GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Tο νέο αιρετό Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής...

Από το Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Αττικής Σε πανηγυρικό κλίμα συνεδρίασε σήμερα και για πρώτη φορά το νέο αιρετό Περιφερειακό Συμβού...

Από το Γραφείο Τύπου
της Περιφέρειας Αττικής
Σε πανηγυρικό κλίμα συνεδρίασε σήμερα και για πρώτη φορά το νέο αιρετό Περιφερειακό Συμβούλιο της Περιφέρειας Αττικής
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης εξελέγησαν ο Πρόεδρος, ο Αντιπρόεδρος και ο Γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου, καθώς και τα τακτικά και αναπληρωματικά μέλη της Οικονομικής Επιτροπής, με τις διαδικασίες που ορίζονται από τον «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ» «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ»
Νωρίτερα ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιάννης Σγουρός ανακοίνωσε τις επιλογές του για τους τρεις Αντιπεριφερειάρχες.
Η κ. Λιλίκα Βασιλάκου , Αντιπεριφερειάρχης για τα οικονομικά θέματα.
Ο κ. Βασίλης Κόκκαλης, Αντιπεριφερειάρχης για τα διοικητικά θέματα και τα έργα.
Ο κ. Λεωνίδας Αθανασιάδης, Αντιπεριφερειάρχης για το ΕΣΠΑ και την καινοτομία.
Στη συνεδρίαση προήδρευσε ο Περιφερειακός Σύμβουλος του συνδυασμού «ΑΤΤΙΚΗ ΜΕ ΕΡΓΟ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ» κ. Γιώργος Καστρινάκης, ο οποίος...
 εκλέχτηκε με τις περισσότερες ψήφους στις αυτοδιοικητικές εκλογές, ενώ καθήκοντα Ειδικού γραμματέα άσκησε η νεότερη Περιφερειακή Σύμβουλος κα Μαρία-Χρυσούλα Μαρούλη.
Κατά τη διάρκεια της Συνεδρίασης ο πλειοψηφήσας συνδυασμός «ΑΤΤΙΚΗ ΜΕ ΕΡΓΟ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ» εξέλεξε, μεταξύ των μελών του, τον κ. Κων/νο Καράμπελα ως υποψήφιο για το αξίωμα του Προέδρου του Περιφερειακού συμβουλίου.
Ο συνδυασμός «ΑΤΤΙΚΗ ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ» πρότεινε για το αξίωμα του Αντιπροέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου τον κ. Γρηγόριο Ζαφειρόπουλο.
Για το αξίωμα του Γραμματέα του Περιφερειακού Συμβουλίου προτάθηκαν, η κα Αικατερίνη Πιπιλή από τον συνδυασμό «ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΑΣ- ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» και ο κ. Κων/νος Διάκος από τον συνδυασμό «ΑΤΤΙΚΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ». «ΑΤΤΙΚΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ».
Από τη συνεδρίαση απουσίαζαν ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΜΕΤΩΠΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΤΤΙΚΗ» κ. Αλέκος Αλαβάνος και ο περιφερειακός σύμβουλος του συνδυασμού «ΑΤΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ - ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ» κ. Γιώργος Βαρεμένος.
Στη συνέχεια ακολούθησε η εκλογή από το σύνολο των συμβούλων για την ανάδειξη του Προέδρου, του Αντιπροέδρου και του Γραμματέα του οργάνου.
Χρέη εφορευτική επιτροπής ανέλαβαν οι κ.κ. Ηλίας Μπένος, Μαργαρίτα Αναγνωστοπούλου, Εμμανουήλ Επιτροπάκης, Νότης Μηταράκης και Έρη Κωνσταντάτου.
Έλαβαν: Κων/νος Καράμπελας: 78 ψήφους (εκλέγεται), λευκά 20 και άκυρο 1.
Γρηγόριος Ζαφειρόπουλος: 69 ψήφους (εκλέγεται), λευκά 30.
Αικατερίνη Πιπιλή: 67 ψήφους (εκλέγεται)
Κων/νος Διάκος: 9
Ο κ. Άγγελος Χάγιος που εξελέγη με το συνδυασμό «ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ, ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ε.Ε. – Δ.Ν.Τ.» αρνήθηκε να συμμετάσχει στη διαδικασία εκλογής. που εξελέγη με το συνδυασμό και ο περιφερειακός σύμβουλος του συνδυασμού «ΑΤΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ - ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ» κ. Γιώργος Βαρεμένος.
Στη συνέχεια ακολούθησε η εκλογή από το σύνολο των συμβούλων για την ανάδειξη του Προέδρου, του Αντιπροέδρου και του Γραμματέα του οργάνου.
Χρέη εφορευτική επιτροπής ανέλαβαν οι κ.κ. Ηλίας Μπένος, Μαργαρίτα Αναγνωστοπούλου, Εμμανουήλ Επιτροπάκης, Νότης Μηταράκης και Έρη Κωνσταντάτου.
Έλαβαν: Κων/νος Καράμπελας: 78 ψήφους (εκλέγεται), λευκά 20 και άκυρο 1.
Γρηγόριος Ζαφειρόπουλος: 69 ψήφους (εκλέγεται), λευκά 30.
Αικατερίνη Πιπιλή: 67 ψήφους (εκλέγεται)
Κων/νος Διάκος: 9
Ο κ. Άγγελος Χάγιος που εξελέγη με το συνδυασμό «ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ, ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ε.Ε. – Δ.Ν.Τ.» αρνήθηκε να συμμετάσχει στη διαδικασία εκλογής. που εξελέγη με το συνδυασμό , ο οποίος εκλέχτηκε με τις περισσότερες ψήφους στις αυτοδιοικητικές εκλογές, ενώ καθήκοντα «ΑΤΤΙΚΗ ΜΕ ΕΡΓΟ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ» κ. Γιώργος Καστρινάκης, ο οποίος εκλέχτηκε με τις περισσότερες ψήφους στις αυτοδιοικητικές εκλογές, ενώ καθήκοντα Ειδικού γραμματέα άσκησε η νεότερη Περιφερειακή Σύμβουλος κα Μαρία-Χρυσούλα Μαρούλη.
Κατά τη διάρκεια της Συνεδρίασης ο πλειοψηφήσας συνδυασμός «ΑΤΤΙΚΗ ΜΕ ΕΡΓΟ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ» εξέλεξε, μεταξύ των μελών του, τον κ. Κων/νο Καράμπελα ως υποψήφιο για το αξίωμα του Προέδρου του Περιφερειακού συμβουλίου.
Ο συνδυασμός «ΑΤΤΙΚΗ ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ» πρότεινε για το αξίωμα του Αντιπροέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου τον κ. Γρηγόριο Ζαφειρόπουλο.
Για το αξίωμα του Γραμματέα του Περιφερειακού Συμβουλίου προτάθηκαν, η κα Αικατερίνη Πιπιλή από τον συνδυασμό «ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΑΣ- ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» και ο κ. Κων/νος Διάκος από τον συνδυασμό «ΑΤΤΙΚΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ». «ΑΤΤΙΚΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ». Από τη συνεδρίαση απουσίαζαν ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΜΕΤΩΠΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΤΤΙΚΗ» κ. Αλέκος Αλαβάνος και ο περιφερειακός σύμβουλος του συνδυασμού «ΑΤΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ - ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ» κ. Γιώργος Βαρεμένος.
Για την οικονομική επιτροπή του Περιφερειακού Συμβουλίου εκλέγονται:
ΜΠΑΣΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 69 ψήφοι
ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 68 ‘’
ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 67 ‘’
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 66 ‘’
ΚΑΝΕΛΛΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 64 ‘’
ΜΑΡΙΔΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ 62 ‘’
ΚΟΥΡΟΥΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 56 ‘’
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΙΔΩΝ 55 ‘’
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΑΔΩΝΙΣ 53 ‘’
ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ ΕΛΕΝΗ 51 ‘’
Αναπληρωματικά μέλη:
ΠΡΟΜΠΟΝΑΣ ΙΑΚΩΒΟΣ 67 ψήφοι
ΤΣΙΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 63 ‘’
ΠΟΛΥΖΩΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 62 ‘’
ΜΕΘΥΜΑΚΗ ΑΝΝΑ 60 ‘’
ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 58 ‘’
ΑΦΕΝΤΟΥΛΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ 57 ‘’
ΓΙΟΜΠΑΖΟΛΙΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ 54 ‘’
ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ 52 ‘’
ΜΠΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ 51 ‘’
ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ 51 ‘’
Ο κ. Κων/νος Διάκος του συνδυασμού «ΑΤΤΙΚΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ» έλαβε 9 ψήφους και δεν εξελέγη τακτικό μέλος της οικονομικής επιτροπής και ο κ. Γεώργιος Δημαράς του συνδυασμού «ΑΤΤΙΚΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ» «ΑΤΤΙΚΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ» έλαβε 8 ψήφους και δεν εξελέγη αναπληρωματικό μέλος της οικονομικής επιτροπής. «ΑΤΤΙΚΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ» έλαβε 9 ψήφους και δεν εξελέγη τακτικό μέλος της οικονομικής επιτροπής και ο κ. Γεώργιος Δημαράς του συνδυασμού «ΑΤΤΙΚΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ» «ΑΤΤΙΚΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ» έλαβε 8 ψήφους και δεν εξελέγη αναπληρωματικό μέλος της οικονομικής επιτροπής.
Μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών ο Περιφερειάρχης Αττικής, κ. Γιάννης Σγουρός δήλωσε: « Από σήμερα ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ είναι μια πραγματικότητα. Ο δρόμος για την πλήρη υλοποίησή του είναι μακρύς αλλά πιστεύω ότι για όλα τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου είναι μια πρόκληση. Έχω προσωπικά την ευθύνη – με την εντολή των πολιτών – να πετύχουμε και θα πετύχουμε. Από σήμερα οι Υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής λειτουργούν κανονικά και είναι έτοιμες να εξυπηρετήσουν τους πολίτες.
Ο αγώνας μας βέβαια για το καλύτερο είναι συνεχής και οι προσπάθειές μας αδιάκοπες».

14 σχόλια

  1. Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
    Κύριε Πρωθυπουργέ, Κύριε Γεώργιε Παπανδρέου.
    Κύριοι Υπουργοί, Βουλευτές Και Βουλευτίνες του ΠΑΣΟΚ.
    Μέλη και Φίλοι του ΠΑΣΟΚ.
    Οι στιγμές είναι ιστορικές και θα πρέπει όλοι σας να αρθείτε στο ύψος των περιστάσεων και σε αυτό που εκατομμύρια Έλληνες και Ελληνίδες προσδοκούσαν και ήρθε επί τέλους η στιγμή να το δούνε με τα μάτια τους, να το απολαύσουν, να το χαρούν και αυτό δεν είναι τίποτα άλλο από την Απελευθέρωση τους από τα κλειστά επαγγέλματα, από τις κληρονομικότητες τους, από τις παρακρατήσεις από ιδιώτες και Ελληνικό Δημόσιο υπέρ των ταμείων των μετεχόντων σε αυτά, από την δουλεία των πολλών υπέρ των ολίγων.
    Ο Αείμνηστος Ανδρέας Γεωργίου Παπανδρέου και ιδρυτής του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος είχε πει και είχε ξεσηκώσει και συναθροίσει γύρω του εκατομμύρια ανθρώπους με το σύνθημα Η Ελλάδα στους Έλληνες, και σε εσάς έλαχε η ιστορική στιγμή να την αποδώσετε, αφήστε στην άκρη τους κομματισμούς, αφήστε στην άκρη φίλους αληθινούς, φίλους από ανάγκη, φίλους από συμφέρον, και ελευθερώστε την Παντέρμη Ελλάδα.
    Όταν ο αείμνηστος ιδρυτής του Πασόκ, αυτός που ένωσε όλους εσάς, παλαιότερους και νεότερους στο Κίνημα του δεν είχε στο μυαλό του μόνο την ξενοκρατία στην Ελλάδα και που δεν προερχόταν μόνο από την πέραν του Ατλαντικού υπερδύναμη και άλλες, αλλά και από τους ντόπιους καταπατητές, επικυρίαρχους, αλλάζοντες και υπερφίαλους και πιστεύοντες εις εαυτόν και μόνον, συντοπίτες μας Έλληνες και Ελληνίδες.
    Γι’ αυτό έσπασε τα δεσμά της εισόδου στην Σχολή Ευελπίδων ούτως ώστε να μπαίνουν οι καλύτεροι σε αυτήν και όχι κληρονομικό και κομματικό δικαιώματι οι έχοντες τον μπάρμπα στην Κορώνη, γι’ αυτό κατέστησε τις Πανελλήνιες Εξετάσεις Αδιάβλητες με την ταυτόχρονη μετάδοση των θεμάτων από την μια άκρη της Πατρίδας μας έως την άλλη για να μην μπαίνουν στην Ιατρική Σχολή τα τυχόν ανεπίδεκτα μαθήσεως παιδιά των μεγαλογιατρών αλλά οι καλύτεροι, καθώς πίστευε στην Υγεία για ΟΛΟΥΣ και το έδειξε με το ΕΣΥ.
    Τώρα είναι η σειρά σας να πράξετε ούτως ώστε να ελευθερώσετε τα εκατομμύρια σκλαβωμένων Ελλήνων και Ελληνίδων από εκείνους που έχοντας άμεση πρόσβαση στην Εξουσία άρπαξαν, θεσμοθέτησαν πιέζοντας έχοντας πρόσβαση στην Βουλή των Ελλήνων, και με την δική σας ευθύνη, δικαιώματα εις βάρος των υπολοίπων Ελλήνων και Ελληνίδων.
    Από τα κλειστά επαγγέλματα.
    Από εκείνους που όχι με τον προσωπικό τους μόχθο αλλά με το μόχθο των άλλων, απομυζώντας τους με κατώτερες αμοιβές, πε παρακρατήσεις υπέρ των δικών τους ταμείων συντάξεων παίρνουν συντάξεις απίστευτα υψηλές και εφ’ άπαξ που αγγίζουν τις 250.000- 350.000 Ευρώ.
    Είτε Παίδες Ελλήνων! Αν νιώθετε έτσι….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νοσηλευτές στα οικονομικά και στην ανάπτυξη!!! ΑΙΣΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από το Γραφείο Τύπου
    της Περιφέρειας Αττικής
    [Image] Σε πανηγυρικό κλίμα συνεδρίασε σήμερα και για πρώτη φορά το νέο αιρετό Περιφερειακό Συμβούλιο της Περιφέρειας Αττικής.
    /////////////////////////////////
    Άλλοι πανηγυρίζουν καί άλλοι...
    γυρίζουν.
    Γύρω από τήν ουρά τους.
    Πάντως οί Γιάννης,Λιλίκα,Βασίλης,
    Λεωνίδας,Γιώργος,Μαρία-Χρυσούλα,
    Κων/νος,Γρηγόριος,Αικατερίνη
    κλπ...κλπ πανηγυρίζουν.
    Άντε νά δούμε.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΒΟΥΡΑΚΗΣ,ΕΧΕΙ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ.ΑΡΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ Η' ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    ΜΕΓΑΛΑ ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΕΒΑΖΕ Η ΛΙΛΙΚΑ ΒΑΣΙΛΑΚΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΕΝΑΡΕΤΗ

    ΕΧΕΙ Η ΒΑΣΙΛΑΚΟΥ ΛΙΛΙΚΑ ΞΕΠΑΤΩΣΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΠΟΥ ΕΒΑΖΕ

    Η ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΕΙΧΕ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΓΙΑΤΙ Η ΒΑΣΙΛΑΚΟΥ ΛΙΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ!

    ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΣ ΡΕΠΟΡΤΕΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μλιαχ

    Η νοσηλευτρια Λιλικα Βσιλακου αντι να γυρισει στο Νοσοκομειο να πλυνει κανεναν γερο το παιζει τιμωρός..


    Αυτή πήγε τους γέρους παρανομα απο αλλα γηροκομεια που τα εκλεισε γιατι δεν της τα ακουμπαγαν

    στο Γηροκομείο Αθηνών αφού η κ. Λιλίκα΄Βασιλάκου παρανομεί πέρνει άδειες από γηροκομεία που δεν της πάνε μιζα και

    θέλει να κάνει ολα τα γηροκομεια νοσοκομεία, συμφωνα με εναν ευρωπαικο νομο που ΔΕΝ υπάρχει...ετσι οι γεροι πληρωνουν τωρα 800 ευρω τον μηνα εκει που πληρωναν μονο 400

    Λιλικα Βασιλακου η μιζα εχει τελος σε πηραν χαμπαρι αντι να χηταει χρηματα κλεινει τα γηροκομεια και ετσι γεμιζουν μονο τα δικα της...

    Νοσηλευτες
    Ψαξτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΛΠΟ

    1. Η ΛΙΛΙΚΑ ΒΑΣΙΛΑΚΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΤΗΣ' ΨΕΥΤΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΑ ΑΘΗΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ "ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΑΓΑΝ" ΣΑΝ "ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ -ΑΧΡΗΣΤΑ"
    2. ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΒΓΑΙΝΕ Ο ΣΓΟΥΡΟΣ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕ ΓΙΑ ΤΑ ΓΗΡΙΚΟΜΕΙΑ ΚΛΠ...
    3. ΟΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕς ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΝ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ
    4, ΕΚΕΙ ΕΓΡΑΦΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ
    5. ΣΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΑ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΜΟΝΟ ΜΙΣΘΟ ΕΝΟΙΚΕΙΟ 450 ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ!


    ΤΟ ΚΟΛΠΟ

    6. ΟΣΟΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΕΝΤΟΠΙΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΕΦΤΑΝ ΜΕ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΕΡΝΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ
    7. ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣΑΝ ΤΟΥς ΠΑΠΟΥΔΕΣ!
    8. Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ Η ΠΙΟ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΥΗ ΕΙΝΑΙ "ΑΝΑΡΟΦΗΣΗ ΤΡΟΦΗΣ"
    9. ΤΑΙΖΑΝ ΣΚΟΠΙΜΑ ΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΞΑΠΛΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ...ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΜΠΛΟΚΑΡΕ ΣΤΟΝ ΟΙΣΟΦΑΓΟ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΟΥΣ ΠΕΘΑΙΝΕ ΑΠΟ ΑΝΑΡΟΦΗΣΗ!
    10 ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΠΟΣΟΙ ΠΕΘΑΝΑΝ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20ΕΤΙΑ! ΤΙ ΕΓΙΝΕ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ.


    ΕΤΣΙ Η ΛΙΛΙΚΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΕΙΧΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΨΗΦΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΚΛΠ..
    ΕΠΙΖΩΝΤΕΣ ΠΑΠΟΥΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΛΠΟ

    1. Η ΛΙΛΙΚΑ ΒΑΣΙΛΑΚΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΤΗΣ' ΨΕΥΤΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΑ ΑΘΗΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ "ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΑΓΑΝ" ΣΑΝ "ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ -ΑΧΡΗΣΤΑ"
    2. ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΒΓΑΙΝΕ Ο ΣΓΟΥΡΟΣ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕ ΓΙΑ ΤΑ ΓΗΡΙΚΟΜΕΙΑ ΚΛΠ...
    3. ΟΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕς ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΝ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ
    4, ΕΚΕΙ ΕΓΡΑΦΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ
    5. ΣΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΑ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΜΟΝΟ ΜΙΣΘΟ ΕΝΟΙΚΕΙΟ 450 ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ!


    ΤΟ ΚΟΛΠΟ

    6. ΟΣΟΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΕΝΤΟΠΙΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΕΦΤΑΝ ΜΕ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΕΡΝΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ
    7. ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣΑΝ ΤΟΥς ΠΑΠΟΥΔΕΣ!
    8. Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ Η ΠΙΟ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΥΗ ΕΙΝΑΙ "ΑΝΑΡΟΦΗΣΗ ΤΡΟΦΗΣ"
    9. ΤΑΙΖΑΝ ΣΚΟΠΙΜΑ ΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΞΑΠΛΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ...ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΜΠΛΟΚΑΡΕ ΣΤΟΝ ΟΙΣΟΦΑΓΟ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΟΥΣ ΠΕΘΑΙΝΕ ΑΠΟ ΑΝΑΡΟΦΗΣΗ!
    10 ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΠΟΣΟΙ ΠΕΘΑΝΑΝ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20ΕΤΙΑ! ΤΙ ΕΓΙΝΕ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ.


    ΕΤΣΙ Η ΛΙΛΙΚΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΕΙΧΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΨΗΦΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΚΛΠ..
    ΕΠΙΖΩΝΤΕΣ ΠΑΠΟΥΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΦΕΙΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

    ΠΟΣΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ ΤΗΣ ΛΙΛΙΚΑΣ ΝΑΣΙΛΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΗΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΛΠΟ

    1. Η ΛΙΛΙΚΑ ΒΑΣΙΛΑΚΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΤΗΣ' ΨΕΥΤΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΑ ΑΘΗΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ "ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΑΓΑΝ" ΣΑΝ "ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ -ΑΧΡΗΣΤΑ"
    2. ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΒΓΑΙΝΕ Ο ΣΓΟΥΡΟΣ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕ ΓΙΑ ΤΑ ΓΗΡΙΚΟΜΕΙΑ ΚΛΠ...
    3. ΟΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕς ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΝ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ
    4, ΕΚΕΙ ΕΓΡΑΦΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ
    5. ΣΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΑ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΜΟΝΟ ΜΙΣΘΟ ΕΝΟΙΚΕΙΟ 450 ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ!


    ΤΟ ΚΟΛΠΟ

    6. ΟΣΟΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΕΝΤΟΠΙΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΕΦΤΑΝ ΜΕ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΕΡΝΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ
    7. ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣΑΝ ΤΟΥς ΠΑΠΟΥΔΕΣ!
    8. Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ Η ΠΙΟ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΥΗ ΕΙΝΑΙ "ΑΝΑΡΟΦΗΣΗ ΤΡΟΦΗΣ"
    9. ΤΑΙΖΑΝ ΣΚΟΠΙΜΑ ΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΞΑΠΛΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ...ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΜΠΛΟΚΑΡΕ ΣΤΟΝ ΟΙΣΟΦΑΓΟ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΟΥΣ ΠΕΘΑΙΝΕ ΑΠΟ ΑΝΑΡΟΦΗΣΗ!
    10 ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΠΟΣΟΙ ΠΕΘΑΝΑΝ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20ΕΤΙΑ! ΤΙ ΕΓΙΝΕ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ.


    ΕΤΣΙ Η ΛΙΛΙΚΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΕΙΧΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΨΗΦΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΚΛΠ..
    ΕΠΙΖΩΝΤΕΣ ΠΑΠΟΥΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. SGOYRE

    TH GHROKOMEIA
    THA SE FANE

    DOLOFONHSATE PAPOYDES STO GHROKOMEIO ATHINAS

    KLEINATE EPITHDES OLA TA ALLA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΛΠΟ

    1. Η ΛΙΛΙΚΑ ΒΑΣΙΛΑΚΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΤΗΣ' ΨΕΥΤΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΑ ΑΘΗΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ "ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΑΓΑΝ" ΣΑΝ "ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ -ΑΧΡΗΣΤΑ"
    2. ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΒΓΑΙΝΕ Ο ΣΓΟΥΡΟΣ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕ ΓΙΑ ΤΑ ΓΗΡΙΚΟΜΕΙΑ ΚΛΠ...
    3. ΟΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕς ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΝ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ
    4, ΕΚΕΙ ΕΓΡΑΦΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ
    5. ΣΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΑ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΜΟΝΟ ΜΙΣΘΟ ΕΝΟΙΚΕΙΟ 450 ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ!


    ΤΟ ΚΟΛΠΟ

    6. ΟΣΟΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΕΝΤΟΠΙΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΕΦΤΑΝ ΜΕ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΕΡΝΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ
    7. ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣΑΝ ΤΟΥς ΠΑΠΟΥΔΕΣ!
    8. Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ Η ΠΙΟ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΥΗ ΕΙΝΑΙ "ΑΝΑΡΟΦΗΣΗ ΤΡΟΦΗΣ"
    9. ΤΑΙΖΑΝ ΣΚΟΠΙΜΑ ΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΞΑΠΛΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ...ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΜΠΛΟΚΑΡΕ ΣΤΟΝ ΟΙΣΟΦΑΓΟ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΟΥΣ ΠΕΘΑΙΝΕ ΑΠΟ ΑΝΑΡΟΦΗΣΗ!
    10 ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΠΟΣΟΙ ΠΕΘΑΝΑΝ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20ΕΤΙΑ! ΤΙ ΕΓΙΝΕ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ.


    ΕΤΣΙ Η ΛΙΛΙΚΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΕΙΧΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΨΗΦΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΚΛΠ..
    ΕΠΙΖΩΝΤΕΣ ΠΑΠΟΥΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΒΟΥΡΑΚΗΣ,ΕΧΕΙ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ.ΑΡΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ Η' ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μπάμπης Παπαδόπουλος17 Ιαν 2011, 11:44:00 π.μ.

    Εσείς που κρύβεστε πίσω από την ανωνυμία σας και κατακρίνετε και κατηγορείτε να τα πείτε επώνυμα με καταγγελίες!!Πραγματικά τα παραπάνω σχόλια είναι επιεικώς απαράδεκτα!!!Σταματήστε να λέτε ψέμματα!!! Είναι άδικο να συκοφαντείτε έναν άνθρωπο χωρίς να γνωρίζετε ποιος πραγματικά είναι. Ψάξτε αλλού για διεφθαρμένους πολιτικούς και αφήστε τον Σγουρό και την Βασιλάκου ήσυχους. Βγες και πέστα επώνυμα που πίσω από την ανωνυμία βρίζεις. Ανώνυμος = Ανύπαρκτος Ψεύτης και Ανυπόστατος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση