GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ύποπτη "άφεση αμαρτιών"...

Του Θανάση Ι. Νικολαΐδη thanikolaidi@gmail.com ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ ο κ. Χατζηδάκης, και το μάτι του δεν έπεσε στο «μάτι του κυκλώνα». Με τους φρ...

Του Θανάση Ι. Νικολαΐδη
thanikolaidi@gmail.com
ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ ο κ. Χατζηδάκης, και το μάτι του δεν έπεσε στο «μάτι του κυκλώνα». Με τους φρουρούς, με την… αφέλειά του, το κακό έγινε και τρέχα να βρεις τον τραμπούκο με το σκούφο. Περίμενε να σου αποκαλύψουν τον παλικαρά με το κόκκινο μπουφάν που χτυπάει αστραπιαία και εξαφανίζεται. Το τελευταίο προσκρούει στη σύγχυση περί καταγγελίας και καρφώματος του (νεο)έλληνα και στην πρακτική της σιωπής του (όταν, βέβαια, η ζημιά δεν τον αφορά προσωπικά).
ΤΗΝ ίδια ώρα, αρχίζουν τα περίεργα, υπερβολικά και αφύσικα. Η εξουσία βάρεσε συναγερμό για τον «εκλεκτό» της. Δεν ήταν ο τυχών κακοποιημένος ανώνυμος πολίτης της καθημερινότητας - ήταν ο επώνυμος τ. υπουργός. Με τείχος προστασίας (έτσι νόμισε) τους οπαδούς του ανάκατους με...
 αντιφρονούντες και με την άνεση του αντιπολιτευόμενου στα μέτρα. Σφούγγισε το αίμα του στα μάγουλα κι έβγαλε ανακοίνωση. Ανεξίκακη και «συγχωρητική», σα να την συνέταξε ο ίδιος ο… Χριστός που συγχώρεσε τους σταυρωτές του. Και, βέβαια, ακολούθησε, στο ίδιο πνεύμα, η δήλωση της Ντόρας για τον… εκλεκτό της και «προτεινόμενο» επί Καραμανλή.
«ΔΕΝ κάνω μηνύσεις, δεν μισώ…» δηλώνει ο κ. Χατζηδάκης κι από ‘δω αρχίζουν οι υποψίες μας, οι απορίες και τα (ρητορικά μας) ερωτήματα. Τόση ανωτερότητα (και δεν είδαμε «ανώτερο» έργο επί υπουργίας του), τόσο ήθος (και δεν του φαίνονταν), τέτοιο ύφος (και δεν το περιμέναμε), ανεξικακία λανθάνουσα σε μια τρομαγμένη ψυχή που είδε τον… Χάρο και τον πήρε αψήφιστα;
ΤΙ συνέβη το είδαμε, τι συμβαίνει το βλέπουμε και οι απορίες μεγαλώνουν. Για τη σπουδή του να συγχωρήσει τους δράστες. Για την ανοχή του σε «έργα»
τραμπούκων. Μόλις η τρομάρα υποχώρησε και πήγε η ψυχή στον τόπο της, ο εγκέφαλος συνήλθε απ’ τη διάσειση, σκέψη του πήγε στους «άλλους». Στους «ομοιοπαθείς» του που γίναν’ υπουργοί και βουλευτές. Με την κακοποίηση εξαργυρωμένη σε σταυρούς και τη διαπόμπευση να μη φρενάρει τις φιλοδοξίες τους. Κι αυτός το ίδιο! Ο σημερινός Χατζηδάκης της «άφεσης αμαρτιών» αυριανός θριαμβευτής των εκλογών. Με το σταυρό του μαρτυρίου χθες, φορτωμένος με «σταυρουδάκια» αύριο και η ζωή συνεχίζεται.
ΜΕ το «επάγγελμα» ελκυστικό όσο ποτέ να μαγνητίζει τους επαγγελματίες του Κοινοβουλίου, διαλέγεις και παίρνεις. Πολιτικός με τα προνόμιά του ή πολίτης που δικαίου; Με το ματωμένο πρόσωπο «εφαλτήριο», με τον… Βαραββά συγχωρεμένο και τη στραπατσαρισμένη ψυχή απτόητη για κοινοβουλευτικούς «αγώνες». Αυτό προτιμά ο πολιτικός και η πολιτική θα παραμένει… πόρνη.

14 σχόλια

  1. αντε ρε γαμήσαου ρε έκτρωμα
    Θανάση Νικολαίδη
    ΧΑΠΑΚΩΜΕΝΕ
    ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΕ
    ΑΛΗΤΗ
    ΤΟΥ ΚΩΛΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΑΡΧΙΔΙ
    ΣΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΜΙΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
    ΛΗΓΜΕΝΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΠΠΟΚΤΡΑΤΟΥΣ
    ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΡΕΛΛΑΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΟΗΣΙΑ
    ΤΟΝ ΕΜΕΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΑΤΙΛΑ.

    ΖΩΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ

    ΧΘΕΣ ΕΧΕΣΕΣ ΟΛΑ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
    ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟ ΕΜΕΤΟ ΣΟΥ.

    ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΡΕ ΣΙΧΑΜΑ
    ΠΟΥ ΒΡΩΜΟΚΟΠΗΣΕ ΟΛΟΣ Ο ΒΟΘΡΟΣ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-PRESS.........

    ZΩΝΤΟΒΟΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΜΑΛ...Σ. ΑΥΤΗ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΕΙΝΑΙ!! ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΩΣ ΟΙ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ. ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ "ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ" ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μόνο ένας βαρεμένος πρασινοφρουρός κολόγερος σαν το Νικολαϊδη θα μπορούσε να σκεφθεί το επίτηδες βγήκε για να λυντσαριστεί ο Χατζηδάκης.
    Είσαι τόσο μα τόσο ερπετό, άνθρωπέ μου, που δεν αξίζεις ούτε να σε φτύσουμε.
    Horca.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χριστουγεννιατικο ανεκδοτο

    Ακουσα το ακολουθο
    χριστουγεννιατικο ανεκδοτο
    (11 λεξεων) :

    - Αγιος Βασιλης ερχεται απο την Καισαρεία.
    - Ιδου και ο ετερος Καππαδοκης...

    Eπεξηγηση ανέκδοτου :
    Απο αυτο που λεει ο πρωτος συμπεραινεται οτι ο
    Αγιος Βασιλης ειναι Καππαδοκης,αφου ερχεται απο την Καισαρεία της Καππαδοκιας,
    και ο δευτερος απανταει με σκωπτικο γνωμικο, σχετικο με Καππαδοκες,
    χαρακτηριζοντας τον Αγιο Βασιλη
    "ετερον Καππαδοκην".
    Το σκωπτικο γνωμικο "Ιδου και ο ετερος Καππαδοκης" σημαινει, να κι αλλος ομοϊδεατης,με την εννοια του
    μπαγαποντη,του γυρολογου απατεωνισκου,που ερχεται
    προς υποστηριξη του υπαρχοντος.
    Τελος,παραθετω και ατακα του Λαμπρου Κωσταντάρα στο ρολο του Μαυρογιαλούρου απο την ταινια
    "Υπαρχει και φιλοτιμο", όπου εκφωνει αυτο το σκωπτικο
    γνωμικο με φοβερο στομφο, οταν εμφανιζεται ο Παπαγιαννοπουλος σε υποστηριξη του Ντούζου,
    προσπαθωντας ο ενας να καλυψει τον αλλον :
    - Χθες, ηταν δηλαδη αστειο αυτο που κανατε;
    - Ελα μωρε, πολυ ευεξαπτος εχεις γινει.
    - Ρε, θα μου την πληρωσετε και οι δύο. Θα σας κανω να τρεχετε με το χουνερι που μου αναψατε....
    - Ερχεται κι ο Γιωργος να σε ηρεμησει, μια πλακα ηταν...
    - Μμμμ... Ιδου κι ο ετερος Καππαδοκης. Φιδια κολοβα
    ειστε εσεις, οχι φιλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κράτος αξιωματικών-αξιωματούχων -πατριδοκάπηλων-θεομπαιχτών-εξουσιαστων-θρησκολάγνων-ΔΥΝΑΣΤΩΝ !!!

    και ο λαός κοιμάται ??? ...
    η μήπως τώρα ξύπνησε ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. NA ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ
    ΑΛΗΤΗ
    ΑΠΛΥΤΕ
    ΒΡΩΜΙΑΡΗ
    ΜΑΣΤΟΥΡΗ
    ΣΥΦΙΛΙΔΙΚΕ
    ΜΠΑΣΤΑΕΔΕ
    ΚΑΝΙΒΑΛΕ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ ???????

    ΑΣ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ
    ΤΟΝ ΧΑΤΖΙΔΑΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΙΜΑΤΑ

    ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΓΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΣΜΑΤΑ .

    Η κυβέρνηση Τζέφρη-Τσολάκογλου θέλοντας να ευχαριστήσει τον Πάγκαλο, απέλυσε τον δημοσιογράφο Κ. Αρβανίτη.
    ------------------------------------
    Απελύθη από την ΝΕΤ ο δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης

    Απελύθη από τη ΝΕΤ ο γνωστός έντιμος δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης που παρουσίαζε την πρωινή εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης.
    Ένα ακόμη θύμα της πολιτικής μισαλλοδοξίας του ΠΑΣΟΚ στην φασιστική νοοτροπία της επιβολής ΧΥΤΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ !!!

    ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΔΙΑΛΥΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΣΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΜΜΕ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ .... ΑΠΟΛΥΕΤΑΙ!


    Ολος ο κοσμος που τον εχει παρακολουθησει, εκφράζει την οργή και την αγανάκτησή του για την ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
    ΑΣΧΕΤΟ ;
    Πάγκαλος:«Δημοσιογράφος του ΣΥΡΙΖΑ ο... Κ. Αρβανίτης»!
    «Δημοσιογράφο του… ΣΥΡΙΖΑ» χαρακτήρισε τον Κώστα Αρβανίτη,παρουσιαστή της πρωινής εκπομπής της ΝΕΤ,ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θ Πάγκαλος μιλώντας στο...υπουργικό συμβούλιο:
    «Θα ήθελα κάποια στιγμή να επισκεφτώ την Ελλάδα που παρουσιάζει κάθε πρωί ο δημοσιογράφος του ΣΥΡΙΖΑ στην κρατική τηλεόραση!»
    είπε χαρακτηριστικά με τεράστια δόση ειρωνείας...
    Βεβαια, απο οσο ολοι γνωριζουν ο Κωστας Αρβανιτης παντα υποστηριζε το ΚΚΕ και οχι τον ΣΥΡΙΖΑ. Παντοτε τον χαρακτηριζε η ευγενεια, η αλληλεγγυη προς τους ανθρωπους και την ανθρωπινη αξιοπρεπεια, και ποτε δεν καταδεχτηκε να σκυψει το κεφαλι και να γινει ενα ακομη παπαγαλακι του συστηματος, ενας ακομα ρουφιανος δημοσιοκαφρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κάπως έτσι , μετά από ένα ξυλοδαρμό αν θυμάμαι καλά που έγινε στα αγροτικά μπλόκα στο ΄Βόλο, ξεπετάχτηκε και ο κ. Σούρλας και έγινε βουλευτής και μετέπειτα Υπουργός του Κουρασμένου.
    Επειδή είναι γεγονός ότι οι δεξιοί δεν φημίζονται γιά την πρωτοτυπία στη σκέψη και την πρακτική - μην ξεχνάμε ότι ο Αλογοσκούφης και ο Κουρασμένος εφήρμοσαν ακριβώς την ίδια πρακτική του Μητσοτάκη του 1990-93 και τα ίδια που έκανε η ΝΔ την περίοδο 1975-81, ίσως να έχει δίκιο ο συγγραφέας του άρθρου και η όλη ιστορία να μην είναι τίποτα άλλο από ένα στημένο σκηνικό.
    Εάν δεν είναι έτσι, τότε η πρακτική του κ.Χατζηδάκη , να βγεί προκλητικά μπροστά σε ένα θυμωμένο πλήθος, με κάνει να σκέπτομαι ότι δεν είναι τυχαίο που είμαστε σαν κράτος στον γκρεμό όταν οι υπουργοί του ήταν τόσο ανίκανοι να κρίνουν και να αξιολογήσουν μιά απλή κατάσταση και να προβλέψουν τις συνέπειες της συμπεριφοράς τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε σεις στη ζαρντινιέρα χτύπησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ Ο,ΤΙ ΕΙΣΑΙ &ΕΣΥ ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΤΕΤΟΙΑ ΧΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΤΕΤΟΙΟΙ (ΚΑΙ) ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ ΜΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ (ΜΑΣ). ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΩΡΑΙΑ ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ... ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΡΩΩ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΟΥ(ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ); ΣΚΕΨΟΥ ΛΙΓΟ ΘΑΝΑΣΗ... ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΣΥΝΕΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΟΛΟΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΔΥΣΚΟΛΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΙΟ ΑΝΩΔΥΝΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Που πας ρε Ντοράκι χωρίς προστασία ?

    Όσο τίμιος … κι αν ήσουν … εκείνη την ώρα του ξυλοφορτωματος είσαι ένας εκπρόσωπος των 300 υπολόγων της Βουλής.

    Μιας Βουλής που η ίδια νομοθετεί και η ίδια ψηφίζει σε καθημερινή βάση νόμους που κόβουν μισθούς,συντάξεις κι εργατικά δικαιώματα. Μιας Βουλής που οδηγεί στην ανεργία και στην εξαθλίωση τον Ελληνικό λαό.
    Της ίδιας Βουλής που συγκαλύπτει τους κλέφτες και τους απατεώνες με το τέχνασμα των εξεταστικών επιτροπών που πάλι η ίδια Βουλή θέσπισε,όπως η ίδια ψήφισε το νόμο περί ευθύνης υπουργών που στην ουσία απαλλάσσει τους ενόχους της καταλήστευσης του δημοσίου χρήματος.

    Ένα χρόνο μετά τις εκλογές πλήθος οι εξεταστικές επιτροπές της συγκάλυψης και ούτε ένας υπόλογος και ούτε ένας ανακρινόμενος και ούτε ένας υποψήφιος για δίκη ....
    Τα επίσημα φαγωμένα δανεικά περίπου 450 δις …450.000.000.000 ευρώ .

    (ΘΕΕ ΜΟΥ !!! Ρε πολιτικάντηδες τόσα μηδενικά πως τα φάγατε ... τώρα αντέχεται να φάτε έστω και το ένα εκατομμυριοστό σε σφαλιάρες )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουν ότι η κοινωνία δεν αντέχει άλλο.

    Υπάρχει κόσμος εκεί έξω που βρίσκεται σε απόγνωση.

    Η απόγνωση είναι κακός σύμβουλος.

    Οδηγεί τον άνθρωπο σε αντιδράσεις πέρα από τα όρια του.

    Φοβούνται πλέον οι άπληστοι να βγαίνουν από το σπίτι τους, φοβούνται να πάνε στη Βουλή, φοβούνται να πάνε σε καφετέρια η ταβέρνα , μήπως και καρπαζωθούν η λοιδορηθούν.

    Από την άλλη μεριά, υπάρχει ο κίνδυνος να εκτραχυνθεί περισσότερο η κατάσταση και οι αγανακτισμένοι πολίτες να χειροδικήσουν (λιντσάρουν ) τα υπόλογα αρπαχτικά και να πάνε άδικα κατηγορούμενοι σε μια εθελοτυφλούσα διαβρωμένη δικαιοσύνη των εγκάθετων …

    Η ΑΝΟΧΗ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΟΛΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. <>

    Ρε Θανάση,
    Τι κόλπα ειν' αυτά ρε;

    Κανείς εδω δεν είχε υποπτευθεί οτι μια ζωή τον παίζεις.

    Σήμερα όμως "και με το έτσι θέλω" ηρθες να μας πεις πως είσαι μεγάλος μαλάκας.

    Μαγκιά σου ρε Θάνο.

    <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση