GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Oι τοποθετήσεις στις Βρυξέλλες...

Από το http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/    Της Μαργαρίτας Ισιδώρου    Δύο κυρίες, Σύμβουλοι του κ. Γιάννη Παπαθανασίου ,...

Από το http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/  
Της Μαργαρίτας Ισιδώρου
  
Δύο κυρίες, Σύμβουλοι του κ. Γιάννη Παπαθανασίου, πρώην υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών του κ. Καραμανλή, με απόφαση του κ. Μ. Χρυσοχοΐδη τοποθετούνται στις Βρυξέλλες…
Οι δύο κυρίες (A. Π. και Α.. Π.), βασικά στελέχη στο γραφείο συμβούλων του κ. Παπαθανασίου, έπρεπε να αναβαθμιστούν με κάθε τρόπο!
Ελλείψη στελεχών στο υπουργείο, με εισήγηση υπηρεσιακού παράγοντα και του Πετράκου, Γ. Γραμματέα της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ (!), παίρνουν το δρόμο της «ξενιτιάς» για τις Βρυξέλλες.
Έτσι, μόλις επανέλθει στην κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία, θα μπορούν να αναβαθμίσουν τον ρόλο τους στη διακυβέρνηση της...
 μεγάλης πατρίδας μας, της Ελλάδας με την Αξιοκρατία και Διαφάνεια του ΓΑΠ!
Όπως είναι γνωστό, το μεγάλο μειονέκτημα στη σημερινή εποχή είναι να είναι κάποιος ΠΑΣΟΚ. Αυτό, ειδικά στο δημόσιο τομέα, αποτελεί «ανίατη ασθένεια» και πρέπει να καταπολεμηθεί με κάθε τρόπο!
Άλλωστε, όπως αποκάλυψε χθες το PRESS-GR (Tι συμβαίνει στη Γενική Γραμματεία Επενδύσεων και Ανάπτυξης;...), ρολόι κυλάει το «σύστημα», αλλά κι ΑΝΙΚΗΤΟ!
Υπάρχουν οι αναντικατάστατοι στο σύστημα, ώστε να υπάρχει και η σχετική αλληλεγγύη μεταξύ των υπουργών που διαδέχονται ο ένας τον άλλον και να γίνονται μια χαρά οι δουλειές…
Άντε και συγκυβέρνηση!

8 σχόλια

  1. Αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία σε ευνομούμενο κράτος, μία συντεχνία (αυτή των επαγγελματιών πολιτικών και συνδικαλιστών) να αποφασίζει μόνη της για τους μισθούς τους, επιδόματα, συμμετοχές σε επιτροπές χωρίς νόημα, ειδικά προνόμια, κλπ.

    Λίγο μετά την εφαρμογή του μνημονίου, ο λαός άρχισε να απαιτεί την τιμωρία πολιτικών με ολο και πιο επιτακτικό τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ολα ειναι μια συνεχεια,λετε να μην ηξερε ο Καραμανλης οταν προκυρησε εκλογες οτι θα τις χασει?
    Λετε η καλυψη των παντων να γινετε απο ενα μονο κομμα?
    Ολα ειναι συνεχεια των προηγουμενων,συμφωνημενα,δυο συμμοριες που καταληστευουν,κατηγορουν αλλα δεν καταδικαζουν ποτε η μια την αλλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλοι έχουν εξαγριωθει-και εξεγερθεί- με το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων: Οι φαρμακοποιοί, οι δικηγόροι-της περιφέρειας και όχι-προς το παρόν οι Αθηναίοι- για ευνόητους λόγους, οι μηχανικοί....

    Οι συμβολαιογράφοι πάλι δεν ακούγονται πουθενά, ουτε οι ταξιτζήδες. Δεν πρόκειται τελικά να θιγούν τα κατοχυρωμένα δικαιώματά τους από κανέναν και από τίποτα... Πάντα ευτυχώς κάποιοι μένουν απρόσβλητοι.

    Συμβολαιογράφοι και ταξιτζήδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σκανδαλο

    Ηταν ο πατερας του Γιαννη Ραγκουση στην Συμβουλευτικη Παπαδοπουλου Γεωργιου?

    Κυβέρνηση Ραγκούση… (Ημέρα 93η)
    Γράφει το Ζιζάνιο


    Γελοιότητας το Ανάγνωσμα Παράγραφος 6η

    Γιάννη-Γιάννη-Γιάννη… δεν σου έφταναν τα όσα τραβάς…
    ·
    Με τον πρωτοκλασάτο στέλεχος και υπουργό, που διάβαζε τα μαθήματα του όταν ο πατέρας του τα είχε κάνει πλακάκια με τους συνταγματάρχες και με τον άλλο τον παλαίμαχο υπουργό και πρώτης γραμμής στέλεχος, που αγόρασε τις ηλεκτρικές σιδηροδρομικές μηχανές από την Siemens, όταν ο ΟΣΕ δεν είχε ηλεκτροκίνηση…


    Να απαντησει ο Ραγκουσης Γιαννης παιδι χουντικων ή να παραιτηθει εδω και τωρα

    Πασοκοι

    20 Ιαν 2011 12:11:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Μαρίνα Τσιντικίδου και η Πέπη Ραγκούση ξαδελφη του Γιαννη Ραγκουση του χουντικου στη λίστα των εμπόρων ναρκωτικών!
    01:30 22/12/2010 - Πηγή: Press-gr
    Aπό το http://apolitistosteki.blogspot.com/
    Η Μαρίνα Τσιντικίδου, το ψηλόλιγνο όμορφο κορίτσι, που κατέκτησε τις πασαρέλες την δεκαετία του '90, που πήρε τον τίτλο της Star Ελλάς και βρέθηκε ως υποψήφια Βουλευτής του Καραμανλή για την Πιερία είναι το γνωστό μοντέλο που ψώνιζε συχνά πυκνά κοκαΐνη από την ομάδα των 9!Ενδιαφέρον όμως εδώ, έχει και η δημοσιογράφος... και παλιά γνώριμη, με μεγάλες επιτυχίες στο συγκρότημα Λαμπράκη, σύμβουλός σήμερα του περιοδικού "Ταχυδρόμος", η Πέπη Ραγκούση.Μπορεί κάποιοι να μην τη θυμάστε από την δημοσιογραφική της καριέρα, αλλά σίγουρα το επώνυμό της σας παραπέμπει σε γνωστό πολιτικό. Είναι λοιπόν ξαδέρφη του Υπουργού εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση.Και μαντέψτε τώρα, με ποιά είναι αδερφή... Την.... Υφυπουργό Εργασίας, την Άννα Νταλάρα Ναι, ναι, καλά διαβάσατε...Τέλος δείτε τι ακούγεται να λέει για την "κακιά" της συνήθεια στους ναρκέμπορους “να αγοράσω 10 gr γιατί είμαι πολύ κουρασμένη από τα πολλά ρουσφέτια”.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Που να δείτε τι γίνεται σε άλλη Διαχειριστική Αρχή. Εδώ και ένα χρόνο τρεις υπουργοί αδυνατούν να άρουν την απόσπαση εργαζόμενου που ποτέ, εδώ και πέντε χρόνια, δεν εμφανίστηκε στην υπηρεσία αλλά το επίδομα θέσης του καταβάλλεται ακόμη και σήμερα κανονικά.
    Ανίκανοι υπουργοί ή επέλεξαν λάθος συνεργάτες ? Μαλλον το δεύτερο. Έβαλαν, ειδικά στο ΥΠΟΙΟ, το λύκο να φυλάγει τα πρόβατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Που να δείτε τι γίνεται σε άλλη Διαχειριστική Αρχή. Εδώ και ένα χρόνο τρεις υπουργοί αδυνατούν να άρουν την απόσπαση εργαζόμενου που ποτέ, εδώ και πέντε χρόνια, δεν εμφανίστηκε στην υπηρεσία αλλά το επίδομα θέσης του καταβάλλεται ακόμη και σήμερα κανονικά.
    Ανίκανοι υπουργοί ή επέλεξαν λάθος συνεργάτες ? Μαλλον το δεύτερο. Έβαλαν, ειδικά στο ΥΠΟΙΟ, το λύκο να φυλάγει τα πρόβατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση