GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Είχε τους πιο πολλούς υποστηρικτές στην Εξεταστική Επιτροπή...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο Τώρα που φούντωσε η ονοματολογία για τους πρώην υπουργούς που θα "περιλαμβάνονται" στο πόρισμα για τ...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο

Τώρα που φούντωσε η ονοματολογία για τους πρώην υπουργούς που θα "περιλαμβάνονται" στο πόρισμα για την Siemens, φαίνεται ότι τους πιο πολλούς υποστηρικτές (που ήθελαν να μείνει εκτός  πορίσματος) μεταξύ των μελών της Εξεταστικής Επιτροπής είχε ο Χρίστος Βερελής.
Από τα ρεπορτάζ των εφημερίδων και των καναλιών, προκύπτει, συγκεκριμένα,  οτι κατά της αναφοράς του ονόματός του τάχθηκαν τρεις βουλευτές από το ΠΑΣΟΚ -οι Παντελής Οικονόμου, Ανδρέας Μακρυπίδης και Λεωνίδας Γρηγοράκος- και τέσσερεις από τη ΝΔ - οι Πάνος Καμμένος, Γρηγόρης Αποστολάκος, Μαρία Κόλλια και Τάσος Νεράντζης. Επίσης το ΚΚΕ χωρίς να αναφέρεται σε ονόματα υποστηρίζει ότι ο ΟΣΕ αντιτάχθηκε στην Siemens, o ΛΑΟΣ κατονομάζει μόνον τους Κ. Σημίτη, Α. Τσοχατζόπουλο και Τ. Μαντέλη από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ επιφυλάχθηκε να τοποθετηθεί για τα ονόματα στην Ολομέλεια της Βουλής.
Με αυτά τα δεδομένα μάλιστα, δημιουργείται κι ένα ερωτηματικό για τη ΝΔ: Αφού οι περισσότεροι από τους γαλάζιους βουλευτές της Εξεταστικής Επιτροπής διαφώνησαν με την αναφορά του ονόματος Βερελή, πώς τελικά αυτό μπήκε στο...
 τελικό σχέδιο πορίσματος της ΝΔ; Ποιος και γιατί το αποφάσισε;

3 σχόλια

  1. Όποιον και να βάλεις φυλακή από δαύτους (στην τύχη) αποκλείεται να κάνεις λάθος. Τα άλλα είναι παραμυθάκια της εντεταλμένης δημοσιογραφίας (που μαζί τα φάγανε και εξακολουθούν να τα τρώνε).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φαντάζεστε τα ολυμπιακά έργα την Γέφυρα του Ρίου το αεροδρόμιο την Αττική οδό κλπ, να τα είχε αναλάβει η ΝΔ τι θα πρόεκυπτε ? ούτε θέλω να το σκέπτομαι.
    ΦΕΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε "22 Ιαν 2011 2:02:00 μ.μ."

    Δεν τα ανέλαβαν τα τσιράκια και τα ανέλαβαν οι "καθηγητές", γι' αυτό δεν έμεινε τίποτα όρθιο, μίζα για μίζα...!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση