GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πήρε σύμβουλό του επί των οικονομικών τον Χ. Πασβαντίδη...

Από το http://apolitistosteki.blogspot.com/ Ο Περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός απέσπασε ως σύμβουλο οικονομικών στην Περιφέρεια Αττικής...

Από το http://apolitistosteki.blogspot.com/
Ο Περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός απέσπασε ως σύμβουλο οικονομικών στην Περιφέρεια Αττικής, τον τ. Αντινομάρχη Αττικής που είχε διορίσει ξανά τον εαυτό του στη Νομαρχία (βλ. (ΦΕΚ 782, 11-10-07)), κ. Χάρη Πασβαντίδη....
Ο κ. Γιάννης Σγουρός απέσπασε τον κ. Πασβαντίδη μέσα από τη Νομαρχία Αθηνών όπου και βρισκόταν εκεί ως υπάλληλος πλέον (μετά τον αυτοδιορισμό) και τον όρισε ως Σύμβουλο Οικονομικών της Περιφέρειας Αττικής.
Απορίες δημιουργούνται βέβαια, καθώς ο κ.Πασβαντίδης είχε τεθεί εκτός κομματικής δράσης του ΠΑΣΟΚ από τον Μ. Καρχιμάκη για ένα χρόνο, λόγο τον γεγονότων που συνέβησαν με την υποψηφιότητά του στην Αργυρούπολη. Πώς γίνεται δηλαδή, ενώ...
 έχει διαγραφεί από το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, να "αναβαθμίζεται" στην πολιτική "σκηνή";
Βέβαια μπορεί να μην είναι παράνομο να διορίζει κανείς τον εαυτό του ως υπάλληλο στη Νομαρχία όπου είναι αντινομάρχης, όπως επίσης μπορεί να μην είναι παράνομο να λαμβάνει κανείς δύο μισθούς από το δημόσιο, ως Δημοτικός Σύμβουλος και έναν ως Σύμβουλος Περιφέρειας, και αυτό γιατί, όπως έχει πει και η κ. Χούκλη στον κ.Βουλαγαράκη, δεν σημαίνει πως κάτι που δεν είναι ηθικά αποδεκτό είναι και παράνομο!
Αυτή τη στιγμή βέβαια αγαπητοί μας φορολογούμενοι, πληρώνετε πάλι στον κ. Πασβαντίδη δυο μισθούς, έναν με την ιδιότητά του ως Δημοτικός Σύμβουλος και έναν ως Σύμβουλος Περιφέρειας.
Ποιος έφερε όμως κύριοι την Ελλάδα εδώ που είναι σήμερα; Εμείς ή εσείς και οι παρόμοιοί σας; Οι διπλοθεσίτες, πολυθεσίτες και βολεμένοι πολιτικοί που τάχα νοιάζονται για το καλό μας!

5 σχόλια

  1. Ο ΧΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΙΝΙ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΞΕΤΙΝΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΖΙΝΟ ΤΗΣ ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΧΑΣΑΠΗ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ.
    ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΣΑΝΑΚΟΓΛΥΦΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
    ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ότι το σημερινο πασοκ έχει ακόμη στους κόλπους του τετοια
    γελοια ανθρωπάκια με κάνει να μην έχω καμιά ελπίδα για το μέλλον.

    Θυμηθείτε τον, απλώς ως εκφωνητή
    στο ράδιο Αθήνα τυ αυριανισμού,
    για όσους έχουν ασθενή μνήμη.....

    ΑΙΣΧΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πασοκ

    να σταματησουν να διοριζουν δεξιους επι πασοκ και να βοηθησουμε τους παοσκτζηδες ειπε ο δρ Κουτσουκος στην //Μηλιωνη σημερα!

    Καλη η κινηση Σγουρου να συνεργαστει με Χαρη Πασβαντιδη. Ο Χαρης Πασβαντιδης θα ειχε εκλεγγει αν δεν τον τρωγαν τα λαμογια για την καθε Νταλαραινα!

    Εξω τα νταλαρεικα δεξια σαλονια απο το Πασοκ
    Δουλεια στους γνησιους Πασοκτζηδες!

    Μιλτος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πασοκ

    Καλούμε τους δεξιόστροφους εθνοπροδότες, Γιώργο Παπακωσταντίονου, Γιάννη Ραγκούση, Παύλο Γερουλάνο, Αννα Νταλάρα, Μάγια Τσόκλη, να παραιτηθούν σήμερα με το «καλό»!

    Η λαϊκή οργή που έρχεται καλό είναι να μη τους συναντήσει στο διάβα τους. Η περίπτωση κ. Χαντζηδάκη θα μοιάζει παιδικό ατύχημα!

    Καλούμε τους Έλληνες Δημοκράτες απανταχού της γης να αντιδράσουν! Ας μπουν μπροστά οι αποφασισμένοι.
    Ισχυρό δημοκρατικό λαϊκό μέτωπο για την ανατροπή της εθνικής προδοσίας και των ανίκανων δεξιόστροφων, που λυμαίνονται σήμερα το ιστορικό χώρο της κεντρο-αριστεράς!


    Μιλτος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΛΕΟΣ

    ΒΑΖΕΤΕ ΤΟΣΕΣ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

    ΒΑΛΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ


    ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ?

    ΕΛΕΟΣ

    ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ 6% ΕΝΩ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕ 1%

    ΝΤΡΟΠΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση