GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκοτώθηκε αρκουδάκι στην Εγνατία Οδό...

Από το http://epirusgate.blogspot.com/ Ένα αρκουδάκι έπεσε θύμα τροχαίου σε παράδρομο της Εγνατίας Οδού ανάμεσα στη Σιάτιστα και την Κρυ...

Από το http://epirusgate.blogspot.com/
Ένα αρκουδάκι έπεσε θύμα τροχαίου σε παράδρομο της Εγνατίας Οδού ανάμεσα στη Σιάτιστα και την Κρυσταλλοπηγή την ημέρα των Χριστουγέννων σύμφωνα με την υπεύθυνη του Περιβαλλοντικού Κέντρου «Αρκτούρος» Βάσω Πετρίδου.
Πρόκειται για την τέταρτη αρκούδα - θύμα τροχαίου το 2009.
Με αφορμή το δυστύχημα, η Β. Πετρίδου επισημαίνει ότι λόγω του καιρού οι αρκούδες δεν έχουν πέσει φέτος ακόμη σε χειμερία νάρκη και κινδυνεύουν κατά τις μετακινήσεις τους στην περιοχή της Εγνατίας Οδού.
Παράλληλα αναφέρει ότι, παρά τις σχετικές δεσμεύσεις, δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη οι εργασίες τοποθέτησης περιφράξεων κατά...
 μήκος του κύριου οδικού άξονα της Εγνατίας και των δευτερευόντων αξόνων ώστε να προστατεύονται τα ζώα και να μην εισέρχονται σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας.

5 σχόλια

  1. δεν υπάρχει μέλλον για τις αρκούδες στη Ελλάδα.
    Αργά ή γρήγορα όλες θα σκοτωθούν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.
    ...θα τις φάνε τα λαμόγια οι νεοέλληνες που δεν σέβονται τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κτηματομεσίτες, άλλη κάστα καταφερτζήδων που βέβαια δεν φταίνε αυτοί οι ίδιοι αλλά το Κράτος που ζούμε και φτιάξαμε τους ανέχεται που όμως είναι καιρός να γίνει δίκαιο, και προπαντός δίκαιο Κράτος!!!
    Από πού και ως που ένας κτηματομεσίτης που το μόνο του έξοδο είναι να διατηρεί ένα γραφείο με τέσσερεις κυριολεκτικά τοίχους και να πηγαίνει να δείχνει σε έναν αγοραστή το σπίτι που του εμπιστεύτηκε ένας πωλητής, να παίρνει 3-4/100 από τον πωλητή και άλλα τόσα από τον αγοραστή? Δηλαδή ένα σύνολο 7-8/100 επί της αξίας που θα συμφωνηθεί από τον πωλητή και τον αγοραστή! Όχι αυτήν που θα γραφτεί στα συμβόλαια και η οποία είναι ασφαλώς μικρότερη αλλά επί της εμπορικής που συμφωνήθηκε!!!
    Δηλαδή αν ένα ακίνητο έχει συμφωνηθεί στα 200.000 Ευρώ Ο ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΊΤΗΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ περίπου 15.000 Ευρώ μη έχοντας βάλει στο ακίνητο αυτό ούτε το σάλιο τους! Τουτέστιν όσα βγάζει ένας που εργάζεται σε ένα εργοστάσιο, ένας υπάλληλος οπουδήποτε, ένας νεοδιοριζόμενος και βάλε για ένα ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΡΟΝΟ! Τουτέστιν με πέντε τέτοιες πωλήσεις και θα έχει πληρώσει το νοίκι του γραφείου του, και θα έχει πληρώσει τον υπάλληλο που πιθανόν να έχει και του έχουν μείνει καθαρά περισσότερα από όσα κερδίζει ένα στέλεχος επιχείρησης επί ένα ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΡΟΝΟ!!!..... ή τρεις το ελάχιστο εργαζόμενοι σαν επάλληλοι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οι υπάνθρωποι πολλές φορές χρησιμοποιούν την φράση όπως ο από πάνω σχολιαστής λες και αυτοί έχουν βοηθήσει άνθρωπο στην ζωή τους.απλά το χρησιμοποιούν ως άλλοθι για την πλήρη απάθεια τους στην φύση και στα ζώα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση