GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πανεπιστήμιο Μακεδονίας - “Αιδώς Αργείοι”…

Του καθηγητή  ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΕΝΤΕ ολόκληρες σελίδες ρεπορτάζ αφιέρωσε η τοπική εφημερίδα της Θεσσαλονίκης, ο ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ της ΚΥΡ...

Του καθηγητή
 ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΕΝΤΕ ολόκληρες σελίδες ρεπορτάζ αφιέρωσε η τοπική εφημερίδα της Θεσσαλονίκης, ο ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ αναδεικνύοντας προβλήματα που αφορούν στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας με τίτλο «κάτι σάπιο υπάρχει στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας».
Σήμερα θέλω από το βήμα αυτό να συγχαρώ την δημοσιογράφο κ Λίνα Κοϊνά και τον ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟ για το υποδειγματικά αντικειμενικό ρεπορτάζ και ταυτόχρονα να καταθέσω τη θλίψη και την οργή μου για τα πρόσωπα που δημιούργησαν προϋποθέσεις για αρνητική προβολή του Ιδρύματός μας!
Ο τέως Πρύτανης κ Κουσκουβέλης στο άρθρο του (μέρος του ρεπορτάζ) διατείνεται ότι διαχειρίστηκε σωστά το Δημόσιο Χρήμα και έσωσε από...
 τον ιδρώτα του Έλληνα φορολογούμενου «…σχεδόν 500,000 ευρώ με το δικό του επίμαχο Συμβόλαιο Καθαριότητας του Πανεπιστημίου!»
ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ δηλαδή αφήνει με το κείμενό του να αιωρείται το υπονοούμενο ότι οι προκάτοχοί του Πρυτάνεις κκ Τσιότρας και Βελέντζας είτε ΔΕΝ διέθεταν τις δικές του ικανότητες συνετής διαχείρισης του δημοσίου χρήματος ή, εάν τις διέθεταν, μάλλον «αμέλησαν» τα καθήκοντά τους (ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΩΝΤΑΣ στα προηγούμενα Συμβόλαια καθαριότητας ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ χιλιάδες ευρώ!!!) Απορίας άξιο είναι ότι λησμόνησε να αναφέρει στο άρθρο του ο τέως Πρύτανης κ Κουσκουβέλης ότι υπήρξε Αντιπρύτανης του προηγούμενου Πρυτανικού Συμβουλίου (που εμμέσως κατηγορεί…)
Ελπίζω ότι οι κκ Τσιότρας και Βελέντζας θα τοποθετηθούν ΑΜΕΣΑ στον ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ υπαινιγμό του κ Κουσκουβέλη!
Μου προξενεί, όμως, αφόρητο άλγος ο περίεργος υπαινιγμός του κ Κουσκουβέλη ότι ο Υφυπουργός κ Πανάρετος ζητώντας την πειθαρχική δίωξη του ιδίου και των Αντιπρυτάνεων κκ Κατρανίδη, Νούλα και Σουμπενιώτη για το Συμβόλαιο Καθαριότητας ΥΠΟΚΡΥΠΤΕΙ προθέσεις του Υπουργείου για Κατάργηση του Ονόματος και του Εμβλήματος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας!...
Ως ένα από τα μέλη ΔΕΠ που αγωνιστήκαμε πριν 21 χρόνια για την απόκτηση του τίτλου «Πανεπιστήμιο Μακεδονίας», εποχή που ο κ Κουσκουβέλης ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ σχέση με το Ίδρυμά μας, θα ήθελα να χαρακτηρίσω ως άκομψο, αναίτιο και δυνητικά ανήθικο τον υπαινιγμό του!
Όταν Δημόσιοι ελεγκτικοί μηχανισμοί και το Υπουργείο Παιδείας αναδεικνύουν θέματα που αναδύουν «κακοσμία» και απαιτούν εξονυχιστικό έλεγχο η συνομωσιολογική ερμηνεία αυτών των πράξεων απαιτεί υπενθύμιση στον κ Κουσκουβέλη του γνωστού …«Αιδώς Αργείοι!»
ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ότι ο κ Πανάρετος θα ΑΣΚΗΣΕΙ σύντομα την πειθαρχική δίωξη που αρνήθηκε να ασκήσει ο νυν πρύτανης κ Χατζηδημητρίου (και ο Αντιπρύτανης κ Ζαπράνης που λέγεται ότι υπηρέτησαν σε 3-μελείς επιτροπές που αφορούσαν, μεταξύ άλλων, και στα Συμβόλαια Καθαριότητας του κ Κουσκουβέλη…)
Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα θέματα του 5-σέλιδου ρεπορτάζ του ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΥ διαβάζοντάς τα μπορεί κανείς να συμπεράνει – το λέει άλλωστε και το λαϊκό μας ρητό – ότι «όπου υπάρχει τόσος καπνός σίγουρα υπάρχει και…φωτιά!»
Σίγουρα ΔΕΝ είναι δείγμα σοφίας και άσκησης χρηστής διοίκησης για έμπειρα και υπεύθυνα μέλη ΔΕΠ η αιτιολογία ότι ψηφίστηκε θετικά στην πρώτη της εκλογή η κ Φλώρου αλλά καταψηφίστηκε όταν έκανε αίτηση εξέλιξης επειδή τότε κάποιοι συνάδελφοι διάβασαν «…πιο προσεκτικά τα έργα και τις εργασίες της υποψηφίας»…Φυσικά η συγκεκριμένη υποψηφία ήδη έχει πολλές δικαστικές διαμάχες σε εξέλιξη με τα μέλη ΔΕΠ του συγκεκριμένου τμήματος οπότε απαγορεύεται να επεκταθώ…
Στην κείμενη ελληνική Νομοθεσία ούτε και στην δεοντολογία της ελληνικής ακαδημαϊκής κοινότητας υπάρχει Νόμος που να στοιχειοθετεί ως αδίκημα την «αυτολογοκλοπή» δηλαδή την χρήση ήδη δημοσιευμένου πνευματικού έργου ενός μέλους ΔΕΠ σε μια μελλοντική της εργασία όπως είναι η περίπτωση της κ Λυρούδη που «απολύθηκε» για τον λόγο αυτό από τον ίδιο Πρόεδρο και το ίδιο Τμήμα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας!
Εδώ τα πράγματα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είναι πολύ πιο σαφή καθώς η απολυθείσα ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ αλλά κατά τα λεγόμενά της ο τέως πρύτανης κ Κουσκουβέλης και ο τέως Πρόεδρος του τμήματός της ΔΕΝ έκαναν δεκτές αποφάσεις του ΣτΕ!...Και εδώ υπάρχουν δικαστικές διαμάχες οπότε δεν επιτρέπεται να επεκταθώ…
Οι αιτιολογίες για τα βάσανα που υφίστανται οι κκ Μαυρουδέας και Τσουλφίδης επιδέχονται πολλά και ποικίλα σχόλια ίσως και…χαμόγελα, αλλά στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας η κατάσταση ΔΕΝ είναι για…χαμόγελα!..
Πολλά τα κενά στη δήλωση κορυφαίου συνδικαλιστή φοιτητή ότι μειώθηκαν τα πάρτι του Σαββατοκύριακου σε χώρους του Πανεπιστημίου ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ «επειδή έχουν ξεπεραστεί ως μόδα» καθώς ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ στα αιωρούμενα ερωτήματα του ΠΩΣ επί σειρά ετών οι οργανωτές χρέωναν (όπως λέει το ρεπορτάζ του ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΥ) 5 έως 10 ευρώ για κάθε ποτό ΧΩΡΙΣ να εκδίδουν ΘΕΩΡΗΜΕΝΕΣ από την ΕΦΟΡΙΑ αποδείξεις…
Μπορεί να μειώθηκαν τα φοιτητικά πάρτι - σε αυτό συντρέχουν και οι δεδομένες οικονομικές συνθήκες φοιτητών που ζούνε στην Ελλάδα της τρόικα - αλλά στο ερώτημα ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΑΝ τα τεράστια ποσά που συσσωρεύτηκαν από τα αμέτρητα φοιτητικά πάρτι στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας κανείς δεν…ΑΠΑΝΤΑ!...
Σε χτεσινό άρθρο της τοπικής εφημερίδας ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ αναφέρονται 2 περιπτώσεις ΛΟΓΟΚΛΟΠΗΣ από μέλη ΔΕΠ του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για τις οποίες ΚΑΝΕΙΣ ακόμη ΔΕΝ τιμωρήθηκε…
Εάν συμβολικά το επίμαχο «Συμβόλαιο Καθαριότητας» του Πανεπιστημίου Μακεδονίας αποτελέσει την απαρχή της επιβεβλημένης ΚΑΘΑΡΣΗΣ προχωρήστε με θάρρος.
Κύριε Πανάρετε και κ Διαμαντοπούλου, ξεκινήσατε ένα έργο και μια πορεία που ήταν ήδη αναγκαία εδώ και πολλά χρόνια. Τα μεγάλα προβλήματα της Ανωτάτης Παιδείας απαιτούν ΡΗΞΙΚΕΛΕΥΘΕΣ λύσεις για να προχωρήσουμε μπροστά.
Θα βρείτε αμέτρητους συμμάχους «που τους έσκιαζε η φοβέρα και τους πλάκωνε η σκλαβιά» Πανεπιστημιακών κατόχων θώκων εξουσίας που είχαν «μπερδέψει» το ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΟ με το ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ, την ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ και την ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ σε πολλά (εάν όχι όλα) τα ΑΕΙ και ΤΕΙ!...

15 σχόλια

  1. Ένα απόγευμα πλησιάζει ο μικρός γιος τον πολυάσχολο μπαμπά του που μόλις είχε γυρίσει από τη δουλειά κουρασμένος και τον ρωτάει:
    -Μπαμπά, πόσα χρήματα βγάζεις τη μέρα;
    -Γιατί ρωτάς; αποκρίθηκε ο πατέρας.
    -Θα ήθελα να ξέρω. Σε παρακαλώ, πες μου, συνέχισε ο γιος.
    -50 ευρώ τη μέρα, απάντησε ο πατέρας.
    -Τότε μπορείς να μου δανείσεις 25 ευρώ; ξαναρώτησε ο γιος.
    Όμως ο πατέρας σκέφτηκε ότι η αρχική ερώτηση για το πόσα χρήματα βγάζει τη μέρα, ίσως αποσκοπούσε στο να ζητήσει χρήματα για να πάρει προφανώς κάποιο παιχνίδι. Οπότε η άμεση απάντησή του ήταν αρνητική και μάλιστα του είπε να πάει αμέσως στο δωμάτιό του να κοιμηθεί. Ο μικρός κατέβασε το κεφάλι και αποχώρησε από το δωμάτιο.
    Όσο πέρναγε η ώρα ο θυμός του πατέρα ξεθύμαινε, καθώς έκανε διάφορες σκέψεις, όπως: «μήπως το παιδί χρειαζότανε πραγματικά τα χρήματα;», «μήπως ήθελε να πάρει κάτι για το σχολείο;», «μήπως είχε δανειστεί χρήματα από κάποιο συμμαθητή του;» και «τελευταία έχει καιρό να μου ζητήσει χρήματα, οπότε ίσως πρέπει να του τα δώσω».
    Έτσι ο πατέρας πηγαίνει στο δωμάτιο του μικρού του γιου και του τα δίνει. Τότε ο μικρός όλο χαρά βγάζει απο την τσέπη του άλλα 25 ευρώ και του λέει:
    -Ορίστε μπαμπά, σου δίνω 50 ευρώ. Μπορώ να εξαγοράσω την αυριανή σου μέρα;
    Ο πατέρας συγκινήθηκε και αγκάλιασε το μικρό του γιο, συνειδηποιώντας ότι τον είχε παραμελήσει για να δουλεύει.
    ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ:
    Μην αφήνετε τον ελεύθερο χρόνο σας να περνάει άσκοπα. Η σκληρή δουλειά και η καθημερινότητα μας αφήνουν πολύ λίγο ελεύθερο χρόνο για ξεκούραση. Όμως δεν θα πρέπει να παραμελούμε τους ανθρώπους που αγαπάμε και μας έχουν ανάγκη – κυρίως την οικογενειά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Πιπερόπουλε ειλικρινά περιμένεις σχόλιο από τους πρώην Πρυτάνεις κκ Τσιότρα & Βελέντζα?
    Το "κόρακας κοράκου μάτι ΔΕΝ...βγάζει" το ξέχασες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πασοκ

    Ακομα ο παναρετος γιαννης να βρει την απατη της Ευανθιας Μακρη Μποτσαρη που εχει μπροστα του

    μετα την 50σελιδη καταγγελια του δρ Κουτσουκου!!

    Ακομα περιμενει την γνωμοδοτηση της νομικης υπηρΕπί επτά χρόνια (από το 2004) οι υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Δικαιοσύνης, το ΣΕΕΔΔ και οι Πρόεδροι της ΑΣΠΑΙΤΕ, «δεν μπορούν να βρουν» το εξής απλό, που όλοι το γνωρίζουν: Ένας Εκπαιδευτικός Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, όταν αποσπάται στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, αποσπάται για να βοηθήσει γραμματειακά και μόνο το έργο της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Δηλαδή ο αποσπασμένος είναι γραμματέας των Καθηγητών και Ερευνητών του Πανεπιστημίου και δεν είναι πανεπιστημιακός καθηγητής και ερευνητής! Το ίδιο ισχύει και για την κ. Ευανθία Μακρή Μπότσαρη. Αποσπάστηκε ως Εκπαιδευτικός Δευτεροβάθμιας (ΠΕ17) στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (Φιλοσοφική Σχολή) να υπο-βοηθήσει γραμματειακά στο εκεί έργο. Περιέργως πώς, το γραμματειακό έργο της ως αποσπασμένη «το εξέλαβαν » κατά την «κρίση της ως Καθηγήτριας» στην ΑΣΠΑΙΤΕ, ως ερευνητικό έργο, σαν να ήταν πανεπιστημιακή ερευνήτρια!. εσίας?

    Αν η νομικη υπηρεσια μπορουσε να 'βρει την απατη που δεν θελει να την βρει θα την ειχε βρει και πριν 5 χρονια'!!


    Αν παμε ετσι οχι μονο οικονομικη κριση αλλα και γενικη καταστροφη θα ερθει!!

    Πασοκοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πασοκ

    Ακομα ο παναρετος γιαννης να βρει την απατη της Ευανθιας Μακρη Μποτσαρη που εχει μπροστα του

    μετα την 50σελιδη καταγγελια του δρ Κουτσουκου!!

    Ακομα περιμενει την γνωμοδοτηση της νομικης υπηρeσιας...

    Επί επτά χρόνια (από το 2004) οι υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Δικαιοσύνης, το ΣΕΕΔΔ και οι Πρόεδροι της ΑΣΠΑΙΤΕ, «δεν μπορούν να βρουν» το εξής απλό, που όλοι το γνωρίζουν: Ένας Εκπαιδευτικός Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, όταν αποσπάται στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, αποσπάται για να βοηθήσει γραμματειακά και μόνο το έργο της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Δηλαδή ο αποσπασμένος είναι γραμματέας των Καθηγητών και Ερευνητών του Πανεπιστημίου και δεν είναι πανεπιστημιακός καθηγητής και ερευνητής! Το ίδιο ισχύει και για την κ. Ευανθία Μακρή Μπότσαρη. Αποσπάστηκε ως Εκπαιδευτικός Δευτεροβάθμιας (ΠΕ17) στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (Φιλοσοφική Σχολή) να υπο-βοηθήσει γραμματειακά στο εκεί έργο. Περιέργως πώς, το γραμματειακό έργο της ως αποσπασμένη «το εξέλαβαν » κατά την «κρίση της ως Καθηγήτριας» στην ΑΣΠΑΙΤΕ, ως ερευνητικό έργο, σαν να ήταν πανεπιστημιακή ερευνήτρια!.

    Αν η νομικη υπηρεσια μπορουσε να 'βρει την απατη που δεν θελει να την βρει θα την ειχε βρει και πριν 5 χρονια'!!


    Αν παμε ετσι οχι μονο οικονομικη κριση αλλα και γενικη καταστροφη θα ερθει!!

    Πασοκοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κύριε Πιπερόπουλε,
    Συγχαρητήρια θερμά γιά το άρθρο σας. Είναι γεγονός ότι η σημερινή λειτουργία των ΑΕΙ-ΤΕΙ βρίθει απο φαινόμενα κοματοκρατία, συναλλαγής, ρεμούλας , αυθαιρεσίας, ατιμωρισίας και ότι αλλο μπορεί κανείς να φανταστεί,
    Δυστυχώς ο νόμος του 1982 που έγινε για να σταματήσει το προηγούμενο εξευτελιστικό καθεστώς κληρονομικότητας της έδρας, χρησιμοποιήθηκε από τα κόματα-φοιτητικές παρατάξεις και τους πανεπιστημιακούς γιά συνδιαλλαγή, κοματοκρατία και όλα τα αισχρά φαινόμενα που αντιμετωπίζουμε σήμερα.
    Μπράβο και στον αξιολογότατο κ.Πανάρετο και την κα Διαμαντοπούλου που τολμούν ρήξης με τα σάπια κατεστημένα. Τους εφιστώ όμως την προσοχή σε ένα σημαντικότατο λάθος που πάνε να κάνουν, Μην αφήσουν με κανέναν τρόπο το θέμα της επιλογής κλάδων στις Σχολές των νεοεισερχόμενων φοιτητών, στην μεροληπτική κρίση και στα ακάθαρτα χέρια των Πανεπιστημιακών. Τότε τα φαινόμενα αυταρχισμού, ρουσφετιού και συναλλαγής κυριολεκτικά θα πνίξουν την Ελληνική Κοινωνία.
    Με εκτίμιση
    Κ. Αντωνόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δόκτωρα,
    πρώτα δές τήν οικογενειοκρατία
    καί τίς αλλαξοκωλιές τών επίδοξων
    καθηγητών στά πανεπιστήμια.
    Άντε μήν επεκταθώ...
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σκανδαλο

    Ηταν ο πατερας του Γιαννη Ραγκουση στην Συμβουλευτικη Παπαδοπουλου Γεωργιου?

    Κυβέρνηση Ραγκούση… (Ημέρα 93η)
    Γράφει το Ζιζάνιο


    Γελοιότητας το Ανάγνωσμα Παράγραφος 6η

    Γιάννη-Γιάννη-Γιάννη… δεν σου έφταναν τα όσα τραβάς…
    ·
    Με τον πρωτοκλασάτο στέλεχος και υπουργό, που διάβαζε τα μαθήματα του όταν ο πατέρας του τα είχε κάνει πλακάκια με τους συνταγματάρχες και με τον άλλο τον παλαίμαχο υπουργό και πρώτης γραμμής στέλεχος, που αγόρασε τις ηλεκτρικές σιδηροδρομικές μηχανές από την Siemens, όταν ο ΟΣΕ δεν είχε ηλεκτροκίνηση…


    Να απαντησει ο Ραγκουσης Γιαννης παιδι χουντικων ή να παραιτηθει εδω και τωρα

    Πασοκοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ε, όχι να μιλάει κι ο αρχηγός του νεποτισμού Πιπερόπουλος!
    Ο γραφικός φαφλατάς που βόλεψε τον γιό του στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και την κόρη του στον παράνομο διαγωνισμό του Απριλίου του 2009!
    Αιδώς Πιπερόπουλοι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝΩΝΥΜΕ, 20 Ιαν 2011 1:38:00 μ.μ. επειδή είσαι από τον μικρόκοσμο του Μακεδονίας άσε κατά μέρος τις μικροπρέπειες και κοινοποίησε στους αναγνώστες του press.gr
    ότι ο Παναγιώτης Γ. Πιπερόπουλος παραιτήθηκε από το Παν. Μακεδονίας και είναι εδώ:
    http://www.ncl.ac.uk/nubs/staff/profile/panagiotis.piperopoulos,

    δηλαδή σε ένα ίδρυμα που είναι στην 142η θέση στην ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ κατάταξη ενώ το Μακεδονίας είναι στην θέση 128ηη!!!

    Πάντως εμάς τους φοιτητές και τις φοιτήτριές του στην Έδεσσα μας έλειψε πολύ, πάρα πολύ!
    Κόψε λοιπόν τις αηδίες και ρίξε μια ματιά στην ευνοημένη οικογένεια του πρώην Πρύτανη κ Κουσκουβέλη και του νυν Πρύτανη κ Χατζηδημητρίου εφόσον δεν την πας την οικογενειοκρατία:
    Κάτος Αναστάσιος Καθηγητής
    Κάτου-Κατσούλη Ελένη, Καθηγήτρια
    Κάτου Αναστασία, λέκτορας

    http://www.uom.gr/modules.php?op=modload&name=Cv&file=index&id=94&tmima=6&categorymenu=2

    http://www.uom.gr/modules.php?op=modload&name=Cv&file=index&id=278&tmima=6&categorymenu=2

    http://www.uom.gr/modules.php?op=modload&name=Cv&file=index&id=1369&tmima=201&categorymenu=2

    Και μάλιστα να ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ ότι ο κ Κουσκουβέλης ΔΙΟΡΙΣΕ τον κ Κάτο ως Προεδρεύοντα στο Τμήμα της Έδεσσας όπου υπηρετεί ή κόρη του Αναστασία και ο νυν Πρύτανης κ Χατδηδημητρίου
    απεδέχθη τον διορισμό αγνοώντας το επίμαχο ερώτημα της Πανεπιστημιακής Κοινότητας, δηλαδή
    "Και εάν ακόμη ο διοριοσμός είναι...νόμιμος, είναι ΗΘΙΚΟΣ;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αιδώς Πιπερόπουλοι !

    20 Ιαν 2011 1:38:00 μ.μ.
    ______________

    Ποιος την εχασε για να τη βρουν αυτοί;
    κυμβαλα αλαλαζοντα
    ανθρωπομορφοι
    πουλημενοι
    γλυφτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΝΩΝΥΜΕ άσε τον Πιπερόπουλο και πιάσε την οικογένεια Κάτου όπου πατέρας και μητέρα διδάσκουν στο ίδιο τμήμα στο Παν Μακεδονίας και η θυγατέρα στο τμήμα τη Έδεσσας όπου ο πατέρας της διορίστηκε ως ...Προεδρέυων!!!!
    Υπάρχει και ο υιός Κάτος αλλά εκείνος υπηρετεί στο τμήμα Μηχανικών Υπολογιστών στην Ξάνθη...
    Μετά ρώτα τον Σύμβουλο του κ Σαμαρά προέδρου της ΝΔ κ Μουρμούρη που είναι καθηγητής στο ΠανΜακ, πού υπηρετεί η σύζυγός του, ίσως να μην σου αρέσει η απάντηση...
    Και αφηνουμε για άλλη φορά τα υπόλοιπα μέλη ΔΕΠ του Μακεδονίας και, φυσικά, όλων των ΑΕΙ και ΤΕΙ...
    Ο κ Πιπερόπουλος έχει ΔΙΚΑΙΟ!
    Ο κ Πανάρετος έχει πολύ, πολύ, πολύ δουλειά μπροστά του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. gia to tmima mousikhs epistimis kai texnhs kai ta aisxh mageiremata pou anaferthikan sto arthro pou sxoliasate thigmenos de to anaferete katholou kurie piperopoule...pos ginetai h kiria tsopela pou prin liga xronia ekane oti pernaei ap to xeri tis gia na kleisei to tmima afto tora na einai stous thigmenous???tha mas trellanete entelos mou fainetai...tuxaio?de nomizo...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Για δέστε ρε . Μιλάει για φαυλότητα και οικογενειοκρατεία ο Πιπερόπουλος ! που δεν άφησε κατουρημένη ποδιά να μην προσκυνήσει προκειμένου να διορίσει τον μουρόχαυλο γιό του και την ατάλαντη κόρη του.
    Από τότε που σε διώξαν απ τα κανάλια Πιπερόπουλε μας τα έχεις ζαλίσει στα blogs .
    Για όσους σε ξέρουμε Πιπερόπουλε απλά δεν υπάρχεις ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΝΩΝΥΜΕ, 20 Ιαν 2011 9:43:00 μ.μ.

    ο Πιπερόπουλος όσο
    "επικοινωνεί...υπάρχει!"
    Ίσως όχι για σένα και τα φιλαράκια σου, αλλά για πάρα πολύ κόσμο...
    Ξύδι...αλλιώς Maalox-plus!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση