GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νεκρώνουν πάλι τα μέσα μαζικής μεταφοράς...

Μετ΄ εμποδίων θα πραγματοποιηθούν για μια ακόμη ημέρα οι μετακινήσεις του επιβατικού κοινού στο Λεκανοπέδιο, λόγω των κινητοποιήσεων των...

Μετ΄ εμποδίων θα πραγματοποιηθούν για μια ακόμη ημέρα οι μετακινήσεις του επιβατικού κοινού στο Λεκανοπέδιο, λόγω των κινητοποιήσεων των εργαζομένων στα μέσα μαζικής μεταφοράς.
Πιο συγκεκριμένα, οι συρμοί του Μετρό και του Ηλεκτρικού θα τραβήξουν χειρόφρενο από την έναρξη της βάρδιας έως τις 8 το πρωί.
Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν τα λεωφορεία από τις 11.00 έως τις 15.30, ενώ...
 στάση εργασίας από τις 11.00 έως τις 15.00 θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ και στο τραμ.

4 σχόλια

  1. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΚΟΜ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.
    ΓΙΩΡΓΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΥ ΑΠΛΑ ΟΛΟΙ ΜΑΘΑΝΕ ΝΑ ΖΟΥΝ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ.
    ΔΥΣΤΙΧΩΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΝΤΕΙΝΕΤΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΤΣΙΜΠΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΟΥ ΜΠΟΥΡΟΥ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΒΑΛΕΣ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ.
    ΕΧΟΘΜΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΜ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΓΙΑΥΤΟ, ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΓΡΑΨΑ, ΝΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΙΣΕ ΝΑ ΤΙΣ ΧΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΝ (ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ-ΕΝΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΙΝΑΙ).
    ΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΣ ΚΑΛΟΠΙΣΤΟΣ ΤΟΝ ΦΛΑΣ (ΚΥΡΤΣΟ-ΣΤΡΑΤΑΚΗ-ΚΟΚΚΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ 982 ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΑ ΦΜ) ΤΟ ΕΧΤΡΑ ΤΟ ΚΟΝΤΡΑ, ΤΟΝ ΤΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΆΒΕΤΕ ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΚΟΨΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Νεκρώνουν πάλι τα μέσα μαζικής μεταφοράς..."
    /////////////////////////////////
    Κλάνει ο πεθαμένος?
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο αρχιτζαμπατζής Ρέππας δεν έχει ανάγκη, τον πηγαινει στο κολονάκι η λιμουζίνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε 9:44, συμφωνώ με το σχόλιο σου. Πιστεύω ότι, αν η κυβέρνηση δείξει σταθερότητα και αποφασιστικότητα στο να ξεκαθαρίσει όλα αυτά τα κρατικοδίαιτα λαμόγια που δημιούργησε στο παρελθόν, θα την ψηφίσουν άνθρωποι που δεν την είχαν ποτέ ψηφίσει ξανά.
    Αν όμως έχει υπουργούς π.χ.σαν τον Ρέππα, που τα ξύνει γιά δύο μήνες την ώρα που ο κόσμος ταλαιπωρείται και καταξοδεύεται, και ξυπνάει μόνο γιά να κάνει δηλώσεις περί τζαμπατζήδων, δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση