GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα μπορούσαν να λένε...

Πάνος Παναγιωτόπουλος : Φίλε και εκλεκτέ συνάδελφε, Γιώργο Πεταλωτή, έμαθα ότι μετά από μένα έπεται η δική σου σειρά για αντικατάσταση στη...

Πάνος Παναγιωτόπουλος: Φίλε και εκλεκτέ συνάδελφε, Γιώργο Πεταλωτή, έμαθα ότι μετά από μένα έπεται η δική σου σειρά για αντικατάσταση στη θέση Εκπροσώπου Τύπου. Αληθεύει;
Γιώργος Πεταλώτης: Ειλικρινά, δεν γνωρίζω την τύχη μου Πάνο. Το σίγουρο, όμως, είναι ότι τα Burberry's θα μας μείνουν, ότι κι αν μας κάνουν...

Δια τον ευφάνταστο διάλογο: Αντώνης-Μάριος Παπαγιώτης

8 σχόλια

  1. Η κοπέλα στή φωτό,
    πρωταγωνιστεί στή σειρά τής ΕΤ-1
    "Φαντάσματα".Μήπως δίδυμη?
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΟ ΦΙΜΩΤΡΟ. κ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑ ΣΤΟ ΕΧΤΡΑ3, ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΘΙΚΟ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ??? ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΚΑΛΟΠΙΣΤΗ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ?? ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΑΚΟΜΗ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΚΕΙ Η ΚΟΠΕΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΑΝΑΒΛΕΠΩ ΤΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΡΩΤΩ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ.
    ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΚΟΜΗ. ΠΟΙΟΣ ΕΠΕΒΑΛΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΧ ΤΟΝ ΜΙΧΕΛΑΚΗ ΤΟΝ ΜΗΤΑΡΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΕ ΠΟΣΤΑ ΤΗΣ ΝΔ?? ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΕΙΔΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΠΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΒΡΕ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΛΑΒΩ??? ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΑΞΙΩΣΕΙ ΗΔΗ.


    Στη φωτογραφία δεν βλέπετε απλά τη δημοσιογράφο-πανελίστρια Τάνια Ιακωβίδου. Βλέπετε την αναπληρώτρια γραμματέα κοινωνικής συνοχής κι αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας μετά από το χθεσινό ανασχηματισμό του Αντώνη Σαμαρά. Πρόκειται για ακόμα ένα...
    βήμα προς τη ριζική ανανέωση της Νέας Δημοκρατίας η οποία με την Ιακωβίδου στις τάξεις μπορεί πλέον να αισιοδοξεί βάσιμα για την επιστροφή της στην εξουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΟΥ ΔΗΛ,ΟΙ ΔΕΞΙΟΡΩΣΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ,Η ΕΙΣΑΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΜΕ ΛΟΦΙΟ ,Η ΗΘΕΛΙΜΕΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΑΝΗΞΕΡΟ.
    ΝΔ 2412/1953, ΦΕΚ 124/Α/1953ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΤΕ ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΚΣΤΟΜΙΖΕΤΕ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΑ ΨΕΥΔΗ ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΑΓΑΤΕ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ [ 60]΄ ΧΡΟΝΙΑ ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ.ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑ ΘΙΧΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΑΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΙΚΡΟΧΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΙ.ΕΣΥ ΕΙΧΕΣ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗ ,ΠΟΥ ΕΚΑΨΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΣΑ ΑΙΣΧΗ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΣΙΩΠΟΥΣΕΣ ΑΡΚΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΒΑΜΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΒΓΗΚΕ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΙΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.ΕΝΝΟΩ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΗΤΑΝ ΧΥΜΑ ΜΕ ΕΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΑΓΑΤΕ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ [ 60]΄ ΧΡΟΝΙΑ ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ.ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑ ΘΙΧΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΑΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΙΚΡΟΧΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΙ.ΕΣΥ ΕΙΧΕΣ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗ ,ΠΟΥ ΕΚΑΨΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΣΑ ΑΙΣΧΗ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΣΙΩΠΟΥΣΕΣ ΑΡΚΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΒΑΜΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΒΓΗΚΕ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΙΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.ΕΝΝΟΩ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΗΤΑΝ ΧΥΜΑ ΜΕ ΕΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά, αυτούς του δύο, χέστους - καμμένοι είναι. Το μουνάκι δίπλα, ποιό είναι;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν ειναι αστειο με την καλως εννοουμενη εννοια.

    Ειναι εφιαλτικα τραγικο αστειο.
    Αυτο το τουρκακι "πεταλωτης" το ακουσα με τα ιδια μου τα αυτια να λεει οτι θελει να .."σωσει την χωρα"!!!!!!!!^*!)@3

    Ρε να σωσει τη χωρα αυτο το χοντροκεφαλο τουρκακι!???!!!! ΡΕεεεε...

    Που φτασαμε γαμω τον αλλαχ τον πουστη...

    Ενα μπουνταλας τουρκακι,και ενα διανοητικα αναπηρο ελληνοαμερικανακι διορισμενα απο καποιες συμμοριες .."κυβερνηση" να διαχειριζονται τις τυχες μας!!!

    Το ερωτημα βεβαια παραμενει διαχρονικα επικαιρο:

    "Ποιος κυβερναει αυτη τη χωρα"????

    Το ειπε ο εθναρχης Καραμανλης αλλα δεν επαψε να ισχυει και σημερα.
    Ισως σημερα ειναι και πιο εφιαλτικα επικαιρο...

    Το ΔοΝηΤη ειναι φυσικα ο ανωτατος αρχων.
    Και εχει υπαλληλα τα σκυλια της αλητοσυμμοριας πασοκ(σκυλια)..
    Οτι πει ο ανωτατος αρχων γινεται.

    Αλλα το ερωτημα εχει να κανει με το ςξης:
    ΠΟΙΟΣ διορισε κυβερνηση αυτα τα σκυλια της αλητοσυμμοριας πασοκ(σκυλια)???????
    ΠΟΙΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ????

    Ο μπομπολας,το λαμπρακισταν???
    ΠΟΙΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ?????????????

    Δεν νομιζω να υπαρχει Ελληνας που να πιστευει οτι αυτο το διανοητικα αναπηρο παιντι της τσαντ θα εβγαινε -εστω και-βουλευτης αν δεν ειχε την στηριξη των συμμοριων που κατεχουν τα ΜΜΕ ,και φυσικα την πληρωμενη δουλεια των εμμισθων "αλητες,ρουφιανοι δημοσιοκαφροι"!!!

    Εγω τουλαχιστον ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ.
    Τυγχανει να ειμαι "ελληνικος εργαζομενος" και στις "καλτσες" ψηφισα .."δεξια"!!
    Ελεγα "πασει Θεου" να μην βγει κυβερνηση η αλητοσυμμορια πασοκ(σκυλια)..
    Αγαπητοι μου συν-ανθρωποι..

    κ.τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΠΑΙΧΤΟ ΤΟ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙ ΤΗΣ ΦΩΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση