GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκλογές υπηρεσιακού συμβουλίου του υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης...

Από την Δ.Α.Κ.Ε. Το Σάββατο 04-12-2010, οι μόνιμοι υπάλληλοι του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΠΕ1, ΠΕ2, ΠΕ3, ΠΕ4, ΠΕ5, ΠΕ7, Π...

Από την Δ.Α.Κ.Ε.
Το Σάββατο 04-12-2010, οι μόνιμοι υπάλληλοι του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΠΕ1, ΠΕ2, ΠΕ3, ΠΕ4, ΠΕ5, ΠΕ7, ΠΕ8, ΠΕ15, ΤΕ1, ΤΕ2, ΤΕ3, ΤΕ4, ΤΕ5, ΔΕ1, ΔΕ2, ΔΕ3, ΔΕ16, ΔΕ18) εκλέγουμε τους δύο (2) αιρετούς εκπροσώπους μας στο Α΄ Υπηρεσιακό Συμβούλιο.
Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί στην Κεντρική Υπηρεσία του Υπουργείου (Αχαρνών 2, 1ος όροφος), από 8:00 π.μ. μέχρι 5:00 μ.μ.
Στη ψηφοφορία αυτή ψηφίζουν οι συνάδελφοι της Κεντρικής Υπηρεσίας και των λοιπών Υπηρεσιών του ΥΠΑΑΤ του λεκανοπεδίου Αττικής. Σε αυτήν ψηφίζουν επίσης και οι συνάδελφοι εκείνοι των περιφερειακών υπηρεσιών του ΥΠΑΑΤ, οι οποίοι βεβαιωμένα δεν ψήφισαν στις έδρες τους.
Οι συνάδελφοι των περιφερειακών...
 υπηρεσιών του ΥΠΑΑΤ ψηφίζουν για ευνόητους λόγους υποχρεωτικά νωρίτερα, με επιστολική ψήφο (μεμονωμένη αποστολή ή συγκεντρωτική αποστολή μέσω των υπηρεσιών τους).
Η επιστολική ψήφος αποστέλλεται συστημένα και με την ένδειξη «αυστηρώς προσωπικό» στον υπεύθυνο της Εφορευτικής Επιτροπής κ. Ταβουλάρη Νικόλαο –Υπουργείο Αγροτ. Ανάπτυξης & Τροφίμων, Δ/νση Αγροτικής Πολιτικής & Τεκμηρίωσης, Αχαρνών 5 –Τ.Κ. 10176.
Συνάδελφοι,
Όλοι, με αίσθημα ευθύνης, συμμετέχουμε στις εκλογές ανάδειξης των αιρετών εκπροσώπων μας. Επιλέγουμε αυτούς που θεωρούμε ότι μπορούν να εκφράσουν ισχυρό, σοβαρό, αξιόπιστο και αιτιολογημένο λόγο στο Υπηρεσιακό μας Συμβούλιο. Αυτούς που με σεβασμό και προσήλωση σε θεσμούς, αρχές και αξίες, θα υπερασπίζονται αντικειμενικά όλους μας, χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις σε κάθε κρίση, απόφαση, αυθαιρεσία, υπηρεσιακό διωγμό ή παράλειψη της Διοίκησης. Αυτούς που είναι αποφασισμένοι, ακόμη και με προσωπικό κόστος, να διαφυλάττουν και να προασπίζουν το θεσμικό κύρος του Α΄ Υπηρεσιακού μας Συμβουλίου.
Αυτούς που μπορούν να εγγυώνται σε όλους μας, τη λήψη αντικειμενικών αποφάσεων και την άσκηση αποτελεσματικών παρεμβάσεων και πρωτοβουλιών, αδιαφορώντας για τους άνωθεν σχεδιασμούς.
Η ΔΑΚΕ ως ανεξάρτητη, προοδευτική, διεκδικητική και δημοκρατική παράταξη, είναι ανοικτή σε όλους τους συναδέλφους, επιδιώκοντας τη συνεργασία και τη συμμετοχή όλων μας, στα ζητήματα που μας αφορούν.
Απαιτεί και έχει από τους εκλεγμένους της ισχυρή εκπροσώπηση, με αποτελεσματική παρουσία στα δρώμενα του Α΄ Υπηρεσιακού Συμβουλίου. Απαιτεί και έχει δύναμη φωνής στην επίλυση των υπηρεσιακών και προσωπικών μας θεμάτων.
Έχουμε διαχρονικά αποδείξει ότι με την ενεργή παρουσία μας στο Α΄ Υπηρεσιακό Συμβούλιο μπορούμε και στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματα και θέματα των συναδέλφων μας.
Έχουμε διαχρονικά αποδείξει ότι μπορούμε και απομονώνουμε τους λίγους εκείνους του εργασιακού μας χώρου, οι οποίοι μας εκθέτουν και προκαλούν με τη συμπεριφορά και τις ενέργειές τους.
Συνάδελφοι,
Με εμπιστοσύνη σε όλους τους υποψηφίους μας και με εγγύηση την αναγνωρισμένη συμβολή των εκάστοτε εκλεγμένων μας στα Υπηρεσιακά Συμβούλια, ζητάμε από όλους να στηρίξουν και τώρα με τη ψήφο τους το Συνδυασμό μας, για να συνεχίσουμε μαζί τον διαρκή και μεγάλο αγώνα, της ανάδειξης και υπεράσπισης των εργασιακών και επαγγελματικών μας δικαιωμάτων, που τελευταία δοκιμάζονται και αναθεωρούνται επί τα χείρω.

4 σχόλια

  1. Εγραψε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    but I am also one of the pigs and I am proud to be one of the pigs
    πως την λενε την μαμα του…
    ..να δεις πως την λενε……

    ΜΑΛΛΟΝ .. όπως λένε και την
    μάνα του _______________________
    αλητη του κουκουλοφόρου ΘΑΝΑΣΗ
    ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ, του εν δράση όπως τότε..
    στα ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.γεμίζει όλα τα σχόλια πάλι με εμμετό....


    Η λοβοτομή που τους έκανε ο Ανδρέας δεν θεραπεύεται και οδηγεί στην ολική αποβλάκωση.


    ____ΤΕΛΟΣ ???????_________________
    Aφού είσαι τόσο
    ΚΟΠΑΝΟΣ
    και δεν καταλαβαίνει ότι καταστρέφει το PRESS- ΠΑΣΟΚ BLOKS
    ΣΟΥ ΛΕΩ και ευχαριστώ που το παρασέρνει στα έγκατα του ΒΟΘΡΟΥ όπου ζεις ΤΥΦΛΟΠΟΝΤΙΚΑ λιγδασμίενε
    απο τα ΣΚΑΤΑ και τα ΚΑΤΟΥΡΑ,
    των χεστρών της Ιπποκράτους Πασοκ.
    ----------------------------------
    γελοίε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε βασιλοχουντοδεξιά κωθώνια, νεοδημοκράτες...

    Τα θέλει ο κώλος σας, τα μπινελίκια σας μου φαίνεται!!

    Είσαστε τρισάθλιοι και θρασύτατοι !!

    Ο μπουχέσας σας και όλη η «νόμιμη και ηθική» συμμορία του, κατέστρεψαν τη χώρα ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΑΝ!!!

    Έλεγαν ψέματα στην Ευρώπη (6% έλλειμμα, ενώ ήταν 15,6%!!!), γκρέμισαν το κύρος της Ελλάδας και μας κατεξευτέλισαν διεθνώς ως λαό και ως χώρα.

    Ενώ ο Γιώργος Παπανδρέου, έμεινε για να καθαρίσει τα σκατά, που αφήσατε πίσω σας, παλιοτόμαρα!!!

    Για να δείτε πόσο γελοίοι είστε, δέστε το κύρος που έχει ο Γιώργος στο εξωτερικό, ένας αγαπητός και τολμηρός ηγέτης, πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, άνθρωπος που δεν φοβάται να αναλαμβάνει ευθύνες στα δύσκολα, φερέγγυος απέναντι στους ξένους ηγέτες και από την άλλη- Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ - Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ, Ο ΨΕΥΤΗΣ (ΧΑΝΣ ΑΪΧΕΛ- "μας εξαπάτησε η προηγούμενη συντηρητική κυβέρνηση"), Ο ΚΛΕΦΤΗΣ (ομόλογα, κουμπάροι, βατοπέδια, "νόνιμες και ηθικές off shore" κλπ.) και ΚΟΠΑΝΑΤΖΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ!!!!

    Και τώρα έχετε τον γελοιότερο και μεγαλύτερο από τον μπουχέσα λαϊκιστή, το Σαμαρούλη, που θα "μηδενίσει το έλλειμμα μέσα σε 1,5 χρόνο" (?!?!) , ο ψεύτης και αφερέγγυος προδότης της παράταξης του (όχι μόνο την πρόδωσε, αλλά έριξε και την κυβέρνησή της!!).

    Μόνο που δε μοιράζει καθρεφτάκια και χάντρες στους ιθαγενείς, ο γελοιότατος!!!

    Είστε για λύπηση γελοία δεξιά υποκείμενα, σας έχει πάρει χαμπάρι πλέον ο λαός και δεν τρώει άλλο κουτόχορτο από το κόμμα-απολίθωμά σας!!

    Εσείς οι Δεξιοί θα πρέπει να χώσετε το κεφάλι σας μέσα στη γη- σαν τη στρουθοκάμηλο, από ντροπή, γιατί ο Λαός έχει μνήμη και δεν ξεχνά την καταστροφική σας διακυβέρνηση!!

    ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!!

    ΔΕΞΙΟΙ- ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΑΧΡΕΙΟΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ, ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!


    ...αλλά ποιός την έχασε τη ντροπή του για να τη βρείτε εσείς???
    ...ΒΡΕ, ΕΧΕΙ ΤΣΙΠΑ Ο ΔΕΞΙΟΣ???
    Αυτός πουλάει και τη μάνα του ακόμα, για το συμφέρον!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝ ΗΘΕΛΕΣ ΡΕ ΒΟΔΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΕΥΓΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΕΣ.....ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΡΕ ΖΩΩΟ ΕΘΕΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ......

    2 Κοινοβουλευτικές θητείες - 5 πραγματικά έτη στην κυβέρνηση!!!!!!

    Παγκόσμιο Ρεκόρ ανικανότητας, φυγομαχίας, ευθυνοφοβίας και αχρηστίας της αχρείας Δεξιάς!!!!

    Ο μπουχέσας, μόνος του δεν τις προκήρυξε τις εκλογές ή κάνω λάθος????

    Είχε ή δεν είχε το Σεπτέμβριο του 2009 ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΓΕΜΑΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ????

    Τότε γιατί το έκανε???

    ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ- ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η "ΝΟΜΙΜΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ" ΤΟΥ, ΕΧΑΣΑΝ "ΚΑΙ ΤΑ ΑΒΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΑ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΧΡΕΙΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ, ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΓΟΜΑΧΗΣΑΝ!!!

    ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΧΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΥΤΗ ΠΑΤΑΤΑ ΑΛΛΟΥ!!!!

    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ- ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΕΣ ΥΑΙΝΕΣ- ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ, ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΖΟΥΜΕ!!!!

    ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ, ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑΜΕ- ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ!!!!!


    ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ Η ΝΔ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΜΟΛΙΣ ΣΕ 8 ΑΠΟ ΑΥΤΑ (3+5)!!!!!!

    ΤΥΧΑΙΟ???? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!!!

    Ο ΛΑΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΡΙΣΗ!!

    ΜΕΤΑ ΑΠ’ΟΛΑ ΑΥΤΑ – ΠΩΣ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ ΞΑΝΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 66 χρόνια μετά τα Δεκεμβριανά, η Ελλάδα μπαίνει σε περιπέτειες πάλι με έναν Παπανδρέου.........
    ΦΤΟΥΥΥ..


    Εξήντα έξι χρόνια πέρασαν από τα «Δεκεμβριανά» (3-12-1944), μια από τις μελανότερες στιγμές της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας, που οδήγησαν στον Εμφύλιο Πόλεμο. Ο ελληνικός λαός, προτού καλά-καλά χαρεί την απελευθέρωσή του από τον ζυγό των ναζί, βρέθηκε αντιμέτωπος με τα στρατεύματα του Σκόμπυ, τους μοναρχοφασίστες συνεργάτες τους, που λίγο πρίν ήταν στο πλευρό των κατακτητών, και μια αστική πολιτική ηγεσία, με επικεφαλής τότε τον Γεώργιο Παπανδρέου, που, αντί να φρενάρει τα αποικιοκρατικά σχέδια των Εγγλέζων, λειτούργησε ως υποτακτικός τους.

    Καταλυτικό ρόλο στην καταστροφή της Ελλάδας, τότε, έπαιξε η ξενόφερτη βασιλική οικογένεια, που προσπαθούσε να ανακτήσει την εξουσία της με τη βοήθεια των αγγλικών όπλων. Πάντως, τόσο οι αστοί πολιτικοί, όσο και η ηγεσία της Αριστεράς, σε εκείνη την κρίσιμη καμπή της ιστορίας της χώρας μας, αποδείχθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων. Έτσι, η Ελλάδα μπήκε στην περιπέτεια του Εμφυλίου, με δεκάδες χιλιάδες νεκρούς και την περαιτέρω (μετά την κατοχή) καταστροφή της οικονομίας της, ακολούθησαν τα «πέτρινα χρόνια» για τη Δημοκρατία με τα ξερονήσια και τις φυλακές γεμάτες Ελληνες, και στη συνέχεια ήλθε το πραξικόπημα των συνταγματαρχών και η κυπριακή τραγωδία.

    Μέσα σε αυτό το κλίμα, η Ελλάδα, μέσω του σχεδίου Μάρσαλ, δέθηκε ολοκληρωτικά στο οικονομικό άρμα των ΗΠΑ. Σήμερα, 66 χρόνια μετά, με έναν άλλο Γιώργο Παπανδρέου, η Ελλάδα ξαναχάνει την ανεξαρτησία της και αλυσσοδένεται από τα μεγάλα δυτικά συμφέροντα.


    + Φαίνεται δύσκολο αλλά να δεις που και αυτός ο Παπανδρέου θα καλέσει τους ξένους να τον σώσουν.

    Αν και αυτή τη φορά δεν τον βλέπω να γλιτώνει το σαρκίο του + + +



    γιατί τώρα τι κάνει;
    τους ξένους δεν έφερε ;

    στην Ελληνική βουλή την επόμενη εβδομάδα θα μιλήσουν οι κατοχικές δυνάμεις DNT.
    ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ και παράσιτα...


    Πόσοι Ελληνες βουλευτές θα κάθονται ΣΟΥΖΕΝ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση