GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο φράχτης στον Έβρο...

Από το http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/    Ρε Χρήστο Παπουτσή, τι ήθελες τώρα το φράχτη; Ποιος "εγκέφαλος"-σύμβουλος στ...

Από το http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/
  
Ρε Χρήστο Παπουτσή, τι ήθελες τώρα το φράχτη;
Ποιος "εγκέφαλος"-σύμβουλος στο πρότεινε;
Χωροφύλακας ή επικοινωνιολόγος-διαφημιστής;
Ρε παιδί μου, εσύ και αγώνες έχεις δώσει (πρόεδρος της ΕΦΕΕ έχεις διατελέσει) και Επίτροπος στην Ε.Ε… αποκλείεται να σου πέρασε από το μυαλό μια τέτοια χαζή σκέψη.
Εκτός, αν στο επέβαλαν τα σαΐνια του ΓΑΠ…
Αυτή την ώρα το μόνο που προσφέρει ο φράχτης σου, είναι μια καλή δουλειά για ορισμένους εργολάβους… και μια ικανοποίηση στον Καρατζαφέρη. Μήπως νομίζεις ότι θα αισθανθεί ασφαλής ο έλληνας πολίτης;
Κατά τα υπόλοιπα: ακόμη και η συντηρητική Ευρώπη μιλάει, εκτός από τη χρεοκοπία, και για ρατσισμό… και στις 15 Γενάρη διοργανώνονται διαδηλώσεις μπροστά σε όλες μας τις πρεσβείες στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες…
Τι μήνυμα στέλνουμε στους απλούς ευρωπαίους πολίτες, όταν στα δελτία ειδήσεων των χωρών τους θα βλέπουν τον «φράχτη» της ελληνικής κυβέρνησης;
Μήπως θα σκεφθούν, καλύτερα να προγραμματίσουμε τις διακοπές μας στην...
 Τουρκία ή αλλού;
Φιλικά
Μαργαρίτα Ισιδώρου

26 σχόλια

  1. «Αν ήξερα παλαιότερα πόσο ζώα είναι οι Έλληνες θα τους διοικούσα από την εποχή, που ήμουν δεκανέας» (Στρατηγός Γεώργιος Κονδύλης, πρωθυπουργός της Ρωμιοσύνης 1925-1926).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα των Πολιτικών μας δεν τους κόβει το νιονιό ή έχουν βαλθεί κάποιοι από αυτούς να μας στείλουν όλους στην κόλαση, ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ, Η ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ Η ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΑΡΧΕΣ ΤΟΥ Β! ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΛΟΓΟΥΣ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ?
    Και εξηγούμαι. Αυτές τις μέρες τέθηκε το Μέγα Ζήτημα αν η μη απόδοση του ΦΠΑ είναι Διαρκές έγκλημα ή Στιγμιαίο, ( Θυμίζει τον Καραμανλή με τους Χουντικούς!)
    Που τους αθώωσε με το ΣΤΙΓΜΙΑΙΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ!
    Έτσι γίνετε η συζήτηση αν πρέπει να παραπεμφθεί στο Αυτόφωρο ο μη αποδίδων, κλέπτων κατ’ εξακολούθησην τον ΦΠΑ ή όχι, αφού τη ΣΤΙΓΜΗ που αποκαλύφτηκε από τους ελεγκτές το αδίκημα του, στην διάρκεια του ελέγχου, δεν προέβαινε σε κλοπή! Πως? ΜΑΛΑΚΑΣ ΗΤΑΝΕ?
    Θεέ και Κύριε! Δεν υπάρχει ΕΝΑΣ ΜΑ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ και να πει ότι σε μια χώρα σαν την δική μας που έχει μπει στο λάκο με τα φίδια και εξ αιτίας τους, με τις άστοχες επιλογές τους, ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, ΤΙ ΔΗΛΑΔΗ? ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΜΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΕΡΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ, και χωρίς να βγούνε από την αίθουσα της Βουλής, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, ούτε για πιουν νερό, να έχουν ΨΗΦΙΣΕΙ την λύση η οποία θα είναι μία και μόνη.
    ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΡΚΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ Η ΜΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΦΠΑ!
    Και το Εθνικό Τυπογραφείο να είναι σε συναγερμό έτσι που μόλις τους πάνε το κείμενο, όχι με κουτσό γάιδαρο αλλά με PORSE και οδηγό αγώνων, να το τυπώσουν και να γίνει το γρηγορότερο Νόμος του Ελληνικού Κράτους.
    Γιατί αυτός που δεν αποδίδει τον ΦΠΑ, κάνει ένα έργο που είναι ΔΙΑΡΚΕΣ, δεν το κάνει μια φορά, αλλά ξανά και ξανά και ξανά γιατί πιστεύει πως έχει να κάνει με ΚΟΠΑΝΟΥΣ!!!
    Και από που και ως που θα συλλαμβάνατε ο μη αποδίδων τον ΦΠΑ, μόνο αν το ποσό υπερβαίνει τις 75.000 ΕΥΡΩ? Μα η μεγαλύτερη συνολικά ποσότητα μη αποδιδόμενου ΦΠΑ, τα ΔΙΣ, είναι στις εκατοντάδες χιλιάδες μικρομεσαίους και άλλους.
    Όχι λοιπόν από τις 75.000ΕΥΡΩ, αλλά κάθε επιχείρηση μέσα σε τρεις μήνες να τον αποδίδει αλλιώς σύλληψη! ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!
    Και στο κάτω κάτω αφού ζούμε στην εποχή της Πληροφορικής, άσχετο αν σε αυτή την Χώρα οι έχοντες τελειώσει Ανώτατη Σχολή Πληροφορικής δεν έχουν καθορισμένα από το ρημαδιασμένο Κράτος καθορισμένα επαγγελματικά δικαιώματα, συνδέστε όλες μα όλες τις ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ και θα έχουμε μείωση απόδοσης ΦΠΑ τουλάχιστον 80/100.
    Και επίσης Κυρίες και Κύριοι Βουλευτίνες και Βουλευτές εδώ και τώρα είναι Εθνική ανάγκη να αλλάξει ο Νόμος περί Αυτοφώρου, και Αυτόφωρο να θεωρείτε κάθε αδίκημα μέχρι και την παρέλευση πέντε ετών από την τέλεση του.
    ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ! ΕΤΣΙ ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ! ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!
    Γιατί κυρίες και κύριοι κάθε κλέφτης φοβάται το Αυτόφωρο, αυτό τον καίει, καθώς αν πάει σε Δικάσιμο και να την κοπανήσει μπορεί, και να συνεχίσει την ζωή του κανονικά, και να καθυστερήσει την εκδίκαση για καμιά δεκαριά χρόνια, και με Βούλευμα να απαλλαγεί, και Χάρης να τύχη, άσε που μπορεί να έχει και Μπάρμπα στην Κορώνη, και ξέρετε πολύ καλά ποιος είναι αυτός ο Μπάρμπας…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θα κανει ΚΑΙ κατι σωστο το πασοκ
    εσενα ΤΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝΕ 4000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ
    ΕΝΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΠΤΑ ΘΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ
    ΔΕΣ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ
    ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ
    ΤΑ ΠΕΡΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΟΧΙ ΕΔΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kανονικά θα έπρεπε να φτιάξουν ένα φράχτη γύρω από τη Βουλή ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. agapiti [filesplaxni ] exigise moy kati aplo giati aytoi oi dithen anthropistes tis eyropis den pernoyn oloys aytoys toys lathrometanastes stis ploysies xores toys; alithia eseis oi [dianooymenoi ] mporite na exigisete se mas toys [blakes]pos rakenditoi kai pinasmenoi metanastes mporoyn na dinoyn gia tin metafora toys toses xiliades dolaria; poios toys ta promitheyi; poioi briskonte piso apo ayti thn athroa metikisi;ton moysoylmanon; stin xora mas to megalitero problima den einai i oikonomia alla oloi aytoy oi pseftodimokrates poy mia zoi antidroyn se kathe prospathia poy ginete anamasontas ti lexi dikeomata kai mono dikeomata kante mia bolta se alles xores nadite pos litoyrgoyn oi nomoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΙΛΑΜΕ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΟΧΩΡΑ ΟΣΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΗΤΗ ΓΗ ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ.
    ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΣΚΑΤΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΟΣΚΟΥΝ.
    ΡΕ ΠΑΠΑΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΠΟΥΛ ΚΑΙ ΦΑΛΟΥΤΖΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΦΡΑΧΤΗ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ.
    ΓΑΜΩ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΣΚΑΤΟΜΥΑΛΟΣΑΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΟΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΣΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΘΕΛΕΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗΣΑΣ.
    ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΡΕ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΗΤΕ ΟΛΟΙΣΑΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΖΩΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Α ΡΕ ΔΙΠΟΔΑ ΖΩΑ,
    ΘΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ, ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙΣ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ, ΑΝ ΘΑ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ?!?!?!
    ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. kυρία Μαργαρίτα Ισιδώρου σας αρέσει αυτή η κατάσταση που επικρατεί τώρα?
    αλήθεια σε ποιά περιοχή της Αθήνας μένετε και που δουλεύετε, έχουμε γίνει Καμπούλ φοβόμαστε να κυκλοφορίσουμε μόλις νυχτώσει και το μόνο που ακούμε απο σας και τούς ομοίους σας του ΣΥΝ είναι προοδευτικές παπαρολογίες που αμφιβάλω αν εσείς προσωπικά θα υποστιρίζατε αν μενατε πχ στον Αγιο Παντελεήμονα. Δέν είναι λύση ο φράχτης αλλά αν αντί 100 την ημέρα μπαινουν 80 καλοδεχούμενος είναι εκτός αν εσείς έχετε κάποια άλλη λύση που πολυ ευχαρίστως να ακούσουμε...
    Υ.Γ Σας προσφέρουμε άν θελετε σε σας και τους ομοίους σας ΔΩΡΕΑΝ διαμονή σε διαμέρισμα τριάρι, για ένα χρόνο στον Άγιο Παντελεήμονα ,ώστε να μπορέσετε να μελετήσετε το πρόβλημα πρακτικά και όχι θεωρητικά και απο μακριά ,περιμένουμε την απάντησή σας σύντομα , και φαντάζομε οτι αρκετοί κάτοικοι της περιοχής είναι πρόθυμοι να σας φιλοξενήσουν.
    φιλικά
    Άρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ,ΜΑΖΕΨΤΕ ΟΣΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ.

    ΤΑΪΣΤΕ ΤΟΥΣ,ΚΟΙΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΑΓΑΜΙΑ,ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΑΣ ΕΝΑ ΒΡΑΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΡΜΑΝΙΑΣΟΥΝ..!

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΑ "ΑΔΕΛΦΙΑ" ΣΑΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΙ ΟΧΙ ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΚΑΙ Η ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ...

    ΕΔΩ ΣΑΣ ΘΕΛΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πασοκ


    «Λεφτά υπάρχουν», αλλά τα έχουν οι 10 τραπεζίτες και 10 ολιγάρχες – εφοπλιστές ειπε ο δρ Κουτσουκος

    γιατι ο Γιωργος ΔΕΝ μπορει να το πει γιατι τον περιτρυγυριζουν η παρεα Ραγκουση Παμπουκη Γερουλανου Παπακωσταντινου που τον εκμεταλευεται και τον δουλευει!!

    Γιωργο
    προσεχε μηπως στο τελος στην καρεκλα σου κατσει ο Παπακωσταντινου και σου μειναι το ποδηλατο με τρυπια σελλα!!

    ΓΙΩΡΓΟ
    ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΗΛΙΘΙΕ

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΝΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΞΥΠΝΙΑ?

    ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ 14 ΔΙς Ο ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΗΡΕ 750 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΜΙΖΑ!!





    Τελλης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να γίνει ο φράκτης, στην Χώρα όσοι θέλουν να έλθουν να έρχονται ΝΟΜΙΜΑ.
    Οι αλητοκουλτουριάρηδες άμα θέλουν να κάνουν αίτηση και να τους πάρουν στα σπίτια τους και να κοιμούνται αγκαλιά.
    Οι ρατσιστές αλητοκουλτουριάρηδες να μας απαντήσουν οι Έλληνες δεν έχουν δικαιώματα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτο που θα επρεπε να συζηταμε ειναι εαν ο φραχτης θα αποτεψει η οχι τους λαθρομεταναστες. Τωρα πως θα φαινεται στους αλλους δεν εχει τοσο σημασια , το προβλημα ειναι δικο μας, δεν παει αλλο. Δυστηχως δεν τους αφηνουμε να πανε στη β.Εευρωπη και οχι μονο τους κραταμε αλλα και δεχομαστε και αλλους που μας στελουν οι βευρωπαοι. Θεμα θα πρεπει να ειναι και η συνθηκες που υπογραψε η χωρα με τααλλα κρατη. Δυστηχως καμια κινηση απο την κυβερνηση για ανθεωρηση της συνθηκης, αλλα ασχολειται μονο με το φραχτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. vre den dreposaste ligo!!!! antidrastika stixia pou sas piraxe tora o fraxtis ta panta prepi na kanoume gia na perioristi i lathrometanastefsi .ke oxi metanastefsi opos tin lete ektos an iste berdemeni se kikloma metaforas LATHROMETANASTON i den iste elines

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΦΡΑΧΤΗ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΤΩΡΑ ΟΧΙ 12,5 ΧΜ
    ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εμπρός λοιπόν ας γίνουμε ισλαμική δημοκρατία όσο το δυνατόν γρηγορότερα αυτό μας λέει αυτή η περιεργη Συμπιλα. Αφού οι αριστερά δεν κατάφερε την δεκαετία του 40 να μας κάνει Σταλινική Δημοκρατία τώρα θέλει να μας κάνει Ισλαμική. Αλαχού Ακμπάρ Σύμπιλα Αφερίμ αφέντη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. MPRABO STO PASOK EPI TELOUS MPRAVO KE PAPOUTSI
    AN THELOYN OI DIAMARTIROMENOI EUROPEOI AS ANOIXOUN TA DIKA TOYS SYNORA EMEIS DEN ANTEXOUME ALLO PIA ELEOS !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. TORA SIFILIASTIKA RE SIFILA THS THIAS SOY TO EXEIS THU NYXTA EXEIS PARI KANENAN KAKOMIRI EISERXOMENO SPITI SOY, AKOMA DEN EXEIS KAPOIO SYNGENH POY TON EXOYN LISTEPSI KAMIA THIA POY TIS KOPSANE TON LEMO ,KAMIA KSADELFH POU EXASE TON STAYRO THS TELIKA MALON DEN EXEIS SYNGENIS STHN ELLADA PES MAS POY ZEIS ,OXI MONO TEIXOS ALLA KAI NARKES NA BALOYMAI ETSI PREPEI ,TORA PESTE MOY POS NA GRAFTO SE MKO GIA NA ARXIZO NA SAS YPOSTIRIZO EINAI POLA
    TA LEFTA OPOS LENE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 15 Γενάρη θα κατέβει και η Χρυσή Αυγή για Συλλαλητήριο. Άντε να δούμε κωλοαριστεροί κοπρίτες. Μαζέψτε τους λαθρομετανάστες στα σπίτια σας γιατί θα γίνει μάχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΩΛΟΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές να δούμε ποιος θα σας ψηφίσει. Μήπως οι λαθρομετανάστες;
    ΚΩΛΟΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να μάθετε να υπερασπίζεστε τα δικαιώματα αυτών που σας πληρώνουν, πληρώνοντας φόρους.
    Αλήτες κοπριτοσυμμορίτες αριστεροί.
    Η Σοβιετική ένωση έπεσε και εσείς φανταζόσαστε την αναγέννηση της.
    Ουστ! αλητοκουλτουριάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΧΑΧΑΧΑΧΑ!

    Ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ αντιδρούν για τον φράχτη γιατί ο ελληνικός φράχτης δεν θα μοιάζει με αυτο του Βερολίνου...... κοπριτοσυμμορίτες, ζώα.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΑΜΑ ΔΕΝ ΠΕΣΕΙ ΒΑΡΙΑ ΠΟΥΤΣΑ Σ'ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΑΧΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ SPONSORED BY SORROS ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΧΑΙΡΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.

    ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΙΣΘΟΥΣ ΜΚΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΟΤΑΝ ΣΥΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ.

    ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΡΑΧΤΗ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ. Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΜΑΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ.
    250 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΑΡΧΗ !!
    ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΑΛΙ ΜΑΣΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΣΚΑΤΟΖΩΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ.

    ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΖΩΑΑΑΑΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Επιτέλου ναί! Να μπεί ενας φράχτης σε τούτο το "βοσκοτόπι". Επιτέλους να σταματήσει ο εκφυλισμός των θεσμών. Επιτέλους κάποια στιγμή τα σύνορα να γίνουν σύνορα. Αλλά θα βάλουν τα 27χλμ και μετά? Τι θα γίνει με την Βουλγαρία? Την Αλβανία? Το Αιγαίο του Αιγέα? Εκεί τι θα κάνουν? Θα βάλουν και εκεί φράχτη? Γιατί κάποιος που ξεκινάει να έρθει από 10.000 χλμ μακριά δεν θα διστάσει να παρακάμψει ενα σύρμα 27χλμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΗ!!!
    ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΣΥΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΝΑΔΙΡ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΜΕ.
    ΝΑ ΖΗΣΕΙ, ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αν το Sibilla δεν λειτουργούσε ως γραφείο τύπου της Χαμάς, θα ήταν αξιόπιστο. Τώρα όμως όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ,ΜΑΖΕΨΤΕ ΟΣΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ.

    ΤΑΪΣΤΕ ΤΟΥΣ,ΚΟΙΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΑΓΑΜΙΑ,ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΑΣ ΕΝΑ ΒΡΑΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΡΜΑΝΙΑΣΟΥΝ..!

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΑ "ΑΔΕΛΦΙΑ" ΣΑΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. πρωθυπουργός της Ρωμιοσύνης

    6 Ιαν 2011 6:21:00 μ.μ.

    όχι ΚΑΙ ?????????? της Ρωμιοσύνης Ο ΕΛΕΕΙΝΟΣ ΕΜΠΑΘΗΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΠΡΩΗΝ ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΚΔΙΚΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ
    Η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση