GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

''Χακί'' κάλαντα αγάπης στα παιδιά του Ξενώνα της ΦΛΟΓΑΣ...

Από το http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/ Τη χαρά και την αισιοδοξία μετέφερε μελωδικά η χορωδία του ΓΕΕΘΑ - αποτελούμενη από στελέ...

Από το http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/
Τη χαρά και την αισιοδοξία μετέφερε μελωδικά η χορωδία του ΓΕΕΘΑ - αποτελούμενη από στελέχη και οπλίτες των τριών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων - στο «Σπίτι των Παιδιών της Φλόγας», στο Γουδή. Η χορωδία, που πραγματοποίησε επίσκεψη την περασμένη Τετάρτη, έψαλε τα κάλαντα και τραγούδησε χριστουγεννιάτικα τραγούδια μαζί με τα παιδιά που φιλοξενούνται στη ΦΛΟΓΑ, οσο διαρκει η θεραπεια τους στις Ογκολογικες κλινικες των Νοσοκομείων Παίδων της Αθήνας.
Σκοπός της επίσκεψης της χορωδίας ήταν η συμβολή της στη δημιουργία εορταστικής ατμόσφαιρας, μέσα στην οποία τα παιδιά με καρκινο που φιλοξενουνται στον Ξενωνα του ''Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια '' να αισθανθούν τη χαρά και την αισιοδοξία των εορταστικών ημερών.
Παράλληλα οι άνθρωποι του...
 ΓΕΕΘΑ φρόντισαν να βοηθήσουν και με άλλο τρόπο την προσπάθεια της Φλόγας.
Στις 28 Δεκεμβρίου ανάλογη επίσκεψη θα κάνει στον Ξενώνα της Φλόγας και η Χορωδία της Πολεμικής Αεροπορίας.
Σημείωση: Υπενθυμίζουμε οτι για τις γιορτές η Φλόγα διαθέτει ακόμα ευχετήριες κάρτες που αποτελούν σημαντικό έσοδο για τους στόχους της. Κάρτες διατίθενται στα γραφεία του Συλλόγου (Αιγίου 6-8, Γουδή, Τ.Κ. 115 27, Αθήνα) ή μπορεί να παραγγελθούν στο τηλ. 210-7485.000, στο fax 210-7799.879, στο email: floga@floga.org.gr.
Επισης στα τηλ. αυτά μπορείτε να απευθύνεστε για 'οποα εθελοντική προσφορά στο Σύλλογο.

5 σχόλια

  1. Karabanades gamieste, palioagrammatoi. Twra me tis perikopes 8a doyme an exete ore3h gia kalanta... Paliomoynopana, xaki tenekedes, koproskyla. Mis8os tzampa, mostra kai ka8isio. To kratos ftaiei poy sas anexete...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο 4,47 είναι τού δικτύου Σπάρτακος πού απεργούσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΒΡΗΚΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ;
    EKEI ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ.ΔΕΝ ΤΙΜΑΤΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΠΟΥ ΚΑΠΝΙΖΕΤΕ.
    ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Gia ton apo panw malaka kai karagkiozh: Kamia sxesh den exw me ton Spartako file tsoglanara, poy profanws 8a eisai kai esy karabanas poy se plhrwnw egw. Eimai 29 etwn kai me ton Spatrako kai tetoies alles organwseis den exw kamia sxesh. Apla lew th gnwmh moy kai h gnwmh moy gia toys karabanades symfwnei me th gnwmh xiladwn allwn sympolitwn moy: Oti eiste agrammata kaloplhrwmena koproskyla toy dhmosioy poy sas plhrwnoyme emeis kai emas mas bgainei h glwssa ka8e mera sth doyleia gia na zhsoyme kai eseis ta exete ola tzame kai milate. Na pas na gamh8eis xaki sarantapodaroysa kai ma8e oti se ligoys mhnes 8a parakalas na mhn eixes ginei brwmokarabanas giati erxontai perikopes stoys tzampatzomis8oys sas, alhtara. Eiste apo ta elaxista epaggelmata (tropos toy legein epaggelmata( poy den exete safes antikeimeno ergasias kai apolambanete mis8ares se sxesh me ayto poy eiste (agrammatoi dhladh) kai se sxesh me ayta poy kanete (tipote dhladh). Gamhsoy kai ela na ta 3anapoyme apo ton Flebarh, karabana psara, "mia zwh kai shmera". Moynopanokai esy kai h skrofopoytana poy se phre gia ton kwlomis8o soy geloio tsoglani toy dhmosioy, pseftomagka.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κτηματομεσίτες, άλλη κάστα καταφερτζήδων που βέβαια δεν φταίνε αυτοί οι ίδιοι αλλά το Κράτος που ζούμε και φτιάξαμε τους ανέχεται που όμως είναι καιρός να γίνει δίκαιο, και προπαντός δίκαιο Κράτος!!!
    Από πού και ως που ένας κτηματομεσίτης που το μόνο του έξοδο είναι να διατηρεί ένα γραφείο με τέσσερεις κυριολεκτικά τοίχους και να πηγαίνει να δείχνει σε έναν αγοραστή το σπίτι που του εμπιστεύτηκε ένας πωλητής, να παίρνει 3-4/100 από τον πωλητή και άλλα τόσα από τον αγοραστή? Δηλαδή ένα σύνολο 7-8/100 επί της αξίας που θα συμφωνηθεί από τον πωλητή και τον αγοραστή! Όχι αυτήν που θα γραφτεί στα συμβόλαια και η οποία είναι ασφαλώς μικρότερη αλλά επί της εμπορικής που συμφωνήθηκε!!!
    Δηλαδή αν ένα ακίνητο έχει συμφωνηθεί στα 200.000 Ευρώ Ο ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΊΤΗΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ περίπου 15.000 Ευρώ μη έχοντας βάλει στο ακίνητο αυτό ούτε το σάλιο τους! Τουτέστιν όσα βγάζει ένας που εργάζεται σε ένα εργοστάσιο, ένας υπάλληλος οπουδήποτε, ένας νεοδιοριζόμενος και βάλε για ένα ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΡΟΝΟ! Τουτέστιν με πέντε τέτοιες πωλήσεις και θα έχει πληρώσει το νοίκι του γραφείου του, και θα έχει πληρώσει τον υπάλληλο που πιθανόν να έχει και του έχουν μείνει καθαρά περισσότερα από όσα κερδίζει ένα στέλεχος επιχείρησης επί ένα ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΡΟΝΟ!!!..... ή τρεις το ελάχιστο εργαζόμενοι σαν επάλληλοι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση