GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το λαθρεμπόριο και τα ναρκωτικά...

Από το http://diktiospartakos.blogspot.com/    Η σχέση των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων και των μυστικών υπηρεσιών με τους εμπόρους ναρκωτικ...

Από το http://diktiospartakos.blogspot.com/  
Η σχέση των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων και των μυστικών υπηρεσιών με τους εμπόρους ναρκωτικών και η συμμετοχή τους σε κυκλώματα διακίνησης είναι γνωστή. Από το Βιετνάμ μέχρι τους «ανθρωπιστικούς-απελευθερωτικούς» βομβαρδισμούς του Κοσσόβου και από τους Κόντρας μέχρι τον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας στο Πακιστάν, η CIA έχει γράψει χιλιάδες σελίδες δολοφονικής δράσης μέσω και του οπίου, της κόκας και της ηρωίνης.
Την λαμπρή αυτή δόξα φαίνεται ότι ζήλεψαν και οι Μισθοφόροι μέλη των ιμπεριαλιστικών αποστολών, που σκέφτηκαν ότι μπορούν να βγουν πολλαπλώς κερδισμένοι, κάνοντας λαθρεμπόριο παράλληλα με την ένοπλη και φονική διάδοση της «Δυτικής Δημοκρατίας»
Το τελευταίο κρούσμα που αποκαλύπτει όχι μόνο την ουσία των επεμβάσεων του ΝΑΤΟ, αλλά και την ποιότητα των Μισθοφόρων που...
 συμμετέχουν σε αυτές αφορά αποκαλύψεις για μεταφορά κοκαΐνης και ηρωίνης στην ναυτική βάση του Garden Island στο Σίδνεϊ, από πλοία του αυστραλιανού Πολεμικού Ναυτικού. Σύμφωνα με πληροφορίες από τη βάση αυτή κατασχέθηκαν στεροειδή και άλλα ναρκωτικά, ενώ καταγγελίες που έγιναν στο ABC ανέφεραν πως πρόσφατα, με πλοία του Πολεμικού Ναυτικού, εισήχθησαν ναρκωτικά στη χώρα που μεταφέρθηκαν από τη Χαβάη και περίπου 30 μέλη του πληρώματος ενός πολεμικού σκάφους βρέθηκαν να έχουν κάνει χρήση ναρκωτικών.

Για να έχουμε μια εικόνα της διάδοσης των ναρκωτικών στους στρατούς του ΝΑΤΟ, παρουσιάζουμε τα στοιχεία του βρετανικού υπουργείου Άμυνας σύμφωνα τα οποία «στη διάρκεια της περασμένης δεκαετίας, περισσότεροι από 6 χιλιάδες Βρετανοί στρατιώτες διαπιστώθηκε ότι έκαναν χρήση ναρκωτικών ουσιών και κυρίως κοκαΐνης, ενώ ο περιορισμός στα ποσοστά που καταγράφηκαν πέρσι ανησυχεί και πάλι τους ειδικούς που διαπιστώνουν απλώς στροφή σε επικίνδυνα παραισθησιογόνα, τα οποία κυκλοφορούν μέσω Ιντερνετ». Τα στοιχεία αυτά έλαβε υπ’ όψιν της σχετική έρευνά της εφημερίδας «Independent», και έδειξαν ότι ο μεγάλος περιορισμός των στρατιωτών, που βρέθηκαν θετικοί σε τεστ χρήσης κοκαΐνης στη διάρκεια της περασμένης χρονιάς, δεν ήταν μια καθησυχαστική διαπίστωση, αφού οι ειδικοί εκτιμούν πως απλώς καταγράφεται μια στροφή στη χρήση μεφεδρόνης, μιας ουσίας που για την ώρα δεν είναι παράνομη, αλλά η βρετανική κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο να τη χαρακτηρίσει ως τέτοια. Η μεφεδρόνη (4-methylmethcathinone) (4-MMC) είναι ένα διεγερτικό ναρκωτικό, που προκαλεί ευφορία, αϋπνία και μεγάλη ενεργητικότητα. Είναι δυνατόν να επιφέρει αγωνία, ταχυκαρδία, μέχρι και σοβαρές διαταραχές του νευρικού συστήματος. Επίσης, έχουν καταγραφεί σοβαρά αιμορραγικά περιστατικά από ερεθισμό της μύτης κατά την εισπνοή του ναρκωτικού. Μέχρι σήμερα έχει επιβεβαιωθεί στη Σουηδία ένας θάνατος οφειλόμενος στη μεφεδρόνη, ενώ δύο θάνατοι στη Βρετανία θεωρείται πιθανό να οφείλονται σε χρήση της ίδιας ουσίας (συμπεριλαμβανομένου του θανάτου μιας 14χρονης στο Μπράιτον)».
Οι μισθοφόροι της RAF αποδείχτηκαν πιο εφευρετικοί, οργανώνοντας λαθρεμπόριο τσιγάρων, χρησιμοποιώντας μεταγωγικά C-130! Τέσσερις αξιωματικοί και υπαξιωματικοί της Βασιλικής Βρετανικής Πολεμικής Αεροπορίας (RAF) παραδέχθηκαν τη συμμετοχή τους σε λαθρεμπόριο τσιγάρων, ομολογώντας ότι έχουν μεταφέρει "πάνω από 1 εκατομμύριο τσιγάρα" στη Βρετανία, χρησιμοποιώντας για αυτό το σκοπό τις στρατιωτικές πτήσεις από χώρες όπως το Αφγανιστάν!Τα μεταγωγικά με τα λαθραία τσιγάρα προσγειώνονταν σε βάσεις της RAF στο Oxfordshire και Wiltshire, πριν μεταφερθούν στη βόρεια Αγγλία, όπου πωλούνταν σε ντόπιους κλεπταποδόχους. Επιπλέον του στρατιωτικού προσωπικού, τρεις πολίτες έχουν επίσης ομολογήσει την ενοχή τους, ενώ ένας τέταρτος αρνείται τη συμμετοχή του στο κύκλωμα. Το λαθρεμπόριο αποκαλύφθηκε όταν τελωνειακοί υπάλληλοι διενήργησαν έρευνα σε ένα μεταγωγικό αεροσκάφος μετά την προσγείωσή του στην βάση RAF Lyneham, στο Wiltshire, και διαπιστώθηκε ότι το μεταγωγικό μετέφερε 950.000 τσιγάρα από την Καμπούλ, σε κουτιά από χαρτόνι.
Πριν βιαστείτε να πείτε ότι αυτά τα δεδομένα δεν αφορούν τον ελληνικό στρατό, εμείς αναδημοσιεύουμε μια ανακοίνωση μας που πρώτη φορά είδε το φως της δημοσιότητας στις 23 Ιανουαρίου του 2008, και βασίζονταν σε απόρρητα στοιχεία του ΓΕΣ. Η ανακοίνωση αυτή όχι απλώς αποκαλύπτει τον πραγματικό ρόλο των ελληνικών κατοχικών δυνάμεων που δρουν στο εξωτερικό, αλλά και τις συνέπειες στη συμπεριφορά όσων συμμετέχουν:
ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ
Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ ΞΕΚΙΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ.
Αποκαλύπτουμε τον ξεκάθαρο ρόλο των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων: Κατοχικός Στρατός σε Αφγανιστάν-Βαλκάνια κλπ.
Σοβαροί κίνδυνοι για τα στελέχη που επανδρώνουν αυτές τις αποστολές και προέρχονται τόσο από την αντίληψη Αναλώσιμου Πραιτοριανού (Μισθοφόροι με δέλεαρ τις υψηλές αποδοχές), με την οποία τους αντιμετωπίζει η εκάστοτε κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ και το ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΣ, αλλά και από το μίσος των καταπιεζόμενων λαών. Πλέον ο ελληνικός στρατός έχει τραυματίες και νεκρούς σε όλα τα μέτωπα εμπλοκής τους (Βαλκάνια, Αφγανιστάν, Αφρική). Το σημαντικότερο όμως είναι ότι ο ελληνικός στρατός έχει συμπεριφορά κατακτητή. Καταστέλλει εξεγέρσεις (Κόσοβο 2004), σκοτώνει άμαχους (Αφγανιστάν Νοέμβριος 2005). Πλέον δεν λείπουν όχι μόνο οι καταγγελίες, αλλά και η παρέμβαση της στρατιωτικής δικαιοσύνης για παράνομες πράξεις (λαθρεμπόριο, εγκλήματα κλπ.)
Καλούμε λοιπόν όλα τα στελέχη που έχουν συμμετάσχει σε αποστολές εκτός συνόρων να σπάσει αυτή την ιδιόμορφη ΟΜΕΡΤΑ που επικρατεί στον ελληνικό στρατό, να συμβάλλουν στην ενημέρωση του λαού μας για τις επιχειρήσεις αυτού του είδους, δίνοντας ταυτόχρονα τη δυνατότητα να σχηματίσει άποψη και κρίνει. Εξάλλου ο κόσμος της εργασίας, που υφίσταται βαρείς φόρους και λιτότητα καλείται να «πληρώσει» το κόστος των αποστολών που αυξάνονται. Παράλληλα από τις φτωχογειτονιές σε όλη την Ελλάδα στρατολογούνται οι Μισθοφόροι των λεγόμενων και «ειρηνευτικών αποστολών».
Ας δώσουμε όμως το λόγο σε φαντάρους και στελέχη που αποκαλύπτουν χαρακτηριστικά περιστατικά.
1. Αρχές Αυγούστου, ο διοικητής του Τάγματος Ειδικής Σύνθεσης Αφγανιστάν (ΤΕΣΑΦ) – στο οποίο συμμετέχει και η ελληνική δύναμη Αφγανιστάν (ΕΛΔΑΦ) - με έδρα την Καμπούλ, κος BRUNO KASSDORF, κάλεσε τους πρέσβεις των χωρών που εμπλέκονται στη διαδικασία «ανοικοδόμησης» και «οικοδόμησης της δημοκρατίας και της ελευθερίας» στην περιοχή (ανάμεσα σε αυτούς και τον αντίστοιχο Έλληνα) για να τους επιστήσει την προσοχή σε ένα, ραγδαία αυξανόμενο, κύμα εκρήξεων αυτοσχέδιων μηχανισμών - δύο τύπων - στην ευρύτερη περιοχή της Καμπούλ. (όταν στάλθηκε το έγγραφο – αρχές Σεπτέμβρη - στο γενικό επιτελείο, οι εκρήξεις ήταν περίπου 20 και από τους δύο τύπους, σε διάφορα σημεία της Καμπούλ)
Ο διοικητής του Τάγματος, συνέστησε ιδιαίτερη προσοχή στους πρέσβεις και τους ακόλουθους και πρότεινε την αύξηση και την ένταση των μέτρων ασφαλείας, ειδικά στις μετακινήσεις. Το κυριότερο μέτρο που πρότεινε, ήταν η χρησιμοποίηση, τόσο στα τακτικά όσο και στα έκτακτα δρομολόγια, τεθωρακισμένων οχημάτων με ειδικευμένα ηλεκτρονικά συστήματα αποφυγής και απενεργοποίησης των εκρηκτικών μηχανισμών.
Ο Ακόλουθος Άμυνας (ΑΚΑΜ) της ελληνικής πρεσβείας της Καμπούλ έστειλε την αναφορά μαζί με χάρτη της Καμπούλ όπου σημειώνονται οι εκρήξεις με αναλυτικά στοιχεία, όπως επίσης και το ίδιο το σήμα του αρχηγείου των συμμαχικών δυνάμεων στην Καμπούλ, όπου υπάρχει ακέραια, η αναφορά του ίδιου του διοικητή του ΤΕΣΑΦ σχετικά με το θέμα.
Ο ΑΚΑΜ όμως, στη συνέχεια της αναφοράς, τονίζει το ζήτημα ενός έλληνα υπαξιωματικού, ο οποίος διενεργεί από μία ως τέσσερεις κινήσεις ανά ημέρα στην ευρύτερη περιοχή της Καμπούλ, με τεθωρακισμένο όχημα που δεν διαθέτει το αναγκαίο ηλεκτρονικό σύστημα. Τονίζει επίσης πως η εν λόγω αποστολή δεν προσφέρει τίποτα στα ελληνικά συμφέροντα στην περιοχή ενώ αντιθέτως βάζει σε τρομερό κίνδυνο τη ζωή και τη σωματική ακεραιότητα του υπαξιωματικού και προτείνει να καταργηθούν αυτές οι κινήσεις.
- Τι εννοούν όταν λένε πως οι ελληνικές δυνάμεις δεν εμπλέκονται σε μάχες κι έχουν μόνο καθήκοντα υποστήριξης, όπου δεν κινδυνεύει η ζωή των μελών τους και δεν αποτελούν στρατό κατοχής; Πόσο επιτακτικά είναι τα ελληνικά συμφέροντα, ώστε να θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή ενός χαμηλόβαθμου στελέχους του ΕΣ, πουλώντας απλά εκδούλευση - ώστε να έχουν καλύτερη τύχη στο μελλοντικό μοίρασμα - στις επικεφαλείς των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων στο Αφγανιστάν;
2. Δημιουργείται στο Αφγανιστάν μια νέα Ομάδα Επιχειρησιακού Συνδέσμου, συνολικά 17 μελών, η οποία προορίζεται να αντικαταστήσει αντίστοιχη αμερικάνικη (ώστε να αποδεσμευτούν δυνάμεις που θα χρησιμοποιηθούν αλλού). Σε αυτή, η Ελλάδα θα συμμετάσχει με 12 στελέχη υπό τις οδηγίες ενός συνταγματάρχη, ενώ περίπου 6-9 θα είναι ανώτατοι αξιωματικοί. Τονίζεται πως η συγκρότηση αυτής της ομάδας αποτελεί εθνική υποχρέωση (άρα προκύπτει το ερώτημα: με τι όρους ενεπλάκησαν εξαρχής στις «ειρηνευτικές αποστολές»;), όπως επίσης η ανάγκη σύνταξης ενώ μνημονίου (MOU) στην πολύ πιθανή περίπτωση που υπάρχει αδυναμία κάλυψης του αναγκαίου υλικού. Αυτό συνιστά ποιοτικό άλμα, σε σχέση με όσα γνωρίζουμε, στην εμπλοκή των ελληνικών δυνάμεων στο Αφγανιστάν σε πολεμικές ή άλλου τύπου μάχιμες στρατιωτικές επιχειρήσεις.
3. με νεότερο - από το (2) - σήμα, οι επιτελείς των αμερικανικών δυνάμεων στο Αφγανιστάν, θέτουν άμεσα το ζήτημα ενός αυστηρού χρονοδιαγράμματος για τη συγκρότηση της ελληνικής ομάδας. Επικρίνουν σκληρά την ελληνική πλευρά για την καθυστέρηση (υπάρχει μάλλον αδυναμία να πείσουν οι Έλληνες υπεύθυνοι στρατιωτικούς να επανδρώσουν τις θέσεις – ειδικά ανώτατους) και ζητούν μια άμεση απάντηση αν η Ελλάδα θα ανταποκριθεί, συμπληρώνοντας πως αποτελεί βασική υποχρέωση στη βάση των υπαρχουσών συμφωνιών.
4. Το Γʼ Σώμα Στρατού (Γʼ ΣΣ/ΕΘΕΠ) με έδρα τη Θεσσαλονίκη (είναι αυτό του οποίου βασικά οι μονάδες τροφοδοτούν τις αποστολές στο εξωτερικό – ιδίως στο Κόσσοβο), προτείνει στο ΓΕΣ και το ΓΕΕΘΑ αλλαγές στο θεσμό των ΟΒΑ. Από όλες τις προτάσεις, αυτό που μας ενδιαφέρει εδώ είναι το ζήτημα συμμετοχής των ΟΒΑ σε αποστολές εξωτερικού. Για να είναι αυτό εφικτό, προτείνεται να επιτραπεί στους κληρωτούς στρατιώτες να συμμετέχουν εθελοντικά σε αποστολές εξωτερικού κατά το δεύτερο εξάμηνο της θητείας τους, όταν και θα έχουν ολοκληρώσει την εκπαίδευση σε μάχιμους σχηματισμούς της παραμεθορίου (Να θυμίσουμε ότι εθελοντική είναι επίσης η θητεία σε μονάδες της ΕΛΔΥΚ). Σε περίπτωση που τους αρέσει θα μπορούν να γίνουν ΟΒΑ που θα συμμετέχουν στις «ειρηνευτικές» αποστολές (αρθ πρωτοκόλλου της πρότασης: Φ.400/81/10538/Σ.3865/19/11/07)
5. έφτασε φάκελος από Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) που διεξάγει η εισαγγελία του Στρατοδικείου Αθηνών, για την υπόθεση εξαφάνισης μιας νεαρής Σέρβας – της Radmila Markovic – όπου πιθανολογείται ότι υπάρχει ανάμιξη ελληνικού στρατιωτικού προσωπικού (από την ΕΛΔΥΚΟ). Αυτή είναι μία μόνο από τις υποθέσεις εξαφανίσεων και εγκλημάτων που διεξάγονται από τον «ειρηνευτικό» στρατό κατοχής.
Αναδεικνύεται το ζήτημα του ρόλου του ελληνικού στρατού στην περιοχή και της διαμόρφωσης επαγγελματιών μισθοφόρων δολοφόνων, οι οποίοι όχι μόνο γίνονται αναλώσιμο υλικό και υποψήφια θύματα στα ιμπεριαλιστικά σχέδια της «ισχυρής» Ελλάδας αλλά αντιγράφουν, αναπαράγουν και διαμεσολαβούν τον κύκλο βίας του επιθετικού ελληνικού καπιταλισμού πάνω στα απομεινάρια ενός λαού που διαλύθηκε και καταστράφηκε από τους ιμπεριαλιστικούς πολεμικούς και πολιτικούς μηχανισμούς.
Τα συμπεράσματα δικά σας.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

5 σχόλια

  1. Οι Αμερικάνοι συνεχίζουν την παράδοση των Βρεττανών. Να μην ξεχνάμε τον πόλεμο του οπίου που είχαν κηρύξει οι Βρεττανοί στους Κινέζους για να τους μετατρέψουν συνολικά σε ναρκομανείς. Αιώνιοι λακέδες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αποκαλυψη


    Οικονομικές κρίσεις στην Ελλάδα είναι και αποτέλεσμα της μη λειτουργίας των Εισαγελικών λειτουργών

    Οι υποθέσεις στο αρχείο του Πρωτοδικείου Αθήνας στοιβάζονται στο αρχείο και συγκαλύπτονται με την συμμετοχή των Εισαγγελέων!

    Η σχέση των των μυστικών υπηρεσιών με τους εμπόρους ναρκωτικών και η συμμετοχή τους σε κυκλώματα διακίνησης είναι γνωστή με την συμμετοχή των Εισαγγελέων που δεν βλέπουν ποτέ τίπ[οτα και πέρνουν τον μοισθπουλάκο σαν Δημόσιοι Υπάλληλοι για να καλύπτουν τα πάντα!!.

    Οι Εισαγγελείς διακινούν και τα ναρκωτικά αφου δεν πιανουν κανεναν και μοιραζονται την λεια με τους διώκες και είναι υπεύθυνοι της διαφθοράς γιατί δεν έκαναν τιποτά κάτι εναντίον των παρανόμων πολιτικών και όχι.
    Αντιδιαφθορά τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΔΙΩΚΤΕΣ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΟΙ ΟΛΟΙ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΜΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αποκαλυψη


    Οικονομικές κρίσεις στην Ελλάδα είναι και αποτέλεσμα της μη λειτουργίας των Εισαγελικών λειτουργών

    Οι υποθέσεις στο αρχείο του Πρωτοδικείου Αθήνας στοιβάζονται στο αρχείο και συγκαλύπτονται με την συμμετοχή των Εισαγγελέων!

    Η σχέση των των μυστικών υπηρεσιών με τους εμπόρους ναρκωτικών και η συμμετοχή τους σε κυκλώματα διακίνησης είναι γνωστή με την συμμετοχή των Εισαγγελέων που δεν βλέπουν ποτέ τίπ[οτα και πέρνουν τον μοισθπουλάκο σαν Δημόσιοι Υπάλληλοι για να καλύπτουν τα πάντα!!.

    Οι Εισαγγελείς διακινούν και τα ναρκωτικά αφου δεν πιανουν κανεναν και μοιραζονται την λεια με τους διώκες και είναι υπεύθυνοι της διαφθοράς γιατί δεν έκαναν τιποτα κάτι εναντίον των παρανόμων πολιτικών και όχι.

    Αντιδιαφθορά τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εδώ είναι Μπουρδέλο και Μπουρδέλο πρέπει να το συνεχίσουμε, και τρανταχτό παράδειγμα η στάση των Φαρμακοποιών που προσπαθούνε με λυτούς και δεμένους να διατηρήσουν τα προνόμια που εις βάρος όλων των άλλων Ελλήνων κατέχουν, προνόμια που τα πήραν έχοντας ανθρώπους στην εξουσία!!!!
    Από πού και ως που μια επιχείρηση Φαρμακείο που εκτός από τα φάρμακα πουλά και καλλυντικά και παπούτσια να έχει κέρδος επί των φαρμάκων, για τα καλλυντικά και τα παπούτσια δεν ξέρω, 26/100 που λένε οι φαρμακοποιοί ή 36/100 που λέει το Υπουργείο?
    Ποιοι τελικά γδέρνουν τα Ταμεία και το Δημόσιο τα φάρμακα ή οι φαρμακοποιοί? Και γιατί σε μια εποχή όπως αυτήν που ζούμε να μην τους λέει το Δημόσιο, η Κυβέρνηση δηλαδή δεν θα κερδίζετε παραπάνω από 12-15/100? Ποια επιχείρηση έχει τόσο καλά όπως αυτοί οι κύριοι εξασφαλισμένη πελατεία? Πόσα και πόσα δεν πουλάνε εκτός συνταγών και που ο κάθε ένας από εμάς το έχει κάνει ουκ ολίγες φορές? Πόσοι είναι αυτοί οι Έλληνες που και με την φαρμακολαγνεία που μας δέρνει δεν έχουμε αγοράσει, η κάθε οικογένεια, φάρμακα αξίας τουλάχιστον πεντακοσίων ευρώ αποκλειστικά από την τσέπη μας?
    Και ερχόμαστε στην περίφημη άδεια που έχουν για να μπορούν να λειτουργούν το φαρμακείο. Ποιος τους την έδωσε? Το Δημόσιο! Και εκεί να την επιστρέφουν και να μην την κληρονομούν στα παιδιά τους . Τα υπόλοιπα Ελληνόπουλα τίνος Θεού είναι? Μπάσταρδα είναι? Πουτάνας παιδιά είναι αποκλεισμένα κοινωνικά και μη βλέποντας στον ήλιο μοίρα? Κύριοι της Κυβέρνησης θα διαπράξετε το μέγιστο έγκλημα της Ηθικής Προδοσίας απέναντι στο σύνολο του Ελληνικού Λαού αν διατηρήσετε αυτήν την Άθλια κατάσταση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση