GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Mελόδραχμα...

8 σχόλια

  1. ΕΣΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΕΙΣΑΙ ΤΥΜΒΩΡΥΧΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΣΙΜΠΛΑ , ΤΣΙΠΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και η προτροπή του.... να "δούμε"
    το ΔΝΤ ως γιατρό και το πρόγραμμα λιτότητας ως θεραπεία,
    μου θυμίζει τον ναζί Μέγκελε
    και όλους τους Xιλιανούς και Aργεντίνους δικτάτορες-δόκτορες,
    που θανάτωσαν χιλιάδες πολίτες
    και κατέστρεψαν δεκάδες χώρες στον πλανήτη !!

    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ GIORGO PAPANDRE
    ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΗΣΤΑΡΑ..
    με το κοπαδοποιημένα ΖΩΑ του Πασοκ σου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΕΒ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΜΕ

    Κατάληψη στα γραφεία του ΣΕΒ πραγματοποιεί το ΠΑΜΕ.
    Στην ανακοίνωση του, το ΠΑΜΕ αναφέρει πως «ο ΣΕΒ, μαζί με την κυβέρνηση, επιδιώκει όχι πλέον φτηνή δουλειά για τους εργάτες, αλλά τζάμπα. Και τώρα στην περίοδο της κρίσης, μονοπώλια και...
    πολυεθνικές κερδίζουν εκατομμύρια ευρώ σε βάρος της εργατικής τάξης.

    Επιδιώκουν την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων, την καθιέρωση ατομικών συμβάσεων εργασίας.
    Ο ΣΕΒ απαιτεί απολύσεις στο Δημόσιο και τις ΔΕΚΟ. Απαιτούν οι βιομήχανοι να δουλεύουν οι εργαζόμενοι όσο θέλουν, όπου θέλουν, όταν θέλουν, όπως θέλουν» .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα «ΘΕΛΩ» και τα «ΚΑΝΩ» του ΓΑΠινοκιο ακολουθούνε βίους παραλλήλους…..

    Δεν πρόκειται να συναντηθούν ΠΟΤΕ!!!

    Και μέχρι “να παταχθεί η φοροδιαφυγή” και “να διευρυνθεί η βάση” ας είναι καλά τα επανηλειμένα “εφάπαξ” επί μερικών κορόϊδων, που πληρώνουν για όλους.

    Έμ, θα ψοφήσει ο γάϊδαρος όπου να’ ναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΜΗΔΕΝΙΣΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΕ 18 ΜΗΝΕΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βρε δεξιά κωθώνια, νεοδημοκράτες...

    Τα θέλει ο κώλος σας, τα μπινελίκια σας μου φαίνεται!!

    Είσαστε τρισάθλιοι και θρασύτατοι !!

    Ο μπουχέσας σας και όλη η «νόμιμη και ηθική» συμμορία του, κατέστρεψαν τη χώρα ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΑΝ!!!

    Έλεγαν ψέματα στην Ευρώπη (6% έλλειμμα, ενώ ήταν 15,6%!!!), γκρέμισαν το κύρος της Ελλάδας και μας κατεξευτέλισαν διεθνώς ως λαό και ως χώρα.

    Ενώ ο Γιώργος Παπανδρέου, έμεινε για να καθαρίσει τα σκατά, που αφήσατε πίσω σας, παλιοτόμαρα!!!

    Για να δείτε πόσο γελοίοι είστε, δέστε το κύρος που έχει ο Γιώργος στο εξωτερικό, ένας αγαπητός και τολμηρός ηγέτης, πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, άνθρωπος που δεν φοβάται να αναλαμβάνει ευθύνες στα δύσκολα, φερέγγυος απέναντι στους ξένους ηγέτες και από την άλλη- Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ - Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ, Ο ΨΕΥΤΗΣ (ΧΑΝΣ ΑΪΧΕΛ- "μας εξαπάτησε η προηγούμενη συντηρητική κυβέρνηση"), Ο ΚΛΕΦΤΗΣ (ομόλογα, κουμπάροι, βατοπέδια, "νόνιμες και ηθικές off shore" κλπ.) και ΚΟΠΑΝΑΤΖΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ!!!!

    Και τώρα έχετε τον γελοιότερο και μεγαλύτερο από τον μπουχέσα λαϊκιστή, το Σαμαρούλη, που θα "μηδενίσει το έλλειμμα μέσα σε 1,5 χρόνο" (?!?!) , ο ψεύτης και αφερέγγυος προδότης της παράταξης του (όχι μόνο την πρόδωσε, αλλά έριξε και την κυβέρνησή της!!).

    Μόνο που δε μοιράζει καθρεφτάκια και χάντρες στους ιθαγενείς, ο γελοιότατος!!!

    Είστε για λύπηση γελοία δεξιά υποκείμενα, σας έχει πάρει χαμπάρι πλέον ο λαός και δεν τρώει άλλο κουτόχορτο από το κόμμα-απολίθωμά σας!!

    Ο λαός έχει μνήμη και δεν ξεχνά την καταστροφική σας διακυβέρνηση!!

    ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!!

    ...αλλά ποιός την έχασε τη ντροπή του για να τη βρείτε εσείς???
    ...ΒΡΕ, ΕΧΕΙ ΤΣΙΠΑ Ο ΔΕΞΙΟΣ???
    Αυτός πουλάει και τη μάνα του ακόμα, για το συμφέρον!!!


    ΔΕΞΙΟΙ- ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΑΧΡΕΙΟΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ, ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πρώτον, κατάρρευσε με πάταγο ο μύθος που επί μήνες καλλιεργήθηκε από την κυβέρνηση ότι για την άνοδο των spreads των ελληνικών ομολόγων την ευθύνη είχε η προηγούμενη διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Η έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, που εκπονήθηκε μετά από αίτημα των Μέρκελ, Σαρκοζί, Γιούγκερ και …Παπανδρέου, αποφαίνεται ότι «ο καταλύτης για την άνοδο των επιτοκίων δανεισμού και των ασφαλίστρων αντιστάθμισης κινδύνου ήταν η ανακοίνωση του προσχεδίου προϋπολογισμού που προέβλεπε έλλειμμα 12,7% του ΑΕΠ». Ανακοίνωση που έγινε από τον κ. Παπακωνσταντίνου ήδη από τον Οκτώβριο του 2009. Γίνεται έτσι αντιληπτό ότι, για μικροκομματικούς λόγους, που προδίδουν ανευθυνότητα, ερασιτεχνισμό και άγνοια κινδύνου, η κυβέρνηση, αντί να υλοποιήσει τα μέτρα που είχαν ληφθεί για τον περιορισμό των ελλειμμάτων από την προηγούμενη κυβέρνηση έσπευσε να διογκώσει τεχνητά το έλλειμμα και έτσι οδήγησε τη χώρα στην κρίση δανεισμού και στα δεσμά του Μνημονίου.

    Δεύτερον, διαψεύδεται πανηγυρικά ένα ακόμη ανυπόστατο επιχείρημα του μοιραίου, όπως αποδείχθηκε, για την ελληνική οικονομία κ. Παπακωνσταντίνου. Ότι, δηλαδή, πλήττεται η ανταγωνιστικότητα από τους μισθούς, γιατί έχει επιδεινωθεί το κόστος εργασίας στην Ελλάδα σε σχέση με άλλες χώρες. Διότι όπως ανακοινώθηκε, επίσης, από την Κομισιόν σύμφωνα με το βασικό δείκτη μέτρησης της ανταγωνιστικότητας, στην Ελλάδα, παρά τον τεράστιο πληθωρισμό, οι μισθοί μειώνονται και ότι το βάρος της έλλειψης της ανταγωνιστικότητας δεν οφείλεται στο υψηλό μισθολογικό κόστος αλλά στη γραφειοκρατία και στην καθυστέρηση των απαραίτητων διαρθρωτικών αλλαγών.

    Η κυβέρνηση, επομένως, είναι υποχρεωμένη να παύσει την επανάληψη του ίδιου φθαρμένου μοτίβου των τελευταίων 14 μηνών.

    Διότι η ίδια έχει την ευθύνη για

    * τον αδιέξοδο «μονόδρομο» του Μνημονίου,
    * την περιδίνησή μας στο φαύλο κύκλο της ύφεσης,
    * τις απόλυτα λανθασμένες εκτιμήσεις και προβλέψεις,
    * την ανυπαρξία οποιασδήποτε αναπτυξιακής προοπτικής.

    Άλλωστε, οι κυβερνητικές δηλώσεις έχουν περιπέσει πλέον σε ανυποληψία, καθώς καμία υπόσχεση από τα πρωθυπουργικά χείλη δεν εκπληρώθηκε, καμία εγγύηση δεν τηρήθηκε!

    Οι πολίτες αντιλαμβάνονται, όπως δείχνουν και οι πρόσφατες δημοσκοπήσεις, την πραγματικότητα. Όσα η Νέα Δημοκρατία και ο Αντώνης Σαμαράς καταλόγιζαν στους όρους του Μνημονίου και στην ακολουθούμενη οικονομική πολιτική σήμερα αποτελούν πια κοινό τόπο για τη συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας.

    Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι στο δείκτη εμπιστοσύνης της πρόσφατης έρευνας που είδε το φως της δημοσιότητας (MRB, 8.12.10) ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, εμφανίζει σαφή δυναμική ανόδου, καθώς οι πολίτες όλο και περισσότερο αναγνωρίζουν τον αξιόπιστο λόγο και την υπεύθυνη στάση της ΝΔ ως αξιωματική αντιπολίτευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κομισιόν: Μόνοι σας βάλατε φωτιά στα spreads!

    Aυτή είναι η είδηση του 2010.
    Όταν φτάνει η Κομισιόν να κατηγορεί τον ΓΑΠ σημαίνει πως τελείωσε και γι αυτούς.

    Πάρτε αυτο το δημοσίευμα και διαδώστε το παντού να μάθουν όλοι, από τα πιο καθεστωτικά χείλη, ποιός καταστρέφει, με σύστημα και από πρόθεση, τούτο τον τόπο.
    ____________________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση