GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκλονιστική συνέντευξη για ''γερά στομάχια''...

Από το http://distomo.blogspot.com/      Συγκλονιστική συνέντευξη για ''γερά στομάχια''. Δείτε τον Λουκά Δημάκα από την ...

Από το http://distomo.blogspot.com/
  
 
Συγκλονιστική συνέντευξη για ''γερά στομάχια''.
Δείτε τον Λουκά Δημάκα από την προχθεσινή ομιλία του στην εκπομπή της...
 ΝΕΤ ''Πρωινή Ενημέρωση''.
Εκλήθη να ενημερώσει για θέματα της αρμοδιότητας του, αλλά τον ρωτούσαν οι συνάδερφοί του για τη Σφαγή και για τις Γερμανικές αποζημιώσεις.
Η κουβέντα πήρε συγκλονιστική τροπή
Εξαιρετικά συγκινητική και αληθινή η παρουσία του.

2 σχόλια

  1. ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΝΟΥΘΕΤΟΥΝ, ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 45 ΚΑΙ ΜΕΤΑ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΜΕ ΑΝΑΠΟΔΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ.

    ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΙ, ΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΣΩΝ ΠΑΣΧΙΖΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.

    ΑΙΣΧΟΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
    ΑΙΣΧΟΣ ΚΟΤΕΣ
    ΑΙΣΧΟΣ ΑΛΗΤΕΣ
    ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΥΨΩΣΕΤΕ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ, ΟΧΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΦΙΟ, ΑΛΛΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΔΕΙΛΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΩΝ ΑΟΠΛΩΝ ΓΕΡΩΝ, ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ.

    ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ, ΟΧΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΝΟΥΘΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΔΙΑΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ, ΑΝ ΠΡΩΤΑ ΔΕΝ ΕΣΚΥΒΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ.

    ΑΛΛΑ, ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ (ΜΗ ΧΕΣΩ) ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΘΥΣΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΙ, ΟΛΟ ΠΙΟ "ΚΥΡΙΟΙ" ΚΑΙ "ΚΑΘΑΡΟΙ" ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.

    ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΣΗΜΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ, ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πλάκα μας κάνει ο Μα....επσ δημάκας ήθελα να πώ.
    Που πάει να μας πουλησει πατριωτισμό ποιανού;;;;
    Του Γιώργκου και του ΠΑσοκ, παλιού και νέου!
    Ας διαβάσουμε τί έγινε το 2000 όταν πήγε να εκτελεστεί η απόφαση για κατάσχεση, αν θυμάστε,
    των περιουσιακών στοιχείων του Ινστιτούτου Γκαίτε, που είχε εκδικαστεί!
    Ισα που δεν έχέσθησαν οι γενναιόκοτες!

    O καλλιτερότερος, σταματουσε καθε διαδικασία για την κατάσχεση περιουσιακων στοιχείων της Γερμανίας στην Ελλάδα. Ελεος που περιμέναμε το αρχοντα της δημοσιογραφίας κυρ Δημακα, να "ακουσουμε" τί έγινε στο Διστομο!

    Οταν στα σπίτια μας υπήρξαν αυτόπτες μάρτυρες και ξεκοιλιασμένα φαντάσματα.
    Επιτέλους, αυτοί που ώφειλαν,αυτοί δηλαδή που προστάτευαν τα συμφερόντα των αναΤροφέων τους, των Γερμανόφιλων και Γερμανοσπουδασμένων ηγητόρων, τρώνε τα μούτρα τους από έναν τοτε συμπράτοντα ...Αμερικανόφιλο! Επι Τέλους!
    ...Δείτε εδώ, όποιος ενδιαφέρεται, ολο το χρονικό των διεκδικήσεων και διαβάστε πως ο κΡεππας διακαιολόγησε την άρνηση της κυβέρνησης στις 3/7/2000 να υλοποιήσει την απόφαση για την κατάσχεση
    (http://www.distomo.gr/war.htm)

    Τριτη 4 Ιουλιου 2000 Συσκεψη στου Μαξίμου για τις Γερμανικές αποζημειώσεις.
    Αθήνα: Πολιτικό ζήτημα κι όχι νομικό χαρακτηρίζει η Κυβέρνηση το θέμα των γερμανικων αποζημιώσεων προς τους συγγενείς των θυμάτων της θηριωδίας του Διστόμου. Ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης συγκάλεσε σήμερα Τρίτη σύσκεψη στο Μεγαρο Μαξίμου με την συμμετοχή των Υπουργών Εξωτερικών και Δικαιοσύνης Γιώργου Παπανδρέου και Σταθόπουλου προκειμένου να αποφασίσει την πολιτική που θα ακολουθήσει.
    ....Ο Δ. Ρέππας σε χθεσινες δηλώσεις τόνισε ότι συμφωνα με το αρθρο 923 τουν Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας "δεν είναι δυνατόν να προχωρήσει αναγκαστική εκτέλεση σε βάρος αλλοδαπού Δημοσίου χωρίς προηγούμενη άδεια του υπουργου Δικαιοσύνης. Αρα όσα λέγονται είναι πρόωρα και καλό είναι να αποφευγονται.".

    Αυτά κυρ Δημάκα!Και να μη δράς στη "εισηγητική" σου ώς κοινός πρασινοδημοσιολόγος... Αν θες μερικοι κοντομνήμονες να συνεχίσουν να σε λένε δημοσιογράφο.
    επανάληψη μητηρ μαθήσεως
    ....με την συμμετοχή των Υπουργών Εξωτερικώνκαι Δικαιοσύνης Γιώργου Παπανδρέου και Σταθόπουλου προκειμένου να αποφασίσει την πολιτική που θα ακολουθήσει!....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση