GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίθεση της Ιεράς Συνόδου στο Μνημόνιο και τους πολιτικούς...

Της ΜΑΡΙΑΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ από το   http://www.tovima.gr/ Δριμύ κατηγορώ κατά του μνημονίου και της πολιτικής ηγεσίας της χώρας που με τις...

Της ΜΑΡΙΑΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ
από το  http://www.tovima.gr/
Δριμύ κατηγορώ κατά του μνημονίου και της πολιτικής ηγεσίας της χώρας που με τις ενέργειες της προκάλεσε την οικονομική κρίση στην χώρα εξαπολύει η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος μέσα απο το φυλλάδιο της "Προς τον Λαό" που μοιράζετε στους Ναούς. «Η χώρα μας φαίνεται να μην είναι πλέον ελεύθερη αλλά να διοικείται επί της ουσίας από τους δανειστές μας», δηλώνουν οι συνοδικοί μητροπολίτες.
Η πολιτική ηγεσία της χώρας, που βρίσκεται στο στόχαστρο της Ιεράς Συνόδου, κατηγορείται ότι «δεν μπόρεσε να σταθεί υπεύθυνα απέναντι στο λαό, δεν μπόρεσε ή δεν ήθελε να μιλήσει τη γλώσσα της αλήθειας, πρόβαλε λαθεμένα πρότυπα, καλλιέργησε τις πελατειακές σχέσεις, μόνο και μόνο γιατί είχε ως στόχο την κατοχή και τη νομή της εξουσίας». Πρόκειται...
 όπως τονίζεται για «μια ηγεσία, που στην πράξη αποδεικνύεται ότι ουσιαστικά υπονόμευσε τα πραγματικά συμφέροντα της χώρας και του λαού. Και από την άλλη πλευρά, ένας λαός, εμείς, που λειτουργήσαμε ανεύθυνα. Παραδοθήκαμε στην ευμάρεια, στον εύκολο πλουτισμό, και στην καλοπέραση, επιδοθήκαμε στο εύκολο κέρδος και στην εξαπάτηση. Δεν προβληματιστήκαμε για την αλήθεια των πραγμάτων».
Ακόμη στο κείμενο της "Προς τον Λαό" η Ιερά Σύνοδος κάνει λόγο για τις «παθογένειες της κοινωνίας και της οικονομίας» και για «πρόσωπα στην πολιτική σκηνή του τόπου μας που είναι, εδώ και δεκαετίες, τα ίδια». Μάλιστα οι αρχιερείς αναφέρονται σε «εντολοδόχους» και διερωτώνται: «πως τότε υπολόγιζαν το πολιτικό κόστος, γνωρίζοντας οτι οδηγούν τη χώρα στη καταστροφή και σήμερα αισθάνονται ασφαλείς· γιατί ενεργούν ως εντολοδόχοι; Σήμερα γίνονται ριζικές ανατροπές για τις οποίες άλλοτε θα αναστατωνόταν όλη η Ελλάδα και σήμερα επιβάλλονται χωρίς σχεδόν αντιδράσεις».
Μιλώντας για τα μέτρα που εφαρμόζονται η Σύνοδος δηλώνει: «Τα απαιτούν οι δανειστές μας. Δηλώνουμε, δηλαδή, ότι είμαστε μια χώρα υπό κατοχή και εκτελούμε εντολές των κυρίαρχων - δανειστών μας».
Στην συνέχεια η Ιερά Σύνοδος κάνει αυτοκριτική και τονίζει: «Στην Σύνοδο της Ιεραρχίας εμείς, οι πνευματικοί σας πατέρες, κάναμε την αυτοκριτική μας, θελήσαμε να αναμετρηθούμε με τις ευθύνες μας και να αναζητήσουμε με τόλμη το μερίδιο της ενδεχόμενης δική μας υπαιτιότητας στην παρούσα κρίση. Ξέρουμε ότι κάποιες φορές σας πικράναμε, σας σκανδαλίσαμε ίσως. Δεν αντιδράσαμε άμεσα και καίρια σε συμπεριφορές που σας πλήγωσαν. Οι έμποροι της κατεδάφισης της σχέσης του λαού με την ποιμαίνουσα Εκκλησία του εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο και πραγματικά η κατασκευασμένα σκάνδαλα και προσπάθησαν να διαρρήξουν την εμπιστοσύνη σας στην Εκκλησία».
Μάλιστα η Σύνοδος καταλήγει ότι «η Εκκλησία είναι ο μόνος οργανισμός που μπορεί να σταθεί άμεσα δίπλα στον άνθρωπο και να τον στηρίξει».

20 σχόλια

  1. Ορέ μήπως η καλλίτερη άμυνα είναι η επίθεση; Τελικά τα χρήματα που καλείται η χώρα να πληρώσει τώρα τα πήρα εγώ τά'φαγα. Ούτε σαν επιχορηγήσεις τα πήραν τα κόματα αλλά ούτε και η εκκλησία. Βαράτε λοιπόν όσοι μπορείτε και όπου μπορείτε. Να σώσουμε ο καθένας τα δικά του και ας την πάρει ο διάολος τη χώρα. Μια ζωή στην Ελλάδα έτσι γινόταν. Τώρα θα σταματήσει;

    Γιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντι να ελεγξουν τον Αρχιεπισκοπο τους που συνπραττει με αυτους και κατεπεκτασιν τον προκαθημενο Τουρκο της ορθοδοξιας τον Αρχηοικουμενιστη Βαρθολαμαιο, που πουλησε τα παντα στον παπα, με το ''πρωτος μεταξυ ισων''πουλησε πρωτα το Χρηστο ο φρικτος αυτος ανθρωπος και μετα ολη την ορθοδοξια!!!
    Κανουν και υποδειξεις!!!!!!
    Αισχος, αισχος, να δουν τι εγινε στον Αγιο Παντελεημονα, απεδοκημασθησαν ολοι τους απο, τον Αθεο Προεδρο της Δημοκτρατιας μεχρι, Αρχιεπισκοπο, τον αλλο επισης Οικουμενισταρα της Αλβανιας, τις Εβραιες της Βουλης, κοκ κοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΠΙΤΙΘΕΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ,ΠΛΕΥΡΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.ΕΧΕΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ,ΑΚΙΝΗΤΑ , ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΞΗ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ,ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΟΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ .ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΑΝΗΨΙΟΙ , ΑΝΗΨΙΕΣ ,ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.ΝΑ ΤΗΡΗΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ Ο ΕΧΩΝ ΔΥΟ ΧΙΤΩΝΑΣ ΔΙΔΕΙ ΤΟΝ ΕΝΑΝ.ΟΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΟΣΥΝΗ .ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ.ΑΠΟ ΚΕΙ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΙΩΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΝΟΜΕΣ.ΑΝΑΓΚΑ ΚΑΙ ΘΕΟΙ ΠΕΙΘΟΝΤΑΙ.ΤΙ ΘΕΟ ΛΑΤΡΕΥΕΤΕ ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΥΝΑΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΠΕΛΠΙΣΤΗΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΣΙΩΠΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΕ ΠΟΙΟ ΛΑΟ ΘΑ ΕΙΣΤΕ;ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΑΠΙΣΑΤΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ;Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΝΑΕΙ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΣΗΜΟΥΣ.ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΙΣΧΟΣ.ΞΑΝΑΣΤΑΥΡΩΝΕΤΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ.ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΞΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣΟΧΗ: Ενόψει Χριστουγέννων κυκλοφορούν παχουλές κυρίες. Θα χτυπήσουν θρασύτατα το κουδούνι σας και θα σας πουν οτι κάνουν έρανο για την τοπική ενορία. Ζητήστε τους να σας δώσουν χρήματα από την αμύθητη περιουσία της Εκκλησίας, που αντί να βοηθήσει την Ελλάδα στη δύσκολη τούτη στιγμή (με το 1/5 της εκκλησιαστικής περιουσίας η Ελλάδα θα κάλυπτε τα χρέη της), θέλει να μας πάρει κι άλλα. Ή καλύτερα κλείστε τους την πόρτα στα μούτρα.

    Ούτε ένα ευρωλεπτό πλεον στο παπαδαριό. Ο Θεός να μας φυλάει από κάτι τέτοιους "χριστιανούς".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σκανδαλο

    Η κ. Διαμαντοπουλου Αννα καλυπτει με τον κ. Παναρετο Γιαννη την απατη της ΑΣΠΑΙΤΕ Παιδαγωγικου Ινστιτουτου και τα εκατομυρια που διακινησε η κ. Μακρη Μποτσαρη Ευανθια η δεξια

    πρωην συμβουλος της Γιαννακου Μαριεττας και κλεβαν ολοι μαζι με ποοσοστα τα προγραμματα και αφου εγιναν ανακρισεις η υποθεση εφτασε στην Εισαγγελεα Ελενη Ραικου που "την εβαλε στοα αρχειο" λενε!!

    Ομως καποιος ακουγεται εκανε μηνυσεις βρηκε ταα εγγραφα της απατης της Μακρη Μποτσαρη με την "λειψη προυπηρεσια" και ψαχνουν και τα "πλαστα" πτυχια'.

    Τωρα στην Ευελπιδων τρεχουν οι εισαγγελεις να αλληλοκαρφωθουν ποιος φταιει γιατι ερχεται "ξηλωμα"!!

    Ρεπορτερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αντε και γαμηθριτε παλιοπουσταρια τραγοπαπες.αϊ σιχτιρ. ουστ λεμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΟΙ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΚΠΟΙΗΣΟΥΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΙΣΟΠΟΣΗΣ ΑΞΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΩΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ

    ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΘΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΤΗ ΠΡΑΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΣΣΥΤΙΑ
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΦΑΓΗΤΟ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΜΗΚΥΟ ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ

    ΓΙΑΤΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΠΟΥ ΑΠΟΛΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ

    ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΣΥΣΣΥΤΙΟ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΜΕΝΩΝ

    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΙΣΩ
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΕΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

    ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΥΝ ΑΠΟ ΑΜΒΩΝΟΣ

    ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ ΜΑΣ ΠΑΡΕ ΤΟ ΦΡΑΓΚΕΛΙΟ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΗΣΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΣΑΙΟΥΣ

    ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ... ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΣΣΙΤΙΟ ΤΗΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ.. ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΜΕΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ :

    http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=373152&dt=14/12/2010

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δριμύ κατηγορώ κατά του μνημονίου και της πολιτικής ηγεσίας της χώρας που με τις ενέργειες της προκάλεσε την οικονομική κρίση στην χώρα εξαπολύει η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος μέσα απο το φυλλάδιο της "Προς τον Λαό" που μοιράζετε στους Ναούς.

    «Η χώρα μας φαίνεται να μην είναι πλέον ελεύθερη αλλά να διοικείται επί της ουσίας από τους δανειστές μας»,

    «δεν μπόρεσε να σταθεί υπεύθυνα απέναντι στο λαό, δεν μπόρεσε ή δεν ήθελε να μιλήσει τη γλώσσα της αλήθειας, πρόβαλε λαθεμένα πρότυπα, καλλιέργησε τις πελατειακές σχέσεις, μόνο και μόνο γιατί είχε ως στόχο την κατοχή και τη νομή της εξουσίας»

    «μια ηγεσία, που στην πράξη αποδεικνύεται ότι ουσιαστικά υπονόμευσε τα πραγματικά συμφέροντα της χώρας και του λαού. Και από την άλλη πλευρά, ένας λαός, εμείς, που λειτουργήσαμε ανεύθυνα. Παραδοθήκαμε στην ευμάρεια, στον εύκολο πλουτισμό, και στην καλοπέραση, επιδοθήκαμε στο εύκολο κέρδος και στην εξαπάτηση.Δεν προβληματιστήκαμε για την αλήθεια των πραγμάτων».
    «παθογένειες της κοινωνίας και της οικονομίας»

    «πρόσωπα στην πολιτική σκηνή του τόπου μας που είναι, εδώ και δεκαετίες, τα ίδια».

    «πως τότε υπολόγιζαν το πολιτικό κόστος, γνωρίζοντας οτι οδηγούν τη χώρα στη καταστροφή και σήμερα αισθάνονται ασφαλείς· γιατί ενεργούν ως εντολοδόχοι; Σήμερα γίνονται ριζικές ανατροπές για τις οποίες άλλοτε θα αναστατωνόταν όλη η Ελλάδα και σήμερα επιβάλλονται χωρίς σχεδόν αντιδράσεις».

    «Τα απαιτούν οι δανειστές μας. Δηλώνουμε, δηλαδή, ότι είμαστε μια χώρα υπό κατοχή και εκτελούμε εντολές των κυρίαρχων - δανειστών μας»

    «Στην Σύνοδο της Ιεραρχίας εμείς, οι πνευματικοί σας πατέρες, κάναμε την αυτοκριτική μας, θελήσαμε να αναμετρηθούμε με τις ευθύνες μας και να αναζητήσουμε με τόλμη το μερίδιο της ενδεχόμενης δική μας υπαιτιότητας στην παρούσα κρίση. Ξέρουμε ότι κάποιες φορές σας πικράναμε, σας σκανδαλίσαμε ίσως. Δεν αντιδράσαμε άμεσα και καίρια σε συμπεριφορές που σας πλήγωσαν. Οι έμποροι της κατεδάφισης της σχέσης του λαού με την ποιμαίνουσα Εκκλησία του εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο και πραγματικά η κατασκευασμένα σκάνδαλα και προσπάθησαν να διαρρήξουν την εμπιστοσύνη σας στην Εκκλησία»

    «η Εκκλησία είναι ο μόνος οργανισμός που μπορεί να σταθεί άμεσα δίπλα στον άνθρωπο και να τον στηρίξει».

    Διαβάστε περισσότερα: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=373152&dt=14/12/2010#ixzz18CUCTcy9

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΕΝΑΝ ΠΑΠΑ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΙΣΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΠΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ.
    ΑΣΕ ΤΗ ΧΡΗΣΤΟΜΑΘΕΙΑ ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΩΝ 7:09, ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΤΩΝ ΡΑΣΟΦΟΡΩΝ.
    Η ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΝΑ ΕΚΠΟΙΗΘΕΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ.

    ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΞΥΠΝΑ. ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΤΩΡΑ ΑΠ' ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΟΥ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τι λέτε? Να εκποιηθεί η εκκλησιαστική περιουσία για να τα φάνε οι σοσιαΛΗΣΤΕΣ?
    Δεν έφτασα όσα έφαγαν δεν χόρτασαν θέλουν και τα ρέστα?

    Μόνοι σας τα φάγατε και μας κλέβετε και τα υπόλοιπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μακαριώτατε παραιτήσου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η εκκλησία βοηθάει μόνο με κριτήρια πελατειακών σχέσεων. Δεν είναι τυχαίο ότι βοηθά μόνο αγράμματους φτωχούς και όχι μορφωμένους φτωχούς.

    Παναγιώτατε Ιερώνυμε, σας δίνεται η μοναδική ευκαιρία να μείνετε με χρυσά γράμματα στην Ελληνική Ιστορία και να υπερβείτε σε υστεροφημία ακόμα και τον Μακάριο: να συγκαλέσετε την Ιερά Σύνοδο για να λάβει απόφαση διάθεσης εκκλησιαστικού χρήματος και κινητών αξιών για την αποπληρωμή του δημοσίου χρέους. Μόνον έτσι θα κερδίσετε το ποίμνιο και θα μεταδώσετε την πραγματική Διδασκαλία του Κυρίου.

    Σε λίγο ο κόσμος θα καταλάβει και θα στραφεί εναντίον σας.
    Δεν περισσεύουν πια λεφτα "υπέρ της αποπερατώσεως του Ι.Ν.". Δεν θα πατάει κανείς στους ναούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. να μην εκποιηθεί η περιουσία της εκκλησίας από τους ιεράρχες

    να δημευθεί ΑΜΕΣΩΣ για να σωθεί ο τόπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Όλο το κείμενο στο:
    http://christianvivliografia.wordpress.com/2010/12/19/%E1%BC%A1-%E1%BC%B1%CE%B5%CF%81%E1%BD%B0-%CF%83%CF%8D%CE%BD%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%82-%CF%80%CF%81%E1%BD%B8%CF%82-%CF%84%E1%BD%B8%CE%BD-%CE%BB%CE%B1%CF%8C/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος είπε...

    να μην εκποιηθεί η περιουσία της εκκλησίας από τους ιεράρχες

    να δημευθεί ΑΜΕΣΩΣ για να σωθεί ο τόπος
    16 Δεκ 2010 1:27:00 μ.μ.

    Να δημευθεί. Να δημευθεί για να αξιοποιηθεί. Να αξιοποιηθεί πως όμως; Να πουληθεί σους ξένους για να έρθουν λεφτά από το εξωτερικό; Για αυτά τα εδάφη κάποιοι πρόγονοί μας έχυσαν το αίμα τους. Μήπως να πουλήσουμε και τη μάνα μας και τα παιδιά μας; Εμείς να ΄μαστε καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. [URL=http://www.buypenisenlargement.com]bigger penis[/URL]
    [URL=http://www.buypenisenlargement.com]penis enlargement pills[/URL]
    [URL=http://vimax3-4.com]vimax[/URL]
    [URL=http://www.male-sexual-styles.com]penis enlargement[/URL]
    [URL=http://www.vimax-pills.org]Vimax[/URL] EWE19122010, Vimax EWE00Tai90 7567676, vimax, 5345454, penis enlargement, 0843098 penis enlargement pills, -04947365 bigger penis, 098267 penis enlargement pills work or not? 893397, penis enlargement, 873139 download youtube videos, 897926 penis enlargement pills, 90077092

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση