GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προς όλους τους υπερασπιστές του Στάλινγκραντ...

  Διαταγή Νο. 221. “Σκοπός μας πλέον δεν είναι απλά η νίκη, αλλά η απόλυτη και ολοκληρωτική συντριβή του εχθρού”    Ψηφίσθηκε , ...

 Διαταγή Νο. 221. “Σκοπός μας πλέον δεν είναι απλά η νίκη,
αλλά η απόλυτη και ολοκληρωτική συντριβή του εχθρού”
   Ψηφίσθηκε, από την κοινοβουλευτική πλειοψηφία του ΠΑΣΟΚ, το περιβόητο πολυνομοσχέδιο με το οποίο μειώνονται κατά «οριζόντια λογική» οι αποδοχές των εργαζομένων στις ΔΕΚΟ και φαλκιδεύονται τα εργασιακά δικαιώματα και μισθολογικές απολαβές των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα.
Από την κυβερνητική κοινοβουλευτική πλειοψηφία, παρά τις αρκετές και δυνατές φωνές αντίθεσης, τελικά μόνον ένας Βουλευτής, ο κ. Β. Παπαχρήστος, δεν ψήφισε το περιβόητο πολυνομοσχέδιο, με άμεσο αποτέλεσμα να διαγραφεί αμέσως από τον Γιώργο Παπανδρέου.
Αφού ο Γιώργος Παπανδρέου υποσχέθηκε, στην περιβόητη διακαναλική στις 25 Οκτωβρίου, ότι δεν θα μειώσει άλλο μισθούς και συντάξεις, έφερε προς ψήφιση το...
 περιβόητο πολυνομοσχέδιο που μειώνει μισθούς και κατά συνέπεια και συντάξεις στον Δημόσιο, αλλά και στον Ιδιωτικό τομέα. Αφού για αυτήν την κρίσιμη ψηφοφορία δήλωσαν ότι οι Βουλευτές ψηφίζουν κατά συνείδηση, διέγραψαν ένα βουλευτή τους, του οποίου η άποψη ήταν αντίθετη από τις επιλογές των ακραία νεοφιλελεύθερων Pretty Boy’s που απαρτίζουν την ηγετική ομάδα του νέο-ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου. Τελικά αυτή η παρέα δεν είναι απλά εχθρός της αλήθειας (Δευκαλίων 12 Σεπτεμβρίου) αλλά η απόλυτη ενσάρκωση του ψεύδους.
Με την διαγραφή του βουλευτή Β. Παπαχρήστου, η κυβερνητική πολιτική δέχεται ένα ακόμα βαρύ πλήγμα στην ηθική της υπόσταση, την ιδεολογική της συνέπεια και την πολιτική της αξιοπιστία. Πληρώνει, όπως και οι γερμανοί πολιορκητές του Στάλινγκραντ, το κάθε της βήμα με μεγάλες απώλειες. Ο πόλεμος φθοράς μπροστά στο Πρώτο Οδόφραγμα της Μάχης του Στάλινγκραντ, επιτυγχάνει πλήρως τον στόχο του. Και ακόμα ο βαρύς Χειμώνας είναι μακριά…
Σε λίγες ημέρες θα αρχίσει στην Βουλή η συζήτηση για την ψήφιση του Προϋπολογισμού. Εκεί θα δοθεί η μεγαλύτερη έως σήμερα πολιτική μάχη, για αποκαλυφθούν τα αποτελέσματα της κυβερνητικής οικονομικής πολιτικής.
Μία πρώτη γεύση πήραμε εχθές το βράδυ, όπου η Γ. Γ. του Κ.Κ.Ε έθεσε με εξαιρετική σαφήνεια το πολλαπλό πρόβλημα λειτουργίας του τραπεζικού συστήματος-ασφάλεια καταθέσεων. Η μέχρι σήμερα πολιτική παρέμβαση των πατριωτικών δυνάμεων της Δεξιάς, του Κέντρου και της Αριστεράς, σε συνδυασμό με ανεξάρτητες φωνές, έχουν πετύχει το ακατόρθωτο. Να μεγαλώνουν κάθε ημέρα το χάσμα στον κόσμο του ΠΑΣΟΚ.
Υπό αυτές τις προϋποθέσεις, λοιπόν, οδεύουμε προς την μάχη του Προϋπολογισμού. Για εμάς δεν είναι η «η μητέρα των μαχών», αλλά άλλη μία μάχη ενός ανηλεούς και ατέλειωτου πολέμου.
«Σκοπός μας πλέον δεν είναι απλά η νίκη, αλλά η απόλυτη και ολοκληρωτική συντριβή του εχθρού»!

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση