GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανυποχώρητοι στην Κερατέα...

4 σχόλια

  1. Εδώ είναι Μπουρδέλο και Μπουρδέλο πρέπει να το συνεχίσουμε, και τρανταχτό παράδειγμα η στάση των Φαρμακοποιών που προσπαθούνε με λυτούς και δεμένους να διατηρήσουν τα προνόμια που εις βάρος όλων των άλλων Ελλήνων κατέχουν, προνόμια που τα πήραν έχοντας ανθρώπους στην εξουσία!!!!
    Από πού και ως που μια επιχείρηση Φαρμακείο που εκτός από τα φάρμακα πουλά και καλλυντικά και παπούτσια να έχει κέρδος επί των φαρμάκων, για τα καλλυντικά και τα παπούτσια δεν ξέρω, 26/100 που λένε οι φαρμακοποιοί ή 36/100 που λέει το Υπουργείο?
    Ποιοι τελικά γδέρνουν τα Ταμεία και το Δημόσιο τα φάρμακα ή οι φαρμακοποιοί? Και γιατί σε μια εποχή όπως αυτήν που ζούμε να μην τους λέει το Δημόσιο, η Κυβέρνηση δηλαδή, δεν θα κερδίζετε παραπάνω από 12-15/100? Ποια επιχείρηση έχει τόσο καλά όπως αυτοί οι κύριοι εξασφαλισμένη πελατεία? Πόσα και πόσα δεν πουλάνε εκτός συνταγών και που ο κάθε ένας από εμάς το έχει κάνει ουκ ολίγες φορές? Πόσοι είναι αυτοί οι Έλληνες που και με την φαρμακολαγνεία που μας δέρνει δεν έχουμε αγοράσει, η κάθε οικογένεια, φάρμακα αξίας τουλάχιστον πεντακοσίων ευρώ αποκλειστικά από την τσέπη μας?
    Και ερχόμαστε στην περίφημη άδεια που έχουν για να μπορούν να λειτουργούν το φαρμακείο. Ποιος τους την έδωσε? Το Δημόσιο! Και εκεί να την επιστρέφουν και να μην την κληρονομούν στα παιδιά τους . Τα υπόλοιπα Ελληνόπουλα τίνος Θεού είναι? Μπάσταρδα είναι? Πουτάνας παιδιά είναι αποκλεισμένα κοινωνικά και μη βλέποντας στον ήλιο μοίρα? Κύριοι της Κυβέρνησης θα διαπράξετε το μέγιστο έγκλημα της Ηθικής Προδοσίας απέναντι στο σύνολο του Ελληνικού Λαού αν διατηρήσετε αυτήν την Άθλια κατάσταση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΣΤΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΕΤΟΙΜΟΙ....

    ΦΑΤΕ ΤΟΝ..... >>>>>>>>>>>>

    «Εμείς, που κάτι σκαμπάζουμε περισσότερο από οικονομικά, αναρωτιόμαστε διπλά και λέμε :
    Πως είναι δυνατόν μια κυβέρνηση, η οποία επικαλείται την κρίση, να λέει ότι, εν μέσω κρίσης, αφαιρώ από την οικονομία, αντί να προσθέτω;
    Πρωτοτυπία !
    Να την εντάξουμε στα εγχειρίδια οικονομικών στα πανεπιστήμια ! Εφόσον η χώρα είναι σε οικονομική κρίση και περνάμε δύσκολες στιγμές, βοηθάς την οικονομική δραστηριότητα, βοηθάς το εισόδημα. Δεν αφαιρείς, δεν στραγγαλίζεις περαιτέρω.»
    (Ομιλία Γιώργου Παπακωνσταντίνου για το φορολογικό νομοσχέδιο 9/9/2008)..

    ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΣΟΚΟΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΙ
    ΒΡΙΣΙΕΣ.........

    ΚΡΕΤΙΝΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΑ ΟΡΘΙΑ ΖΩΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 8.59

    ΠΑΝΙΛΗΘΙΕ , ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    ΜΑΙΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2009
    Ο ΑΡΧΙΠΑΠΑΡΑΣ ΜΠΟΥΛΗΣ ΜΕ
    ΤΟ ΓΚΟΥΡΟΥ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΑΝ
    80 ΔΙΣ.
    ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ
    ΣΟΥ ΚΟΥΝΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ
    ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΘΕΙΣ.
    ΑΝΤΕ ΟΥΦΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση