GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η κατάληψη της Νομικής Σχολής‏...

Από τον Ευριβιάδη Ελευθεριάδη Υπεύθυνο Οργανωτικού Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ. Παρακολουθώντας τις τελευταίες μέρες τα γεγονότα με την κατάλη...

Από τον Ευριβιάδη Ελευθεριάδη
Υπεύθυνο Οργανωτικού Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Παρακολουθώντας τις τελευταίες μέρες τα γεγονότα με την κατάληψη του κτιρίου της Νομικής, φαντάζομαι ότι στο μυαλό όσων θεωρούν εαυτούς ανοικτούς και προοδευτικούς ανθρώπους υπάρχει μία μελαγχολία σχετικά με το πόσο τριτοκοσμική εξακολουθούμε να είμαστε σαν κοινωνία και κράτος.
Το γεγονός ότι πάνω στην αγωνία, και τον πόνο τόσων ανθρώπων παίζονται μικροκομματικά πολιτικά παιχνίδια από δήθεν προοδευτικές και αριστερές ομάδες, δείχνει την κατάντια του πολιτικού μας συστήματος.
Είναι σαφές ότι χρειάζεται από τη Νεολαία ΠΑ.ΣΟ.Κ. όχι μόνο να καταδικάσει την συγκεκριμένη κίνηση εκμετάλλευσης από όσους την σκέφτηκαν αλλά να...
 προχωρήσει και ένα βήμα παραπέρα.
Πρέπει να σκεφτούμε σαν νέοι και προοδευτικοί πολίτες αυτής της χώρας, αν αυτές τις καταστάσεις εξυπηρετεί το άσυλο.  Αν κάθε φορά η εφαρμογή του αυτονόητου και του νόμου θα έγκεινται στις αποφάσεις των εκάστοτε πρυτανικών αρχών και του οποιουδήποτε πολιτικού κόστους.  Η κουβέντα για το άσυλο τείνει να εξελιχθεί σε παρωδία.
Ή θα πρέπει να εφαρμόζεται το υπάρχον θεσμικό πλαίσιο ή θα πρέπει να μην κρυβόμαστε άλλο πίσω από το δάχτυλο μας και να αντιμετωπίσουμε το ζήτημα ρεαλιστικά.
Επιπλέον πρέπει να δούμε πολιτισμένα και ρεαλιστικά το θέμα της παράνομης μετανάστευσης και τα όρια της ελληνικής κοινωνίας. Οι δήθεν ακτιβιστικές πράξεις ενισχύουν τη ξενοφοβία παρά βοηθάνε στην ουσιαστική επίλυση του προβλήματος.
Η Νεολαία ΠΑ.ΣΟ.Κ. οφείλει να πει κάτι διαφορετικό, να μιλήσει ρεαλιστικά χωρίς ίχνος αριστερού κομπλεξισμού ώστε να μην κακοχαρακτηριστεί.
Οι προκλήσεις για ένα όντως νέο προοδευτικό μέτωπο είναι μπροστά μας...

14 σχόλια

  1. Ο ηλίθιος ο Παππουτσής.
    Ο άσχετος.
    Αν είχε απαγορεύσει την είσοδο στη Νομική Σχολή,στους 250 λαθρομετανάστες,σήμερα δεν θα είχε, ή θα είχε πολύ μικρότερο, πρόβλημα.
    Ο ηλίθιος, με τις "δημοκρατικές", τάχα μου ,ευαισθησίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ, ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ, ΤΗ ΣΙΜΕΝΣ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ, ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΣΤΑ ΣΥΣΣΊΤΙΑ !!!!!

    ΚΑΜΙΑ, ΟΥΤΕ ΜΙΑ ...

    ΑΝΤΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ, ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ, ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ....

    Μ.Κ.Ο. ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΑΤΣΙΛΙΚΙ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ .....

    ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΛΗΤΕΣ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τί απελπισία !
    Η άρση του «ασύλου» για τους λαθρομετανάστες :
    1)Κατά την Παπαρήγα και τον Μεντρέκα (τι μυαλό!), «είναι αποτρόπαια και βάρβαρη πράξη». Εάν είχαν καταλάβει τον Περισσό, θα έλεγαν τα ίδια;
    2)Κατά τον Αλαβάνο, όποιος το προτείνει , «δεν είναι έλληνας»! Φτάνει που είναι αυτός «ελληναράς», και με βιλάρα!
    3)Κατά το Στρατούλη του ΣΥΡΙΖΑ , (άλλο μυαλό κι αυτός, είναι και διδάκτορας της Νομικής ,τρομάρα μας),δεν κατέλαβαν τη Νομική, αλλά φιλοξενούνται!
    4)Κατά τους οικολόγους- πράσινους, «στην Ευρώπη του 21ου αιώνα, δεν επιτρέπεται να υπάρχουν πολίτες δεύτερης κατηγορίας!». Από πού και ως πού είναι πολίτες;
    Τί απελπισία !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πασοκ

    Δεν θα μπουν τα ΜΑΤ στην Νομικη και ΔΕΝ θα καταργηθει το ασυλο ειπε ο δρ Κουτσουκος εξω απο την Νομικη Σχολη


    Καλουμε την Πρυτανεια του Πανεπιστημιου να κοιταξει τα προβληματα της διαφθορας στο Πανεπιστημιο και να αφησουν το θεμα Μεταναστων.

    Η Ραικου Ελενη να μην δωσει αδεια γιατι εκτος απο τις μηνυσεις που εχει εναντιον της για την καλυξη σκανδαλων της δεξιας θα προστεθουν και αλλες!!

    Να λυθει το θεμα ειρηνικα!!

    Μακης Πασοκ

    27 Ιαν 2011 8:42:00 μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δεν φταιται εσεις αλλοι φταινε που οταν επρεπε να σας πεταξαν εξω απο τη χωρα που εσεις την μολυνατε, τη βρωμισατε, τη ξεπουλησατε
    μια ζωη προδοτες και ανθελληνες οι αριστεροι, αλλα οπου να ναι τελειωνει το παραμυθι!!! οι εναπομεινοντες ελληνες ξεσηκωνονται απο ακρη σ ακρη!!!!
    θα γινει τσουναμι και θα σας καταπιει παλιοτομαρα!!!
    "φωτια και τσεκουρι στους νενεκους" αυτο ειπε και δραπετευσε απο τη φυλακη να σκοτωσει το νενεκο!!! το προδοτη......πρωτα πρεπει να σωσουμε τη χωρα και το μελλον των παιδιων μας απο τους εσωτερικους εχθρους και μετα απο τους εξω!! οπως παντα το προβλημα προερχεται εκ των εσω και οχι απ εξω....
    ας τελειωνουμε μια για παντα με τα βρωμοσκυλα, τους "αγωνιστες του πολυτεχνειου" και τους ανθρωπιστες της.....εκαλης!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΧΑΜΟ ΤΩΝ ΠΑΛΗΚΑΡΙΩΝ ΜΑΣ ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΡΗΓΙΛΛΗΣ ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΝΑ ΒΡΩΝΤΟΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΛΟΥΛΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΟΜΑΤΩΝ-ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μα των Πολιτικών μας δεν τους κόβει το νιονιό ή έχουν βαλθεί κάποιοι από αυτούς να μας στείλουν όλους στην κόλαση, ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ, Η ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ Η ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ Β! ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΛΟΓΟΥΣ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ?
    Και εξηγούμαι. Αυτές τις μέρες τέθηκε το Μέγα Ζήτημα αν η μη απόδοση του ΦΠΑ είναι Διαρκές έγκλημα ή Στιγμιαίο, ( Θυμίζει τον Καραμανλή με τους Χουντικούς!)
    Που τους αθώωσε με το ΣΤΙΓΜΙΑΙΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ!
    Έτσι γίνετε η συζήτηση αν πρέπει να παραπεμφθεί στο Αυτόφωρο ο μη αποδίδων, κλέπτων κατ’ εξακολούθησην τον ΦΠΑ ή όχι, αφού τη ΣΤΙΓΜΗ που αποκαλύφτηκε από τους ελεγκτές το αδίκημα του, στην διάρκεια του ελέγχου, δεν προέβαινε σε κλοπή! Πως? ΜΑΛΑΚΑΣ ΗΤΑΝΕ?
    Θεέ και Κύριε! Δεν υπάρχει ΕΝΑΣ ΜΑ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ και να πει ότι σε μια χώρα σαν την δική μας που έχει μπει στο λάκο με τα φίδια και εξ αιτίας τους, με τις άστοχες επιλογές τους, ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, ΤΙ ΔΗΛΑΔΗ? ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΜΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΕΡΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ, και χωρίς να βγούνε από την αίθουσα της Βουλής, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, ούτε για να πιουν νερό, να έχουν ΨΗΦΙΣΕΙ την λύση η οποία θα είναι μία και μόνη.
    ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΡΚΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ Η ΜΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΦΠΑ!
    Και το Εθνικό Τυπογραφείο να είναι σε συναγερμό έτσι που μόλις τους πάνε το κείμενο, όχι με κουτσό γάιδαρο αλλά με PORSE και οδηγό αγώνων, να το τυπώσουν και να γίνει το γρηγορότερο Νόμος του Ελληνικού Κράτους.
    Γιατί αυτός που δεν αποδίδει τον ΦΠΑ, κάνει ένα έργο που είναι ΔΙΑΡΚΕΣ, δεν το κάνει μια φορά, αλλά ξανά και ξανά και ξανά γιατί πιστεύει πως έχει να κάνει με ΚΟΠΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ!!!
    Και από που και ως που θα συλλαμβάνατε ο μη αποδίδων τον ΦΠΑ, μόνο αν το ποσό υπερβαίνει τις 75.000 ΕΥΡΩ? Μα η μεγαλύτερη συνολικά ποσότητα μη αποδιδόμενου ΦΠΑ, τα ΔΙΣ, είναι στις εκατοντάδες χιλιάδες μικρομεσαίους και άλλους.
    Όχι λοιπόν από τις 75.000ΕΥΡΩ, αλλά κάθε επιχείρηση μέσα σε τρεις μήνες να τον αποδίδει αλλιώς σύλληψη! ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!
    Και στο κάτω κάτω αφού ζούμε στην εποχή της Πληροφορικής, άσχετο αν σε αυτή την Χώρα οι έχοντες τελειώσει Ανώτατη Σχολή Πληροφορικής δεν έχουν καθορισμένα από το ρημαδιασμένο Κράτος καθορισμένα επαγγελματικά δικαιώματα, συνδέστε όλες μα όλες τις ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ και θα έχουμε μείωση απόδοσης ΦΠΑ τουλάχιστον 80/100.
    Και επίσης Κυρίες και Κύριοι Βουλευτίνες και Βουλευτές εδώ και τώρα είναι Εθνική ανάγκη να αλλάξει ο Νόμος περί Αυτοφώρου, και Αυτόφωρο να θεωρείτε κάθε αδίκημα μέχρι και την παρέλευση είκοσι ετών από την τέλεση του.
    ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ! ΕΤΣΙ ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ! ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!
    Γιατί κυρίες και κύριοι κάθε απατεώνας-κλέφτης-δολοφόνος-κακοποιός οτιδήποτε τέλος πάντων με αυτά φοβάται το Αυτόφωρο, αυτό τον καίει, καθώς αν πάει σε Δικάσιμο και να την κοπανήσει μπορεί, και να συνεχίσει την ζωή του κανονικά, και να καθυστερήσει την εκδίκαση για καμιά δεκαριά χρόνια, και με Βούλευμα να απαλλαγεί, και Χάρης να τύχη, άσε που μπορεί να έχει και Μπάρμπα στην Κορώνη, και ξέρετε πολύ καλά ποιος είναι αυτός ο Μπάρμπας…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ANTE GAMISOU EPITELOUS KARAGIOZI MAS EXEIS PRIKSH TARXIDIA ME TON KOUTSOUKO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΣΤ ΠΑΝΤΟΥ, ΣΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΠΙΕΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τελλης Πασοκ

    27 Ιαν 2011 9:43:00 μ.μ.

    ΑΝ ΕΛΗΞΕ ΚΑΙ ΤΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΗ ΝΟΜΙΚΗ, ΝΑ ΤΟΝ ΦΩΝΑΖΕΤΕ
    "ΣΟΥΠΕΡ ΔΟΚΤΟΡΑ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ",

    ΝΑ ΤΟΥ ΡΑΨΕΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΣΟΥΠΕΡ ΗΡΩΑ (ΜΕ ΚΕΡΑΤΑ) ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΠΟΛΕΙ ΣΤΟΝ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ, ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΙΣ ΓΡΙΕΣ !!!!

    ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΡΑΨΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗ ΜΠΕΡΤΑ ...

    ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΑΜΩ ΤΙ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Από τον Ευριβιάδη Ελευθεριάδη Υπεύθυνο Οργανωτικού Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ.
    //////////////////////////////
    Αυτός είναι τίτλος "ανειδίκευτου
    εργάτη" στήν....οικοδομή.
    Όταν από νεολαίος γίνει άνδρας,
    θά πάρει τή θέση "τεχνίτης",
    μέ καλύτερες απολαβές καί θέση.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΟΙΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ), ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, OTAN ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ,ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ Η ΜΑΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΧΩΡΑ ΜΕ:

    1) ΜΙΣΘΟYΣ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΩΝ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
    2) ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΓΙΑΤΡΩΝ
    3) ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ
    4) ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ.
    5) ΦΑΓΗΤΟ
    6) ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ
    7) ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ (ΠΟΡΝΕΙΑ,ΚΛΟΠΕΣ,ΛΗΣΤΕΙΕΣ,ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ,ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ,Κ.Α.)
    8) ΔΑΠΑΝΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΦΡΑΧΤΗ 12,5 ΧΙΛ.
    9) ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
    10) ΜΑΥΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ
    11) ΠΑΡΑΕΜΠΟΡΙΟ
    12) ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ
    13) ΜΕΙΩΜΕΝΑ ΕΣΟΔΑ ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ
    14) ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΑΝΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΞ' ΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.
    15) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ
    16) ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ

    ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις....

    Τί μιλάς βρε μαλάκα. Εσύ δεν δικαιούσαι δια να ομιλείς αφοού το μπάχαλο στα πανεπιστήμια το κόμμα σου το ΠΑΣΟΚ το δημιούργησε τη 10-ετία του 80 και του 90.
    Και μπορεί τότε να μην είχες γεννηθεί, δε ρωτάς να μάθεις τί γινότανε τότε???. Και φάυλοι για να ρωτήσεις υπάρχουν στο κόμμα σου πολλοί. Όλοι τους ακόμη ζουν (πλην του Πουτσόγιωργα και του Μαρούδα), ζουν και βασιλεύουν με τις ευλογίες του Χριστοφοράκου. Παπάρα, έ παπάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση