GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λιβύη και ελληνικά πολιτικά κόμματα...

Από τον ΣΤΡΑΤΗ ΤΕΛΛΟΓΛΟΥ To ερώτημα είναι ΑΠΛΟ και λιτο. ΟΛΕΣ οι ευρωπαϊκές Κυβερνήσεις ακομή και αυτή της Αγγλίας με το Καμερον έχου...

Από τον ΣΤΡΑΤΗ ΤΕΛΛΟΓΛΟΥ

To ερώτημα είναι ΑΠΛΟ και λιτο.
ΟΛΕΣ οι ευρωπαϊκές Κυβερνήσεις ακομή και αυτή της Αγγλίας με το Καμερον έχουν κάνει δηλώσεις για τη ΛΙΒΥΗ και τα εγκλήματα πολέμου. που γίνονται εκεί
Εδώ στη χώρα μας τοσο οι Παραδοσιακοί φίλοι του Κανταφι ," το κόμμα του 3 δρομου" , η οικογένεια Παπανδρέου αλλα και η Νέα Δημοκρατία έχουν ...
ΣΙΩΠΗΣΕΙ
ΓΙΑΤΙ;
Είναι τα συμφέροντα των Χορηγών τους τόσο μεγάλα; ή  είναι τόσο βαθύ το οστεοφυλάκιο ιδεών τους;
και Ουδείς εκ των ΜΜΕ εχει αναδείξει αυτο το θέμα.
Έχοντας πολύ φίλη που εργάζεται σαν μηχανικός πετρελαίων και πρόσφατα επέστρεψε από Λιβύη έχω ιδιά πείρα και τα πράγματα ειναι ΤΡΑΓΙΚΑ
Δεν νομίζετε ότι πρέπει να το αναδειξετε;

8 σχόλια

  1. Εχουν πάθει όλοι σύγχυση μυαλού. Δεν ξέρουν τι να πουν για αυτό το ζήτημα, όχι πως έχουν μυστικά σχέδια και εντολές.

    ΜΚΑΤΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το σκυλί όπου τρώει γαυγίζει (ή δεν γαυγίζει, κατά περίπτωση). Για πολλά χρόνια κατακρίναμε άλλους, δυτικούς, που συνεργάζονταν παντοιοτρόπως με ολοκληρωτικά καθεστώτα. Αλλά τα δικά μας είναι σύκα που πατσάζονται. Και κάποτε στα πρώτα χρόνια του Αντρέα, όταν γέμισε η Αθήνα με χιλιάδες φωτογραφίες του Καντάφι εν όψει της επικείμενης αφίξεώς του για επίσημη επίσκεψη, βρέθηκε ευτυχώς στην Προεδρία ο μεγάλος Κων/νος Καραμανλής να αντιτάξει το όχι και ανάγκασε τον Αντρέα να υποχωρήσει. 'Ετσι γλυτώσαμε τον διασυρμό. Το Lockerbie ακολούθησε το 1988.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΟΨΕ ΦΑΤΣΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ....
    ΔΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγιναν δηλωσεις.Ο Σαμαρας καταδικασε τον Κανταφι ενω το ΚΚΕ προειδοποιησε να μην επεμβει το ΝΑΤΟ.
    Οσο για τον Παπανδρεου παραιτηθηκε απο το Δ.Σ. της ΜΚΟ του Κανταφι που ηταν μελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το θεωρειτε σωστο να φτυνουνε εκει που γλυφανε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΕΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΙΕΝΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!

    ΤΩΡΑ, ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ !

    ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ, ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ...

    ΤΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΑΥΤΕΣ , ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΑ.

    ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ "ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ" ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ!

    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ Σ΄ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ "ΕΙΡΗΝΙΚΑ" ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ !

    X

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όλη η Διεθνής Κοινότητα έχει καταδικάσει κατηγορηματικά και απερίφραστα τις σφαγές αθώων διαδηλωτών από τον αποτρόπαιο αιμοσταγή δικτάτορα Καντάφι.
    12.000 ΝΕΚΡΟΊ ΚΑΙ ΠΆΝΩ ΑΠΌ 50.000 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ.

    Εδώ?
    Έχω μείνει άναυδος.
    Όλοι αυτοί οι λαλίστατοι και υπερευαίσθητοι θολοκουλτουριάρηδες που χαλάνε τον κόσμο με ανακοινώσεις και κάνουν σαρανταπέντε πορείες όταν γρατσουνιστεί μία φτερούγα καμμιάς θαλάσσιας χελώνας,
    ΤΩΡΑ ΣΙΩΠΟΥΝ.ΑΦΑΝΤΟΙ.

    ΚΚΕ,ΣΥΡΙΖΑ,ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ,Λ-ΚΚΕ-Μ,
    Μ-ΚΚΕ-Ν,...Συνιστώσες,είναι και πάρα πολλοί πανάθεμα τους,ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ,ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ.
    ΠΑΣΟΚ,καλά,υμνητές του Καντάφι οι Ανδρέας και Γιωργάκης,πού να τολμήσουν να σκάσουν μύτη,θα γελάνε και οι κατσίκες μαζί τους.

    ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΧΥΜΕΝΟ ΑΙΜΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ,ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΙΣΟΝΟΜΙΑ????

    ΤΟΣΗ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΙΑ,ΤΟΣΟΣ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ,ΤΟΣΗ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ????
    ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.
    ΚΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και προς την συμπολίτευση και προς την αντιπολίτευση από την άκρα Δεξιά έως την άκρα Αριστερά.
    Όποιος γνωρίζει το πώς θα βγούμε από αυτό το λάκκο με τα σκατά που μας ρίξατε όλοι μαζί, εσείς οι μορφωμένοι στο κομματικό γίγνεσθαι αλλά και σπουδαγμένοι δικηγόροι, μηχανικοί, γιατροί κλπ, κατέχοντες πολιτική θέση να το πει με λεπτομέρειες, μέχρι δεκάρας αλλιώς ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ!.
    Και προπαντός τις συνέπειες για την κάθε κίνηση που θα γίνει ή και που δεν θα γίνει!
    Και να πει τόσο χρωστάμε, τόσο μπορούμε να δώσουμε, τόσο μπορούμε να κερδίσουμε κάνοντας αυτό, τόσο μπορούμε να κόψουμε από έργα, τόσο μπορούμε να κόψουμε από Άμυνα, τόσο μπορούμε να κόψουμε από κοινωνικές παροχές , τόσο από μισθούς, τόσο από παιδεία, αυτό μπορούμε να το πουλήσουμε, αυτό μπορούμε να το νοικιάσουμε, αυτό το έργο μπορούμε να κάνουμε, και οτιδήποτε άλλο αλλά με λεπτομέρειες και όχι με αφορισμούς του τύπου ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο γιατί τα είδαμε και τα εκτός αυτών τι σκατά είναι, και όποιος ονειρεύεται Αφρική, Ασία ή Νότια Αμερική ο δρόμος είναι ανοιχτός!
    Αλλιώς το, ο Μανώλης με τα λόγια χτίζει ανώγεια και κατώγια το ξέρει και η κουτσή Μαρία, γι’ αυτό και εσείς βγάλετε το σκασμό και σκύψετε πάνω από το Εθνικό μας πρόβλημα όλοι μαζί και μην λέτε ότι άλλοι ξέρουν και άλλοι δεν ξέρουν, ΟΛΟΙ ΞΕΡΑΤΕ, αλλά για το συμφέρον της παράταξης σας κάνετε άλλοι τους ανήξερους και άλλοι τους φωστήρες.
    Όλοι ξέρατε πως και η τελευταία δεκάρα που ζητούσατε και απαιτούσατε για το ένα ή για το άλλο ήταν από δανεικά και όμως σαν άφρονες και ανεύθυνοι το κάνατε, προκειμένου όλοι σας να ικανοποιήσετε την εκλογική σας πελατεία ή να αποκτήσετε και άλλη πέραν αυτής που είχατε.
    Γι’ αυτό και πάλι σας λέω όπως και παλιότερα συμμαζευτείτε και συμμαζέψετε τα οικονομικά μας αλλιώς ο ΛΟΧΙΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ!
    Υστερόγραφο, αν δεν έχετε σοβαρή πρόταση να καταθέσετε βγάλετε το σκασμό και αφήσετε αυτούς που φορτώθηκαν το σταυρό του ΕΘΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ να δουν τι θα κάνουν μόνοι τους, το να παπαρίζετε δεξιά και αριστερά σαν παπαγάλοι ούτε αυτούς ωφελεί ούτε και εσάς, και στο κάτω κάτω αν τα παρατήσουν και έρθει η σειρά σας που δεν το θέλετε, θα δείτε ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΒΑΝΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση