GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επικοινωνιακό τρικ!...

Σχολιάζει ο Γιάννης Πρεβενιός prevejohn@yahoo.gr Η είδηση... Την διενέργεια ευρωπαϊκής εκστρατείας συγκέντρωσης 1.000.000 υπογραφών π...

Σχολιάζει ο Γιάννης Πρεβενιός
prevejohn@yahoo.gr
Η είδηση...
Την διενέργεια ευρωπαϊκής εκστρατείας συγκέντρωσης 1.000.000 υπογραφών προκειμένου να ξεκινήσει επισήμως στην ΕΕ μια συζήτηση για την νέα Συνθήκη της Λισσαβόνας πρότεινε στην χθεσινή του ομιλία στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, προσθέτοντας ότι η εν λόγω πρωτοβουλία απευθύνεται στους λαούς, τους πολίτες της Ευρώπης, τα συνδικάτα, τα κοινοβούλια και της Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις.
Ο σχολιασμός...
κ. Πρωθυπουργέ θέλω να πιστεύω ότι θα καταλάβετε σύντομα ότι αυτός ο ανόητος σύμβουλος σας που σας πρότεινε αυτό τον ελιγμό για να δείξετε ότι τάχατε προσπαθείτε ακόμα για το καλό μας αν μη τι άλλο σας εκθέτει ανεπανόρθωτα, γιατί εκτός από την δική σας νοημοσύνη δείχνει ότι υποτιμά και την δική μας!!!
Πως είναι δυνατός να...
 μιλάτε για πίεση προς την Ευρωπαϊκή Ένωση των 350.000.000 κατοίκων με τις 1.000.000 εκ. υπογραφές όταν το κόμμα σας στην Ελλάδα των 11.000.000 κατοίκων στο πρόσφατο παρελθόν αγνόησε και πέταξε στο κάλαθο των αχρήστων τις υπογραφές 3.000.000 εκ. συμπολιτών μας τις οποίες είχε συλλέξει η Εκκλησία της Ελλάδος με πρωτοβουλία του τότε αρχιεπίσκοπου (Μακαριστού Χριστόδουλου) για το θέμα της αναγραφής του θρησκεύματος στις ταυτότητες!!!
Αν μη τι άλλο το όλο θέμα μας προκαλεί να σκεφτούμε το πόσο πραγματικά πιστεύετε σε αυτό τον θεσμό και να μας θυμίσετε πότε και πόσες φορές τον έχετε χρησιμοποιήσει!!! Να σας πω λοιπόν εγώ “Ποτέ” οπότε δημιουργείτε εύλογα η καχυποψία σε όλους μας ότι όλη αυτή η πρωτοβουλία είναι ένα επικοινωνιακό τρικ και το πιθανότερο είναι αν τελικά πραγματοποιηθεί να γίνουμε για άλλη μια φορά ο περίγελος της Ευρώπης.
Εξάλλου για το καλό της Πολιτικής και των Πολιτικών θα πρέπει κάποια στιγμή να πάψετε να θεωρείτε τους Έλληνες κουτόφραγκους που τσιμπάνε σε τέτοιου είδους πολιτικά πυροτεχνήματα.
Τελειώνοντας θέλω να σας πω ότι ο συγχωρεμένος ο παππούς μου, έλεγε συχνά όταν ήθελε να δείξει ότι κάποιος πραγματικά προσπαθεί και κοπιάζει για το καλύτερο ότι “Αυτός έχει άντερα”
Αυτή την φράση θα χρησιμοποιήσω και εγώ λέγοντας σας ότι “κ. Παπανδρέου για το καλό της Ελλάδας αν έχετε πραγματικά, άντερα και κότσια …., διεκδικήστε με όλους τους τρόπους τις πολεμικές αποζημιώσεις των πολλών δις που μας οφείλει η Γερμανία της κ. Μέρκελ και αφήστε την άνευ ουσίας και λόγου, δημαγωγική πρωτοβουλία για την συλλογή υπογραφών.”

9 σχόλια

  1. Πιο ευκολα και γρηγορα μαζευονται 20000000 υπογραφες να σηκωθει να ξεκουμπιστει απο εδω,το οπλο στο τραπεζι και οι κοκκινες γραμμες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α ρε Γιώργαρε.
    Τα λεφτά υπάρχουν βρε μπαγάσα.
    Να σε χαίρεται η μάνα σου βρε.
    Πέρνα καλά τώρα που μπορείς γιατί σε λίγο τα πράγματα θα δυσκολέψουν.
    Οι φάπες που έφαγε ο Χατζηδάκης δεν είναι τίποτα.
    Merry Christmas που λένε και στο χωριό μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ με τον συγγραφέα του σχολίου. Αυτό που προσπαθούν να μας πείσουν είναι ότι το *πήδημα* από μία κατ΄ όνομα Σοσιαλιστική.... κυβέρνηση είναι περισσότερο ευχάριστο από ότι από μία *δεξιά* κυβέρνηση. Για το σκληρό και μεγάλο *πήδημα* δεν διαφωνεί κανένας από τις δύο ως άνω πολιτικές παρατάξεις που κυβέρνησαν την Ελλάδα, τουλάχιστον από το 1974 και μετά. Μας πετάνε την καραμέλα του πλούσιου ορυκτού πλούτου της χώρας αφήνοντας να ενοηθεί ότι θα ζούμε σαν σεϊχηδες σε λίγα χρόνια. Μας θεωρούν τελείως βλαμμένους... Αν ήταν έτσι η Νιγηριανοί θα έπρεπε να ήταν οι πλουσιότεροι κάτοικοι του πλανήτη.
    Ας κατασχέσουν τις περιουσίες που απέκτησαν κατά την θητεία τους σε καίρια πόστα (ΔΕΚΟ, Υπουργεία, Νοσοκαμεία κλπ) διάφοροι αξιωματούχοι (πολιτικοί και τα τσιράκια τους) και μετά ας ζητήσουν την οικονομική συνεισφορά των υπολοίπων πολιτών. Όσο αυτό δεν συμβαίνει η αγανάκτηση και η ΟΡΓΗ του κόσμου θα αυξάνει ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κ. Πρωθυπουργέ παρακολούθησε το παρακάτω 100 φορές, μάθε τι σημαίνει και μετά άρχισε τις "εκστρατείες"...
    http://www.youtube.com/watch?v=I-fCuYpy0YQ


    Καπετάν Μακρύς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Sas aresoyn kai esas oi syntexnies?


    Farmakopoios xwris Farmakeio
    Greece

    8elw na doylepsw sto diko moy farmakeio eley8era.

    Isa dikaiwmata se oloys toys episthmones Farmakopoioys, eimaste kai emeis polites me isa dikaiwmata sthn ergasia. Eleos me ton kyrio Loverdo poy prostateyei tis syntexnies...

    EINAI ANTISYNTAGMATIKH H YPARXOYSA KATASTASH ME TIS KLEISTES ADEIES. POIOS EINAI O LOGOS DHMOSIOY SYMFERONTOS ME TIS ADEIES POY YPARXOYN? GIATI 8A EINAI KAKO GIA THN KOINWNIA TA PERISSOTERA FARMAKEIA? OI FARMAKOPOIOI SYNTAGOGRAFOYN? DEN NOMIZW... DEN AYJANOYME EMIS TH FARMAKEYTIKH DAPANH.

    DHMOKRATIA TWRA, ELEY8ERH PROSBASH SE OLOYS TOYS FARMAKOPOIOYS STHN AGORA ERGASIAS. KATW H XOYNTA TWN PALIWN FARMAKOPOIWN. 8A PAME STH DIKAIOSYNH ENANTION TOY KYRIOY LOVERDOU.

    Eleos me thn xoynta twn gewgrafikwn kai twn plh8ysmiakwn periorismwn sta Farmakeia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. και συμπληρωνω....είναι δυνατόν να ζητούνται υπογραφες για τροποποιηση συνθηκης όταν την πρωτότυπη συνθήκη αρνήθηκαν πεισματικά να την περάσουν με δημοψηφισμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. να μαζευτούν υπογραφές για επιστροφή στην δραχμή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στο βιβλιο του Γιωργου Λακόπουλου "Του μιλανε τα κυματα...Ο Ανδρεας Παπανδρεου πριν μπει στην πολιτικη", εκδοσεις Καστανιωτη, που πρωτοκυκλοφορησε τον Ιουνη του 2008,στις σελιδες 124-125 διαβαζουμε τα εξης :

    "Δεν το ειχε συζητησει με κανεναν.Το 1959, που ειχε μετακομισει για πρωτη φορα στην Ελλαδα, ο Γεωργιος Παπανδρεου φωναξε ενα πρωι τον ιερεα της ενοριας της Εκαλης και βαφτιστηκαν και τα τεσσερα ορθοδοξοι χριστιανοι. Ο Γιωργος,που μεχρι τοτε τον φωναζαν Τζέφρι,πηρε και επισημως το ονομα του παππου του, με αναδοχο τον καθηγητη Γιωργο Λιανοπουλο - φιλο του Ανδρεα απο την Αμερικη και υφυπουργο του Καραμανλη
    στη Μεταπολιτευση.

    Την Γκέηλ, οπως ηταν το αμερικανικο ονομα της Σοφιας,τη βαφτισε η γιαγια και της εδωσε το δικο της ονομα. Νονος του Νικου,ηταν ο Γιωργος Μαλάνος, καθηγητης Οικονομικων στην Τζώρτζια,φιλος κι αυτος του Ανδρεα Παπανδρεου απο
    το Κολεγιο,πριν απο τον πολεμο.

    Τον ακολουθησε για ενα διαστημα στην Αθήνα,αλλα το 1963 επεστρεψε στην Αμερικη και λιγο αργοτερα εχασε τη ζωη του σε αυτοκινητιστικο δυστυχημα. Τον μικροτερο,τον Ανδρεα,τον βαφτισε ο ιδιος ο Γεωργιος Παπανδρεου. Αυτη η τελετη κρατηθηκε σαν οικογενειακο μυστικο και απο μια αποψη ηταν. Εγινε κυριως για το χατιρι του Γέρου".

    Πολυς κοσμος αμφισβητει οτι εχει πραγματι βαφτιστει , λογω του οτι ο αλλος του παππους, ο Douglas Chant, ηταν στελεχος των Ιεχωβαδων των ΗΠΑ, και επειδη διαδιδόταν παλιοτερα μια αλλη διαφορετικη ιστοριουλα περι βαπτισεως του στις ΗΠΑ απο τον Αρχιεπισκοπο Ιακωβο , αλλα και διοτι υπαρχει και η φημη οτι στο Αμερικανικο Κολλεγιο ειχε δηλωσει προτεσταντης,και επειδη ποτε αλλοτε δεν έχει δημοσιευτει κατι για το γεγονος της βαπτισης, ουτε φωτογραφιες απ' αυτην.

    Ας δημοσιευσουν ποιο μηνα και ποια μερα του μηνα του 1959 βαφτιστηκε Ορθοδοξος Χριστιανος,ο νυν Πρωθυπουργος Γιωργος Παπανδρεου,και απο ποια απ'ολες της ενοριες της Εκαλης ηταν ο ιερεας ,για να υπαρξει αξιοπιστια οτι εχει οντως βαφτιστει.

    Η αναφορα ονοματος νονου δεν ειναι, σαν την ακριβη ημερομηνια και την ακριβη ενορια του ιερεα,αποδεικτικο στοιχειο,αφου καλλιστα μπορει ενας παλιος και οικογενειακος και πολιτικος φίλος να δεχτει να παρουσιαστει στο βιβλίο ως "νονος",για να βοηθήσει να μην υπαρξουν χτυπηματα στον αβαπτιστο Γιωργο Παπανδρεου απο σκοταδιστες και θεοκρατιστες,σε μια περιοδο πριν απο κρισιμες εκλογες.

    Παντως αποκλειω,σε τετοια περιπτωση, ο (παπαγαλος) συγγραφεας και ο εκδοτικος οικος του να ηξεραν το παραμικρο,να συμμετειχαν σε ψευδολογια.

    Και αφου θελουν να πειστουν οι δυσπιστοι (μην κοροϊδευομαστε,γι'αυτο βγαλανε το βιβλίο...),γιατι παραλειπουν το βασικο : την ακριβη ημερομηνια και
    την ακριβη ενορια ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση