οποία τροχοδρομείται για τις αρχές του Νέου έτους, μέσα από πιέσεις και εκβιασμούς και να επανατοποθετηθεί το Κυπριακό ως Θέμα εισβολής και κατοχής με στόχο την απελευθέρωση.
Με τη δύναμη του Θεού, την επιμονή μας και τη διεθνή λαϊκή αλληλεγγύη είμαστε βέβαιοι για την επιτυχία.
Με την ευκαιρία σας παρακαλούμε να συμβάλετε σε αυτή την...
 προσπάθεια ψηφίζοντας θετικά, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΚΑΜΕΙ, το πιο κάτω Ψήφισμα στην πιο κάτω Ηλεκτρονική Διεύθυνση. Για να ψηφίσετε πατάτε ctrl+ click πάνω στην διεύθυνση, ή πληκτρολογήστε τη διεύθυνση στο διαδίκτυο:
Προωθείστε το για ψήφιση σε γνωστούς και φίλους οπουδήποτε, στην Κύπρο ή στο εξωτερικό
Με εκτίμηση
Για το Σωματείο
Κλεάνθης Σολέας
Πρόεδρος
Ιωάννης Σιεκέρσαββας
Γραμματέας

1 σχόλιο

  1. Γειά σας παιδιά. Και του χρόνου ο Ελληνισμός να γιορτάσει στην Ελεύθερη Κερύνεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση