GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βρισκόμαστε σε νέο παγκόσμιο πόλεμο...

Aπό τον Θύμιο Παπανικολάου http://www.resaltomag.gr/ Βρισκόμαστε σε νέο παγκόσμιο πόλεμο ή Όλοι εναντίον όλων Νέα νεροποντή σύγχυσης κ...

Aπό τον Θύμιο Παπανικολάου
http://www.resaltomag.gr/
Βρισκόμαστε σε νέο παγκόσμιο πόλεμο ή Όλοι εναντίον όλων
Νέα νεροποντή σύγχυσης και αποπροσανατολισμού: Τώρα μας κάνουν πλύση εγκεφάλου γύρω από την «κόντρα» μεταξύ της κ. Μέρκελ και του κ. Γιούνκερ για το ευρωομόλογο.
Τώρα ο «εχθρός» εστιάζεται μόνο στη Γερμανία και προτείνονται «συμμαχίες» μεταξύ των άλλων χωρών για να σωθεί η ΕΕ, ο «λάκκος των λεόντων».
Ούτε λίγο ούτε πολύ μας λένε τα πολύχρωμα πολιτικά και δημοσιογραφικά παπαγαλάκια του συστήματος ότι θα σωθούν οι λαοί της Ευρώπης αν διασωθεί η ΕΕ που η «κακιά» Μέρκελ τη δυναμιτίζει!!!
Αύριο, σίγουρα, θα μας πούνε ότι η Ελλάδα θα διασωθεί αν γίνει καθαρό προτεκτοράτο των ΗΠΑ και όχι «μικτό» προτεκτοράτο ΕΕ και ΗΠΑ που είναι σήμερα.
Θα συνοψίσουμε κάποια ΟΥΣΙΩΔΗ ζητήματα τα...
 οποία επιμελώς αποκρύπτονται.
Ζήτημα 1ον
Το πρώτο ζήτημα που όλα τα Μαντεία του καπιταλισμού (διεθνή και εγχώρια) εξαφανίζουν κυριολεκτικά είναι τούτο: Ότι βρισκόμαστε στο μέσον ενός άγριου παγκόσμιου πολέμου, με νέες μορφές και πολεμικά μέσα.
Η παγκόσμια οικονομική κρίση έχει οξύνει στο έπακρον τις ενδοϊμπεριαλιστικές αντιθέσεις, έχει «διασπάσει» το παγκόσμιο ιμπεριαλιστικό κύκλωμα και έχει προκαλέσει ανοικτή ρήξη μεταξύ των ισχυρών οικονομικών και χρηματοπιστωτικών συμφερόντων, καθώς και μεταξύ των ισχυρών ιμπεριαλιστικών κρατών.
Όπως κάθε παγκόσμιος πόλεμος, έτσι και αυτός έχει δύο στρατηγικούς βραχίονες:
α). Πόλεμος όλων των δυνάμεων του καπιταλισμού εναντίον των λαών και των εθνών της υφηλίου. Άγρια λεηλασία των λαών και ανοικτή δικτατορική κατοχή των αδύνατων εθνών.
Η μορφή και τα μέσα αλλάζουν: Έχουμε «αναίμακτες» κατοχές και δεν χρησιμοποιούνται στρατιωτικά μέσα, αλλά οικονομικά και πολιτικά.
Τα στρατιωτικά μέσα θα χρησιμοποιηθούν μόνο εναντίον των αντιστάσεων και εξεγέρσεων των λαών, όταν δεν σταθούν επαρκή τα πολιτικά μέσα.
β). Πόλεμος όλων εναντίον όλων: Όλων των ανταγωνιστικών συμφερόντων μεταξύ τους, όλων των ισχυρών του χρήματος μεταξύ τους, όλων των ιμπεριαλιστικών κρατών μεταξύ τους.
Κάθε ισχυρή «μονάδα» κεφαλαίου, κάθε χρηματοπιστωτικό «κύκλωμα», κάθε ισχυρό ιμπεριαλιστικό κράτος βρίσκονται μεταξύ τους σε πόλεμο και επιδιώκει το κάθε ένα ξεχωριστά να σωθεί από τη γενική κρίση κατάρρευσης του συστήματος, να «αρπάξει» τη μερίδα του λέοντος από την καταλήστευση των λαών και τη χρεοκοπία των αδυνάτων και να αλλάξει τους συσχετισμούς σε βάρος των άλλων.
Και εδώ η μορφή και τα μέσα του πολέμου δεν είναι τα παλιά, δηλαδή στρατιωτικά. Ίσως να καταλήξουμε και σε αυτά.
Προς το παρόν τα μέσα είναι οικονομικά, κυρίως χρηματιστηριακά και νομισματικά.
Ζήτημα 2ον
Οι διαμάχες, συνεπώς, μέσα στην ΕΕ είναι εκδηλώσεις αυτού του παγκόσμιου πολέμου ο οποίος διαιρεί και την ΕΕ, ακριβώς γιατί βγάζει στην επιφάνεια τις ενδογενείς αντιθέσεις της ΕΕ και τα διαφορετικά συμφέροντα των καπιταλιστικών της κρατών: άλλα τα συμφέροντα των ισχυρών ιμπεριαλισμών της ΕΕ (Γερμανίας κατά πρώτο λόγο και Γαλλίας κατά δεύτερο) και άλλα τα συμφέροντα των ασθενέστερων ιμπεριαλισμών της ΕΕ και των καπιταλιστικών δορυφόρων της.
Οι διαμάχες αυτές εντός της ΕΕ, ως εκδηλώσεις της γενικής καπιταλιστικής κρίσης και του νέου παγκόσμιου πολέμου, δεν μπορεί να αποκοπούν από την παγκόσμια ΑΡΕΝΑ του πολέμου.
Είναι αυτή η παγκόσμια αρένα που καθορίζει και οξύνει και τον πόλεμο στο εσωτερικό της ΕΕ.
Και στην παγκόσμια αρένα τα μέτωπα του πολέμου, «όλων εναντίον όλων» είναι πολλά: ΗΠΑ, Γερμανία-Γαλλία, Ρωσία, Ιαπωνία, Κίνα και άλλες περιφερειακές καπιταλιστικές δυνάμεις.
Η παγκόσμια, συνεπώς αρένα του νέου πολέμου είναι πολυσύνθετη.
Κάθε μέτωπο προσπαθεί να σωθεί σε βάρος του άλλου και όλα μαζί σε βάρος των λαών και των εθνών της υφηλίου.
Ζήτημα 3ον
Το γερμανικό ιμπεριαλιστικό κράτος κατά πρώτο λόγο, ο πλέον δυνατός λέοντας στο «λάκκο των λεόντων» (ΕΕ), αλλά και το γαλλικό ιμπεριαλιστικό κράτος (ο δεύτερος σε ισχύ «λέοντας»), βλέπουν καθαρά ότι η ΕΕ και το ευρώ καταρρέουν και ότι αν συνεχίσουν να είναι συνδεδεμένοι (αυτές οι ιμπεριαλιστικές κεφαλές) με τα «δεσμά» της ΕΕ και του ευρώ θα καταρρεύσουν και αυτές.
Το ευρώ μπορεί να ήταν το εργαλείο αρμέγματος (από Γερμανία- Γαλλία) όλων των ασθενέστερων καπιταλιστικών κρατών, αλλά αποτελεί και το «όχημα» κατάρρευσης της Γερμανίας και της Γαλλίας, μέσα στο σημερινό παγκόσμιο πόλεμο και «όπλο» υπέρ των ΗΠΑ.
Το ευρώ, μέσα σε ένα παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα που έχει ως βάση το δολάριο (το νόμισμα του αμερικανικού ιμπεριαλισμού), είναι ο αδύνατος κρίκος.
Ο αυτοκρατορικός και ηγεμονικός αμερικάνικος ιμπεριαλισμός, βρίσκεται στην πιο δεινή θέση από όλους, είναι στα πρόθυρα της κατάρρευσης: είναι ο πιο υπερχρεωμένος του κόσμου, δραματικά υπερχρεωμένος.
Οι ΗΠΑ μπορεί να σωθούν μόνο αν φορτώσουν τα βάρη της δικής τους κατάρρευσης στους άλλους.
Το μέγα «πυρηνικό όπλο» των ΗΠΑ είναι ότι όλο το σύστημα στηρίζεται στο δολάριο και στο διεθνές δίκτυο των μαφιόζων του χρήματος: στα πλανητικά χρηματιστικά και τραπεζικά καρτέλ της κερδοσκοπίας.
Μέσω αυτού του «όπλου» κερδοσκοπούν πάνω στη χρεοκοπία των λαών και των εθνών.
Σε αυτό το πεδίο της πολεμικής παγκόσμιας σύρραξης το ευρώ είναι πολύ ευάλωτο. Οδηγούν στη χρεοκοπία τους αδύνατους, αλλά απειλούνται και οι ισχυροί, αν δεν απαγκιστρωθούν από τις «τανάλιες» του ευρώ.
Η Μέρκελ πρώτη και κατόπιν ο Σαρκοζί διακρίνουν καθαρά αυτόν τον κίνδυνο. Αυτός είναι ο λόγος που δεν θέλουν το ευρωομόλογο.
Το ευρωομόλογο σημαίνει ότι τα βάρη της κατάρρευσης του ευρώ (αναπόφευκτη κατάρρευση) θα τα πληρώσουν οι ισχυροί της ΕΕ, δηλαδή Γερμανία και Γαλλία.
Το ευρωομόλογο θα είναι ένα άλλο εργαλείο στα χέρια των διεθνών μαφιών του χρήματος (χρηματιστηριακό και τραπεζικό κεφάλαιο) εναντίον των εθνών κρατών και εναντίον των ισχυρών. Ένα «όπλο» του καταρρέοντος δολαρίου σε βάρος του ευρώ.
Η Γερμανία και η Γαλλία πάνε να σφυρηλατήσουν το δικό τους ιμπεριαλιστικό «άξονα» για να σωθούν από την κατάρρευση ή τουλάχιστον για να μην ηττηθούν από την αμερικανική επίθεση.
Μέσα σε αυτόν τον άγριο πόλεμο η Γερμανία και η Γαλλία επανέρχονται στην «ασπίδα» των εθνικών ιμπεριαλιστικών κρατών, στη διάσωση των ισχυρών κρατών τους.
Βλέπουμε, δηλαδή, κάτω από την απειλή της ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ, μια «επιστροφή» στη θωράκιση των «εθνικών κρατών», μια επιστροφή στην κατάσταση των εθνικών κρατών και νομισμάτων.
Φυσικά η κατάσταση δεν θα είναι η ίδια με τα παλιά.
Μάλλον θα έχουμε ισχυρά ιμπεριαλιστικά κράτη και τα προτεκτοράτα τους.
Πάντως, φαίνεται, ότι τα εθνικά κράτη δεν μπορεί εύκολα να ξεπεραστούν και ότι, μετά την κατάρρευση που έρχεται τάχιστα, θα μπούνε ξανά στην ημερησία διάταξη.

9 σχόλια

  1. Μεγάλο ζόρι τραβάς ρε Θύμιο. Μακάρι να βρεις τη γαλήνη. Έλεος όμως. Δε θέλουμε να μας σώσεις. Προτιμούμε την καταστροφή, έτσι για να δικαιωθούν επιτέλους οι φαντασιακές αγωνίες σου. Καλό βράδυ και όνειρα γλυκά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην ρίχνεις προπέτασμα καπνού Θύμιο.Ξέρεις καλά ότι η Κίνα έχει βάλει στόχο την Ελλάδα και η ηγεσία μας είναι φικλοκινέζικη.
    Επομένως πες το απλά.
    Στη νέα γιάλτα η θέση μας είναι προτεκτοράτο της Κίνας.
    Οδηγός η ΚΟΣΚΟ και τα κινέζικα μεροκάματα που πληρώνει.
    Τέτοια μας περιμένουν όλους.
    Τα υπόλοιπα είναι στάχτη στα μάτια και δεν έπρεπε Θύμιο να την ρίχνεις εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ράδιο ΝΕΤ 12/12/2010 20:44 Εκφωνήτρια: Το διοξείδιο του άνθρακα που "ελκύεται" στην ατμόσφαιρα και στην επόμενη φράση: το διοξείδιο του άνθρακα που "ελκύουν" στην ατμόσφαιρα κλπ Μία περίπτωση "αξιοκρατικής επιλογής" εκφωνήτριας στην ΕΡΤ. Το πελατεικό σύστημα διέλυσε την πατρίδα μας οικονομικά, τη διαλύει και γλωσσικά δηλ την ισοπεδώνει πολιτισμικά. Πάρτε τηλέφωνο στην ΕΡΤ να ακούσουν το φτύσιμό σας. Δεν είναι η μοναδική φορά που μιλάνε αγράμματες(οι) σε όλα τα κρατικά κανάλια και τους σταθμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ράδιο ΝΕΤ 12/12/2010 20:44 Εκφωνήτρια: Το διοξείδιο του άνθρακα που "ελκύεται" στην ατμόσφαιρα και στην επόμενη φράση: το διοξείδιο του άνθρακα που "ελκύουν" στην ατμόσφαιρα κλπ Μία περίπτωση "αξιοκρατικής επιλογής" εκφωνήτριας στην ΕΡΤ. Το πελατεικό σύστημα διέλυσε την πατρίδα μας οικονομικά, τη διαλύει και γλωσσικά δηλ την ισοπεδώνει πολιτισμικά. Πάρτε τηλέφωνο στην ΕΡΤ να ακούσουν το φτύσιμό σας. Δεν είναι η μοναδική φορά που μιλάνε αγράμματες(οι) σε όλα τα κρατικά κανάλια και τους σταθμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απολαύστε κι άλλα θαυμαστά ελληνικά ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΤΖΙΑΝΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ (ΝΕΟ) ΕΛΛΗΝΑΣ"

    Η τεχνητή ευμάρεια, στην οποία ζούσαμε τα τελευταία 30 χρόνια και που η Ευρώπη "έκανε" πώς δεν την βλέπει (γιατί μας πουλούσε και μείς τα χαϊβάνια καταναλώναμε), έσκασε (όπως οι ιρλανδικές τράπεζες) σαν φούσκα! ( Η Ιρλανδία όμως, έχει μια άριστα λειτουργούσα και φουλ στις ξένες επενδύσεις αγορά και θα συνέλθει γρήγορα από την κρίση)

    Φουσκωμένοι, για τα δεδομένα μας μισθοί, φουσκωμένες τιμές σε μια από τις ακριβότερες χώρες στην Ευρώπη- 4 ευρώ ο καφές στο Κολωνάκι, 1 ευρώ στο Σανζ- Ελιζέ (καλά, ποιοί είμαστε, ρε πούστη μου!), φουσκωμένη κατανάλωση βασιζόμενη μόνο σε εισαγωγές, αλλάζαμε τα αυτοκίνητά μας πιο συχνά από τους Γερμανούς κλπ. κλπ.

    Και όλα αυτά μετά την είσοδό μας στην ΕΟΚ το 1981!

    Από τότε, μας έκατσε καλά...
    Καθόμασταν...και πληρωνόμασταν...

    Η οικονομία μας, την ίδια ώρα, έχανε συνεχώς σε ανταγωνιστικότητα, αλλά εμείς...σφυρίζαμε αδιάφορα, "δε βαριέσαι, η Ευρώπη νά' ναι καλά..."

    Ναί, αλλά οι Γερμανοί δεν είναι μπουνταλάδες, όπως νομίζουμε! Δεν τρώνε κουτόχορτο!

    Και ήρθε η ώρα του λογαριασμού...
    Όποιος τρώει και πίνει, πρέπει και να πληρώσει!

    Τελικά, το μεγαλύτερο πρόβλημά μας, το οποίο νομίζω ότι είναι η κύρια αιτία, όλων μας των δεινών, που μας οδήγησαν ως εδώ, είναι η "στραβή" εθνικιστική ιδέα, που έχουμε σχηματίσει για τον εαυτό μας, ότι είμαστε ανώτεροι, εξυπνότεροι από τους άλλους λαούς, πιο ξύπνιοι και πονηροί, ενώ οι ξένοι είναι μπουνταλάδες και δεν ξέρουν τί τους γίνεται!!

    Αυτή η νοοτροπία, που έχει τις ρίζες της στην Τουρκοκρατία και πιθανόν σε εκείνες τις ιστορικές συνθήκες και με εκείνους τους λαούς (βλέπε Τούρκους), με τους οποίους περιστοιχιζόμασταν να ίσχυε, δεν μπορεί να ισχύει σήμερα και μάλιστα αναφορικά με λαούς, όπως οι Γερμανοί, οι Ολλανδοί, οι Αυστριακοί, οι Σουηδοί, οι Φινλανδοί, που είναι έτη φωτός μπροστά μας!

    Είμαστε, και λυπάμαι που το λέω, μόνο "τύποις" Ευρωπαίοι!!

    Στην πραγματικότητα είμαστε βαθύτατα καθυστερημένοι ανατολίτες (δεν είναι τυχαίο ότι έχουμε λέξεις όπως ρουσφέτι, βιλαέτι, δοβλέτι, μπαξίσι), σε πολλά πράγματα ακόμα πρωτόγονοι (π.χ. δεν είναι δυνατόν το 2010 να υπάρχουν ακόμα στην Αθήνα ξύλινες κολώνες με καλώδια να κρέμονται στον αέρα και να μην είναι όλα υπογειοποιημένα, δεν είναι δυνατόν να βλέπεις ένα δάσος από κεραίες πάνω στα τσιμέντα, ενώ θα μπορούσε κάθε πολυκατοικία να έχει την κεντρική της κεραία, οι πόλεις μας να είναι οι πιο βρόμικες και με το μικρότερο ποσοστό πρασίνου σε όλη την Ευρώπη και άλλα πολλά), για να μην μιλήσουμε για το χάλι της παιδείας μας!

    Δεν είναι τυχαίο, ότι οι βέροι Ευρωπαίοι, βρίσκονται δεκαετίες μπροστά από εμάς σε βιοτικό, τεχνολογικό, επίπεδο ζωής, ποιότητας ζωής κλπ.

    Εμείς οι Νεο-έλληνες όμως, συνεχίζουμε τον ύπνο του δικαίου…

    Ποτέ δεν φταίμε εμείς, αλλά είμαστε πάντα θύματα σε (κατά φαντασίαν) συνομωσίες που εξυφαίνουν οι εχθροί της χώρας!

    Και συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε ότι είμαστε ο Μέγας Αλέξανδρος, ο Αριστοτέλης, ο Πλάτωνας, ο Σωκράτης ΚΑΙ ΠΟΤΕ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ!!!

    Αυτή είναι η δυστυχία του να είσαι (νεο) έλληνας ή… σαφέστερα "Ελλαδίτης"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. “Οι Τούρκοι έσωσαν το …ΠΑΣΟΚ απο τον γκρεμό”....

    «Οι Τούρκοι της Θράκης έβγαλαν νικητή στις εκλογές τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ Άρη Γιαννακίδη, και έσωσαν το ΠΑΣΟΚ από τον… γκρεμό. Τώρα θέλουν το μερίδιό τους στην περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης».

    Αυτά τα προκλητικά αναφέρονται σε άρθρο της τουρκόφωνης εφημερίδας «Μπίρλικ» της Θράκης, αποκαλύπτοντας για μια ακόμα φορά την προκλητικότητα, αλλά και τους στόχους του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής που ελέγχει όλους τους ανθέλληνες μειονοτικούς.

    Η εφημερίδα αναφέρει ότι ο κυβερνητικός συνδυασμός «Κοινωνική Συμμαχία» του Άρη Γιαννακίδη που κέρδισε τις εκλογές στην περιφέρεια οφείλει τη νίκη του στην τουρκική μειονότητα και τώρα ζητούν συγκεκριμένες θέσεις εκπροσώπων τους στην περιφερειακή διοίκηση.

    Επί λέξει στο άρθρο της εφημερίδας «Μπιρλίκ» αναγράφονται τα εξής: «Στη νίκη αυτή καθοριστικό ρόλο είχαν οι ψήφοι της τουρκικής μειονότητας της Δυτικής Θράκης.
    Και έτσι η τουρκική μειονότητα έσωσε και το ΠΑΣΟΚ και τον Γιαννακίδη».

    Ευχόμαστε στον κ.Γιαννακίδη επιτυχία και ελπίζουμε να δείξει
    με ξεκάθαρες πράξεις αν άλλαξε ή όχι τη στάση του και τη λογική των υπηρεσιών του έναντι των Τούρκων της Θράκης.

    Γιατί μην ξεχνάμε ότι η θητεία του θα είναι μόνο για 3,5 χρόνια».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μετά τήν καταλήστευση τών μικροσυνταξιούχων,τών οποίων ή σύνταξη έχει υποστεί μία απώλεια τής τάξεως 20%-30%,νέα κτύπημα σχεδιάζει ή κυβέρνηση τών σοσιαΛΗστών τού γαπ!!!!
    Μέσα στό 2011,ΟΛΕΣ οί μικροσυντάξεις,εξαιρουμένων αυτές τών γνωστών καρτέλ, δηλαδή τών βουλευτών,συνδικαΛΗστών,δημοσίων υπαλλήλων κι άλλων κοινωνικών τρωκτικών,θά υπολογίζονται στό 60% τού ελαχίστου μεροκάματου τού ιδωτικού φορέα!!.
    Δηλαδή,θά ""ευθυγραμμισθούν"" πλέον οί μικροσυντάξεις,στό 740 επί 60%,ήτοι 430 περίπου ευρώ σύνταξη,ανεξάρτητα τόν εργασιακό χρόνο κι ανεξάρτητα τίς όποιες εισφορές έχουν πληρωθή από τούς εργαζόμενους!!!!!
    Τό σκεπτικό δέ είναι (άκουσον,ακουσον),ότι δέν είναι δυνατόν ένας εργαζόμενος σήμερα καί μάλιστα κι οικογενειάρχης,νά έχει μηνιαίες αποδοχές 740 ευρω(πλαφόν) καί νά ""ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ!!!!!"" κι ένας μικροσυνταξιούχος 65-70-75-80 χρονών,μέ σύνταξη 800-900-1100 ή 1200 ευρώ,νά έχει μηνιαίο εισόδημα από τήν σύνταξή του,ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ αυτού (τού εργαζομένου)!!!!!!!

    Δέν γνωρίζω διατί ή κοινωνία τών ΜΗ ΣΥΝΔΑΙΤΗΜΟΝΩΝ (Απλοί καί Τίμιοι Πολίτες) τού Πάγκαλου στό Διαχρονικό καί Μεγάλο Πασόκειο Φαγοπότι (Δημόσιοι υπάλληλοι,συνδικαΛΗστές,δημοσιοκάφροι κι άλλα λαμόγια),δέν έχουν στήσει ΑΚΟΜΗ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΣΤΉΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΥ-ΒΟΥΛΗ ή έξω από τού Μαξίμου/Ηρ.Αττικού!!!!!!

    Μήπως τελικά ΟΜΑΔΙΚΑ πλέον,πάσχουμε από ΤΟ ΣΑΙΞΠΗΡΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΜΛΕΤ κι όταν ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΗΝΟΥΜΕ ΚΡΕΜΑΛΕΣ,ΟΙ ΠΡΟΣ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βρισκόμαστε σε νέο παγκόσμιο πόλεμο ή Όλοι εναντίον όλων


    ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΕΝΟΣ !!!!


    ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *