GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν πληρώνουμε διόδια...

Από το http://epitropesdiodiastop.blogspot.com/   Στις 24-12-10, παραμονή Χριστουγέννων, χιλιάδες συναγωνιστές του κινήματος «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝ...

Από το http://epitropesdiodiastop.blogspot.com/ 
Στις 24-12-10, παραμονή Χριστουγέννων, χιλιάδες συναγωνιστές του κινήματος «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΙΟΔΙΑ-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ», σε όλη την Ελλάδα, έδωσαν δυναμικό παρόν, στο Πανελλαδικό άνοιγμα των διοδίων που πραγματοποιήθηκε.
Το Κίνημά μας, άνοιξε τα διόδια που εκμεταλλεύονται η Ολυμπία οδός, η Νέα Οδός, η Αττική οδός, η Αιγαίον, η Εγνατία οδός, για αρκετές ώρες, επιτρέποντας στους δεκάδες χιλιάδες διερχόμενους οδηγούς να περνούν χωρίς να καταβάλλουν το χαράτσι.
Η Πανελλαδική αυτή κινητοποίηση, συνοδεύτηκε από πολύ μεγάλο ενθουσιασμό και επευφημίες από τους οδηγούς, οι οποίοι έρχονται καθημερινά σε επαφή με το φάσμα της ανεργίας, της περιστολής των ασφαλιστικών τους δικαιωμάτων, της μείωσης των μισθών και των συντάξεων και των ολοένα αυξανόμενων χαρατσιών και εξαθλίωσης που μας επιφυλάσσει η κυβέρνηση του ΔΝΤ.
Το διαρκώς διογκούμενο κίνημα κατά των διοδίων, το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του εργατικού κινήματος, διατρανώνει με τον πιο εμφατικό τρόπο την...
 απαίτηση για κατάργηση όλων των διοδίων, για ελεύθερους δρόμους και χώρους για όλους.
Στην κινητοποίηση μοιράστηκε άφθονο υλικό ( δεκάδες χιλιάδες καρτέλες «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ») και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για νέες αμεσοδημοκρατικές συνελεύσεις και κινητοποιήσεις σε όλη την Ελλάδα!
-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΙΟΔΙΑ-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ
-ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ
περισσότερες πληροφορίες και βίντεο:
http://www.epitropesdiodiastop.blogspot.com/
http://www.oxidiodia.gr/
http://www.youtube.com/watch?v=LBciMUldNk8&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=Bj3wuDjFpCg&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=gVqXXRQ-ngo&feature=player_embedded
http://epitropesdiodiastop.blogspot.com/2010/12/star-24122010.html

7 σχόλια

  1. κατω η χουντα των σοσιαλιστων....κατω η χουντα των...
    "αγωνιστων" του πολυτεχνειου.....
    κατω οι νενεκοι.....κατω οι αμερικανοδουλοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με αυτά και με εκείνα, η Ολυμπία Οδός ήδη ετοιμάζεται να εγκαταλείψει το έργο.... Οι τράπεζες σταμάτησαν να δανείζουν (αφού δεν πρόκειται να πάρουν τα χρηματά τους όταν κανένας δεν θα πληρώνει), το κράτος δεν δίνει χρήματα (ούτε πρόκειται να δίνει στο μέλλον με τέτοια κρίση) και τα μόνα έσοδα που υπάρχουν είναι από τα διόδια που δεν φτάνουν για τίποτα!!! Κατά τα άλλα, ό ψευτοεπαναστάτες με τις πόρσε κάνουν αγώνα για να μην πληρώνουν 3€!!! Προτιμούν να σκοτώνονται και να σκοτώνουν σε αυτό τον παλιόδρομο που όπως όλα δείχνουν Θα λειτουργεί για πολλά-πολλά χρονια ακόμα. Μπράβο μας, τα καταφέραμε πάλι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να και ο μαλακας που επιβεβαιωνει τον κανονα. Πληρωνε εσυ που φαινεται δεν πληρωνεις αρκετα με την φορολογια σου, τα τελη κυκλοφοριας , τον φορο στα καυσιμα και τοσα αλλα. Αν σκοτωθεις εσυ σε ενα δρομο σαν τον Κορινθου- Πατρων που εισπρατονται διοδια απο το 1953 ας νομιζεις οτι δεν φταιει το κρατος των μεγαλοεργολαβων και της μιζας. Αληθεια ποσοι απο εμας που ειμαστε στο κινημα μας εχεις δει με πόρσε. Ουστ παλιομαλακα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΕΤΙΧ ΚΑΙ Η ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.
    ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
    ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΟΥ ΚΟΤΕΣ ΔΙΠΛΟΛΕΙΡΑΤΕΣ.

    ΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟ
    ΚΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 4.29 Βρε Μαλακομαλακα κατι καφροι σαν και σενα εχουν φερει την Ελλαδα
    σαυτα τα χαλια , συνεχισε το εργο σου , να εισαι σιγουρος οτι στο τελος θα νικησεις
    τον μαλακα δεν το νικησε ποτε κανεις.
    Πηγε μονος του αδιαβαστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συνολικά 21 άτομα σκοτώθηκαν σε τροχαίο τα Χριστούγεννα

    Τραγικός ο απολογισμός από τα τροχαία δυστυχήματα και τα φετινά Χριστούγεννα. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας, κατά τις ημέρες από 23 έως και 26 Δεκεμβρίου 2010 σημειώθηκαν σε όλη τη χώρα 18 θανατηφόρα τροχαία, από τα οποία σκοτώθηκαν 21 συνάνθρωποί μας.

    Βασικές αιτίες των δυστυχημάτων ήταν η υπερβολική ταχύτητα και η οδήγηση υπό την επήρεια μέθης.

    Από τα 17.493 αλκοτέστ που πραγματοποιήθηκαν πανελλαδικά από τις 24 μέχρι και τις 26 Δεκεμβρίου, σημειώθηκαν 542 παραβάσεις.


    Αντε ανοιξτε τα διοδια μαλακες
    αντι να κλεισετε τους δρομους
    και να απαιτησετε να γινουν
    ασφαλεις με η χωρις διοδια
    Αντε μπειτε στα τετρατροχα εν
    δυναμει φερετρα σας κα αντε γεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φίλε μου, δεν σε αποκάλεσα μαλάκα όπως με αποκάλεσες εσύ. Προσπάθησα να σου δώσω να καταλάβεις κάποιες βασικές αλήθειες που φαίνεται ότι δεν θέλεις ή δεν μπορείς να καταλάβεις.
    1) Τα διόδια στον Κορίνθου-Πάτρα ξεκίνησαν το 1972 και όχι το 1953 που ανέφερες.
    2) Ναι ξέρω, τον Σάββα Κωφίδη (μεγάλος παίκτης του Ηρακλή τη δεκαετία του 80) που πήγε για καφέ στη Λάρισα από Θεσσαλονίκη και δεν πλήρωσε διόδια για να εμφανισθεί επιδεικτικά στο youtube!!! Δεν είχε να πληρώσει λίγα € για ήδη έτοιμο δρόμο;
    3) Αν θέλεις να χρησιμοποιείς το δρόμο Κόρινθο-Πάτρα δωρεάν, πολύ απλά μπαίνεις στην Ε.Ο αντί του Ζευγολατιού στο Κιάτο και αντί του Ρίου στα Σελιανίτικα.. Αν όμως δεν σου αρέσει, τότε χρησιμοποίησε εντελώς την παλαιά εθνική οδό, δίπλα στη θάλασσα που είναι και πολυ όμορφη διαδρομή.
    4) Είτε το θέλουμε είτε όχι η κατασκευή του νέου δρόμου θέλει πολλά χρήματα και πιο δίκαιο είναι να τα πληρώσουν οι χρήστες του και όχι οι άλλοι (π.χ. οι κατοικοι του Έβρου) που δεν πρόκειται να περάσουν από εκεί ποτέ. Αν όμως μπορείς εσύ να φτιάξεις το δρόμο χωρίς χρήματα, τότε να είσαι σίγουρος ότι θα κερδίσεις το Νόμπελ οικονομίας του 2011!!!
    5) Με τους εργολάβους έχεις δίκιο όταν τα έργα εγίνοντο ως δημόσια έργα. Οι τελευταίοι αυτοκινητόδρομοι γίνονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα ΧΩΡΙΣ την εγγύηση του Δημοσίου. Γι' αυτό και οι τράπεζες αμφιβάλουν αν θα πάρουν πίσω τα χρηματά τους...
    6) Εσύ φίλε μου για πρότεινε ένα τρόπο κατασκευής του δρόμου χωρίς αυτοχρηματοδότηση και χωρίς να αυξηθεί το δημόσιο χρέος; Υπάρχει;
    6) Κάθε διάλογος θα πρέπει να γίνεται με επιχειρήματα και όχι με λαικισμούς και αερολογίες. Για να μη φτάσουμε στην εποχή του αρχηγού προπαγάνδας του Χίτλερ που έλεγε "Λέγετε ψέματα, λέγετε ψέματα στο τέλος κάτι θα μείνει"

    Με εκτίμηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση