GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου...

Από τη ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΑΣΟΚ Οι σφαίρες δεν δολοφονούν τη συνείδηση Οι σφαίρες, εκείνο το βράδυ στα Εξάρχεια, δολοφόνησαν τον ανθό της ελληνική...

Από τη ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΑΣΟΚ
Οι σφαίρες δεν δολοφονούν τη συνείδηση
Οι σφαίρες, εκείνο το βράδυ στα Εξάρχεια, δολοφόνησαν τον ανθό της ελληνικής κοινωνίας. Αυτό το βράδυ θα παραμείνει ως σημείο αναφοράς στα μεταπολιτευτικά χρόνια της Ελλάδας.
Η εξέγερση των νέων τον Δεκέμβρη του 2008 δεν ήταν αναίτια. Η αντίδρασή τους ήταν παράγωγο των συνθηκών που τους δημιουργούν ανασφάλεια και η αίσθηση ότι στην Ελλάδα του 2008 δολοφονούνται όχι μόνον νέα παιδιά αλλά και τα όνειρα των υπολοίπων, νέων και μεγαλύτερων ανθρώπων.
Η κοινωνική και νεανική εξέγερση του Δεκέμβρη του 2008 δεν αποτελεί παρελθόν ούτε όμως και επέτειο. Η χωρίς κατεύθυνση αλλά αυθόρμητη αντίδραση εκατοντάδων χιλιάδων νέων δείχνει ξεκάθαρα ότι η νέα γενιά σε αυτή τη χώρα επιθυμεί την αλλαγή.
Τα γεγονότα βίας και επεισοδίων εκείνων των...
 ημερών δεν μπορούν να επαναλαμβάνονται επισκιάζοντας τους αγώνες της νεολαίας, εξυπηρετώντας όσους επιθυμούν μια νεολαία φοβική, άβουλη, σιωπηλή. Πρέπει όμως να προβληματίσουν και να κάνουν τους πάντες να αναλογιστούν την ευθύνη τους απέναντι στη νέα γενιά και το μέλλον της.
Ως Νεολαία ΠΑΣΟΚ είμαστε μαζί με τους μαθητές, τους φοιτητές, τους νέους εργαζόμενους και άνεργους της πατρίδας και όσους βρίσκονται αντιμέτωποι με τις δυσκολίες και προκλήσεις της εποχής.
Επιδιώκουμε ένα κράτος πρόνοιας, μία κοινωνία αλληλεγγύης. Επιδιώκουμε επίσης μια νέα πολιτική κουλτούρα που θα έχει ως βάση της την υπεράσπιση των κοινωνικών ελευθεριών, την ανάπτυξη δράσης, τη συμμετοχή, τη θέληση για ζωή σε αξιοπρεπείς συνθήκες και την αμφισβήτηση κάθε συντηρητικής άποψης και κοινωνικής έκφρασης.
Να κάνουμε την οργή ελπίδα, με όπλο τα όνειρά μας.

9 σχόλια

  1. ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ; ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΡΙΖΟΥΝΕ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΣΤΟ; ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΑΓΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ 15 ΧΡΟΝΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΔΗΛ. ΞΕΧΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΤΕΛΙΚΑ ΖΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ή ΣΤΟ ΕΞΩΑΣΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ;
    ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΘΛΙΒΕΡΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΙΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΣΑΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΝΕΟΙ(;)ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΑΣ ΓΙΝΕΣΤΕ, ΕΠΙΕΙΚΩΣ, ΓΡΑΦΙΚΟΙ.

    Υ.Σ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΗΛΩΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ Ή ΔΕΞΙΟΣ; ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΤΑ ΑΣΠΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Xypnhste e!
    Den ktizetai mia xora me tis katastrofes kai ta koufia ta logia.
    Akoma den katalavate oti i 'pseytoaristeri' ideologia mas katestripse!

    PASKOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το κόμμα με έμβλημα την εγκάρσια τομή ενός πράσινου σκαντζόχοιρου να σκάσει, ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. H νεολαία του Παγκόσμιου Σοσιαληστρικού Κινήματος ( παΣΟΚ)αρθρογραφεί....διαβάστε την με προσοχή. Γλώσσα δημοτική έως δημοτικίζουσα με χροιά επαναστατική...Η ηγεσία της νεοπασοκ με στόχο την κατάληψη θέσεων συμβούλου τομεάρχη και αγκιτάτορα των αμφιθεάτρων διατρανώνει την ανάγκη της για περισσότερες θέσεις στο δημόσιο..όπως τόσοι άλλοι μεγάλοι σοσιαληστές,,,τύπου παπουτσή,τζουμ@@@κ@, και τόσοι άλλοι που πλούτισαν στην υγεία των κορόϊδων...στην υγειά μας ρε παιδιά που θάλεγε και ο διασκεδαστής του μαγαζιού της Αγ. Παρασκευής ( μεγάλη η χάρη της)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ

    ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ

    ΗΓΕΤΗ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ

    Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και ένα παιδί 24 χρονών,αστυνομικός,έσβησε δολοφονημένος άγρια και άνανδρα από κουκουλοφόρους σε συναυλία στο Ελληνικό το 2007.
    Ήταν από τότε σε κώμα.
    Παιδί που μύγα δεν είχε πειράξει στην ζωή του,καταμαρτυρούν εκείνοι που τον ήξεραν.
    Πού είναι η ευαισθησία σας "σύντροφοι" ?
    Μάνα τον γέννησε και αυτόν.
    Η ζωή ήταν μπροστά του και την σχεδίαζε με όνειρα.
    Κάποιοι όμως άνανδροι κουκουλοφόροι του κόψαν βάναυσα και βίαια το νήμα της ζωής του.
    Πού είστε "σύντροφοι" να διαμαρτυρηθείτε,να χαλάσετε τον κόσμο γιά την αποτρόπαια αυτή δολοφονία?
    ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" ?
    ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ?
    ΚΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποιός είναι ο ανθός της νεολαίας βρε λωβοτομημένοι; Η αληταρεία των Εξαρχείων με τα Timberland? Για τους πιλότους που σκοτώνονται δεν είδα να κάνετε καμιά διαμαρτυρία. Αντε από κει, καλά σας τα λένε όλοι. Κομματικά στρατιωτάκια είστε ρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 4:59,
    Tί ψάχνεις,γωνία στό τάληρο?
    Ο αστυνομικός δέν πουλάει πολιτικά
    ούτε προσφέρεται γιά νά περιχαρα-
    κωθεί η νεολαία.
    "Τό σκυλί σου καί τή νεολαία σου,
    είναι όπως τούς μάθεις."
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αναστάση ποιά γωνία να ψάξω,αυτή που δεν υπάρχει?
    Άλλωστε οι διαθέτοντες κοινό νου καταλαβαίνουν ότι το ερώτημα μου είναι ρητορικό.
    ΚΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση