GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Περιμένουμε «επιστροφές», «κεφάλια», χειροπέδες...

Του Θανάση Νικολαΐδη thanikolaidi@gmail.com ΔΕΗ και όχι μόνο. ΔΕΚΟ και με τα όλα τους. Μισθοί, διευθυντάδες, ελλείμματα… Κανένας δεν το...

Του Θανάση Νικολαΐδη
thanikolaidi@gmail.com
ΔΕΗ και όχι μόνο. ΔΕΚΟ και με τα όλα τους. Μισθοί, διευθυντάδες, ελλείμματα… Κανένας δεν τους έβγαλε «κόκκινη κάρτα». Κόμματα, κομματάρχες, οπαδοί «δεν ήξεραν, δεν είδαν». Αρχηγοί, βουλευτές μεγαλοστελέχη, συνδικαλιστές «δεν άκουσαν» για ρεμούλα και μακροχέρηδες, δεν το υποψιάστηκαν πως το ταμείο άδειαζε με εκροές για μέσα και για έξω και σήμερα τρέχουν, αφορίζουν, ξεσπαθώνουν και… τζάμπα μάγκες. Για το έγκλημα χωρίς(;) δολοφόνο. Για τις «διευθετήσεις» που μας επιβάλλουν ξένοι, που δεν καταλαβαίνουν από χρυσοπληρωμένους οδηγούς(!) διευθυντάδων (ΔΕΗ) με χρήμα δικό μας. Του ανθρωπάκου που τρέχει αλαφιασμένος μη του κόψουν το ρεύμα και του αδειάζουν το πορτοφόλι με ανελαστικές δαπάνες, κουρελιάζοντας την αξιοπρέπειά του.
ΕΙΝΑΙ ο Πρόεδρος που δικαιούται να «κουβαλήσει» στην...
 Αθήνα και τον οδηγό του. Ο διευθύνων Σύμβουλος, χρυσωμένος ο ίδιος μη μας λείψει, με τον χρυσοπληρωμένο (πάνω από 10 χιλιάρικα το μήνα) οδηγό του. Για να τον μεταφέρει απ’ το δαπανηρό (για ‘μας) συμβούλιο για τη δεξίωση ο τελευταίος, γράφοντας υπερωρίες για πάρτη του, χωρίς το πάρτι να’ χει τελειωμό. Με τους «Γενικούς» και τον οδηγό τους εποχούμενους, καμαρωτούς, γραβατωμένους, αδιάφορους για τη ζημιά στο κοινωνικό σύνολο. Τους «μάγκωσε» ο Τριανταφυλλόπουλος και ο Πρόεδρος γελούσε! Περιμέναμε τον καλεσμένο του «άγριο» μεγαλοσυνδικαλιστή να ξεσπαθώσει κι ήταν… χαδιάρικη γατούλα και υπερασπιστής του σιναφιού του. Περιμέναμε εκπροσώπους κομμάτων να απαιτήσουν «επιστροφές», αρχηγούς να απαιτήσουν κεφάλια στο… δίσκο και δεν το’ καναν.
ΚΑΝΕΝΑΣ, τίποτα, και μόνο λόγια παχιά για λεπτομέρειες, ή γενικολογίες με ευχές και παραινέσεις. Δεν τους ενόχλησε το σπίτι του Άκη και οι βίλες του Ρουσόπουλου, ούτε για το (πραγματικό) «πόθεν έσχες» του Γιάννου δεν… κοιμήθηκαν ή για τη διαδρομή του εκατομμυρίου του κ. Τσουκάτου. Και, βέβαια, η απόπειρα (των σημερινών) να παραγράψουν (στη ζούλα) «τα λεφτά που υπήρχαν», θυμίζει κάποιους φυγόστρατους «καλλιτέχνες» (Λαζόπουλος, Παπακαλιάτης, Νιόνιος…), που τους τσάκωσαν στα πράσα, τους φόρεσαν το χακί και «δεν τρέχει τίποτα».
ΝΑ νομοθετήσουν τα παλικάρια μας-το ξανάπαμε. Να θεσμοθετήσουν με τη διαδικασία του επείγοντος - «οι καιροί ου μενετοί». Εκεί που ήθελαν, το’ καναν. Αν δεν το κάνουν, κακό του κεφαλιού τους. Εμείς (ακόμα) περιμένουμε. «Επιστροφές», «κεφάλια» και την (χαμένη) τιμή των «λειτουργών» της νομοθετικής εξουσίας και των φορέων της εκτελεστικής.

4 σχόλια

  1. ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΚΑΛΟ ΚΑΦΕ. ΕΑΝ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ...

    Ο ΑΝΕΡΓΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΑΣΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάποια απλά ερωτήματα έχω να θέσω Θανάση :
    - Ποιός δημιούργησε,εξέθρεψε και γιγάντωσε τις κάστες αυτών των υπέρ-παχυλά αμειβομένων εργαζομένων με τα υπερ-προκλητικά γιά την υπόλοιπη κοινωνία προνόμια?
    - Σε ποιανού την κεντρικη επιτροπή αποτελούν οι μάζες αυτές την ραχοκοκκαλιά,την αιχμή του δόρατος και την δύναμη κρούσης του?
    - Και κυρίως ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΠΑΣΚΕ στις εκλογές των συνδικαλιστικών οργάνων τους?
    Συμβαδίζουν τα ποσοστά αυτά με το γενικό πολιτικό κλίμα?
    Και αν όχι,γιατί? Τι συμβαίνει?
    - ΤΩΡΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΣ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΑΝΑΣΗ?
    Έχεις και συ μερίδιο ευθύνης στην δημιουργία των νοσηρών αυτών φαινομένων.
    Αγωνίστηκες και συνεχίζεις να αγωνίζεσαι "υπέρ".
    Μην σκούζεις επομένως,δεν υπάρχει δικαιολογία.
    ΚΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επειδή ή κρίση,πέραν από τίς σοβαρές κοινωνικο-οικονομικές δυσάρεστες καταστάσεις δημιουργεί κι ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ(!!!) μήπως είναι καιρός πλέον νά Ψηφισθή Νόμος, πού Νά ΚΑΤΑΡΓΗ ΤΗΝ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΟΎΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ (οί διαχρονικοί Συναιτημόνες/Λαμόγια τής Εξουσίας) κι επειδή πράγματι είμεθα σέ ΕΜΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ (Δ.Υ.) ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΆ ΚΑΤΕΒΆΖΕΙ ΤΟΥΣ ""ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ!!!"" ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΕ ΔΗΜΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΡΙΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΛΑΒΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ????
    Μήπως ακόμη είναι πλέον ή ώρα νά τροποποιηθή ό 1264/Κακλαμάνη ΑΠ.,ό οποίος είναι ή μήτρα διά 30 καί πλέον χρόνια,τής γέννησης τών εσαεί συνδικαΛΗστοπατέρων/τρωκτικών,οί οποίοι παραμένουν μέ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ (ΟΥΤΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ),στίς θέσεις τους,επί όλα αυτά τά χρόνια???
    Μήπως είναι πλέον καιρός,οί όποιοι συνδικαΛΗστοπατέρες/τρωκτικά,ράτσας Παναγόπουλου,Παπασπύρου,Φωτόπουλου,Κολλά,νά υποχρεώνονται νά υποβάλλουν δήλωση περιουσιακών στοιχείων,μέχρι τρίτου βαθμού συγγενείας,πέντε τουλάχιστον χρόνων,πρίν τήν εμπλοκήν τους μέ τόν ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΝ ΣΥΝΔΙΚΑ(ΛΗ)ΣΜΟΝ (ΜΑΦΙΑ) καί συνεχής έλεγχος τού ΠΟΘΕΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΣΧΕΣ διά δέκα τουλάχιστον,αφού απεμπλακούν?????
    Μήπως έφθασε ή ώρα,ό ΣυνδικαΛΗστικός μισθός τών τρωκτικών,διά όσον χρόνον είναι εμπλεκόμενοι,νά μήν υπερβαίνη τόν κατώτατον μισθόν τού Ιδιωτικού Υπαλλήλου (740 ευρώ),άσχετα μέ τό αντικείμενο τής εργασίας τους κι ή σύνταξής τους,όταν μέ τό ""καλό"" πάνε στόν διάολο καί συνταξιοδοτηθούν,νά μήν υπερβαίνη τήν κατώτατην σύνταξη τού Ιδιωτικού φορέα (650 ευρώ)?????
    Από τούς πολιτικούς νταβατζήδες,δέν περιμένουμε τέτοιες ""αλλαγές"", αλλά ή ΤΡΟΙΚΑ αλήθεια δέν έχει ενημερωθή διά τόν υπάρχοντα εκτρωμακτικό συνδικαΛΗστικό νόμο 1264 τού Κακλαμάνη Απόστολου,ό οποίος έχει καί τό θράσος νά επαίρεται στήν βουλή,ότι ύπήρξε ό εμπνευστής του????

    Οί ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΠΑΝΤΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ, ΑΡΚΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΧΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΔΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΣ, ΔΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΒΕΒΑΙΩΣ-ΒΕΒΑΙΩΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΑ ΗΞΕΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΡΝ ΜΙΛΑΓΕΣ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΕΓΩ ΕΡΓΑΖΟΜΟΥΝ ΜΠΗΚΑ ΜΕ ΑΣΕΠ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΝΕΙΣ.ΜΑ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΣΚΟΥΖΟΥΜΕ.ΝΑΙ ΡΕ ΘΑ ΤΤΗΝ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΔΕΚΟ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΛΟΙ.Α ΚΑΙ 1200 ΕΥΡΩ ΠΕΡΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ.ΓΑΜΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση