GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ελλάδα σώζει τον Μπερλουσκόνι...

Από το http://apotopoto.blogspot.com/    Η Ελληνική Δημοκρατία πρωτοπόρος στο Πολιτικό Δίκαιο: Νόμος περί Ευθύνης Υπουργών και Πρωθυπο...

Από το http://apotopoto.blogspot.com/  
Η Ελληνική Δημοκρατία πρωτοπόρος στο Πολιτικό Δίκαιο:
Νόμος περί Ευθύνης Υπουργών και Πρωθυπουργών.
Ο κλοιός σφίγγει γύρω από τον Ιταλό πρωθυπουργό Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Η Ιταλίδα εισαγγελέας Ίλντα Μποκασίνι έχει στοιχεία αρκετά για να τον παραπέμψει σε δίκη, για σωρεία παραβάσεων και εγκληματικών πράξεων του κοινού ποινικού δικαίου.
Η μόνη ελπίδα του Μπερλουσκόνι είναι να προωθήσει για να υπερψηφιστεί στη Βουλή από την πλειοψηφία που διαθέτει ακόμη, ένα νέο Νόμο περί Ευθύνης Υπουργών. Μ' έναν τέτοιο νόμο θα απέφευγε οποιαδήποτε παραπομπή.
Ειδικός νομικός σύμβουλός του βρίσκεται ήδη στην Αθήνα, σε μυστική αποστολή, με σκοπό την μελέτη του ελληνικού Νόμου περί Ευθύνης Υπουργών, του αρτιότερου και αποτελεσματικότερου στον κόσμο, κατά γενική ομολογία.
Φημολογείται ότι οι πρώτες του επαφές με υψηλά ιστάμενους Έλληνες πολιτικούς θα είναι με τον...
 εμπνευστή και συντάκτη του απαράμιλλου ελληνικού Νόμου περί Ευθύνης Υπουργών, Ευάγγελο Βενιζέλο και του πολιτικού που τον αξιοποίησε στο έπακρο, Κωνσταντίνο Καραμανλή.

4 σχόλια

  1. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΒΡΩΜΟΓΕΡΟΣ,ΣΚΑΤΟΓΕΡΟΣ ,ΔΙΑΦΘΟΡΕΑΣ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΣΒΗΣΕΙ.ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ ΚΑΙ ΟΥΔΕΝ ΜΕΝΕΙ.Ο ΠΑΠΑΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΠΛΥΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΛΑΣΠΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΗ ΑΤΙΜΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΞΕΠΛΥΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΩΡΑΙΟΤΑΤΟ ΚΛΙΜΑ . ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΤΟΥΝ. ΘΑ ΤΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥΣ.ΓΙΑ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΚΟΥΒΑ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΑΤΕ ΤΟ ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΟ ΤΗΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΣΑ 22,ΟΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΕΤΕ ΤΟ ΥΠΠΟ .ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΤΟ 1992 ΣΤΗΝ ΝΔ ,ΠΟΛΛΑ ΚΡΥΦΑ ΣΑΣ ΣΥΝΔΕΟΥΝ.ΕΣΕΙΣ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΓΙΝΕΣΤΕ ΜΕ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΕΙΕΣ .ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΑ ΕΙΣΠΡΑΞΑΤΕ .ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ
    ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ .
    ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΕΣ ΜΠΑ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ Ο ΚΑΥΓΑΣ ΓΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΠΛΩΜΑ.ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ ΔΙΣ ΤΟ 1992 ΚΑΙ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ. Η ΓΛΩΣΣΟΚΟΠΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΦΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΩΝΕΙ ΟΥΤΕ ΚΙΧ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ.ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ ΧΑ, ΧΑ,ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΤΕ.ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΑ ΟΡΛΩΦΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΛΕΟΣ

    ΒΑΖΕΤΕ ΤΟΣΕΣ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

    ΒΑΛΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ


    ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ?

    ΕΛΕΟΣ

    ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ 6% ΕΝΩ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕ 1%

    ΝΤΡΟΠΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και τα σκιάχτρα

    http://www.ideografhmata.gr/forum/viewtopic.php?f=141&t=6085

    χρειάζονται ή νομική ασάφεια ή νομοθετική ΑΛΛΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ προστασία,

    http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/26863

    για να μην αισθάνονται παράνομοι ή εκτεθειμένοι οι ιδιοκτήτες των κουκιών τους.

    Τι να πει κανείς για ανασφαλούς πολιτικής οντότητας, δημάρχους κι αντιδημάρχους σκιάχτρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση