GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όταν το ανθρώπινο σώμα γίνεται τέχνη!...

3 σχόλια

  1. Αποκαλυψη

    Για την Μαρια Δαμανακη την σωματεμπορα διαβαστε γιατι το πρεσσ το κρυβει!!

    www.thebest.gr/news/index/viewStory/9011

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

    ΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΤΗΝ ΜΑΣΤΡΩΠΟ ΔΑΜΑΝΑΚΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αποκαλυψη

    το εχετε ηδη δημοσιευσει για την Δαμανακη Μαρια και το δικο της κυκλωμα πορνειας που η ιδια επερνε χρηματα!

    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Η μαφία
    Τα ίδια άτομα φέρονται να είναι μπλεγμένα σε μια ΜΚΟ της κ. Ρουμπάνη Νίκη – Δίκτυο Γυναικών Ευρώπης, φίλη της κ. Δαμανάκη Μαρίας (και δεν ψάξατε αν μοιραζόντουσαν τα κέρδη) η οποία δήθεν προστάτευε «γυναίκες από την βία», αλλά όπως αποκαλύφτηκε αυτές οι γυναίκες μετά «διοχετεύονταν» σε «στριπτζιζάδικα» και πορνεία της οδού Συγγρού. Όταν ο Εισαγγελέας κ. Σανιδάς ερεύνησε αυτή την «συμμορία της ΜΚΟ Δίκτυο Γυναικών Ευρώπης» τότε εμφανίστηκε «μάρτυρας υπεράσπισης» το 2008 η κ. Μαρία Δαμανάκη στης οποίας το γραφείο είχε εργαστεί η σύζυγος μου! Είχα ήδη αντιληφθεί ότι κάτι «συμβαίνει» και όταν της είπα της συζύγου μου στις 1-1-2005 να φύγει από το γραφείο της κ. Δαμανάκη τότε η σύζυγός μου φυγαδεύτηκε – απήχθηκε από την γραμματέα της κ. Δαμανάκη Μαρίας, η οποία μένει στην περιοχή Συγγρού - Φιξ!.
    ...

    7 Ιαν 2011 5:07:00 μ.μ.

    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ...
    Στη συνέχεια με απειλούσαν δια των αστυνομικών και γραμματέων που είχε η κ. Δαμανάκη Μαρία η «βουλευτής» Γιατί δεν ψάχνετε αν κάποιοι αστυνομικοί «προστατεύουν την «Συγγρού»? . Ευτυχώς η Εισαγγελέας Εφετών κ. Βιργινία Σακελαροπούλου δεν άκουσε τα ψέματα της κ. Δαμανάκη και συνέλαβαν την συμμορία της ΜΚΟ. Στις 7 επτά μηνύσεις μου εναντίον της κ. Δαμανάκη έλεγα να «ερευνηθεί αν στο γραφείο της κ. Δαμανάκη Μαρίας υπάρχει «καλυμμένο δίκτυο πορνείας που προωθεί κορίτσια και αγόρια ψηλότερα»!.
    Έτσι δεν μπόρεσαν να ρίξουν στην διαφθορά την σύζυγό μου όπως ήθελαν, βάσει των οδηγιών της κ. Μπότσαρη Μακρή, Παπαθανασόπουλου Σπήλιου κλπ.. αλλά της «στέρησαν τη γέννηση παιδιού (κακούργημα) και ακόμα την απειλούν – εκβιάζουν και ενώ το γράφω κανείς Εισαγγελέας δεν κάνει τίποτα (γιατί φοβούνται, δεν το πιστεύουν, δεν μπορούν ή κάπου «εμπλέκονται» δια της σιωπής?!
    ....

    7 Ιαν 2011 5:07:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση