GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σπίθα, «Σπίθα»…Σπίθας

Του Θανάση Ι. Νικολαΐδη thanikolaidi@gmail.com ΜΑΣ έπεισε για τη μουσική του, δεν μας έπεισε η πολιτική του συμπεριφορά. Σπίθας ο Μίκης...

Του Θανάση Ι. Νικολαΐδη
thanikolaidi@gmail.com
ΜΑΣ έπεισε για τη μουσική του, δεν μας έπεισε η πολιτική του συμπεριφορά. Σπίθας ο Μίκης (στα γεράματα) και τίποτα δεν είναι τυχαίο. Με τα ΜΜΕ στη διάθεσή του και το κλίμα να σηκώνει «αντίσταση», έκανε το μπάσιμο και περιμένει. Ό,τι περίμενε τότε που έκανε το «Χρέος» του με τους «Λαμπράκηδες» και, με εφαλτήριο την πολιτική έστησε το καλλιτεχνικό του πορτραίτο, ορατό παγκόσμια. Ήταν εποχή της αριστεράς (πριν την πάρει το ποτάμι) και «το πιο βαθύ σκοτάδι είναι λίγο πριν ξημερώσει». Οξυδερκής και δραστήριος ο Μίκης, ωστόσο, το…ζόρι τους (λέγε με Κωνσταντόπουλο) ήταν ένα(ς) και μοναδικό(ς): Ανδρέας Παπανδρέου! Μη τους προλάβει (και τους πρόλαβε), μη δεν ηγηθούν (και ηγήθηκε), μην αγνοηθούν (και αγνοήθηκαν).
ΜΑΣ πρόσφερε την εξαίσια μουσική του, έδωσε τους...
 αγώνες του, αλλά το τρικ είναι δυσδιάκριτο και εξηγούμαστε. Ποια παράταξη τον είχε…ανάγκη, μετά την κατάρρευση της Χούντας; Αυτή που απ’ τα σπλάχνα της ξεπήδησαν «επαναστάτες». Πλακωμένοι απ’ την κραυγή «δώστε τη Χούντα στο λαό» χρειάζονταν προστασία, προστάτες και…δεξιά. Κι ήρθε ο αντίποδας της παραπάνω κραυγής το «Καραμανλής ή τανκς», εμπνεύσεως Θεοδωράκη. Για να χαθούν τα ίχνη της νεοφασιστικής βαρβαρότητας στην περίεργη μαλθακότητα μιας μεταχουντικής αριστεράς περίεργης, αυτοαναιρούμενης και αγνώριστης, με τον Μίκη να κρατάει (εμπορική) μπαγκέτα και (ειρηνικό) κλάδο ελαίας.
ΤΑ χρόνια πέρασαν και τον…χρειάστηκε η νεοδεξιά του κ. Μητσοτάκη. Ο Μίκης έσπευσε, ορκίστηκε υπουργός της Ν.Δ., η Αποστασία σκεπάστηκε με ένα ακόμα στρώμα λήθης και ο (αρχι)Αποστάτης εξασφάλισε το συγχωροχάρτι του. Με την έγκριση της «αριστεράς» και την υπογραφή του πραγματικού αρωγού των διωκτών της.
ΥΣΤΕΡΑ…εσιώπησε (πολιτικά). Δεν το…πρόσεξε πως (εσχάτως) η παρέα του κ. Κώστα Καραμανλή τα’ κανε λίμπα κι ούτε το σκέφθηκε ν’ αρπάξει τη σημαία της…επανάστασης. Το κάνει τώρα! Με τη…σπίθα που δεν έσβησε μέσα του, με το πάθος του αφανέρωτου συμπαραστάτη και του φανερού πολέμιου. Σήμερα, που ο τόπος χρειάζεται ενότητα (με οποιαδήποτε κυβέρνηση) και συνισταμένη από δυνάμεις παράλληλες και ομόρροπες. Δεν παίρνουμε φωτιά απ’ τη σπίθα σου, κ. Θεοδωράκη, κάνε το «Χρέος» σου στην Πατρίδα. Άλλως, «τίμα το γήρας, ου γαρ…).

35 σχόλια

  1. Ο Μίκης Θεοδωράκης ξεντροπιάζει σήμερα μια ολόκληρη Ελλλάδα που στενάζει κάτω από τη "μπότα" του καταχτητή. Με την ορμή του έφηβου, το λιοντάρι του αγώνα ξεσηκώνει το λαό, την ώρα που η ελίτ της διανόησης λουφάζει. Ένας Σεφέρης στη Δικτατορία του Παπαδόπουλου κι ένας Μίκης στη Δικτατορία του ΠΑΣΟΚΔΝΤ μας κάνουν να νιώσουμε περήφανοι, να πάρουμε θάρρος (που χε....με από την τρομοκρατία τους) για να ξεσηκωθούμε. Να βγούμε στους δρόμους ... Πάλης ξεκίνημα νέοι αγώνες.... Να γίνουμε το παράδειγμα για τους λαούς του κόσμου... Μίκη κράτα γερά ! Η Πατρίδα σε έχει ανάγκη και πάλι. Ξεσηκωσέ μας με τους παιάνες σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Η ξεφτίλα στο μεγαλείο της..."
    ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ..ΕΙΜΑΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙ



    ααααααα......για αυτό τον βγάλανε Εβδομηκοστος ενατο, το χαζό τον Γιωργάκη του νεοΠασόκ.... !!

    Φιλοτεχνουν το πορτρετο του οι ξενοι με πασα επιμελεια-και εχω αρχισει να αναρωτιεμαι αν εχει πιασει πατο το α”ι” κιου του ανθρωπινου γενους …

    Απλώς την ΓΟΥΡΟΥΝΙΣΑ μούρη του
    μακιγιάρανε..σαν ΑΡΧΗΓΟ ΤΩΝ γουρουνιών
    π ο υ ...νομίζουν ότι είμαστε !!!

    ΕΙΠΕ ομως ΚΑΝΕΝΑΣ.. ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΛΟΚΥΘΑΔΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ

    ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΘΙΜΟ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
    ΝΑ ...ΣΦΑΖΟΥΜΕ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ~!~
    ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ... ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι πίνετε κ. σκατοΠΑΣΟΚα Νικολαίδη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΚΟΥΣΑΤΕ...ΑΛΟΥΣΑΤΕ..ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΦΩΝΑ
    ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ...
    ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ Η ΓΟΥΡΟΥΝΑ ΠΑΓΚΑΛΟΣ.

    ...Σας καλώ να διαγράψετε ΑΜΕΣΑ τα ανωτέρω αναρτημένα σχόλια ή όποια άλλα, παρόμοιου περιεχομένου και να διακόψετε το λογαριασμό του χρήστη – μέλους ή των χρηστών – μελών, γνωστοποιώντας μου, παράλληλα, τα πλήρη στοιχεία (όνομα, επώνυμο, διεύθυνση κατοικίας κλπ.) αυτών, ώστε να προβώ σε όλες τις νόμιμες ενέργειες. Άλλως θα σας θεωρήσω συνυπεύθυνους στις πιο πάνω παράνομες ενέργειες.

    http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=214789&cid=4

    Τάδε έφη Πάγκακος.
    Καλά αυτοί αρκέστηκαν στα λόγια και τους απειλεί με μηνύσεις. Τι θα πρέπει να κάνει άραγε ο λαός σ αυτούς που εγκλημάτησαν ασελγώντας και βιάζοντας κυριολεκτικά το σώμα της ΕΛΛΑΔΑΣ;;;
    Η ΣΠΙΘΑ άναψε. Ο άνεμος της λαικής οργής θα την μετατρέψει στη μεγάλη πυρκαγιά της ΚΑΘΑΡΣΗΣ.


    ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΛΛΑΔΑ
    ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Φάμπρικα 1910- αφιερώνεται στα
    ΜΑΤ κατά των αναπήρων...

    Από το http://www.stopcartel.info/

    Εστειλαν τα ΜΑΤ κατά των Αναπήρων!
    Σε απόλυτη ανασφάλεια το Συστημα...

    ΤΟΥ ΓΟΥΡΟΥΝΙΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΠΑΓΚΑΛΟΥ
    ΚΑΤΣΕΛΗ- ΚΑΙ swan..swan..ΠΕΤΑΛΩΜΕΝΟ
    ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙ μη την τριχιά στο χοντρό
    λαιμουδάκι...



    ΤΩΝ ΓΟΥΡΟΥΝΙΩΝ....είναι πολλά δεν είναι μόνο ο Διεθνής ...Γουρουνάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ
    Ο ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ... Ο ΑΡΧΙ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΗΣ
    ΣΤΗΝ ΅ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΅ ΒΟΥΛΗ...


    Να τον δουν στη Ελληνικη Βουλη (συμβολο της δημοκρατιας)
    EINAI AKOMA ;;;;

    Tον Στρος Καν που ειναι μελος του Σοσιαλιστικου κομματος της Γαλλιας.
    και ΑΡΧΙΝΤΑΒΑΤΖΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ- ΔΝΤ.

    Να τον δουν και οι ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΠΑΣΟΚτζηδες που εχουν μεινει πανω στην Ελλαδα και πιστευουν ακομα τα παραπλανητικα λογια της κυβερνησης οτι δηθεν εφερε την Τροικα για να πληρωσει τις συνταξεις και τους μισθους του λαου...

    Να το δείξουν και Διακαναλικά
    να το θαυμάζουν τα ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. χα χα χα... ρε το πουλημένο προδοτικό καραπουσταριό του πασοκ ετοιμάζεται για διακοπές χριστουγέννων στο Γκστάαντ, στην Καραϊβική, στο Μπαλί και στη Νέα Υόρκη...


    κι εσείς μαλάκες τρισαύνανοι πράσινοι σκώληκες με τα 700 ευρώ που θα φάτε σκατά για Χριστουγεννιάτικο δείπνο, τους πιπώνετε ακόμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απλώς την ΓΟΥΡΟΥΝΙΣΑ μούρη του
    μακιγιάρανε..σαν ΑΡΧΗΓΟ ΤΩΝ γουρουνιών
    π ο υ ...νομίζουν ότι είμαστε !!!

    ΕΙΠΕ ομως ΚΑΝΕΝΑΣ.. ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΛΟΚΥΘΑΔΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ

    ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΘΙΜΟ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
    ΝΑ ...ΣΦΑΖΟΥΜΕ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ~!~
    ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ... ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 66 χρόνια μετά τα Δεκεμβριανά, η Ελλάδα μπαίνει σε περιπέτειες πάλι με έναν Παπανδρέου.........

    ΦΤΟΥΥΥ..πράσινη χοντρή ροχάλα
    κολλώδης....

    Εξήντα έξι χρόνια πέρασαν από τα «Δεκεμβριανά» (3-12-1944), μια από τις μελανότερες στιγμές της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας, που οδήγησαν στον Εμφύλιο Πόλεμο. Ο ελληνικός λαός, προτού καλά-καλά χαρεί την απελευθέρωσή του από τον ζυγό των ναζί, βρέθηκε αντιμέτωπος με τα στρατεύματα του Σκόμπυ, τους μοναρχοφασίστες συνεργάτες τους, που λίγο πρίν ήταν στο πλευρό των κατακτητών, και μια αστική πολιτική ηγεσία, με επικεφαλής τότε τον Γεώργιο Παπανδρέου, που, αντί να φρενάρει τα αποικιοκρατικά σχέδια των Εγγλέζων, λειτούργησε ως υποτακτικός τους.

    Καταλυτικό ρόλο στην καταστροφή της Ελλάδας, τότε, έπαιξε η ξενόφερτη βασιλική οικογένεια, που προσπαθούσε να ανακτήσει την εξουσία της με τη βοήθεια των αγγλικών όπλων. Πάντως, τόσο οι αστοί πολιτικοί, όσο και η ηγεσία της Αριστεράς, σε εκείνη την κρίσιμη καμπή της ιστορίας της χώρας μας, αποδείχθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων. Έτσι, η Ελλάδα μπήκε στην περιπέτεια του Εμφυλίου, με δεκάδες χιλιάδες νεκρούς και την περαιτέρω (μετά την κατοχή) καταστροφή της οικονομίας της, ακολούθησαν τα «πέτρινα χρόνια» για τη Δημοκρατία με τα ξερονήσια και τις φυλακές γεμάτες Ελληνες, και στη συνέχεια ήλθε το πραξικόπημα των συνταγματαρχών και η κυπριακή τραγωδία.

    Μέσα σε αυτό το κλίμα, η Ελλάδα, μέσω του σχεδίου Μάρσαλ, δέθηκε ολοκληρωτικά στο οικονομικό άρμα των ΗΠΑ. Σήμερα, 66 χρόνια μετά, με έναν άλλο Γιώργο Παπανδρέου, η Ελλάδα ξαναχάνει την ανεξαρτησία της και αλυσσοδένεται από τα μεγάλα δυτικά συμφέροντα.


    + Φαίνεται δύσκολο αλλά να δεις που και αυτός ο Παπανδρέου θα καλέσει τους ξένους να τον σώσουν.

    Αν και αυτή τη φορά δεν τον βλέπω να γλιτώνει το σαρκίο του + + +
    ++++++++++++++++++++++++++++++++++

    γιατί τώρα τι κάνει;
    τους ξένους δεν έφερε ;

    στην Ελληνική βουλή την επόμενη εβδομάδα θα μιλήσουν οι κατοχικές δυνάμεις DNT.
    ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ και παράσιτα...
    Πόσοι Ελληνες βουλευτές θα κάθονται ΣΟΥΖΕΝ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "Η ξεφτίλα στο μεγαλείο της..."
    ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ..
    ....................ΕΙΜΑΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙ

    ααααααα......για αυτό τον βγάλανε Εβδομηκοστος ενατο, το χαζό τον Γιωργάκη του νεοΠασόκ.... !!

    Φιλοτεχνουν το πορτρετο του οι ξενοι με πασα επιμελεια-και εχω αρχισει να αναρωτιεμαι αν εχει πιασει πατο το α”ι” κιου του ανθρωπινου γενους …

    Απλώς την ΓΟΥΡΟΥΝΙΣΑ μούρη του
    μακιγιάρανε..σαν ΑΡΧΗΓΟ ΤΩΝ γουρουνιών
    π ο υ ...νομίζουν ότι είμαστε !!!

    ΕΙΠΕ ομως ΚΑΝΕΝΑΣ.. ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΛΟΚΥΘΑΔΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ

    ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΘΙΜΟ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
    ΝΑ ...ΣΦΑΖΟΥΜΕ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ~!~
    ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ... ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ____________________________________

    Αντισταθείτε


    Επίσκεψη στην Ελλάδα, προκειμένου να μιλήσουν στη Βουλή, έχουν προγραμματίσει την ερχόμενη εβδομάδα ο επικεφαλής του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος Καν και ο Ευρωπαίος Επίτροπος, αρμόδιος για τις Νομισματικές υποθέσεις, Όλι Ρεν.


    Σε ένδειξη διαμαρτυρίας προτείνουμε να κυκλοφορούμε όλοι με μπλουζάκια που θα έχουν αυτήν την εικόνα κατά την διάρκεια της παραμονής τους στην Ελλάδα.


    I M F
    G O.... H O M E.
    creece is not for sale.


    Και φυσικά η πρόταση ισχύει και για τους Έλληνες βουλευτές.
    Να εμφανιστούν στην Βουλή φορώντας μέσα από τα κουστούμια τους ένα παρόμοιο μπλουζάκι.
    ====================================

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΑΠΟΥΛΗ , ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΚΑΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΤΗΝ ΑΪΤΗ? ΑΝΤΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΜΟΥ. ΞΕΜΩΡΑΘΗΚΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣ? ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟΥΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το μόνο που θα πρόσθετα είναι η εικόνα του Σπίθα Μίκη να ανεβαίνει τα σκαλιά της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για να καταθέσει στοιχεία σύμφωνα με τα οποία αρχηγός της 17Ν ήταν ο Ανδρέας Παπανδρέου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Απαράδεκτο το κείμενο. Βέβαια ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει, απλά πρέπει να ξέρει πως γίνεται ρεζίλι.

    Από την μία έχουμε πρόβλημα πού είναι οι διανοούμενοι και ο Μίκης είναι αδιαμφησβήτητα ένας από αυτούς και από την άλλη θάβουμε μία πραγματικά αξιέπαινη προσπάθεια. Ο κομπλεξισμός σε όλο του το μεγαλείο. Εσύ φίλε κομπλεξικέ που έγραψες το κείμενο μην συμμετέχεις. Δεν πειράζει. Το να λασπολογείς είναι πιο δημιουργικό κατ'εσέ άλλωστε. Προσωπικά καθόλου δεν με ενδιαφέρει αυτή την στιγμή αν ο άνθρωπος αυτός μπορεί μέσα στην διάρκεια της ζωής του να έκανε κάποια πολιτικά λάθη. Έχει κάνει και 500 πολιτικά σωστά. Είναι άνθρωπος που αγωνίστηκε και που προσέφερε σε αυτή την χώρα με το παραπάνω.
    Σε τελική καλλιτέχνης είναι με πολιτική συνείδηση. Να βρίζεις τους πολιτικούς τους επαγγελματίες που δεν έχουν κάνει μισό σωστό πράγμα και κύλησαν την χώρα στο γκρεμό. Και επειδή σε κόβω και για αριστερό ή κανα ΠΑΣόκο που θίχτηκε κάνε την αυτοκριτική σου και μετά μίλα για τον Θοδωράκη. Ούτε στο δαχτυλάκι του δεν ακουμπάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Βρε δεξιά κωθώνια, νεοδημοκράτες...

    Τα θέλει ο κώλος σας, τα μπινελίκια σας μου φαίνεται!!

    Είσαστε τρισάθλιοι και θρασύτατοι !!

    Ο μπουχέσας σας και όλη η «νόμιμη και ηθική» συμμορία του, κατέστρεψαν τη χώρα ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΑΝ!!!

    Έλεγαν ψέματα στην Ευρώπη (6% έλλειμμα, ενώ ήταν 15,6%!!!), γκρέμισαν το κύρος της Ελλάδας και μας κατεξευτέλισαν διεθνώς ως λαό και ως χώρα.

    Ενώ ο Γιώργος Παπανδρέου, έμεινε για να καθαρίσει τα σκατά, που αφήσατε πίσω σας, παλιοτόμαρα!!!

    Για να δείτε πόσο γελοίοι είστε, δέστε το κύρος που έχει ο Γιώργος στο εξωτερικό, ένας αγαπητός και τολμηρός ηγέτης, πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, άνθρωπος που δεν φοβάται να αναλαμβάνει ευθύνες στα δύσκολα, φερέγγυος απέναντι στους ξένους ηγέτες και από την άλλη- Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ - Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ, Ο ΨΕΥΤΗΣ (ΧΑΝΣ ΑΪΧΕΛ- "μας εξαπάτησε η προηγούμενη συντηρητική κυβέρνηση"), Ο ΚΛΕΦΤΗΣ (ομόλογα, κουμπάροι, βατοπέδια, "νόνιμες και ηθικές off shore" κλπ.) και ΚΟΠΑΝΑΤΖΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ!!!!

    Και τώρα έχετε τον γελοιότερο και μεγαλύτερο από τον μπουχέσα λαϊκιστή, το Σαμαρούλη, που θα "μηδενίσει το έλλειμμα μέσα σε 1,5 χρόνο" (?!?!) , ο ψεύτης και αφερέγγυος προδότης της παράταξης του (όχι μόνο την πρόδωσε, αλλά έριξε και την κυβέρνησή της!!).

    Μόνο που δε μοιράζει καθρεφτάκια και χάντρες στους ιθαγενείς, ο γελοιότατος!!!

    Είστε για λύπηση γελοία δεξιά υποκείμενα, σας έχει πάρει χαμπάρι πλέον ο λαός και δεν τρώει άλλο κουτόχορτο από το κόμμα-απολίθωμά σας!!

    Εσείς οι Δεξιοί θα πρέπει να χώσετε το κεφάλι σας μέσα στη γη- σαν τη στρουθοκάμηλο, από ντροπή, γιατί ο Λαός έχει μνήμη και δεν ξεχνά την καταστροφική σας διακυβέρνηση!!

    ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!!

    ...αλλά ποιός την έχασε τη ντροπή του για να τη βρείτε εσείς???
    ...ΒΡΕ, ΕΧΕΙ ΤΣΙΠΑ Ο ΔΕΞΙΟΣ???
    Αυτός πουλάει και τη μάνα του ακόμα, για το συμφέρον!!!


    ΔΕΞΙΟΙ- ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΑΧΡΕΙΟΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ, ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΝΔ- ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΚΟΡ ΛΙΠΟΤΑΞΙΑΣ, ΕΥΘΥΝΟΦΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΓΟΜΑΧΙΑΣ!!!!

    2 Κοινοβουλευτικές θητείες - 5 πραγματικά έτη στην κυβέρνηση!!!!!!

    Παγκόσμιο Ρεκόρ ανικανότητας, φυγομαχίας, ευθυνοφοβίας και αχρηστίας της αχρείας Δεξιάς!!!!

    Ο μπουχέσας, μόνος του δεν τις προκήρυξε τις εκλογές ή κάνω λάθος????

    Είχε ή δεν είχε το Σεπτέμβριο του 2009 ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΓΕΜΑΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ????

    Τότε γιατί το έκανε???

    ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ- ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η "ΝΟΜΙΜΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ" ΤΟΥ, ΕΧΑΣΑΝ "ΚΑΙ ΤΑ ΑΒΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΑ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΧΡΕΙΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ, ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΓΟΜΑΧΗΣΑΝ!!!

    ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΧΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΥΤΗ ΠΑΤΑΤΑ ΑΛΛΟΥ!!!!

    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ- ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΕΣ ΥΑΙΝΕΣ- ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ, ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΖΟΥΜΕ!!!!

    ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ, ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑΜΕ- ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ!!!!!


    ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ Η ΝΔ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΜΟΛΙΣ ΣΕ 8 ΑΠΟ ΑΥΤΑ (3+5)!!!!!!

    ΤΥΧΑΙΟ???? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!!!

    Ο ΛΑΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΡΙΣΗ!!

    ΜΕΤΑ ΑΠ’ΟΛΑ ΑΥΤΑ – ΠΩΣ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ ΞΑΝΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. STου ...Θανάσ΄ Ι. Νικολαΐδη

    Βούλα Βαβάτση: νέο ροζ DVD-τσόντα Sirina με υπουργό [video]
    Διαβάστε επίσης
    # “Ροζ σκάνδαλο υπουργού με το μοντέλο Βούλα Βαβάτση”
    # Τι απάντησε η Τζούλια Αλεξανδράτου για τσόντα-Sirina
    # Ροζ DVD-τσόντα της Πετρούλας με Κάμα-Σούτρα [video]
    # Η ροζ ταινία-τσόντα της Μιμή Ντενίση [video]
    # Ροζ sex video-τσόντα DVD της Μαριάννας Ντούβλη
    # Ελληνική.. τσόντα του Λευτέρη Πανταζή: ShowBitch [video]
    # Ροζ sex video-τσόντα DVD της Ελίνας Μπεκάκου;
    # Ελληνική τσόντα: Η εκδίκηση της νύφης [video]
    # Ο Ιωάννης Μελισσανίδης στην τσόντα Καλιγούλας [video]
    # Μαριάννα Ντούβλη: το 2ο ροζ DVD-τσόντα με λεσβιακό
    Περισσότερα για:
    Ροζ DVD

    Η καυτή Miss Τουρισμός Βούλα Βαβάτση πρωταγωνιστεί στο νέο ροζ DVD-τσόντα της Sirina Productions. Δείτε βίντεο από το τρέιλερ της τσόντας της Βούλας Βαβάτση με υπουργό.

    Η Βούλα Βαβάτση διακρίθηκε ως Star Τουρισμός 2010 και έχει διακριθεί και στο διαγωνισμό Μις Πελοπόννησος. Τώρα κάνει στροφή στην.. καριέρα της και στρέφεται σε τσόντα και σκληρό πορνό.

    Η Βούλα Βαβάτση γεννήθηκε το 1989 στη Θεσσαλονίκη και ασχολείται με το μόντελινγκ εδώ και 2 χρόνια. Τους τελευταίους μήνες κατάλαβε όμως οτι το έχει αλλού το ταλέντο

    Έτσι δέχτηκε να πρωταγωνιστήσει στη νέα ελληνική τσόντα της Sirina Productions που έβγαλε και τα ροζ DVD της Τζούλιας Αλεξανδράτου και της Μαριάννας Ντούβλη. Ο Δημήτρης Σειρηνάκης έμεινε εντυπωσιασμένος από τις επιδόσεις της Βούλας Βαβάτση και την έκλεισε για δυο ακόμα ροζ DVD.

    Το πρώτο ροζ DVD-τσόντα της Βούλας Βαβάτση κυκλοφορεί σε special μορφή με ειδικά 3D γυαλιά για τρισδιάστατη απόλαυση. Στην ερωτική ταινία η Βούλα Βαβάτση επιδίδεται σε σεξουαλικά όργια με υποτιθέμενο υπουργό δίνοντας μια δόση πολιτικής εξουσίας στην ατμόσφαιρα. Εξ ου και οι φήμες για ροζ σκάνδαλα της Βούλας Βαβάτση με υπουργό που είχαν κυκλοφορήσει πριν μερικές μέρες.

    Η Βούλα Βαβάτση μίλησε για την υποτιθέμενη σχέση της με υπουργό και φυσικά τα μάσαγε γιατί πού θα βρεί καλύτερη διαφήμιση για την καινούργια τσόντα της;

    Δείτε το βίντεο-trailer από το νέο ροζ dvd του Δημήτρη Σειρηνάκη με πρωταγωνίστρια τη Βούλα Βαβάτση:

    Τα torrents και rapidshare download links για το ροζ DVD-τσόντα της Βούλας Βαβάτση έχουν πάρει φωτιά, καθώς πολλοί είναι οι νέοι που θέλουν να δουν το σεμνό και ναζιάρικο κορίτσι να μεταμορφώνεται σε sex symbol με επιβήτορα έναν υπουργό.

    Σε πρόσφατη συνέντευξη της, η Βούλα Βαβάτση δήλωσε πάντως οτι δεν έχει αγόρι. Για το σεξ είπε οτι πιο πολύ της αρέσει «από την πίσω πόρτα», ενώ συνέχισε: «μου αρέσουν να μου κάνουν ό,τι τους διατάζω… θέλω να έχω το πάνω χέρι και να του κάνω ότι τραβάει η όρεξη του καθενός, τα πιο τρελά! Με μαστίγια, χειροπέδες, τρελά πράγματα…»

    Διαβάστε το ροζ σκάνδαλο υπουργού με τη Βούλα Βαβάτση,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΩΡΑΙΑ Η ΠΛΑΚΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ..

    ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ 1981 ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ο ΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΑΝΩΛΗΣ ΔΡΕΤΑΚΗΣ ...
    (ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΤΩΡΑ?),

    ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΚΑΤΣΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΙΔΩΡΟΥΣΑΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΗΜΕΡΕΣ.
    ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΟΤΙ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΚΑΤΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΠΛΑΚΑ ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΕΑΥΤΟΝ ΓΟΥΡΟΥΝΙ.....

    ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΕ ΞΕΝΟ ΜΑΛΙΣΤΑ
    ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ ?

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ,ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ, ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ?

    ΣΤΕΡΕΨΕ ΠΙΑ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΜΕ ΣΕ ΤΟΣΟ ΑΚΟΜΨΑ ΑΣΤΕΙΑ,ΠΟΥ ΑΝΑΝΤΙΡΡΗΤΑ ΔΕ ΣΥΝΑΔΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ
    'Η ΑΛΛΟΥ ΥΨΗΛΑ ΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΒΙΟΥ ?

    ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΑΤΥΧΕΣ ΛΟΓΟΠΑΙΓΝΙΟ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟ ΓΕΛΩΤΑ ΤΩΝ ΑΚΡΟΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ ΒΓΗΚΕ ΠΑΡΑ ΠΡΟΒΕΒΛΗΜΕΝΟΣ.

    ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ.
    ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΟΜΩΣ Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΗ Η ΧΩΡΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μέχρι 20 Δεκεμβρίου η απογραφή των Αιγοπροβάτων, στο Μητρώο.
    ΘΑΝΑΣΗ ..ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ
    Προλαβαίνεις
    για να είσαι απο τα πρώτα του Πασόκ, για σφάξιμο το ΠΑΣΧΑ !

    ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ..
    ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΓΟΥΡΟΥΝΙ πολυτελείας...

    Εγραψε το ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    but I am also one of the pigs and I am proud to be one of the pigs

    πως την λενε την μαμα του…
    ..να δεις πως την λενε……
    ΜΗΠΩΣ....

    ΜΑΡΓΑΚΑΡΕΤ...
    Η ΣΚΡΟΦΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑ !!!!!
    σημ. Σκρόφα γουρούνα είναι η θηλυκιά με γουρουνάκια.
    Ένα πράγμα δηλαδή ..ολοιδιο..
    Γιωργάκης-Νικοs-Αντρίκος
    και Σοφία της .Μινεσότα. !

    ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ..ΘΑΝΑΣΗ ΜΟΥΝ΄΄
    ΤΩΡΑ.
    Οταν ο πρόεδρος της κυβέρνησης παραδέχεται οτι ειναι ενα υπερήφανο γουρούνι, αρα και η υπόλοιπη κυβέρνηση αποτελείται απο άλλα υπερήφανα γουρούνια ,
    ο αγαπητός αντιπρόεδρος
    Τι ζόρι τραβάει και το αρνείται ?
    ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ..ΠΡΑΣΟ, ΜΕΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΘΑΝΑΣΑΚΗ


    ΕΙΣΑΙ ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ "ΠΙΑΣΕΙΣ" ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΜΙΚΗ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. … Ένα είναι βέβαιο. Όταν κάποια στιγμή αποχαιρετήσει τα εγκόσμια ο Μ. Θ. θα διακόψουν ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ σχεδόν όλοι οι ραδ./κοί σταθμοί και τηλεοράσεις τα προγράμματα τους για να ανακοινώσουν το θλιβερό γεγονός παίζοντας “Ζορμπά” , “Κτυπούν το βράδυ στην ταράτσα τον Ανδρέα” κ.α. Θα ακολουθήσουν τη σωρό του υπουργοί , πρωθυπουργοί , επαναστάτες και αντεπαναστάτες τραγουδώντας και κλαίγοντας.

    Μαζί του θα κηδέψουμε όλη την ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ Ελλάδα…¨

    Και θα μιλώ και θα μιλώ τη γλώσσα,
    που ήταν κάποτε δική μας,
    που ήταν κάποτε το μόνο δικό μας που μας είχε απομείνει
    μέσα στους ίσκιους των νεκρών χρωμάτων
    των νεκρών εικόνων
    όταν οι νύχτες μας ήταν απλά επεισόδια
    της μεγάλης νύχτας που άρχισε πριν -πόσον καιρό;…

    Θα πολιορκώ το «κοίταζε τη δουλειά σου» με τη αγωνία μου.

    Θα θρυμματίζω τον ύπνο τους μ’ άσεμνα, φρικιαστικά βεγγαλικά.

    Σφαίρες αμέτρητες θα πέφτουν στους αδιάφορους διαβάτες,
    ώσπου ν’ αρχίσουν να σφαδάζουν
    ώσπου ν’ αρχίσουν ν’ αναρωτιούνται.

    Εμένα δε θα μπορούν να με σκοτώσουν.

    Όμως θαρρώ, οι μόνοι που -ίσως -καταλάβουν θα ναι τα παιδιά,
    πλούσια απ’ την κληρονομιά μας
    πρώτη φορά, τα παιδιά
    σκληρά στη μνήμη, σκληρά σε μας,
    θα διαβάσουν ίσως έγκαιρα
    τ’ αδέξια μηνύματα των προτελευταίων ναυαγών
    διορθώνοντας τα λάθη,
    σβήνοντας τα ψέματα,
    ονοματίζοντας σωστά, χωρίς ρομαντισμούς τα παιδιά,
    χωρίς αναγραμματισμούς ηλικίας
    σημαδεμένα από την αστραπή
    τη γνώση της μοναξιάς της δύναμης
    που σε μας άργησε τόσο πολύ να ‘ρθει.

    Κατάσταση Πολιορκίας

    Στίχοι: Μαρίνα, Ρένα Χατζηδάκη
    Μουσική: Θεοδωράκης Μίκης
    Πρώτη εκτέλεση: Μαρία Φαραντούρη και Αντώνης Καλογιάννης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. uΚύριε Νικολαίδη, πως σε λένε, ήθελα νάξερα γιατί γράφεις αυτές τις μαλακίες- χωρίς να έχεις διαβάσει είμαι σίγουρος- όλο το κείμενο της "Σπίθας"

    Ύστερα... ο μόνος άνθρωπος που έχει γεράσει είναι ο Μίκης Θεοδωράκης- ρε μαλάκα;- Εσύ δλδ τι θα κάνεις; δε θα γεράσεις ποτέ;;

    Και ξέρεις από τώρα ρε μαλάκα, πως θα είσαι άμα θα γεράσεις και τι μαλακίες θα κάνεις και τι μαλακίες θα λες;;

    Ο Μ. Θεοδωράκης ρε μαλάκα, τουλάχιστο πρόσφερε ένα έργο- στον τομέα του βεβαίως- που δε θα γεράσει ποτέ...

    Χρήστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Η θεια Κουλα4 Δεκ 2010, 3:12:00 μ.μ.

    Οταν θελουμε να ΚΡΙΝΟΥΜΕ εναν ανθρωπο
    πρεπει να δουμε τι εχει κανει ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ του
    πως φερνεται στους οικιους του

    ......
    αληθεια για ποιο λογο ο γυιος του μικυ
    επαθαν τα νευρα του και ειναι κλεισμενος;
    ............
    Ειναι αληθεια οτι στις γκομενες του, ο μικυ, οταν του σηκωνοταν, δεν εκανε ΚΑΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ οποια γυναικα και αν ηταν η (υποψηφια..) γκομενιτσα του;;!

    ..............
    Μηπως εκεινος που ΔΕΝ μπορει να διευθυνει το πουλι του
    η
    το σπιτι του
    ειναι, εξ αντικειμενου, ΑΝΙΚΑΝΟΣ για ΟΛΑ τα ΥΠΟΛΟΙΠΑ;

    Τι λετε, επαναστατες του καναπε;

    Ο λυκος κι αν εγερασε
    κι ασπρισε το μαλλι του
    ουτε τη γνωμη αλλαξε
    ουτε την κεφαλη του


    ηλιθιοι

    χαχολοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΕΜΕΤΙΚΟ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ.
    ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΕΝΑ ΜΥΑΛΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΣΚΑΤΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥ....
    ΑΠΟΡΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. "επετεύχθη", "Μεταρρύθμισις", "ευρίσκετο"

    ΜΙΛΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΡΕ, ΓΕΛΟΙΟ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ!!!

    ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΦΑΣΙΣΤΑ!!!

    ΝΑ ΣΟΥ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΤΟΥΣΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΑΛΑΓΓΑ, ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΟ!!!!

    ΓΑΜΩ ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΣΙΛΟΓΗ, ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΧΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΣΑΣ, ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ!!!

    ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΤΑΚΟ ΣΑΣ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΟΛΙΓΟΦΡΕΝΗ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Προς τον κ. που ενδιαφέρεται για τα προσωπικά του Μίκη.

    Άντε τράβα αγόρι μου/κορίτσι μου και διάβασε την εσπρέσο που σε εκφράζει, γιατί εκεί είναι και το επίπεδο σου. Τί με νοιάζουν εμένα τα οικογενειακά του καθενός, είτε λέγεται Μίκης, είτε οτιδήποτε άλλο; Με αυτά ας ασχοληθούνν οι οικείοι του. Αλλά έτσι μάθανε εδώ οι κωλοκατίνες και οι αγράμματοι. Τις βλαχιές στο καφενείο του χωριού σου. Και ο Σωκράτης ήταν απαράδεκτος οικογενειάρχης, αλλά κανείς δεν αμφισβητεί την φιλοσοφία του. δηλαδή θα κρίνω κάποιον διανοητή από το πώς πηδάει; Πας καλά; Είδαμε και τους φανταστικούς οιογενειάρχες, τους αμόλυντους την προκοπή που φέρανε στην χώρα. Μητσοατακαίους, Βουλγαράκηδες και δεν συμμαζεύται.

    Κομπλεξικοί κατινιάρηδες δεν έχετε το επίπεδο για να συμμετέχετε καν σε ένα μπλογκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ο Μίκης Θεοδωράκης ξεντροπιάζει σήμερα μια ολόκληρη Ελλλάδα που στενάζει κάτω από τη "μπότα" του καταχτητή. Με την ορμή του έφηβου, το λιοντάρι του αγώνα ξεσηκώνει το λαό, την ώρα που η ελίτ της διανόησης λουφάζει. Ένας Σεφέρης στη Δικτατορία του Παπαδόπουλου κι ένας Μίκης στη Δικτατορία του ΠΑΣΟΚΔΝΤ μας κάνουν να νιώσουμε περήφανοι, να πάρουμε θάρρος (που χε....με από την τρομοκρατία τους) για να ξεσηκωθούμε. Να βγούμε στους δρόμους ... Πάλης ξεκίνημα νέοι αγώνες.... Να γίνουμε το παράδειγμα για τους λαούς του κόσμου... Μίκη κράτα γερά ! Η Πατρίδα σε έχει ανάγκη και πάλι. Ξεσηκωσέ μας με τους παιάνες σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Προς όλα τα δεξιά ανιστόρητα άτομα, που εξυμνούν τη χούντα…

    Θα σας πω μια ιστορία για το Ποιόν σας…

    Για το πόσο άνθρωποι είσαστε (ή μήπως απάνθρωπα τέρατα?) !

    Όταν συνελήφθη ο Αλέκος Παναγούλης από τη Χούντα, μετά την αποτυχημένη απόπειρα να δολοφονήσει τον δικτάτορα Παπαδόπουλο, τα χουντοδεξιά κτήνη, που σήμερα συστεγάζονται κατά 99% στη ΝΔ, τον υπέβαλλαν σε απάνθρωπα βασανιστήρια!!!

    Ένα εκ των οποίων, ήταν να του βάζουν μια πολύ λεπτή βελόνα στην ουρήθρα και από το άλλο της μισό, που προεξείχε, να της βάζουν φωτιά με έναν αναπτήρα!!!!
    Το αποτέλεσμα, φυσικά, ήταν το θύμα του βασανισμού αυτού, να λιποθυμούσε από τη φρίκη και το φόβο!!

    Αυτοί ήσασταν βρωμερά σκουλήκια, φασίστες…

    Εσείς…οι πατεράδες σας…οι παππούδες σας- οι δοσίλογοι στην Κατοχή!!!

    Βρωμερά και απάνθρωπα ΚΤΗΝΗ!!!!

    Μάλλιος, Μπάμπαλης, Θεοφιλογιαννάκος, Κραββαρίτης, Σπανός, Εμμανουηλίδης, Γκοτζαμάνης και εκατοντάδες άλλα μισάνθρωπα ανθρωποειδή!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Η γενικότερη πολιτική θεώρησή του: «Σήμερον όμως σχηματίζεται νέα μορφή του παγκοσμίου ανταγωνισμού. Δύο παγκόσμια μέτωπα διαμορφούνται: Ο Κομμουνιστικός Πανσλαβισμός και ο Φιλελεύθερος Αγγλοσαξoνισμός, και ενώ το περιεχόμενον της αντιθέσεως των κοινωνικών των καθεστώτων οσημέραι θα ελαττούται, επειδή αμφότεραι αι παρατάξεις θα συγκλίνουν προς τον Σοσιαλισμόν, θα παραμένη ως κύριον και, βαθμιαίως, ως αποκλειστικόν περιεχόμενον της αντιθέσεως το μέγα θέμα της Ελευθερίας: ατομικής, πολιτικής, ηθικής. [...] Μόνον μέσα εις την Σοσιαλιστικήν Πανευρώπην, επικουρουμένην από την ηθικήν και υλικήν δύναμιν του Φιλελευθέρου Αγγλοσαξονισμού, ημπορεί και η Ελλάς να εύρη το αίσθημα της ασφαλείας της απέναντι του καταθλιπτικού κινδύνου του Κομμουνιστικού Πανσλαβισμού» (Γ. Παπανδρέου, Απελευθέρωσις, σ.σ. 14-23).

    Από το 1946 και έπειτα εξακολούθησε την ίδια ενεργή συμμετοχή στην πολιτική, σαν βουλευτής της Αχαϊας το 1946, σαν αντιπρόεδρος και υπουργός Εσωτερικών, Δημοσίας Τάξεως και Συντονισμού στις κυβερνήσεις Πλαστήρα το 1950 και Σοφ. Βενιζέλου το 1951. Κατόπιν επανίδρυσε το κόμμα του και το συγχώνευσε στο κόμμα των Φιλελευθέρων με συναρχηγό το Σοφ. Βενιζέλο.

    Mε τον αναγκαστικό Nόμο 511 της 31ης Δεκεμβρίου 1947 [(a 299) «Περί μέτρων αναφερομένων εις τους υπό εκτόπισιν διατελούντας»], επανήλθαν σε ισχύ τα παλαιότερα διοικητικά μέτρα και άνοιξαν εκ νέου οι τόποι εξορίας στα προαναφερθέντα νησιά. Xιλιάδες άνθρωποι εκτοπίστηκαν, ιδιαίτερα τα χρόνια 1947-1950.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Μίκη,

    τσίμπα ένα ωραιότατο φρεσκοψημμένο αρχίδι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Μιά και ο λόγος περι ΤΣΟΓΛΑΝΩΝ
    που είναι και το λένε ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ...
    ____________________________________
    Είχε προηγηθεί επί Χαριλάου Τρικούπη, μετά την πτώχευση νομίζω, το εξής αμίμητο:

    Ένας χωροφύλακας ήλθε σε αντιπαράθεση με έναν υπάλληλο της Αγγλικής Πρεσβείας και τον χαστουκισε.
    «Δεν περνάς σου λέω ουρέ ζαγάρ’ !..»
    Ο θιγείς πηγε στην πρεσβεία και ο πρέσβυς απαιτησε δημοσια αποκατάσταση στην Πλατεια Συνταγματος !
    Πήγε ένα τάγμα της χωροφυλακής , απέδωσε τιμές στον θιγέντα και το λοιπό προσωπικό της αγγλικής πρεσβείας, εκφωνήθηκαν δεκάρικοι υποτέλειας από έλληνες αξιωματούχους και έτσι απεκατεστάθη η τρωθείσα τιμή του «ευγενούς».

    ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΧΘΕΣ...... !!!!!

    ΚΑΙ.......δεν είναι βρισιά αυτά που λέμε για το ΠΑΣΟΚ και τον ανάπηρο στο μυαλό αμέα Γιώργο. ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟ. ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ. ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ.ΤΟ ΔΟΥΛΙΚΟ
    ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ TOY ΔΝΤ-ΑΜΕΡΙΚΑΝ κλπ.

    ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΠΑΣΟΚ + ΓΙΩΡΓΟΣ
    είναι πλέον, απο μόνες τους βρισιές
    και πολύ αισχρές, απο μόνες τους !

    ΚΑΤΙ ΣΑΝ ....σου γαμώ το γιούφτικο πούστικο σόι σου....
    ΑΛΗΤΗ ΘΑΝΑΣΗ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ
    ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΒΡΟΜΟΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ Μ.ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΕΚΟ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ.
    ___________________________________
    υπόνομε σκατίλας-εμετού- ΝΑΡΚΩΜΑΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Είναι απαράδεκτο το μπλοκ να δημοσιεύει τέτοια κείμενα.
    Για την εμπάθεια του Δρ (της Μ.) Θανάση Νικολ. έναντι του Μίκη είχα σταματήσει να διαβάζω το Μπλόκ. Φεύ, όμως έπεσα πάνω στο εμετικό αυτό πόνημα.
    Αντίο Μπλόκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. 4 Δεκ 2010 5:25:00 μ.μ.
    --------------------

    Εσυ μεγαλε φιλοσοφε
    να ψηφισεις Ψινακη για Βουλευτη
    αφου τετοιοι "διανοητες" σε εκφραζουν
    Ο Σωκρατης ζουσε ΠΡΟ Χριστου
    εμεις τωρα ειμαστε ΙΔΙΑ;!
    Φτηνοσαλιαρη,
    υλιστη,
    καλοζωϊστη
    του σημερα
    αθεε

    δεν αξιζεις περισσοτερα
    αλλωστε δεν τα καταλαβαινεις.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. MIKH HΣΟΥΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση