GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Πετρούλα «τρέλανε» τον Στρός Καν...

Αν και το star.gr, μάλλον κρατώντας μετριοπαθή στάση, δηλώνει ότι ο Ντομινίκ Στρος Καν...

Αν και το star.gr, μάλλον κρατώντας μετριοπαθή στάση, δηλώνει ότι ο Ντομινίκ Στρος Καν...
...έσκασε απλώς ένα χαμογελάκι στην πληθωρική Πετρούλα, οι συντάκτες συνάδελφοι που καλύπτουν τα της Βουλής έχουν να το λένε σήμερα ότι ο Ντομινίκ έμεινε κάγκελο στη θέα της ξανθιάς, εγχώριας σεξοβόμβας.. Μετά το σημερινό λοιπόν, όπως γράφει και η ιστοσελίδα του σταθμού στον οποίο η εν λόγω ύπαρξη εργάζεται, "Μάλλον ο Ντομινίκ Στρος Καν θα επισκέπτεται συχνότερα τη χώρα μας! Που να το περίμενε ο επικεφαλής του ΔΝΤ, πως βαδίζοντας για το Μέγαρο Μαξίμου, εκτός από τους δημοσιογράφους, θα τον περίμενε και μια ψηλή ξανθιά που θα του φώναζε αγγλιστί : «Φιλάκια γλυκέ μου! Είσαι καλύτερος από τον Σαρκοζί! Και ψηλότερος νομίζω!»."
Επίσης η Πετρούλα χτύπησε φλέβα, ευχόμενη στον ΔΝΤ «άντε και Πρόεδρος της Γαλλίας!».
Ελπίζουμε να τον «ανέβασε» τόσο, ώστε να μας κόψει καμιά δοσούλα..!

Από τη Νίνα Τσιμπούλη με πληροφορίες απο το star.gr

8 σχόλια

  1. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΚΟΨΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΥΛΙ ΟΠΙΣΘΕΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O Στροσ...θα την στρώσει...
    O Kan μπορεί να την στρώσει την Πετρούλα..
    Γιες Χι καν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Στρος – Καν επιβεβαίωσε το σχέδιο πολυετούς «θεραπείας» της Ελλάδας.
    ΥΠΕΡΜΕΓΕΘΗΣ...ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΟΣ
    ΠΟΥΤΣΟΣ......!!!!

    Μάλλον με παρωδία και επικοινωνιακό σόου έμοιαζε όλο αυτό που στήθηκε στη Βουλή με τον… master chef Ντομινίκ Στρος Καν ο οποίος μαγειρεύει οικονομίες και κράτη εδώ και χρόνια, να μιλά και οι υποτακτικοί να τον ακούν.

    Ο φιλέλληνας, ο γυναικάς, ο σοσιαλιστής, ο ευγενικός, ο μαλακός και ότι άλλο αηδιαστικό κοσμητικό επίθετο που χρησιμοποιήθηκε αυτές τις ημέρες για τον διευθυντή του ΔΝΤ δεν μπόρεσαν να καλύψουν αυτό που όλοι οι Ελληνες βλέπουν ξεκάθαρα. Οτι δηλαδή η χώρα είναι υπό κατοχή και όποτε θέλουν οι ξένοι κυβερνώντες θα έρχονται και θα κάνουν συστάσεις για ακόμη περισσότερα μέτρα.
    Και αυτό το θέατρο του παραλόγου με βουλευτές να τοποθετούνται και τον Ντ. Στρος Καν απλά να επιβεβαιώνει ότι μας γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του αρκεί να κάνει τη δουλειά του, ήταν αν μη τι άλλο διασκεδαστικό μέσα στη μαυρίλα μας.

    Ο επικεφαλής του ΔΝΤ επιβεβαίωσε ότι μας περιμένουν ακόμη πιο δύσκολες ημέρες, πράγμα που σημαίνει ότι έρχεται νέο “κούρεμα” σε μισθούς και συντάξεις. Αδιαφορώντας για τις συνθήκες διαβίωσης των Ελλήνων ξεκαθάρισε τι πρέπει να κάνουμε αν θέλουμε να πάρουμε την τέταρτη δόση του δανείου και την επιμήκυνση που τόσο επιθυμούμε. Καθαρά εκβιαστικό δίλημμα από έναν μετρ του πολιτικο-οικονομικού εκβιασμού σε μια χώρα που κατάντησε παρίας της Ευρώπης.
    Ο κ. Στρος Καν έκανε λόγο για ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας η οποία όπως είπε προϋποθέτει ευθυγράμμιση των ημερομισθίων, φωτογραφίζοντας ουσιαστικά τη μείωση μισθών στον ιδιωτικό τομέα, προκειμένου να αυξηθεί η παραγωγή, η απασχόληση και κατά συνέπεια η ανταγωνιστικότητα. Κλασσική συνταγή ΔΝΤ δηλαδή, δεν περιμέναμε κάτι άλλο.

    Επίσης, ζήτησε νέα μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού, του συνταξιοδοτικού και ανάπτυξη της ανταγωνιστικότητας. Παράλληλα, ζήτησε να υπάρξει άνοιγμα σε υπηρεσίες, ελεύθερους επαγγελματίες και άρση των εμποδίων για παροχή υπηρεσιών.
    Με λίγα λόγια, τα τρία μνημόνια που έχουμε υιοθετήσει σε έξι μήνες δεν αρκούν και έπονται κι άλλα.

    Σε μια ωμή παρέμβαση στην εσωτερική πολιτική σκηνή επέκρινε την κυβέρνηση γιατί δεν πήγε νωρίτερα στην αγκαλιά του ΔΝΤ και στυλίτευσε την αντιπολίτευση γιατί δεν συναινεί στη σφαγή των πολιτών.!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νιώθω υπερήφανος που σήμερα μπορώ και μεγαλωνω τα παιδιά μου σε ένα προστατευμένο απο κανιβάλους και λαθρομετανάστες περιβάλλον.
    Τα στέλνω σε ιδιωτικό σχολείο για να πάρουν την μόρφωση που τους αξίζει, μακρυά απο γλοιώδη αναρχοκουμούνια, μετανάστες και καθαρματίδια.
    Το καλοκαίρι βουτούν και παίζουν στην πισίνα μας, στο εξοχικό της Πάρου, μιλώντας Αγγλικά και Γαλλικά με άλλα παιδάκια της ελίτ παρέας.
    Έχουμε τόσα λεφτά που δεν χρειάζεται να δουλέψουν για κάποιον άλλο το υπόλοιπο της ζωής τους (φρόντισε ο μπαμπάς γι αυτό), ούτε να διοριστούν σε κάποιο οργανισμό του Δημοσίου παρακαλώντας τον κάθε πολιτικάντη.
    Τα Χριστούγεννα θα πάμε μαζί με τον τέως πρωθυπουργό και τα δίδυμα σε κάποιο απο τα σαλέ της Βόρειας Ευρώπης για σκί, καλό φαγητό και ξεκούραση.
    Λυπάμαι πολύ για την κατάντια ορισμένων, που δεν εκμεταλεύτηκαν την χρυσή περίοδο 2004 - 2008 για να εξελιχθούν.

    Με εκτίμηση
    Θοδωρής ο Β'
    ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ολα τα πολιτικα γραφεια και υπουργικα

    εχουν γεμισει πετρουλες πουτανουλες αλλα καιι αδελφουλες αλλες πιο φανερες αλλες πιο κρυφες!!

    Βουλευτες και υπουργει ΒΙΑΖΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΑ "ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ" ΠΟΥ ΕΙΝΝΑΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ?

    Τι σας κανει εντυπωση μια ξεφωνημενη? Μηπως η καρλασ παλια την ιδια και χειροτερη "δουλεια' δεν εκανε??

    Εδω η χωρα εγινε μπουρδελο αρα και οι πουτανες εχουν θεση

    Αρκει να μην εισαι σοβαρος/η νορμαλ και τιμιος τοτε δεν εχεις καια θεση πουθενα

    Την επομενη φορα ανεβαστε και την "τρουμπα" στου Μαξιμου!!

    Πασοκοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πετρούλα, πίπα-κώλο-εμπλοκή για να σωθεί η Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 8 Δεκ 2010 1:14:00 μ.μ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΑΣΟΚΟΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση