GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα χωρίς Χριστό Χριστούγεννα‏...

Από το http://www.manifestomag.gr/ Αγαπητοί φίλοι χρόνια πολλά –καλά και τιμημένα. Σας ενημερώνουμε ότι κυκλοφορεί την Τρίτη 28/12 το ν...

Από το http://www.manifestomag.gr/
Αγαπητοί φίλοι χρόνια πολλά –καλά και τιμημένα.
Σας ενημερώνουμε ότι κυκλοφορεί την Τρίτη 28/12 το νέο μας τεύχος στα περίπτερα των Αθηνών με αφιερώματα στα "Χωρίς Χριστό Χριστούγεννα", στην "Κρίση [της αξιοπιστίας] των ΜΜΕ", σχόλια στην τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, βιβλιοκρισίες κ.ά.
Αναλυτικά τα περιεχόμενα του τεύχους στο www.manifestomag.gr
Καλή πρωτοχρονιά σε όλους!

2 σχόλια

  1. Εδώ είναι Μπουρδέλο και Μπουρδέλο πρέπει να το συνεχίσουμε, και τρανταχτό παράδειγμα η στάση των Φαρμακοποιών που προσπαθούνε με λυτούς και δεμένους να διατηρήσουν τα προνόμια που εις βάρος όλων των άλλων Ελλήνων κατέχουν, προνόμια που τα πήραν έχοντας ανθρώπους στην εξουσία!!!!
    Από πού και ως που μια επιχείρηση Φαρμακείο που εκτός από τα φάρμακα πουλά και καλλυντικά και παπούτσια να έχει κέρδος επί των φαρμάκων, για τα καλλυντικά και τα παπούτσια δεν ξέρω, 26/100 που λένε οι φαρμακοποιοί ή 36/100 που λέει το Υπουργείο?
    Ποιοι τελικά γδέρνουν τα Ταμεία και το Δημόσιο τα φάρμακα ή οι φαρμακοποιοί? Και γιατί σε μια εποχή όπως αυτήν που ζούμε να μην τους λέει το Δημόσιο, η Κυβέρνηση δηλαδή δεν θα κερδίζετε παραπάνω από 12-15/100? Ποια επιχείρηση έχει τόσο καλά όπως αυτοί οι κύριοι εξασφαλισμένη πελατεία? Πόσα και πόσα δεν πουλάνε εκτός συνταγών και που ο κάθε ένας από εμάς το έχει κάνει ουκ ολίγες φορές? Πόσοι είναι αυτοί οι Έλληνες που και με την φαρμακολαγνεία που μας δέρνει δεν έχουμε αγοράσει, η κάθε οικογένεια, φάρμακα αξίας τουλάχιστον πεντακοσίων ευρώ αποκλειστικά από την τσέπη μας?
    Και ερχόμαστε στην περίφημη άδεια που έχουν για να μπορούν να λειτουργούν το φαρμακείο. Ποιος τους την έδωσε? Το Δημόσιο! Και εκεί να την επιστρέφουν και να μην την κληρονομούν στα παιδιά τους . Τα υπόλοιπα Ελληνόπουλα τίνος Θεού είναι? Μπάσταρδα είναι? Πουτάνας παιδιά είναι αποκλεισμένα κοινωνικά και μη βλέποντας στον ήλιο μοίρα? Κύριοι της Κυβέρνησης θα διαπράξετε το μέγιστο έγκλημα της Ηθικής Προδοσίας απέναντι στο σύνολο του Ελληνικού Λαού αν διατηρήσετε αυτήν την Άθλια κατάσταση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κτηματομεσίτες, άλλη κάστα καταφερτζήδων που βέβαια δεν φταίνε αυτοί οι ίδιοι αλλά το Κράτος που ζούμε και φτιάξαμε τους ανέχεται που όμως είναι καιρός να γίνει δίκαιο, και προπαντός δίκαιο Κράτος!!!
    Από πού και ως που ένας κτηματομεσίτης που το μόνο του έξοδο είναι να διατηρεί ένα γραφείο με τέσσερεις κυριολεκτικά τοίχους και να πηγαίνει να δείχνει σε έναν αγοραστή το σπίτι που του εμπιστεύτηκε ένας πωλητής, να παίρνει 3-4/100 από τον πωλητή και άλλα τόσα από τον αγοραστή? Δηλαδή ένα σύνολο 7-8/100 επί της αξίας που θα συμφωνηθεί από τον πωλητή και τον αγοραστή! Όχι αυτήν που θα γραφτεί στα συμβόλαια και η οποία είναι ασφαλώς μικρότερη αλλά επί της εμπορικής που συμφωνήθηκε!!!
    Δηλαδή αν ένα ακίνητο έχει συμφωνηθεί στα 200.000 Ευρώ Ο ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΊΤΗΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ περίπου 15.000 Ευρώ μη έχοντας βάλει στο ακίνητο αυτό ούτε το σάλιο τους! Τουτέστιν όσα βγάζει ένας που εργάζεται σε ένα εργοστάσιο, ένας υπάλληλος οπουδήποτε, ένας νεοδιοριζόμενος και βάλε για ένα ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΡΟΝΟ! Τουτέστιν με πέντε τέτοιες πωλήσεις και θα έχει πληρώσει το νοίκι του γραφείου του, και θα έχει πληρώσει τον υπάλληλο που πιθανόν να έχει και του έχουν μείνει καθαρά περισσότερα από όσα κερδίζει ένα στέλεχος επιχείρησης επί ένα ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΡΟΝΟ!!!..... ή τρεις το ελάχιστο εργαζόμενοι σαν επάλληλοι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση