GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαζί σου Απόστολε Γλέτσο.‏...

Επιτέλους. Μαζί σου Απόστολε Γλέτσο. Ο λόγος για τον Απόστολο Γλέτσο. Σαν Δήμαρχος, συνελήφθη για φθορά ξένης ιδιοκτησίας. Διαβάζω ότι θα ...

Επιτέλους. Μαζί σου Απόστολε Γλέτσο.Ο λόγος για τον Απόστολο Γλέτσο. Σαν Δήμαρχος, συνελήφθη για φθορά ξένης ιδιοκτησίας. Διαβάζω ότι θα περάσει την νύχτα στο κρατητήριο. Προσωπικά, έζησα αυτήν την διαδικασία. Όχι γιατί έκλεψα, πούλησα ναρκωτικά, βίασα ή κατέστρεψα ιδιοκτησία τρίτου. Απλά μετά από αμέτρητες καταγγελίες σε εισαγγελείς, Αστυνομίες, πολιτικούς και άλλους της σύγχρονης και οργανωμένης Διοικητικής συμμορίας της χώρας μας, όρμηξα. Μαζί με άλλους. Δεν χτύπησα κανέναν, δεν έβρισα κανέναν. Ακτιβισμό το λένε. Όταν, λοιπόν, εμείς καταγγέλαμε, με αποδείξεις, τους Δημάρχους και Νομάρχες, καταστροφείς της κρατικής περιουσίας, όλοι γίνονταν ένα. Όλοι να τους καλύψουν. Εισαγγελείς , Γραμματείς και Φαρισαίοι, όλοι να τους καλύψουν. Εμείς βέβαια, στα κρατητήρια, αυτόφωρο. Για προσβολή προσωπικότητας (των Δημάρχων, Νομαρχών, κλπ). Οι κλέφτες της Δημόσιας περιουσίας και του πλούτου, είναι ακόμη οργανωμένοι. Με τα ...
πρότυπα συμμορίας. Οι απατεώνες διοικούν ακόμη. Και μην φανταστεί κανείς ότι αναφέρομαι σε κάποιο κόμμα. Όλοι που διοίκησαν, ήταν και είναι μέλη της συμμορίας. Αυτοί οι εκλεγμένοι κλεφτοκοτάδες, κατέστρεψαν την πατρίδα μας. Αυτούς ψηφίζαμε και ψηφίζουμε.
Στο προκείμενο τώρα. Να λοιπόν που ένας μη πολιτικός, τσαμπουκάς με ιστορία, με έκανε να πάρω ταπάνω μου. Μια φορά που εκλεγμένος είναι μπροστά από τους πολίτες. Μια φορά που οι κουβέντες είναι κομμένες. Περιττές. Που με την πράξη του είπε « Άει στο διάολο ρε κοπρίτες». Να συζητήσεις με ποιους και τι; Μια κατεστραμμένη χώρα από εκλεγμένους λοποδείτες και δεν είδαμε κάποιον να κρατείται για καταστροφή κρατικής ιδιοκτησίας. Τον Γλέτσο το είδαμε όμως. Κατέστρεψε ιδιοκτησία εταιρίας. Τάχα μου. Επειδή οι κοπρίτες κάνουν βαφτίσια σε ότι θέλουν, νομίζουν ότι είναι και έτσι. Βαφτίζουν εταιρίες, ιδιοκτησίες, δικαιώματα, υποχρεώσεις, κατα το δοκούν. Τα πάντα, ιδιοκτησία κάποιας εταιρίας. Έρμαια της κομματικής δικτατορίας σχεδόν όλοι οι εκλεγμένοι απατεώνες, έμαθαν να υπακούουν και να σιωπούν. Να συναλλάσσονται υπόγεια και να πλουτίζουν. Η πλήρης πολιτική παρωδία τους, απέναντι σε έναν Γλέτσο με όπλο το αυτόφωρο. Σιγά τα λάχανα ανόητοι.
Μαζί σου Απόστολε και για άλλα. Όχι θεωρητικά και ηθικοί συμπαραστάτες και άλλα κουραφέξαλα. Πρακτικά μαζί σου. Μπάς και τους πάρει ο διάολος τον πατέρα. Άθλια υποκείμενα ενός άθλιου συστήματος που αναγνωρίζει δικαιώματα μόνο σε εταιρίες. Για την ασφάλειά σου, εταιρίες (σεκιούριτι). Ποια Αστυνομία; Για την επικοινωνία, εταιρίες. Για την διατροφή, εταιρίες. Για το νερό, εταιρίες. Για τα απορρίμματα, εταιρίες. Για την μετακίνηση, εταιρίες. Για την παιδεία, εταιρίες. Για τον ορικτό πλούτο, εταιρίες. Για την υγεία, εταιρίες. Για την άμυνα, εταιρίες. Είμαι πολίτης ενός κράτους, που όλα είναι κάποιας εταιρίας. Να το κλείσουμε το μαγαζί; Λέει να το βαφτήσουμε " ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"; Τι στο διάολο γίνεται ρε; Εγώ σαν πολίτης, έχω κάτι; Έστω δικαίωμα. Ρε κοπρίτες, επικοινωνείτε; Ρε λοβοτομημένα κρέατα, δεν σας συγχωρώ με τίποτε. Οργή και μίσος. Σας λέει κάτι αυτό; Εάν όχι, τόσο το χειρότερο για όλους σας.
Η ζημιά που θα κάνει ο ανοργάνωτος όχλος στη χώρα, θα είναι παροδική και πολύ μικρότερη από το κακό που κάνατε όλοι εσείς. Τουλάχιστον θα καθαρίσει η κόπρος.
Αυτός είναι ο τρόπος Απόστολε. Μαζί σου.
ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

16 σχόλια

  1. Ο Γκλετσος ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ δηλαδη ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ απο 5.000 ανθρωπους περιπου.

    Εχει 5.000 ανθρωπους στο πλευρο του!!!!

    Η κοινοπραξια ΑΙΓΑΙΟΥ,η πως διαολο λεγεται ποσους εχει????

    Το πολυ πολυ καμμια υπογραφη καποιου πουλημενου υπουργου ,που τα ¨"πηρε"..

    ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ μπορει και υποβαλλει μηνυση ,ΚΑΙ ΠΩΣ οι δικαστικοι υπαλληλοι διαταζουν την συλληψη του??

    Βασει ποιας λογικης ,ηθικης και οτι διαολο ..συντρεχει,περναει ενα βραδυ στο κρατητηριο??

    Τι εκανε δηλαδη??

    Κλεισανε απο οτι ειδα καποιον δρομο για να κανουν την εθνικη και υποχρεωνουν τους κατοικους να πληρωνουν διοδια για να πανε στα χωραφια τους..
    ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ολκης.
    Και φυσικα λαδωσανε για να παρουν την αδεια..

    Ωραια.
    Ερχεται ο δημαρχος και τους λεει αντε γαμηθειτε και εγω αφου δεν θελετε με το καλο θα ανοιξω δρομο με το κακο..

    Τι δουλεια εχουν οι δικαστικοι και οι μπατσοι??

    Ποιον υπερασπιζονται ??
    Το ντοπιο πληθυσμο η τον εργολαβο??

    Απο ποιον πληρωνονται εν τελει-τελει???

    Αει σιχτιρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ./


    Οταν όλοι ψήφιζαν Σημίτη για 2η φορά, ενώ τους είχε φάει τα λεφτά με το χρηματιστήριο, όταν ψήφιζαν Καραμανλή νεοφιλελεύθερο 2 φορές, όταν ψήφισαν Τζέφρυ (λές και δεν τον ήξεραν αυτόν και τη συμμορία του που ήταν 20 χρόνια υπουργοί!) και όλοι οι ελληνες ήταν νεοφιλελεύθεροι (τα πάντα στους ιδιώτες!!!) αυτά δεν τα σκεπτόταν κανείς? Τώρα είναι αργά! Τα κεφάλια μέσα! Οι γραικύλοι (όπως έλεγε και ο μακαριστός Χριστόδουλος) δεν επαναστατούν!!! Είναι όλοι γλύφτες και ρουφιάνοι και προσπαθούν να βολέψουν όπως-όπως τα οπίσθιά τους!!!
    Γλύψετε και λίγο το Μπόμπολα μήπως και ελαττώσει τα διόδια! Γραικύλοι έ γραικύλοι!!!


    ./

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτούς που ασέλγησαν στο κορμί της Ελλάδας, που κατέστρεψαν το μέλλον το παιδιών της, που ρήμαξαν την περιουσία της και απέκτησαν παράνομα αμύθητες περιουσίες, δεν είδαμε να τους συλλαμβάνουν και να τους τιμωρούν.

    Για αυτούς άρραγε δεν υπάρχουν εισαγγελείς;

    Όταν κάποιος ΕΛΛΗΝΑΣ βρεθεί να αγωνίζεται για το δίκαιο των Ελλήνων, τότε ξαφνικά βρίσκονται από το πουθενά Εισαγγελείς και όργανα της τάξεως που εφαρμόζουν ΑΜΕΣΑ τον νόμο (ο οποίος παραδόξως και πάντοτε είναι υπέρ του κράτους και της καθεστηκυίας τάξης και όχι υπέρ των πολιτών).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωπα!
    Παλι βλεπω δειλα δειλα οι προπαγανδιστες της αλητοσυμμοριας πασοκ(σκυλια), να εχουν δωσει εντολη στα διποδα ανθρωποειδη της αλητοσυμμοριας:

    Καθε τοσο θα επαναφερετε το διλημμα προς τον ..λαο:
    "Να μην ερθει η δεξια"!!!
    Το προσεξατε αγαπητοι μου συνανθρωποι??

    Ολο και πιο συχνα τα αλιτηρια διποδα αναφερουν το .."δεξια δεξια δεξια" που γαυγιζε και ο σκατοψυχος γιαννοπουλος..
    Ειναι "πιασαρικο" το επιχειρημα..!!
    30 χρονια ανηλεητης πλυσης εγκεφαλου απο την αλητοσυμμορια εχει αποτελεσματα.

    Λοιπον ακουσα ανθρωπους να προτιμουν να ψηφισουν αλητοσυμμορια πασοκ(σκυλια) για να μην τους πουνε .."δεξιους"!!!!!
    Ναι ρε παιδια! Τετοια βλαβη τους εχουν κανει στον εγκεφαλο οι αλητες της αλητοσυμμοριας πασοκ(σκυλια)!!

    Αν και περνουσανε καλλιτερα επι Νεας Δημοκρατιας (του κυριου καραμανλη οπως ελεγε και το βλακογιοργο),ντρεπονται(φοβουνται!) να πουνε οτι θα ψηφισουν Ν.Δ,για να μην τους ..κατηγορησουν σαν .."δεξιους'!!!
    Ημαρτον!

    Για την ιστορια να αναφερουμε τα εξης:
    Απο συστασεως Ελληνικου κρατους και μεχρι περιπου το 1936 (37?) δεν υπηρχε τετοιος ορος.
    Υπηρχαν οι βασιλικοι και οι αντιβασιλικοι,αργοτερα οι βασιλικοι και βενιζελικοι ,λιγο αργοτερα οι βενιζελικοι και αντιβενιζελικοι και τετοια..

    Φυσικα στη ουσια ηταν οι κυβερνητικοι και η αντιπολιτευση.
    Η διαφορα ηταν ακριβως στην .."μασα"..

    Ο Κονδυλης φερ ειπειν κατ εξοχην βενιζελικος ,δεν διστασε να γινει αντιβενιζελικος και φυσικα φυσικωτατα δεν ειχε κανενα ενδοιασμο να επανεφερει τον βασιλια Γεωργιο το 1935!!!

    Δειλα δειλα σαν παρθενες εμφανιζονται οι εννοιες .."δεξια" και 'αριστερα" μετα το 1936.
    Ο μακαριτης αειμνηστος Ι.Μεταξας επιβαλλοντας την δικτατορια θελησε να εξημερωσει τους κλεφτοκοταδες,
    τους κατσικοκλεφτες ,τους λωποδυτες πασης μορφης και να τους κανει ανθρωπους..
    Εκει δεν ειχε μα και ξεμα..
    Ξυλο,φυλακη,ξανα ξυλο μεχρι να γινουν ανθρωποι οι κλεφτοκοταδες κλπ που λεγαμε...

    Αυτοι λοιπον βρεθηκαν απεναντι στην κυβερνηση ,ειχαν καλομαθει και τωρα επρεπε να .."στρωσουν"!!

    Και ετσι λοιπον αυτοονομαστηκαν .."αριστεροι" δηλαδη εναντια στην κυβερνηση και τους αλλους τους ονομασαν .."δεξιους"..
    Και φυσικα ο Σταλιν παντοδυναμος τοτε πληρωσε καμποσους απο δαυτους και κανανε το κουΚουΕξω..
    Στην παρανομια..

    Κατα τη κατοχη οργιασαν αυτοι οι αχρειοι κουκουεδες .."αριστεροι" και απεκτησαν και αλλες ιδιοτητες "προοδευτικοι" ¨"δημοκρατικοι" "αγωνιστες" και πολλα αλλα, ρε οι αχρειοι λεχριτες!!

    Ο γεωργιος παπανδρεου σαν πρωθυπουργος ,μετα την απελευθερωση τους ονομασε μιασματα ανοιξε τα ξερονησια και τους εστελνε εκει για ..παραθερισμο κατα μπουλουκια..
    Αλλα κακη κουβερντα απο τους κουκουεδες για αυτον τον και "γερο παπατζη" ονομαζομενο δεν θα ακουσεις !
    Ητανε .."αριστερος" και αυτος!!
    Φτου ρε ζωα!!

    Μαλιστα στις εκλογες του 1963 ο "γερο παπατζης" συνηργησε με τους κουκουεδες για να κερδισουν τον αειμνηστο Καραμανλη που τοτε ηταν και σε ρηξη με το βασιλια Παυλο!!

    Και φυσικα κερδισε τις εκλογες και φυσικα οταν ο Λεβιδης καθαρισε τον Παυλο τον κρατησε μυστικο μεχρι να ενηλικιωθει ο διαδοχος, φιλοι μου!!
    Αυτος φιλοι μου ηταν .."αριστερος" ενω ο αειμνηστος Καραμανλης που κινδυνεψε να χασει και την ζωη του γιατι ταβαλε μα τον βασιλια ηταν .."δεξιος"!!!
    Τετοια μαλακια δερνει τον κοσμο φιλοι μου!!

    Και φυσικα το κουκουεξω το νομιμοποιησε ο Καραμανλης!!
    Το 1974!!
    Ο φιλος των κουκουεδων "γερο παπατζης" γιατι δεν το εκανε το 1963-64????

    Αυτα τα ολιγα δια σημερον αγαπητοι μου φιλοι.
    Και οταν ακουτε αλητες της αλητοσυμμοριας πασοκ(σκυλια) να λενε .."δεξια" και .."δεξιους" ροχαλα!!
    Ρε ροχαλα λεμε ..
    Φυσικα αν εχετε και κατι καλλιτερο ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ!!

    Ειδατε τι εκανε ενας αγανακτισμενος Αμερικανος πολιτης τις προαλλες,σε μια βουλευτη??
    Την γεμισε τρυπες..

    κ.τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 'Ο Γλέζος απέδειξε,ότι πέραν από τούς Ντιντήδες (εμείς αυτούς τήν 10ετία τού ΄60,τούς λέγαμε ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ μέ ό,τι έννοια έχει ό συγκεκριμένος χαρακτηρισμός) καί τίς καλοπισμένες πολιτικές κότες τού Κολωνακίου καί τών πουστογκαλά,υπάρχουν ακόμη ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΔΡΕΣ πού τιμούν ΤΆ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ 100%!!!!!
    Εύγε Γλέζο καί νά δούμε πόσους ακόμη ΑΝΔΡΕΣ ΒΑΡΒΑΤΟΥΣ διαθέτει/υπάρχουν ακόμη στήν Ελληνική Κοινωνία-Δημόσιο Βίο-πολιτική,σάν καί ΄σένα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αρκεί να μην σκάσει σαν φούσκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν στις τελευταίες του δηλώσεις ο κ. Πάγκαλος, και στις αναφορές για... κοπρίτες, διεφθαρμένους δημοσίους υπαλλήλους και ζώα, εννοεί τη διαχρονικότητα μιας κατάστασης στη Σκύρο

    http://skyrianaentypa.blogspot.com/2008/11/blog-post.html

    ΤΟΤΕ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟ!!!

    αυτό όμως δεν τον απαλλάσσει των δικών του ευθυνών, καθότι "ο σιωπών δοκεί συναινείν", και δει ως αντιπρόεδρος της βουλής!

    http://diaploki-diafthora.blogspot.com/2010/08/blog-post.html

    Εκτός κι αν στις αναφορές για... κοπρίτες, διεφθαρμένους δημοσίους υπαλλήλους και ζώα, ΠΡΑΓΜΑΤΙ συμπεριλαμβάνει και το χώρο της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

    http://stoixeiadiaplokis.blogspot.com/2008/06/blog-post_28.html

    οπότε μάλλον εκεί κωλώνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και να σκεφτεί κανείς άλλοι δημοτικοί παράγοντες (δήμαρχοι αντιδήμαρχοι κ.τ.λ. β.λ. Σκύρο) επιφορτίζουν και με οδοιπορικά έξοδα κίνησης, τον ΔΗΜΟ τους, όταν πάνε να να αποκρύψουν στοιχεία ενώπιον της δικαιοσύνης, άλλως να ψευδομαρτυρήσουν δηλώνοντας ακόμα και ΑΓΝΟΙΑ για κάτι το οποίο ΜΕ απόλυτη συνείδηση κατέχουν γνώση της σχέσης των πραγμάτων, τα περιουσιακά της Εκκλησίας του Δήμου τους.

    http://diaploki-diafthora.blogspot.com/2008/02/blog-post_19.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγώ με τη σειρά μου να συγχαρώ τον υπουργό δικαιοσύνης Καστανίδη.

    Η ταχύτητα με την οποια ο κ. εισαγγελέας Λαμίας έδρασε, με αφήνει κατάπληκτο.

    Εάν ο Γλέτσος ηταν ενας έμπορος ναρκωτικών, δουλέμπορος ή νταβατζής,
    η αστυνομία ακόμα θα τον έψαχνε!

    Τον Γλέτσο ομως αμέσως συνέλαβαν και σιδεροδέσμιο έκλεισαν στη φυλακή.

    Μπράβο σε ολους και στους δικαστικούς της χώρας να δοθεί Αύξηση μισθού.

    Ακόμα και επικοινωνιακό τέχνασμα να ηταν η συμπεριφορά Γλέτσου, το σύστημα θεσμών και αξιών της χώρα είναι έκθετο.

    Συγχαρητήρια στον κ. Καστανίδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γεμισε η Ελλαδα ΤΣΕΚΕΒΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Νομίζω ότι ο Απόστολος Γκλέτσος εξέφρασε τα απωθημένα ενός ολόκληρου λαού. Μπράβο στο παλλικάρι αλλά και στο συγγραφέα αυτού του άρθρου.

    Είμαι εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας. Διαπιστώνω ότι και στα παιδιά του δημοτικού υπάρχει μίσος για τους διχτάτορες αυτού του τόπου. Το εκφράζουν κάθε φορά που θα τους δοθεί ευκαιρία. Αυθόρμητ α και αβίαστα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ!!!
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΜΑΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ!
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΣΩΖΟΤΑΝ ΑΠΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΘΑΡΡΑΛΕΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ "ΝΟΜΟΤΑΓΕΙΣ" ΣΚΥΦΤΟΚΕΦΑΛΟΥΣ ΨΩΡΑΛΕΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αν κανανε ολοι οι Δημαρχοι &ο λαοσ αυτο που εκανε ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΟΥΣΑΜΕ ΖΗΤΙΑΝΟΙ.ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ.ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΜΕΓΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΓΚΛΕΤΣΟ ΠΟΥ ΠΡΟΑΣΠΙΖΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ.
    ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΑΣΠΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΦΙΛΛΙΠΙΝΕΖΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΩΝ.
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΙΓΟΙ(ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ,ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ,ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ) ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΕΣ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΧΩΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΟΙΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ Ο Α. ΓΚΛΕΤΣΟΣ.

    ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ.

    ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ ΣΤΟΝ ΓΑΠ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ.

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΜΕΣΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΛΑΜΟΓΙΟ - Ο ΓΕΝΙΚΟς ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΠΟΔΟΜΩΝ - Ο ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΊ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΟΥ ??

    ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΊ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ...

    ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΟΙ ΦΕΛΟΙ ΕΠΙΠΛΕΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ....

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΆ ΜΕΤΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟς ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η Ελληνική Κυβέρνηση και το Πασόκ, Η Νέα Δημοκρατία, Το Κουμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, Το ΛΑΟΣ, Ο ΣΥΡΙΖΑ, Η Δημοκρατική Αριστερά, ΟΙ Οικολόγοι Πράσινοι, Η Δημοκρατική Συμμαχία, ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΣΚΥΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ των Φαρμακοποιών να μην μειωθεί το ποσοστό κέρδους τους! 25/100 κατά τους Φαρμακοποιούς, 36/100 κατά το υπουργείο Υγείας.
    Ρε που ζούμε ! Μπας και Αληθινή Κυβέρνηση και Κράτος είναι οι Φαρμακοποιοί και οι παραπάνω που το δεχτήκανε αμίλητοι και με σκυμμένο κεφάλι ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΑΧΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση