GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προσλήψεις - απολύσεις στην "Κτηματολόγιο ΑΕ"...

Από τους ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟYΣ ΤΗΣ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε. Κύριε πρόεδρε της Κτηματολόγιο Α.Ε., Αναφερόμαστε στην υπόθεση των προσλήψε...

Από τους ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟYΣ
ΤΗΣ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε.
Κύριε πρόεδρε της Κτηματολόγιο Α.Ε.,
Αναφερόμαστε στην υπόθεση των προσλήψεων - απολύσεων της Κτηματολόγιο Α.Ε..
Ο πρώην πρόεδρος της Κτηματολόγιο Α.Ε. ανέφερε το κατεπείγον των προσλήψεων με σύμβαση αορίστου χρόνου προσπαθώντας με έκδηλη αγωνία να αμυνθεί των επιλογών της Διοικήσεως του. Τι θα είχε να μας απαντήσει όμως ο κ. Πρόεδρος εάν του λέγαμε ότι κατά τη διάρκεια των προσλήψεων απασχολούνταν εντός της εταιρείας και σε διάφορες θέσεις, εξειδικευμένοι επιστήμονες που υπηρετούσαν με σχέση εργασίας σύμβασης ορισμένου χρόνου, αλλά σε μια εργασία που δημιουργούσε υποχρέωση πλήρους απασχόλησης; Ορισμένοι δε από...
 αυτούς τους επιστήμονες είχαν απρόσκοπτη συνέχεια συμβάσεων ορισμένου χρόνου έως και τρία έτη. Οι επιστήμονες αυτοί συγκέντρωσαν εμπειρία ικανή για παροχή έργου υψηλού επιπέδου, το οποίο επιμελώς και σκοπίμως υποβιβάστηκε ή αγνοήθηκε προκειμένου να εξυπηρετηθούν οικία πρόσωπα.
Μπορείτε να αντιληφθείτε τι σημαίνει να παρέχεις έργο προσδοκώντας ότι μπορεί να εκτιμηθεί ουσιαστικά, να υποβάλεις αίτησή υποψηφιότητας στις εικονικές διεργασίες προσλήψεων και να απορρίπτεσαι κατ' επανάληψη καθότι δεν συνδέεσαι με βαθμό συγγενείας με πολιτικά πρόσωπα ή υπηρεσιακούς παράγοντες;
Μπορείτε να αντιληφθείτε τι σημαίνει να σε απορρίπτουν στις εικονικές συνεντεύξεις, όποτε αυτές ελάμβαναν χώρα, ακόμα και με την αιτιολογία ότι έχεις παραπάνω προσόντα από αυτά που απαιτεί η συγκεκριμένη θέση;
Μπορείτε να μπείτε στη θέση μας και να παρακολουθείτε με αγωνία την οθόνη του Η/Υ μήπως δείτε τ' όνομά σας στις νέες προσλήψεις που ανακοινώνονταν συνεχώς και να βλέπετε συνέχεια ομάδες ατόμων με αποκλειστικό προσόν τη συγγένεια ή άλλου είδους σχέση με τα πρόσωπα που ασκούσαν την εξουσία;
Μπορείτε ν' αντιληφθείτε τι σημαίνει να εκπαιδεύεις τα άτομα που θα πάρουν τις θέσεις αορίστου χρόνου, που σαφώς θα επιθυμούσες σε μια περίοδο σημαντικής ανεργίας και δεδομένου ότι προσφέρεις έργο με υψηλό αίσθημα ευθύνης μακροχρόνια;
Μπορείτε ν' αντιληφθείτε τι σημαίνει να παρακολουθείς ανήμπορος ν' αντιδράσεις, ομάδες τριών και πέντε και δέκα και δεκαπέντε ατόμων να μπαίνουν στην εταιρεία σχεδόν καθημερινά, σε σημείο μάλιστα που να βλέπεις νέο άτομο και να διερωτάσαι είναι νέος συνάδελφος ή πολίτης που ήλθε για πληροφορίες;
Μπορείτε ν' αντιληφθείτε τι σημαίνει να δικαιώνεσαι πλήρως από το πόρισμα του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, αφού καταγγέλλει τα εξής:
· Την Έλλειψη Κανονισμού Λειτουργίας - Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας για τη ρύθμιση των ζητημάτων προσλήψεων.
· Κάλυψη θέσεων με απευθείας προσλήψεις - Μη τήρηση της Αρχής της Δημοσιότητας και της Διαφάνειας. Το σύνολο των θέσεων για το έτος 2009 (43 από τις 45) καλύφθηκε χωρίς καμία διαδικασία δημοσιότητας (προκήρυξη) κατά την προεκλογική περίοδο και από συγκεκριμένες γεωγραφικές περιοχές (εκλογικές περιφέρειες) της χώρας εκτός Αττικής.
· Μετατροπή συμβάσεων έργου, έντεκα (11) ατόμων, σε εξαρτημένης εργασίας αορίστου χρόνου επιλεκτικά χωρίς καμία διαδικασία αξιολόγησης - αιτιολόγησης αντιβαίνοντας την αρχή της ίσης μεταχείρισης του εργατικού δικαίου.
· Τη «χρηστή» εκτέλεση των καθηκόντων των υπηρεσιακών παραγόντων στον τομέα των προσλήψεων. Το ΑΔΥΝΑΤΟ έγινε ΔΥΝΑΤΟ!!!, ώστε να «τακτοποιηθούν» συγγενείς και φίλοι των πολιτικών προσώπων και των υπηρεσιακών παραγόντων εξαιρετικά εσπευσμένα λόγω των πρόωρων εκλογών.
Αλλά τελικά τη δικαίωση να τη διεκδικείς στις αίθουσες των δικαστηρίων και να παρακολουθείς ανήμπορος ν' αντιδράσεις και άνεργος.
Περαιτέρω εμείς σήμερα, που καλύπταμε πάγιες και διαρκείς ανάγκες του Κτηματολογίου Α.Ε., είμαστε απολυμένοι ενώ άλλοι συμβασιούχοι έργου έχουν καταρτίσει αυθαιρέτως σύμβαση αορίστου χρόνου και άλλοι νεοπροσληφθέντες κατάρτισαν σύμβαση αορίστου χρόνου χωρίς να ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ!! Κάποιοι από εμάς εκπαιδεύσαμε τους ανωτέρω νεοπροσληφθέντες για να καλύψουν τις ανάγκες των θέσεων που εμείς καλύπταμε στο ακέραιο μέχρι και την απόλυση μας, αφού είχαμε αποκτήσει τη γνώση και την εμπειρία των προηγούμενων χρόνων, αλλά δεν είχαμε το μεγάλο πτυχίο της συγγενείας με άτομα που ασκούσαν εξουσία.
Παρακαλούμε κ πρόεδρε της Κτηματολόγιο Α.Ε., κοιταξτε μας στα ματια, στην εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων.
Από τον ειδικό και καταξιωμένο επιστήμονα του δικούς σας ήθους, αναμένουμε απαντήσεις και λύσεις με γνώμονα το ΔΙΚΑΙΟ.
Ευχαριστούμε που μπήκατε στον κόπο να διαβάσετε την επιστολή μας τουλάχιστον είμαστε παιδιά φορολογουμένων Ελλήνων πολιτών και αποζητούσαμε απλώς λίγα ίχνη ίσης μεταχείρισης, όπως ορίζει το Ελληνικό Εργατικό Δίκαιο, πρεσβεύει ο συνήγορος του πολίτη, η Δημοκρατία, η Δικαιοσύνη, η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.

29 σχόλια

  1. Βρε δεξιά κωθώνια, νεοδημοκράτες...

    Τα θέλει ο κώλος σας, τα μπινελίκια σας μου φαίνεται!!

    Είσαστε τρισάθλιοι και θρασύτατοι !!

    Ο μπουχέσας σας και όλη η «νόμιμη και ηθική» συμμορία του, κατέστρεψαν τη χώρα ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΑΝ!!!

    Έλεγαν ψέματα στην Ευρώπη (6% έλλειμμα, ενώ ήταν 15,6%!!!), γκρέμισαν το κύρος της Ελλάδας και μας κατεξευτέλισαν διεθνώς ως λαό και ως χώρα.

    Ενώ ο Γιώργος Παπανδρέου, έμεινε για να καθαρίσει τα σκατά, που αφήσατε πίσω σας, παλιοτόμαρα!!!

    Για να δείτε πόσο γελοίοι είστε, δέστε το κύρος που έχει ο Γιώργος στο εξωτερικό, ένας αγαπητός και τολμηρός ηγέτης, πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, άνθρωπος που δεν φοβάται να αναλαμβάνει ευθύνες στα δύσκολα, φερέγγυος απέναντι στους ξένους ηγέτες και από την άλλη- Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ - Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ, Ο ΨΕΥΤΗΣ (ΧΑΝΣ ΑΪΧΕΛ- "μας εξαπάτησε η προηγούμενη συντηρητική κυβέρνηση"), Ο ΚΛΕΦΤΗΣ (ομόλογα, κουμπάροι, βατοπέδια, "νόνιμες και ηθικές off shore" κλπ.) και ΚΟΠΑΝΑΤΖΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ!!!!

    Και τώρα έχετε τον γελοιότερο και μεγαλύτερο από τον μπουχέσα λαϊκιστή, το Σαμαρούλη, που θα "μηδενίσει το έλλειμμα μέσα σε 1,5 χρόνο" (?!?!) , ο ψεύτης και αφερέγγυος προδότης της παράταξης του (όχι μόνο την πρόδωσε, αλλά έριξε και την κυβέρνησή της!!).

    Μόνο που δε μοιράζει καθρεφτάκια και χάντρες στους ιθαγενείς, ο γελοιότατος!!!

    Είστε για λύπηση γελοία δεξιά υποκείμενα, σας έχει πάρει χαμπάρι πλέον ο λαός και δεν τρώει άλλο κουτόχορτο από το κόμμα-απολίθωμά σας!!

    Εσείς οι Δεξιοί θα πρέπει να χώσετε το κεφάλι σας μέσα στη γη- σαν τη στρουθοκάμηλο, από ντροπή, γιατί ο Λαός έχει μνήμη και δεν ξεχνά την καταστροφική σας διακυβέρνηση!!

    ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!!

    ...αλλά ποιός την έχασε τη ντροπή του για να τη βρείτε εσείς???
    ...ΒΡΕ, ΕΧΕΙ ΤΣΙΠΑ Ο ΔΕΞΙΟΣ???
    Αυτός πουλάει και τη μάνα του ακόμα, για το συμφέρον!!!


    ΔΕΞΙΟΙ- ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΑΧΡΕΙΟΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ, ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΔ- ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΚΟΡ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ, ΛΙΠΟΤΑΞΙΑΣ, ΕΥΘΥΝΟΦΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΓΟΜΑΧΙΑΣ!!!!

    2 Κοινοβουλευτικές θητείες - 5 πραγματικά έτη στην κυβέρνηση!!!!!!

    Ο μπουχέσας, μόνος του δεν τις προκήρυξε τις εκλογές ή κάνω λάθος????

    Είχε ή δεν είχε το Σεπτέμβριο του 2009 ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΓΕΜΑΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ????

    Τότε γιατί το έκανε???

    ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ- ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η "ΝΟΜΙΜΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ" ΤΟΥ, ΕΧΑΣΑΝ "ΚΑΙ ΤΑ ΑΒΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΑ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΧΡΕΙΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ, ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΓΟΜΑΧΗΣΑΝ!!!

    ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΧΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΥΤΗ ΠΑΤΑΤΑ ΑΛΛΟΥ!!!!

    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ- ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΕΣ ΥΑΙΝΕΣ- ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ, ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΖΟΥΜΕ!!!!

    ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ, ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑΜΕ- ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ!!!!!


    ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ Η ΝΔ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΜΟΛΙΣ ΣΕ 8 ΑΠΟ ΑΥΤΑ (3+5)!!!!!!

    ΤΥΧΑΙΟ???? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!!!

    Ο ΛΑΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΡΙΣΗ!!

    ΜΕΤΑ ΑΠ’ΟΛΑ ΑΥΤΑ – ΠΩΣ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ ΞΑΝΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οποιος

    εδιωξε τον τσιχλακη

    θα απολυθει συντομα

    δεξιοι φλωροι
    τελειωσατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οποιος

    εδιωξε τον τσιχλακη

    θα απολυθει συντομα

    δεξιοι φλωροι
    τελειωσατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ
    ΔΙΟΤΙ
    ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ 4.000.000 ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ
    ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΧΑΝΟΝΤΑΙ
    ΕΙΝΑΙ 1.440.000.000 ΕΥΡΩ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ
    ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ
    ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ;;;;;;;;
    ΕΛΕΓΧΟΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ . ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ , ΑΠΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΕΙΔΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ . ( ΗΛΕΚΡΙΚΟΣ , ΜΕΤΡΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ , ΤΡΟΛΕΙ , ΤΡΑΜ . ) KAI NA EXOYN ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΠΛΑΣΤΩΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΡΤΩΝ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΠΟΥ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΙΑΤΣΕΣ ΤΟΥΣ , ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΟΜΟΝΟΙΑ . ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΟ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΧΑΒΑΛΕ , ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ .ΤΟ ΔΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ 100 ΕΥΡΩ .
    Για το κατάντημα των μέσων μαζικής μεταφοράς , ( ηλεκτρικός μετρό , λεωφορεία ,τρόλεϊ , τραμ . ) την μεγαλύτερη εύθηνη την έχουν οι συνδικαλιστές τους και οι εργαζόμενοι που μαζί με τις δοτές άχρηστες και ανίκανες διοικήσεις τους δεν προτείνουν σωστά μέτρα για αύξηση των εσόδων των ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ,κοιτάζουν μόνο να αναθέτουν την φύλαξη των σταθμών σε εταιρείες σεκιούριτι με ανίκανο προσωπικό που μόνο για σεκιούριτι δεν κάνουν ,ο ΗΣΑΠ να αναθέτει σε απατεώνες εργολάβους την αλλαγή των γραμμών που για δουλεία ενός έτους το πολύ αυτές την κάνουν σε πέντε και βαλε χρόνια για να τα οικονομάνε ( ο ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ κάποτε που είχε τον ΗΣΑΠ το πρωί δούλευαν κανονικά τα τραίνα και το βράδυ αλλάζανε τις γραμμές χωρίς να ταλαιπωρείτε ο κόσμος ) , να περνούν μεγάλους μισθούς με τις υπερορίες και τα επιδόματα .
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ , ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΧΑΝΟΥΝ 4.000.000 ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΕΙΝΑΙ 120.ΟΟΟ.ΟΟΟ ΕΥΡΩ
    ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΣΟΔΩΝ .
    ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΕΙΣ :
    Να καταργήσουν την εταιρία σεκιούριτι η να φέρουν άλλη ,αλλά με ικανότερο προσωπικό ειδικευμένο στη φύλαξη .
    Ο ΗΣΑΠ να ανακαλέσει την σύμβαση με τον εργολάβο που κάνει τα έργα για τις γραμμές και να ελέγξει από την αρχή τις συμφωνίες γιατί το έργο είναι υπερτιμημένο .
    ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΣΩΜΑ ΕΛΕΚΤΩΝ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ
    (Το προσωπικό θα βρεθεί από τις μετατάξεις του δημοσίου και ΔΕΚΟ )
    ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ ΠΑΝΤΟΥ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ , ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕΧΡΙ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ . KAI NA EXOYN ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΠΛΑΣΤΩΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΡΤΩΝ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΠΟΥ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΙΑΤΣΕΣ ΤΟΥΣ , ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΟΜΟΝΟΙΑ . ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΟ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΧΑΒΑΛΕ , ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ .
    ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ 100 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ.

    ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΟΥ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ .
    ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ .
    ΙΚΑΝΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΙΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΙΚΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συγγνώμη που ... αναπνέουμε!
    Εργασιακό «Νταχάου»,
    κοινωνικό «ολοκαύτωμα»!
    Γράφει
    ο Νίκος ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ
    «Πέτυχαν» να τινάξουν την επίσημη ανεργία στην Ελλάδα στο 1 εκατομμύριο ανέργους...
    «Πέτυχαν» - το ομολόγησε προχτές η κ. Κατσέλη - ο ένας στους πέντε Ελληνες να ζει κάτω από το όριο της φτώχειας...
    «Πέτυχαν» η αγοραστική αξία των μισθών των εργαζομένων εν έτει 2010 να έχει κατρακυλήσει στα επίπεδα του 1984...
    «Πέτυχαν» να είναι η Ελλάδα η χώρα με τις 42 (!) μορφές της λεγόμενης «ευέλικτης απασχόλησης»...
    Κι όμως! Ο «σοσιαλιστής» υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης Παπανδρέου, ο Μέγας Χαρτοφύλαξ της τρόικας ονόματι Παπακωνσταντίνου, εμφανίστηκε την περασμένη Δευτέρα στο «Mega» όπου και έθεσε τους εργαζόμενους ενώπιον των ευθυνών τους:

    «Ποιος διαφωνεί ότι το εργατικό κόστος αποτελεί πρόβλημα για την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας;», αναρωτήθηκε ως γνήσιος συνομιλητής του ΔΝΤ...
    (Σημειώστε: Κατά του «εργατικού κόστους», πρώτος επιτέθηκε ο υπουργός. Ο ΣΕΒ ακολούθησε)...
    *
    Οπερ σημαίνει ότι η καλή μας κυβέρνηση, για λόγους «πατριωτικούς», στο «δεύτερο ημίχρονο» - όπως το αποκαλεί ο κ. Παπανδρέου - έχει βάλει πλάνο να φέρει τα μεροκάματα στην Ελλάδα στο επίπεδο της Κίνας. Αυτό επιτάσσει το «χρέος» της απέναντι στην ελληνική πλουτοκρατία, ειδάλλως πώς τα μονοπώλια θα γίνουν «ανταγωνιστικότερα», δηλαδή θα βγάζουν περισσότερα κέρδη.
    *
    Αλλά - ας μας επιτραπεί η αφελής ερώτηση - πόσα κέρδη, πια, «πρέπει» να βγάζουν οι κεφαλαιούχοι για να ικανοποιηθούν (κι αυτοί και η κυβέρνησή τους);

    * Οπως ο ίδιος ο αντιπρόεδρος Πάγκαλος είχε παραδεχτεί τις προάλλες, το ποσοστό κέρδους του κεφαλαίου στην Ελλάδα κινείται στο 14%, με διπλάσιους δηλαδή ρυθμούς απ' ό,τι στην υπόλοιπη ΕΕ.
    * Οπως βεβαιώνουν οι εκθέσεις του ΟΗΕ για την αποδοτικότητα του κεφαλαίου, η Ελλάδα είναι η δεύτερη χώρα παγκοσμίως (!) μετά το Μεξικό, όσον αφορά την αποδοτικότητα, δηλαδή την κερδοφορία του κεφαλαίου.
    * Οπως πιστοποιούν οι εκθέσεις όλων των διεθνών οργανισμών, η επί δεκαετίες καταβύθιση του επιπέδου διαβίωσης των εργαζομένων έναντι των κεφαλαιούχων, έχουν ως συνέπεια η ψαλίδα μεταξύ πλουσίων - φτωχών στην Ελλάδα να έχει διευρυνθεί κατά τουλάχιστον 6,5 φορές, με συνέπεια η Ελλάδα να είναι επίσης η δεύτερη χώρα παγκοσμίως, μετά την Τουρκία, σε εισοδηματικές ανισότητες.

    Κι όλα αυτά συμβαίνουν
    σε μια χώρα που οι φορολογικοί συντελεστές για τα κέρδη των βιομηχάνων έχουν σε μια δεκαετία μειωθεί από το 45% στο 20%,
    σε μια χώρα που η κυβέρνηση όχι μόνο δεν εγγυάται μισθούς, συντάξεις και δώρα, αλλά τα περικόπτει, την ίδια στιγμή που για τους τραπεζίτες «εγγυάται» την τρυφηλότητά τους, προσφέροντάς τους (παρέα με τη ΝΔ)78 δισ. ευρώ σε μια διετία (!),
    σε μια χώρα που οι εφοπλιστές της ελέγχουν το 20% της παγκόσμιας ναυσιπλοΐας (δηλαδή, πόσο πιο «ανταγωνιστικοί να γίνουν;), αλλά τα καράβια τους τα κατασκευάζουν στην ...Κορέα και από τους 100.000 ναυτεργάτες που δούλευαν το '80, τώρα στα πλοία τους δουλεύουν μόλις 17.000...
    *
    Οταν, λοιπόν, κάτω από αυτές τις συνθήκες, έχουν το θράσος να μιλούν για «εργατικό κόστος», είναι προφανές τι θέλουν: Θέλουν να μας πάνε σε μια κατάσταση εργασιακή όπου ο εργάτης θα πρέπει να τους ζητάει συγγνώμη ακόμη και επειδή ...αναπνέει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς όλα τα δεξιά ανιστόρητα άτομα, που εξυμνούν τη χούντα…

    Θα σας πω μια ιστορία για το Ποιόν σας…

    Για το πόσο άνθρωποι είσαστε (ή μήπως απάνθρωπα τέρατα?) !

    Όταν συνελήφθη ο Αλέκος Παναγούλης από τη Χούντα, μετά την αποτυχημένη απόπειρα να δολοφονήσει τον δικτάτορα Παπαδόπουλο, τα χουντοδεξιά κτήνη, που σήμερα συστεγάζονται κατά 99% στη ΝΔ, τον υπέβαλλαν σε απάνθρωπα βασανιστήρια!!!

    Ένα εκ των οποίων, ήταν να του βάζουν μια πολύ λεπτή βελόνα στην ουρήθρα και από το άλλο της μισό, που προεξείχε, να της βάζουν φωτιά με έναν αναπτήρα!!!!
    Το αποτέλεσμα, φυσικά, ήταν το θύμα του βασανισμού αυτού, να λιποθυμούσε από τη φρίκη και το φόβο!!

    Αυτοί ήσασταν βρωμερά σκουλήκια, φασίστες…

    Εσείς…οι πατεράδες σας…οι παππούδες σας- οι δοσίλογοι στην Κατοχή!!!

    Βρωμερά και απάνθρωπα ΚΤΗΝΗ!!!!

    Μάλλιος, Μπάμπαλης, Θεοφιλογιαννάκος, Κραββαρίτης, Σπανός, Εμμανουηλίδης, Γκοτζαμάνης και εκατοντάδες άλλα μισάνθρωπα ανθρωποειδή!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΥΤΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΑΝ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΙΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ! ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ Η ΝΕΑ ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ

    Δώρο της κυβέρνησης ή «δώρον άδωρο»;!

    Θετική κίνηση εκ μέρους της Κυβέρνησης! Μερικές βελτιώσεις μπορεί να γίνουν.

    Θα γεμίσει η Ελλάδα δικαστικές αγωγές πολιτών με τραπεζίτες, που θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί, αν είχαν καθοριστεί πιο καλά οι όροι της εξωδικαστικής ρύθμισης!

    Η πιο επικίνδυνη διάταξη: Αν ο οφειλέτης καθυστερήσει μόνο 2 (δύο) μήνες την πληρωμή της ρύθμισης «εκπίπτει της διαδικασίας». Οπότε «δώρον άδωρο»! Πρέπει να υπάρξει ανοχή τουλάχιστον 6 (έξι) μηνών. Χρυσός Κανών Δανειοληπτών: Η μηνιαία δόση δεν μπορεί να υπερβαίνει το 1/3 των μηνιαίων αποδοχών του πολίτη!

    Κατατέθηκε στις 30 Ιουνίου 2010 το νομοσχέδιο για ρύθμιση οφειλών υπερχρεωμένων φυσικών προσώπων.

    Ανάλυση Παρατηρήσεις, Προτάσεις

    Θέμα: 1. Θετικό το νομοσχέδιο υπερχρεωμένων φυσικών προσώπων. Μερικές σημαντικές βελτιώσεις, τροποποιήσεις της ασάφειας και χρονοβόρας διαδικασίας μπορεί να γίνουν, προς όφελος του Πολίτη!.

    2. Να δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα για άτομα που είναι μεν υπερχρεωμένα, αλλά η τράπεζες δεν κάνουν «συγκέντρωση οφειλών», γιατί έχουν πολλά δάνεια και κάρτες σε πολλές τράπεζες! Έτσι οι πολίτες δίνουν όλο το μισθό τους σε κάρτες και δάνεια, ενώ με μια συγκέντρωση οφειλών θα έδιναν το 1/3 του μισθού τους και θα είχαν και περίσσευμα (πράσινος μισθός σεισάχθειας).

    3. Να μπει διάταξη οι τράπεζες να κάνουν συγκεντρώσεις οφειλών δανείων και καρτών που ήδη έχουν δοθεί στους πολίτες ακόμα και αν υπερβαίνουν το 100πλάσιο του ορίου των δανείων και καρτών που θα μπορούσε να πάρει ο πολίτης. Δηλ. όσα δάνεια και κάρτες είναι σε κάθε πολίτη να ενωθούν σε ένα δάνειο.


    Seminaria 2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΙΑ ΔΕΝ ΠΑΤΟΥΣΕ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΕΛΑΜΒΑΝΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΕΣ-ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ!!!ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΆΥΤΟ;;;ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΜΑΤΑ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΥΖΥΓΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ Δ.Σ. ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ!!!!ΜΕ ΠΟΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΔΕΞΙΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε.,ΕΔΙΝΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΟΜΙΔΑ ΠΑΡΑΔΙΑ.ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΜΕΣΑ.ΝΑ ΑΣΚΗΘΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ-ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μιά και ο λόγος περι ΤΣΟΓΛΑΝΩΝ
    που είναι και το λένε ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ...
    ____________________________________
    Είχε προηγηθεί επί Χαριλάου Τρικούπη, μετά την πτώχευση νομίζω, το εξής αμίμητο:

    Ένας χωροφύλακας ήλθε σε αντιπαράθεση με έναν υπάλληλο της Αγγλικής Πρεσβείας και τον χαστουκισε.
    «Δεν περνάς σου λέω ουρέ ζαγάρ’ !..»
    Ο θιγείς πηγε στην πρεσβεία και ο πρέσβυς απαιτησε δημοσια αποκατάσταση στην Πλατεια Συνταγματος !
    Πήγε ένα τάγμα της χωροφυλακής , απέδωσε τιμές στον θιγέντα και το λοιπό προσωπικό της αγγλικής πρεσβείας, εκφωνήθηκαν δεκάρικοι υποτέλειας από έλληνες αξιωματούχους και έτσι απεκατεστάθη η τρωθείσα τιμή του «ευγενούς».

    ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΧΘΕΣ...... !!!!!

    ΚΑΙ.......δεν είναι βρισιά αυτά που λέμε για το ΠΑΣΟΚ και τον ανάπηρο στο μυαλό αμέα Γιώργο. ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟ. ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ. ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ.ΤΟ ΔΟΥΛΙΚΟ
    ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ TOY ΔΝΤ-ΑΜΕΡΙΚΑΝ κλπ.

    ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΠΑΣΟΚ + ΓΙΩΡΓΟΣ
    είναι πλέον, απο μόνες τους βρισιές
    και πολύ αισχρές, απο μόνες τους !

    ΚΑΤΙ ΣΑΝ ....σου γαμώ το γιούφτικο Χουντικο-ΠρασινοΡουφιανικό σόι σου..
    ΑΛΗΤΗ ΘΑΝΑΣΗ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ
    ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΒΡΟΜΟΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ Μ.ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΕΚΟ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ.
    ___________________________________
    υπόνομε σκατίλας-εμετού- ΝΑΡΚΩΜΑΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ,Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ,Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ,Η ΚΟΛΛΗΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ:ΜΕ ΒΑΣΗ ΠΟΙΑ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΟΙΑ Η ΣΧΕΣΗ ΠΡΩΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΑΙ ΚΟΡΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΑΝΑΝΕΩΝΑΝ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΛΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. kyrie arbanith ποτε διοριστηκε η γκολφινοπουλου?????????ποτε?????????ποτε????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δεν είναι απολυμένοι.Απλά δεν ανανεώθηκαν οι συμβάσεις.Αυτό δεν είναι απόλυση,αλλά μη ανανέωση.Άλλο το ένα και άλλο το άλλο.Δεν είναι απολυμένοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εθνικό Κτηματολόγιο:πολύ σεξ,έρωτα και περιπέτεια.Πολλά ροζ σκάνδαλα μέσα στην εταιρεία.Πολύ σεξ.Όλα τα ροζ σκάνδαλα στο φως,για να μάθει ο κόσμος που πληρώνει φόρους,τι συμβαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εθνικό Κτηματολόγιο και σεξ-ροζ σκάνδαλα.Όλα στο φως,για να τα μάθουν οι έλληνες φορολογούμενοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Να ασκηθεί άμεσα ποινική δίωξη στον δεξιό πρώην διευθυντή Κτηματολογίου,για παράβαση καθήκοντος,κατάχρηση εξουσίας και ζημία εις βάρος του δημοσίου.Επιπλέον,να ερευνηθεί εάν εκπλήρωνε τα καθηκοντά του,αφού στο Κτηματολόγιο πήγαινε μόνο δύο φορές την εβδομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πολύ σεξ έπεφτε εκεί στο Κτηματολόγιο,με κάποια μέλη της πρώην διοίκησης και φιλόδοξες κοπέλλες υπαλλήλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. "Εν Μελισσοχωρίω την 20η-9-1944

    Δια το Κ.Κ. Βουλγαρίας: Φιλίπποβιτς, Γραμ. Βουλγαρικής Λέσχης

    Δια τον Βουλγαρικόν Στρατόν: Γιούνωφ, Υπολοχαγός

    Δια τον Ε.Λ.Α.Σ.: Αυγερινός

    Δια την Π.Ε.Ε.Α.: Στασινόπουλος"


    ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΒΡΩΜΕΡΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΡΩΜΟΔΕΞΙΟΙ, ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ, ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΔΟΣΙΛΟΓΑ ΚΑΙ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΗΤΙΚΑ ΤΟΜΑΡΙΑ, ΜΑΣ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΠΛΑΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ (όπως το παραπάνω).

    (ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΘΥΜΗΖΕΙ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ- «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΤΑΖΙ»- ΤΟ 1989, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΣΤΗΝ «ΑΥΡΙΑΝΗ», ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΕΙΧΝΕΙ «ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ»)

    ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΔΕΞΙΑ ΑΜΟΡΦΩΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΟΝΟΜΑ «Φιλίπποβιτς», ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΣΕΡΒΙΚΟ ΟΝΟΜΑ!!

    ΦΙΛΙΠΠΟΒ ΝΑΙ, ΟΧΙ ΦΙΛΙΠΠΟΒΙΤΣ- ΜΟΡΦΩΘΕΙΤΕ ΠΑΛΙΟΦΑΣΙΣΤΕΣ!!!

    ΕΠΙΣΗΣ- ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ, ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ Ο ΕΑΜ-ΕΛΑΣ ΜΕ ΤΑ "ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΟΥ", ΤΟΝ ΤΙΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΩΦ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 44’ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΣΑΣ ΠΑΤΡΩΝΩΝ (ΤΩΝ ΕΓΓΛΕΖΙΚΩΝ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΣΚΟΥΛΗΚΙΩΝ, ΕΝΩ ΠΡΙΝ ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΑΤΕ ΤΟ ΛΑΟ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΝΑΖΙ- ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΔΕΞΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ!!!).

    Ο ΕΑΜ-ΕΛΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΤΟΥΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ?

    ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΙΧΕ Ο ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟΣ ΛΑΪΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ 1944, ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ- ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΤΟΧΗΣ ΠΡΟ ΤΟΥ 44’ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΤΕ, ΒΡΩΜΕΡΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ (ΜΑΥδες, Ταγγματασφαλήτες και λοιποί προδότες δεξιοί!) ??

    ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΙΝ…

    ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΩ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΚΤΗΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΞΙΟΙ!!!

    ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΩ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΥΝ ΤΟΙΣ ΑΛΛΟΙΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟΙ!!!

    Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΡΟΔΩΣΙΑ- Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ, ΔΕΝ ΞΕΠΛΕΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ- ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΡΥΝΕΙ, ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ Ο "ΔΕΞΙΟΣ" ΝΤΕ ΓΚΩΛ ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μιά και ο λόγος περι ΤΣΟΓΛΑΝΩΝ
    που είναι και το λένε ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ...
    χοίροι στύλ Παπανδρέου.....

    Δεν είναι εκλεγμενος πλεον.
    Κατελυσε το συνταγμα, εκανε πραξικοπημα, ειναι κατοχικος πρωθυπουργευων.
    Και εγω και ο καθενας μας, κανοντας οτι λεει το συνταγμα, ΠΡΕΠΕΙ να διαφυλαξουμε την Δημοκρατια και την ΕΕΥΘΕΡΙΑ της πατριδας.
    Αρα θα κανουμε οτι περναει απ' το χερι μας για να οδηγηθει ο προδοτης στο Γουδι.

    Εχεις αντιρρηση ;__________________

    ΚΑΙ.......δεν είναι βρισιά αυτά που λέμε για το ΠΑΣΟΚ και τον ανάπηρο στο μυαλό αμέα Γιώργο. ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟ. ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ. ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ.ΤΟ ΔΟΥΛΙΚΟ
    ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ TOY ΔΝΤ-ΑΜΕΡΙΚΑΝ κλπ.

    ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΠΑΣΟΚ + ΓΙΩΡΓΟΣ
    είναι πλέον, απο μόνες τους βρισιές
    και πολύ αισχρές, απο μόνες τους !

    ΚΑΤΙ ΣΑΝ ....σου γαμώ το γιούφτικο Χουντικο-ΠρασινοΡουφιανικό σόι σου..
    ΑΛΗΤΗ ΘΑΝΑΣΗ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ
    ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΒΡΟΜΟΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ Μ.ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΕΚΟ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ.
    ___________________________________
    υπόνομε σκατίλας-εμετού- ΝΑΡΚΩΜΑΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Δεν είναι απολυμένοι.Απλά δεν ανανεώθηκαν οι συμβάσεις.Αυτό δεν είναι απόλυση,αλλά μη ανανέωση.Άλλο το ένα και άλλο το άλλο.Δεν είναι απολυμένοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Με αφορμή τις εκλογές στο κτηματολόγιο kai τους απολυμενους λίγα λόγια

    Με αφορμή τις εκλογές στο κτηματολόγιο λίγα λόγια.
    Η αδράνεια του προηγούμενου Σωματείου των εργαζομένων στην Κτηματολόγιο Α.Ε οδήγησε στην απόλυση 12 υπαλλήλων αορίστου χρόνου. Δεν υπήρχε η παραμικρή αντίδραση στις απολύσεις συναδέλφων αορίστου χρόνου. Ειδικά ο Πρόεδρος δεν έβγαλε άχνα ... Από κοντά και η Ε.Γκ προισταμενη περυσι στα γραφεια κτηματογραφησης και που εισηγήθηκε τις απολύσεις ενώ η ίδια διορίστηκε την επόμενη των εκλογών!Είναι πρωτοφανές ένα Σωματείο να μην συμπαραστέκεται καν στους αγώνες και τα δικαστήρια των απολυμένων , να μην παρουσιάζονται καν ως μάρτυρες. Εϊχαν και το θράσος να θέλουν να επανεκλεγούν για να συνεχίσουν το «έργο τους». Δηλαδή την υποτέλεια, την αντισυναδελφικότητα και την προδοσία. Ντροπή.Tελικά πήραν αυτό που άξιζαν και κανείς δεν επανεκλέχτηκε δείγμα του πόσο τους είχε σιχαθεί ο κόσμος(παίζει να είναι η μεγαλύτερη ανατροπή σε συνδικαλιστικές εκλογές που έχω υπόψη μου).Την ζημιά όμως την έκαναν και δεν πρόκυτε ποτέ να λογοδοτήσουν για τα παιδιά που χάσαν τις δουλειές τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΙΣΩ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ

    Με αφορμή τις εκλογές στο κτηματολόγιο kai τους απολυμενους λίγα λόγια

    Με αφορμή τις εκλογές στο κτηματολόγιο λίγα λόγια.
    Η αδράνεια του προηγούμενου Σωματείου των εργαζομένων στην Κτηματολόγιο Α.Ε οδήγησε στην απόλυση 12 υπαλλήλων αορίστου χρόνου. Δεν υπήρχε η παραμικρή αντίδραση στις απολύσεις συναδέλφων αορίστου χρόνου. Ειδικά ο Πρόεδρος Βαγγέλης Δήμας, ο Γραμματέας του Σωματείου Νίκος Παραμάνας και έπειτα ακολουθεί ο Βασίλης Βράκας, δεν έβγαλαν άχνα ... Από κοντά και η Ελισάβετ Γκολφινοπούλου που εισηγήθηκε τις απολύσεις ενώ η ίδια διορίστηκε την επόμενη των εκλογών!Είναι πρωτοφανές ένα Σωματείο να μην συμπαραστέκεται καν στους αγώνες και τα δικαστήρια των απολυμένων , να μην παρουσιάζονται καν ως μάρτυρες. Εϊχαν και το θράσος να θέλουν να επανεκλεγούν για να συνεχίσουν το «έργο τους». Δηλαδή την υποτέλεια, την αντισυναδελφικότητα και την προδοσία. Ντροπή.Tελικά πήραν αυτό που άξιζαν και κανείς δεν επανεκλέχτηκε δείγμα του πόσο τους είχε σιχαθεί ο κόσμος(παίζει να είναι η μεγαλύτερη ανατροπή σε συνδικαλιστικές εκλογές που έχω υπόψη μου).Την ζημιά όμως την έκαναν και δεν πρόκυτε ποτέ να λογοδοτήσουν για τα παιδιά που χάσαν τις δουλειές τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Παρά τις αποκαλύψεις της εφημερίδας Παρασκήνιο ότι ο κύριος Καλημέρης είναι διπλοθεσίτης και ότι η γυναίκα του εργάζεται σε εταιρεία ανάδοχο του κτηματολογίου τίποτα δεν φαίνεται να κουνάει απο τη θέση του τον επανομαζόμενο βαρώνο του κτηματολογίου.Ένα ισχυρό πρόσωπο-κλειδί στο πρόγραμμα κτηματογράφησης που εκ του αποτελέσματος οδήγησε στην τωρινή του κατάντια το μεγαλοπήβολο σχέδιο κτηματογράφησης της χώρας μας...Ο κύριος αυτός χρόνια τώρα ξέροντας να τα έχει καλά με τους γόνους υπουργών και τα βύσματα που εργάζονται εκεί και ταυτόχρονα να <> όσους δεν έχουν κομματικές διασυνδέσεις παρουσιαζόνταν σαν ο στυλοβάτης της κρατικής αυτής υπηρεσίας.Μιάς υπηρεσίας όμως που εδώ που τα λέμε έχει αποτύχει παταγωδώς (βλέπε τα άπειρα σκάνδαλα που τη ταλανίζουν) .Όμως η εισήγηση του για απομάκρυνση διδάκτορα υπαλλήλου αορίστου χρόνου (με τον οποίο σύμφωνα με καταγκελίες είχε τσακωθεί), με την ταυτόχρονη θετική εισήγηση του στην πρόσληψη αποφοίτου λυκείου για επιστημονικό έργο (?) έχει προκαλέσει τριγμές στην εικόνα του.Επίσης ο δικτατορικός τρόπος που έλεγχε τα διάφορα κτηματολογικά γραφεία που βρίσκονταν υπό την εποπτεία του (Αθήνα,Χανιά κλπ),ενώ ο ίδιος δημόσιος υπάλληλος (το πιάσατε ε?) τον έχουν κάνει μία μισητή φιγούρα στους υπαλλήλους.

    Ο προέδρος Αρβανίτης προσπαθώντας να τον διασώσει (τοπογράφος ο ίδιος όπως και ο Καλημέρης και ως γνωστό κόρακας κοράκι μάτι δεν βγάζει) τον μετάφερε σε άλλη υπηρεσία κτηματογράφησης ώστε να μην φαίνεται πολύ και να μην προκαλεί με τη παρουσία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Τα ερωτήματα όμως που παραμενουν για τον <> καλημερη ειναι πολλά.Γίνεται το κτηματολόγιο να είναι τσιφλίκη των τοπογράφων και όποιος δεν τους αρέσει να τον απομακρύνουν?? Είναι σωστό η κυβέρνηση του Πασοκ να μας κοροιδεύει με τους διπλοθεσίτες και να καλύπτει τα δικά της παιδιά? Είναι δυνατό να εργάζεται η γυναίκα κάποιου υπαλλήλου σε ανάδοχους του κτηματολογίου με ότι αυτό συνεπάγεται??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Συνάδελφος έστειλε μετάθεση την γκολφινοπ....σε άλλο τμήμα,επειδή ρουφιάνευε τους πασόκους η κυρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση