GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κανένας δεν είναι σκλάβος καμμιάς “ανάγκης”…

Από το http://newblackmail.blogspot.com/ Το επάγγελμα, η θέση, η οικογένεια, τα παιδιά, η εξουσία, που είναι άδικη και εχθρική απέναντι...

Από το http://newblackmail.blogspot.com/
Το επάγγελμα, η θέση, η οικογένεια, τα παιδιά, η εξουσία, που είναι άδικη και εχθρική απέναντι σε κάθε Εθνική Ιδέα, όλα αυτά δεν είναι τίποτε άλλο, παρά προσχήματα της δειλίας, πέρα από τις δήθεν ανάγκες, που πίσω τους κρυβόμαστε για να μη κάνουμε το αυτονόητο: ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ!Ελεύθερη η βούληση του ανθρώπου και ο καθένας ελεύθερα επιλέγει εάν θα είναι με τους… «καθώς πρέπει», με αυτούς που είναι “in”, με αυτούς που είναι κάθε φορά και οι ισχυροί της κοινωνίας. Ο καθένας μας επιλέγει εάν θα διαβεί τον δικό του Ρουβικώνα, εάν θα...
 κόψει τις γέφυρες πίσω του και θα προχωρήσει μπροστά, μόνο μπροστά, χωρίς να υπολογίσει την βουή της αγοράς, την χλεύη των πολλών και των άβουλων, που σαν μηχανικά αυτόματα επαναλαμβάνουν με την υστερική φωνούλα τους αυτά που τους λένε τα αφεντικά τους.
Δον Κιχώτες ή Πρωτοπόροι; Και ο στίχος του Καρυωτάκη πάντοτε ζωντανός. «Παράφρονες και ωραίοι, ρηγάδες που πολέμησαν για ανύπαρκτο βασίλειο»… Ίσως να είναι και έτσι. Καλύτερα έτσι, όμως, παρά καλοκουρδισμένα ανθρωπάκια. Λάμπες ηλεκτρικές, που όταν καίγονται τις αντικαθιστά ο νοικοκύρης με κάποιες άλλες για να κάνει τη δουλειά του. Πάντως το σίγουρο είναι πως ο κόσμος σήμερα, η κοινωνία, τα κράτη, η δικαιοσύνη, αυτά που ονομάζουν… αρχές και αξίες τους, είναι για φτύσιμο, αλλά παρόλα αυτά χρειάζεται μεγάλο κουράγιο για να πεις το δικό σου ΟΧΙ! Σε μερικούς δεν χρειάζεται αυτό το κουράγιο γιατί το έχουν μέσα τους, γιατί είναι ποτισμένη με αυτό αυτή η ίδια ύπαρξή τους.
Είναι αυτοί που πάντοτε αρέσκονται να είναι διαφορετικοί, τα ψάρια τα ζωντανά που κολυμπούν πάντοτε ενάντια στο ρεύμα του ποταμού, είναι αυτοί οι καταραμένοι για τους πολλούς Ιδεολόγοι, που δεν καταλαβαίνουν αυτό που θέλουν οι ψηφομάζες, δηλαδή, το να χορταίνουν και να έχουν την ησυχία τους.
Πρεζάκια, αδελφές και γιάπηδες όλοι μαζί στη μεγάλη δεξίωση, επάνω από το ταριχευμένο πτώμα της ιστορίας, πίνουν σαμπάνια, γελούν όλοι μαζί δείχνοντας τα δόντια τους και είναι έτοιμοι για τον ανούσιο κανιβαλισμό τους. Πέρα από αυτούς, έξω από τα μεγάλα φώτα κάποιοι άλλοι. Κάποιοι που οι πολλοί τους μισούν (γιατί θέλουν την ησυχία τους…) και οι εξουσιαστές τους μισούν ακόμη πιο πολύ, γιατί θέλουν την εξουσία τους.
Πέρα από το ψεύτικο ανθρωπισμό, από τον πολιτισμό των χρηματιστηρίων, πέρα από την ηθική των βομβαρδισμών της «ειρήνης», κάποιοι άλλοι, διαφορετικοί, οι καταραμένοι της “ιστορίας των νικητών”, τα «καμένα χαρτιά», που έχουν την τόλμη να τους φτύνουν στα μούτρα και να παραμένουν Πιστοί στην ΙΔΕΑ και απροσκύνητοι στην αμαρτωλή εξουσία τους.
χ.α.

3 σχόλια

  1. ΟΥΑΟΥΥΥΥΥ..Ο ΣΤΡΩΣ ΚΑΝ..
    ΤΗΝ ΚΑΝ.... ΣΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΜΑΣ !!

    I know the story, για μένα είναι του ιδίου βεληνεκούς προδότες και καραγκιόζηδες.
    Αλλά έτσι πάει, όταν διαπραγματεύεσαι το διαζύγιο του αφεντικού αμοίβεσαι γερά – έλα όμως που δεν ξεπλένεσαι…

    Ο Στρος Καν χτίζει τη μελλοντική του σταδιοδρομία ως μεσσίας του γαλλικού Σοσιαλιστικού Κόμματος και Πρόεδρος της Γαλλίας πάνω στην “καλή”(χεχε) διαχείριση του ελληνικού ναυαγίου.

    Οι Γάλλοι, βέβαια, δεν γουστάρουν πια τον Σαρκοζύ, είναι και αλαζών, είναι και “ξενόφοβος” αφού έδιωξε 500 Ρουμανόγυφτους (pardon! Roma), που μάλλον ήρθαν μετά εδώ, εννοείται,,
    στο φιλόξενο ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ του GAP (έχει γεμίσει η Αθήνα τσιγγάνους που ζητιανεύουν, μιλάνε ρουμάνικα και κρατούν εικονίτσες.
    Μέχρι και στο Κολωνάκι, quelle horreur, mon Dieu!!!).
    Θα έχουν λοιπόν την ευκαιρία να “φάνε” στη μούρη λίαν προσεχώς σοσιαλιστή ταπεινό και φιλεύσπλαχνο, τ. πρόεδρο της παγκοσμίου φήμης φιλανθρωπικής ΜΚΟ Fonds Monétaire International και

    θα γελάσουμε πολύ.
    Προσέξτε στη φωτογραφία το αυτάρεσκο βλέμμα του Στρος Καν και το αγελαδίσιο χαζοχαρούμενο ύφος του οιονεί “έλληνα” οιονεί “πρωθυπουργού”.
    Οι πασόκοι πρέπει να είναι πολύ περήφανοι που κατάφεραν να εκλέξουν αυτό το “πράγμα” για να ηγείται της χώρας…

    Για κόψτε δύο Σοσιαλισταράδες…
    ρε ούστ.

    Αν ο Στρος Καν είναι σοσιαλιστής δεν έχει προιστάμενο το Πρόεδρο της Διεθνούς Σοσιαλιστικής ???
    Να σας θυμίσω ποιός είναι ?
    Για κοίτα έναν προιστάμενο....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νιώθω υπερήφανος που σήμερα μπορώ και μεγαλωνω τα παιδιά μου σε ένα προστατευμένο απο κανιβαλους και λαθρομετανάστες περιβάλλον.
    Τα στέλνω σε ιδιωτικό σχολείο για να πάρουν την μόρφωση που τους αξίζει, μακρυά απο γλοιώδη αναρχοκουμούνια, μετανάστες και καθαρματίδια.
    Το καλοκαίρι βουτούν και παίζουν στην πισίνα μας στο εξοχικό της Πάρου, μιλώντας Αγγλικά και Γαλλικά με άλλα παιδάκια της Ελιτ παρέας.
    Έχουμε τόσα λεφτά που δεν χρειάζεται να δουλέψουν για κάποιον άλλο το υπόλοιπο της ζωής τους (Φρόντισε ο μπαμπάς γι αυτό)ούτε να διοριστούν σε κάποιο οργανισμό του Δημοσίου παρακαλώντας τον κάθε πολιτικάντη.
    Τα Χριστούγεννα θα πάμε μαζί με τον τέως και τα δίδυμα σε κάποιο απο τα σαλέ της Βόρειας Ευρώπης για σκί καλό φαγητό και ξεκούραση.
    Λυπάμε πολύ για την κατάντια ορισμένων που δεν εκμεταλεύτηκαν την χρυσή περίοδο 2004 - 2008 για να εξελιχθούν.

    Με εκτίμηση
    Θοδωρής ο Β'
    ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έβαλες τά ρέστα σου στήν ανάρτηση.
    Μπορεί συμπέρασμα νέτο-σκέτο νά
    μήν υπάρχει ευδιάκριτο,
    αλλά προσφέρεις προβληματισμό.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση