GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο δρόμο προς Τρίπολη οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού - Δεν πληρώνουν διόδια...

Aπό το http://kalimera-arkadia.blogspot.com/ Πριν από λίγο, ο τηλεοπτικός σταθμός "Άλφα" μετέδωσε ρεπορτάζ απευθείας από τα διό...

Aπό το http://kalimera-arkadia.blogspot.com/
Πριν από λίγο, ο τηλεοπτικός σταθμός "Άλφα" μετέδωσε ρεπορτάζ απευθείας από τα διόδια της Ελευσίνας, όπου μεγάλος όγκος οπαδών του Ολυμπιακού πέρασαν από εκεί, προκειμένου να κατευθυνθούν προς την Τρίπολη για τον απογευματινό αγώνα με τον Αστέρα.
Στο ρεπορτάζ αναφέρθηκε ότι συντονισμένα, οι οπαδοί του Ολυμπιακού, αρνούνταν να πληρώσουν διόδια. Όταν οι υπάλληλοι των διοδίων ρωτούσαν γιατί δεν πληρώνουν, η απάντησή τους ήταν:
"Για τον Πάντελιτς"!
Ουσιαστικά, με αυτή την κίνηση οι οπαδοί του Ολυμπιακού ακολούθησαν την κίνηση που έκαναν το προηγούμενο Σάββατο περίπου 5000 φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, οι οποίοι...
 ταξιδεύοντας από τη Θεσσαλονίκη προς το Βόλο αρνήθηκαν μαζικά να πληρώσουν διόδια...

4 σχόλια

  1. ΡΕ ΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗ Ν.Δ. ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΗ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΟΥ ΤΑΛΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ,ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ Η ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ,ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΒΟΛΟΥ.ΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΣΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΟΣΥΓΚΑΛΥΨΗ .ΕΧΑΣΑ ΚΑΘΕ ΕΛΠΙΔΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ.ΓΕΩ.ΜΑΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗ Ν.Δ. ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΗ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΟΥ ΤΑΛΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ,ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ Η ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ,ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΒΟΛΟΥ.ΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΣΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΟΣΥΓΚΑΛΥΨΗ .ΕΧΑΣΑ ΚΑΘΕ ΕΛΠΙΔΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ.ΓΕΩ.ΜΑΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πασοκ

    Ο Γ. Παπανδρεου πρεπει να ξετιναξει απο πανω του την δεξια συμμορια ειπε ο δρ Κουτσουκος στην Μηλιωνη σημερα!

    Πολλα σκανδαλα εγιναν με την συμμετοχη των δεξιων του πασοκ.

    θα νικησουμε! Οι δεξιοι που ειναι μεσα στο Πασοκ ζημιωνουν την Ελλαδα.

    Τον Μαρτη θα ερθει η ανατροπη

    Στελιος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μόνο αν ξεκινήσει με το θέμα της Σκύρου θα περάσει στην ιστορία ως ο ΠΑΝΥΨΙΣΤΟΣ ΔΙΑς.

    Ξεκινώντας από δω με πρωτοβουλία του Καρχιμάκη,

    http://diaploki-diafthora.blogspot.com/2010/08/blog-post.html

    γιατί ο Α΄ αντιπρόεδρος της βουλής έχει καταπιαστεί με τον κόπρο των συγγενικών κοπρίτων της βουλής, κι απαξιώνει να καταπιαστεί με θέματα αυτοσεβασμού του πολιτικού λειτουργήματος, με άπλυτα χέρια.

    Όχι τίποτε άλλο, αλλά γιατί εκεί θα βρει την υποστήριξη της Ν.Δ. ή θα ξεκαθαρίσει με τους δεξιούς του ΠΑΣΟΚ, από ΚΚΕ πάντως μη περιμένει βοήθεια ατη Σκύρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση