GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παγώνουν για τρία χρόνια οι εισφορές στον ΟΑΕΕ...

Από το http://www.asfalisinet.gr/ Το πάγωμα των ασφαλιστικών εισφορών του Οργανισμού Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ), για τα επ...

Από το http://www.asfalisinet.gr/
Το πάγωμα των ασφαλιστικών εισφορών του Οργανισμού Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ), για τα επόμενα τρία χρόνια ανακοίνωσε ο διοικητής του φορέα, Γεράσιμος Βουδούρης, στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ).
Σχετικά με την ευνοϊκή ρύθμιση οφειλών «Ρυθμίζω-Κερδίζω» που εφάρμοσε ο ΟΑΕΕ, ο κ. Βουδούρης τόνισε ότι αν και εισπράχτηκαν 27 εκατ. ευρώ από 80.000 ασφαλισμένους που συμμετείχαν στη ρύθμιση, καθώς η οικονομική κρίση εμποδίζει αρκετούς να ανταποκριθούν στην αποπληρωμή των χρεών τους.
Παράλληλα ο διοικητής του ΟΑΕΕ εξήγγειλε την...
 αναδιάρθρωση των υπηρεσιών του Οργανισμού, καθώς και τον εκσυγχρονισμό του με την εφαρμογή της ηλεκτρονικής αναγραφής των εργαστηριακών εξετάσεων.
Για τον χρόνο έκδοσης σύνταξης από τον ΟΑΕΕ, ο κ. Βουδούρης είπε ότι τώρα απαιτούνται τέσσερις-πέντε μήνες, ανακοίνωσε όμως ότι θα υπάρξουν ενιαία κέντρα συντάξεων ανά περιοχή, όπως στην Αττική και στη Θεσσαλονίκη.

6 σχόλια

  1. Η Κριση και η ΛΥΣΗ !!

    http://tamgr.blogspot.com/


    ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΕΙΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΟΑΕΕ,2 ΜΗΝΕΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΟΘΕΙ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ (ΕΦΟΣΟΝ ΣΥΛΛΕΧΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ),2 ΜΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΤΑΜΕΙΟ (ΠΧ ΙΚΑ) ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΟΦΕΙΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ 2-3 ΜΗΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 7 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΤΑΞΗ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΠΑΓΩΜΑ ΤΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΘΑ ΕΥΝΟΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ,ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΕΤΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πως θα λειτουργήσουν τα ενιαία κέντρα συντάξεων;;;;ένα μόνο για ολόκληρη την Αθήνα;;;και ένα μόνο για ολόκληρη την Θεσ/νίκη;
    για να περιμένουμε να βγούν οι συντάξεις μετά από χρόνια;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οι αδικιες του ΤΕΒΕ: ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΕ ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΦΠΑ, ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ, ΗΜΕΡΗΣΙΟ "Ζ" ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΣΟΥ ΛΕΕΙ εγω σαν τεβε τοσα θελω.... ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ 882ευρω ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΑΕΙ ΑΝ ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΩ!! ΑΛΛΗ ΑΔΙΚΙΑ: ΕΓΩ ΚΑΛΟΥΜΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ "ΤΕΒΕ" ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 12 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΤΕ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΜΗΝΙΑΙΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ 1200ευρω ΕΙΤΕ 12 ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΕ ΜΗΝΙΑΙΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ 14400ευρω ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΣΟ! ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΒΕ ΔΕΝ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΓΩ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΩΝ, ΕΕ ΠΩΣ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΗ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ.....?? ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΤΕΒΕ" ΑΛΛΑ "ΚΛΕΒΕ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ,ΓΙΑΤΙ "ΠΑΓΩΝΟΥΝ" ΕΝΩ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΜΕΙΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΕΩΝ ;


    ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΖΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτά δεν είναι ταμεία ρε

    Αυτά είναι κανονικοί νταβατζίδες

    Μη πληρώσει κανένας

    Να μας κάνουνε τη χάρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση