GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με το δάκτυλο στη σκανδάλη για να πυροβοληθεί η Ορθόδοξη Εκκλησία...

Aπό τον Θύμιο Παπανικολάου http://www.resaltomag.gr/    Όλες οι δυνάμεις του καθεστώτος και όλων των χρωμάτων ομοφωνούν στο κτύπημα τη...

Aπό τον Θύμιο Παπανικολάου
http://www.resaltomag.gr/  
Όλες οι δυνάμεις του καθεστώτος και όλων των χρωμάτων ομοφωνούν στο κτύπημα της Ορθόδοξης Εκκλησίας.
Εδώ οι πολιτικές υποκρισίες και οι σκοπιμότητες της απάτης παραμερίζονται χωρίς προσχήματα και «κατασκευάζουν, άμεσα, τη ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ!!!
Το μαύρο αυτό καθεστωτικό συναινετικό μέτωπο, περιμένει, με το δάκτυλο στη σκανδάλη για να εξαπολύσει την πάγια και οργανωμένη επίθεσή του κατά της Εκκλησίας.
Είναι «δουλεμένες» και κραυγαλέες αυτές οι δόλιες και ενορχηστρωμένες επιθέσεις εναντίον της Εκκλησίας.
Τόλμησε, ο μητροπολίτης Πειραιώς να ξεστομίσει κάποιες αλήθειες, πασίγνωστες και πολλαπλά διατυπωμένες, και τα κοράκια των κατεστημένων ιερατείων ξεσηκώθηκαν για να τον κατασπαράξουν, βρίσκοντας μια αφορμή για να επιτεθούν εκ νέου και υστερικά κατά των δυνάμεων εκείνων της Ορθοδοξίας που αγωνίζονται εναντίον του οδοστρωτήρα της παγκοσμιοποίησης και των...
 ποικίλων νεοταξικών οργάνων και «μαφιών» της.
Τα σιωνιστικά όργανα της Νέας Τάξης και οι εγχώριοι υπηρέτες τους, με μια φωνή άρχισαν να κραυγάζουν.
Ένα μοχθηρό μέτωπο: το κράτος του Ισραήλ (η μοχθηρή γκριμάτσα της ιμπεριαλιστικής κακουργίας), κυβέρνηση, Ντόρα (η μοχθηρία του δωσιλογισμού), καθώς και τα καθεστωτικά δεκανίκια του «αριστερού» δωσιλογισμού.
Φυσικά στο χορό μπήκαν και κάποιοι ύπουλοι ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ υπονομευτές της Εκκλησίας: Οι νεοταξίτες με τα ράσα που ποζάρουν με ποικίλες μεταμφιέσεις.
Και μόνο αυτή η ακαριαία συστράτευση των καθεστωτικών ιερατείων εναντίον του μητροπολίτη Πειραιώς δείχνει περίτρανα το λυσσώδες μένος κατά εκείνων των δυνάμεων της Εκκλησίας που ξεστομίζουν κάποιες αλήθειες, καθώς και τα μακάβρια σχέδια που εξυφαίνονται για την ολοκληρωτική άλωση των ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΝ του Ορθόδοξου κλήρου.
Μπορεί τα λόγια του μητροπολίτη Πειραιώς να μην είχαν τη θεωρητική ακρίβεια και πολιτική σαφήνεια γύρω από την ανάλυση της παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης και να δαιμονοποιούσαν, σχετικά, το σιωνισμό.
Ωστόσο, στρατηγικά διατύπωναν τον εφιάλτη της παγκοσμιοποίησης και τους μηχανισμούς της Νέας Τάξης που οδηγούν τα έθνη και τους λαούς στην καταστροφή και στον αφανισμό.
Και αυτό είναι το ουσιώδες, σήμερα και όχι μια βαθύτερη ανάλυση των διεθνών καπιταλιστικών δομών και ιμπεριαλιστικών σχέσεων.
Αλλά ακόμα και αν ο μητροπολίτης υπεραπλούστευσε κάποια ζητήματα, έθιγε, όμως, την ΟΥΣΙΑ του ζητήματος και στο κάτω- κάτω ας του γινόταν κριτική πάνω στις πολιτικές απλουστεύσεις του.
Καμία κριτική. Γαυγίσματα και ουρλιαχτά αφορισμού, από όλα τα Μαντεία των διεθνών μαφιών του χρήματος επειδή τόλμησε να καταγγείλει την παγκοσμιοποίηση, τη Νέα Τάξη και το σιωνισμό ο οποίος ΑΠΟΤΕΛΕΙ συστατικό στοιχείο της Νέας Τάξης.
Ξεσηκώθηκαν όλες οι καθεστωτικές καμαρίλες και οι προπαγανδιστικές ύαινες για να ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ στο μητροπολίτη να μιλάει και να του υπενθυμίσουν ότι οι δεσποτάδες αποτελούν «γρανάζια» του καθεστώτος που προσαρμόζονται, χωρίς τριβή, στη νεοταξική μηχανή, όπως ο αρχιεπίσκοπος, ο Βαρθολομαίος και πολλοί άλλοι της εκκλησιαστικής γραφειοκρατίας.
Η Εκκλησία δεν πρέπει να έχει ΛΟΓΟ, όταν αυτός έρχεται σε αντίθεση με το Λόγο των διεθνών κακούργων και των εσωτερικών ιπποκόμων τους.
ΕΔΩ βρίσκεται η ουσία του ζητήματος: Στη ΦΙΜΩΣΗ του πολυεδρικού δικτύου των κληρικών και μοναχών που εκφράζουν τον ελληνικό λαό και την κοχλάζουσα οργή του.
Αυτή την ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ των δυνάμεων της Εκκλησίας την τρέμουν και γι αυτό, με κάθε μέσον, επιχειρούν τα δωσίλογα όργανα της παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης, να την τσακίσουν.
ΜΑΤΑΙΟΠΟΝΟΥΝ: Όλος ο ελληνικός λαός θα γίνει ο θώρακας αυτής της αγωνιστικής ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ.
Υ.Γ. Εμείς θα διατυπώναμε, πάντως, ένα τακτικό λάθος του μητροπολίτη Πειραιώς.
Το να δίνεις συνέντευξη στον Οικονομέα και Καμπουράκη, δύο χυδαία όργανα της νεοταξικής προπαγάνδας, ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ.
Οι γενίτσαροι της σκανδαλολογίας κατά της Ορθόδοξης Εκκλησίας επιτελούν διατεταγμένο και προβοκατόρικο έργο.

19 σχόλια

  1. Ακριβώς έτσι!
    Ο χρηματοπιστωτικός ιμπεριαλισμός και τα όργανά του απλά βρήκαν αφορμή να επιτεθούν, παρότι όσα ειπώθηκαν ήταν ασήμαντα σε σχέση με όσα έχουν ειπωθεί από αλλού.
    Εντούτοις, το πρόβλημα με την εκκλησία, για τους νεοταξίτες, είναι οτι μπαίνει εμπόδιο στα σχέδιά τους για ένα απο-εθνικοποιημένο κράτος.

    Αντικειμενικά, η εκκλησία είναι ένας θεσμός αντίστασης στο επιχειρούμενο σχέδιο επιβολής μιας παγκόσμιας κυβέρνησης ανεγκέφαλων υπηκόοων!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού βρισκόμαστε σε κρίση, η εκκλησία γιατί δεν εκποιεί τους χιλιάδες ναούς και όλη την περιουσία της ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ Σ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ Ο
    ΛΑΚΑΜΑΣ , ΝΑ ΤΟΝ
    ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΡΑΣΟΦΟΡΟ ΚΑΦΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΘΥΜΙΟ ΔΕ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ ...
    .........

    "Μπορεί τα λόγια του μητροπολίτη Πειραιώς να μην είχαν τη θεωρητική ακρίβεια και πολιτική σαφήνεια γύρω από την ανάλυση της παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης και να δαιμονοποιούσαν, σχετικά, το σιωνισμό."
    ..........
    "Αλλά ακόμα και αν ο μητροπολίτης υπεραπλούστευσε κάποια ζητήματα, έθιγε, όμως, την ΟΥΣΙΑ του ζητήματος και στο κάτω- κάτω ας του γινόταν κριτική πάνω στις πολιτικές απλουστεύσεις του. "
    ..........


    ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΙΧΑΝ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑΚΤΙΚΕΣ.
    .....
    ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ "ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΟΥΣΕ" ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΜΟ ?!?!?!?
    Η ΟΤΙ ΥΠΕΡΑΠΛΟΥΣΤΕΥΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ...
    ...
    ΕΣΥ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΕΡΙΠΛΟΚΑ ΔΗΛΑΔΗ ?!?!?!
    ....
    ΠΟΣΟ ????
    ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΛΥΟΥΜΕ, ΝΑ ΤΑ ΜΑΤΑ-ΑΝΑΛΥΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΚΡΗ ????
    ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΟ ΛΑΟ ????
    .....
    ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 300 ΧΡΟΝΙΑ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ....
    ....
    ΕΧΟΥΝ Η ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ?
    ΕΧΟΥΝ Η ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΏΣΕΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ????
    ΚΡΑΤΟΥΝ, Η ΔΕ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ???
    ΕΛΕΓΧΟΥΝ Η ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΙΚΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ????
    ....
    ΠΟΥ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΕΔΡΕΥΕΙ ΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΕΚΕΙ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ, ΠΡΙΝ 115 ΧΡΟΝΙΑ, ΠΟΥ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΠΑΝΤΑ ΩΣ ΤΩΡΑ, ΒΗΜΑ,ΒΗΜΑ, ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ .......
    ...
    ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΕΤΣΙ.
    ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΔΑΩΝ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ.
    ......
    ΣΕΝΑΡΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
    ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πατρίς-Θρησκεία-Λαοκρατία
    (ή αλλιώς μή Θεέ μου χειρότερα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα χτυπήματα δεν είναι ένα αλλά πολλά. Στο στόχαστρο δεν είναι μόνο η Εκκλησία. Είναι όλα τα δομικά υλικά του έθνους των νεοΕλλήνων. Η ιστορία μας, η γλώσσα μας, η παιδεία μας και φυσικά η θρησκεία μας. Η νέα τάξη δεν αναγνωρίζει κράτη, έθνη, γλώσσες, θρησκείες, λαούς. Οριζόντια ισοπέδωση και κάθετος διαχωρισμός όλων των ανθρώπων σε δύο κατηγορίες. Τους συστημικούς της παγκόσμιας νέας τάξης και τους δουλοπάροικους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δηλαδη οι προοδευτικαριοι της θολοκουλτουρας διαφωνουν ότι τα διεθνη κεφαλαια διοικουνται από σιωνιστες???
    εχουν καταντησει δουλακια του καθε ιμπεριαλιστη
    ευτυχως που οι απανταχου παπαφλεσσες εγραψαν στα παλια τους τα παπουτσια ολα τα κατεστημενα δεξια και αριστερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. We need a global finance governents AND WE NEED ΙΤ FAST!!!!!!!!!
    Αυτή την φράση την ξεστομισε και την ξεστομιζει ο χαρισματικος βλακας μαζί με ολα τα τσουτσουκεκια τύπου Δρουτσα που σαν παπαγαλακια τιτιβιζουν...ΠΕΡΙ NEW WORLD ORDER ΣΗΚΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΔΑΚΤΥΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΕΙ ΤΟ ΚΩΛΑΝΤΕΡΟ ΕΞΩ.
    Ειναι ψεμματα ρε 7.20;
    ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΝ ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΝΑ ΤΙΤΙΒΙΖΟΥΝ;

    Δηλαδή που σου χαλασε την σουπα ο μητροπολιτης; είπε αυτο που συμβαίνει αυτη την στιγμη παγκοσμια ορθα ωμα και κοφτα.
    ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΣΥΓΧΡΟΜΟΙ SHYLOCK. ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ Ο ΦΡΙΝΤΜΑΝ ΨΟΦΗΣΕ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ!!!ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΟ!!!ΟΠΩΣ ΘΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΩΛΟΓΕΡΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΝΧΑΤΤΑΝ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΧΕΣΙΜΟ ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΠΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΘΑ ΨΟΦΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΖΟΜΠΙ ΟΙ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 7.08 αν έχεις ανάγκη τροφής, στέγης, ρουχισμού απευθυνσου στην ενορία σου...διαφορετικά μη δηλητιριαζεις την ψυχή σου με αδικες ανοησιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε αντε γαμηθειτε με κανενα μανουαλι, που θα ασχολουμαστε ακομα με το γελοιο βοθροειδες παραμυθακι της γαμημενης παρθενας απο τα αγγελακια, και με τα επαγγελματικα εκκλησιαστικα ρασσοκουραδα που το εκμεταλευονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εδώ είναι Μπουρδέλο και Μπουρδέλο πρέπει να το συνεχίσουμε, και τρανταχτό παράδειγμα η στάση των Φαρμακοποιών που προσπαθούνε με λυτούς και δεμένους να διατηρήσουν τα προνόμια που εις βάρος όλων των άλλων Ελλήνων κατέχουν, προνόμια που τα πήραν έχοντας ανθρώπους στην εξουσία!!!!
    Από πού και ως που μια επιχείρηση Φαρμακείο που εκτός από τα φάρμακα πουλά και καλλυντικά και παπούτσια να έχει κέρδος επί των φαρμάκων, για τα καλλυντικά και τα παπούτσια δεν ξέρω, 26/100 που λένε οι φαρμακοποιοί ή 36/100 που λέει το Υπουργείο?
    Ποιοι τελικά γδέρνουν τα Ταμεία και το Δημόσιο τα φάρμακα ή οι φαρμακοποιοί? Και γιατί σε μια εποχή όπως αυτήν που ζούμε να μην τους λέει το Δημόσιο, η Κυβέρνηση δηλαδή δεν θα κερδίζετε παραπάνω από 12-15/100? Ποια επιχείρηση έχει τόσο καλά όπως αυτοί οι κύριοι εξασφαλισμένη πελατεία? Πόσα και πόσα δεν πουλάνε εκτός συνταγών και που ο κάθε ένας από εμάς το έχει κάνει ουκ ολίγες φορές? Πόσοι είναι αυτοί οι Έλληνες που και με την φαρμακολαγνεία που μας δέρνει δεν έχουμε αγοράσει, η κάθε οικογένεια, φάρμακα αξίας τουλάχιστον πεντακοσίων ευρώ αποκλειστικά από την τσέπη μας?
    Και ερχόμαστε στην περίφημη άδεια που έχουν για να μπορούν να λειτουργούν το φαρμακείο. Ποιος τους την έδωσε? Το Δημόσιο! Και εκεί να την επιστρέφουν και να μην την κληρονομούν στα παιδιά τους . Τα υπόλοιπα Ελληνόπουλα τίνος Θεού είναι? Μπάσταρδα είναι? Πουτάνας παιδιά είναι αποκλεισμένα κοινωνικά και μη βλέποντας στον ήλιο μοίρα? Κύριοι της Κυβέρνησης θα διαπράξετε το μέγιστο έγκλημα της Ηθικής Προδοσίας απέναντι στο σύνολο του Ελληνικού Λαού αν διατηρήσετε αυτήν την Άθλια κατάσταση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. .............

    Αυτή την ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ των δυνάμεων της Εκκλησίας την τρέμουν και γι αυτό, με κάθε μέσον, επιχειρούν τα δωσίλογα όργανα της παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης, να την τσακίσουν.
    ΜΑΤΑΙΟΠΟΝΟΥΝ: Όλος ο ελληνικός λαός θα γίνει ο θώρακας αυτής της αγωνιστικής ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ.

    .............................


    Όχι μόνον ένα μεγάλο εύγε στόν Σεραφείμ,διά τίς αλήθειες/καταγγελίες πού διετύπωσε στήν εκπομπή-προπαγάνδα τών ελεεινών τρωκτικών τού mega,Καμπουράκη (καμπούρης στό μυαλό ό πούστης) καί στόν Οικονομέα (ελεεινό έρπετό),αλλά τόν προτρέπουμε νά συνεχίζει νά ΑΦΥΠΝΙΖΗ τούς Έλληνες κι όχι μόνον μέ πύρινους λόγους αλλά καί μέ έργα.
    Νά μπούν μπροστάρηδες οί ιεράρχες,όπως ό Σεραφείμ μέχρι νά ξεσηκωθή ό Ελληνας.
    Τό Έθνος,διά πρώτη φορά μετά τήν τουρκοκρατία, κυριολεκτικώς κινδυνεύει νά απωλεσθή (πολιτισμός,αρχές,ιστορία,θρησκεία!!).
    Οί ιεράρχες,διαχρονικά έχουν αποδείξει,ότι είναι τό μόνο κομμάτι τού ΕλληνικοΧριστιανικού Έθνους,πού δέν αλλοτριώνεται καί προσπάθησε πάντα,νά κρατήση τήν Σημαία τού Ελληνικού Έθνους όρθια,μέ ελάχιστες φυσικά εξαιρέσεις!!!!

    Νύν Υπέρ Πάντων ό Αγών!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η Ορθοδοξία είναι αξεπέραστο εμπόδιο στα νεο-εποχίτικα σχέδια της παγκοσμιοποίησης και αυτός είναι ο λόγος που την χτυπάνε λυσσαλέα τα όργανα του διεθνούς σιωνο-μασωνισμού.
    Πιστεύουν ότι αποκόπτοντας τον απλό λαό από την θρησκεία του αλλά και από τα ήθη και τις παραδόσεις του,θα πετύχουν τις μιερές επιδιώξεις τους.
    Το σχέδιο τους είναι σε πλήρη εξέλιξη και όλοι μας βιώνουμε ότι κλονίζεται ο εθνικός και κοινωνικός ιστός της πατρίδας μας.
    Όπως ξεπεράσαμε όμως τόσες και τόσες μαύρες καμπές της Ιστορίας μας,και τώρα πάλι θα τα καταφέρουμε και
    ΤΑ ΑΝΙΕΡΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟ-ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.
    ΚΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μην ανησυχείς φίλε "27 Δεκ 2010 7:20:00 μ.μ. "....
    Ευτυχώς υπάρχουν ...παληκάρια σαν και του λόγου σου, μπας και σωθεί ο τόπος!

    Α! ρε...
    Βρεγμένη σανίδα, που θέλετε, φαρισαϊκά σούργελα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ/ΕΛΛΗΝΑ. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΠΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Nα τους χαίρετε και τους δυο το μεγάλο
    Καναλι.Που μόνο μεγάλο είναι στη
    Προπαγάνδα τόσα χρόνια υπέρ του
    ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. καθε ενας μπορει να λεει ο,τι θελει
    η αληθεια δεν αλλαζει
    κι αν μερικοι σιωνιστες-σατανιστες κινουν τα οικονομικα νηματα
    προκοπη δεν βλεπουν ουτε θα δουν
    γι αυτο και δεν εχουν ΕΙΡΗΝΗ ουτε στις καρδιες τους
    ουτε στο Ισραηλ
    ουτε προκειται ποτε να δουν, γιατι τους λειπει ο ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΘΕΟΣ, που εκεινοι (και οχι μονο...) ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ, γιοατι απλα ειναι ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ τωρα και παντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μπράβο στον μητροπολίτη που τόλμησε σε μια εποχή που οι πάντες σιωπούν ή παθητικά και άκριτα επικροτούν τρόπους, λογικές και μεθοδεύσεις που σκοπό έχουν την μετατροπή του κόσμου σε άβουλα πειθήνια πλάσματα . Χάσκες χωρίς θέληση να αντισταθούν σε αυτό που εξυφαίνεται στό ζοφερό αυριο που κάποιοι τους επιφυλάσουν.
    Στην δημοκρατία όλοι έχουν το δικαίωμα και υην υποχρεωση να μιλούν, πολύ δε περισσότερο η Εκκλησία που εκπρροσωπεί αρκετές χιλιάδες πιστούς.
    Ομως στην χώρα μας τελευταία ντρεπόμαστε και διστάζουμε να πούμε ότι έιμαστε ορθόδοξοι και έλληνες γιατί κάποιοι προοδευτικοί θα σπέυσουν με χαρακτηρισμούς υποπτους.
    Οποιος δηλωνει έλλην ή ορθόδοξος χαρακτηρίζεται Φασίστας ελληναρας μισαλόδοξος μουτζαχεντίν κλπ θεωρήται γραφικός και αναχρονιστικός έτσι όλοι σιωπούν και κάποιοι με πολύ υποπτό ρόλο συνεχίζουν το έργο τους.
    Αντε να δούμε τελικά τι σόι Ελλάδα θέλουν να φτιάξουν τι έιδους έλληνες προτιμούν, εκτός αν δεν θέλουν καθόλου Ελλάδα και έλληνες. Μάλλον το πιθανότερο είναι αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Απο πότε η Ντορούλα τάβαλε και με τους Αρχιερείς? Ζήτησε μάλιστα να επέμβει και η δικαιοσύνη...Δεν κοιτάει καλύτερα τα μούτρα της στον καθρέφτη..που κυβερνούσαν τόσα χρόνια και εξαθλίωσαν οικονομικά τη χώρά,την ξεπούλησαν στους άρπαγες προστάτες μας εν ονόματι της παγκόσμιας διακυβέρνησης και συνεχίζουν να σιγοντάρουν στα κάθε λογής τρωκτικά της Πατρίδας μας!!!Αραγε ποιούς πρέπει να παραπέμψουμε στην δικαιοσύνη και ποιοί πρέπει να πληρώσουν ακριβά για την εκμετάλλευση ενός ολόκληρου λαού???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση