GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Υποθέσεις"...

17 σχόλια

  1. ΚΟΙΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΞΥΝΙΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΜΙΛΑΜΕ .ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΕ Η ΤΣΙΤΑ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΡΙΜΩΞΕΙ ΑΓΡΙΩΣ,ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ,ΜΠΟΥΡΔΕΣ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΒΟΓΓΗΞΕΙ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ.ΤΙ ΑΓΡΙΕΨΕΣ ΒΡΕ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΕ ΠΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕΣ ΟΥΤΕ ΕΙΔΕΣ.ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΦΑΙΝΕΤΕ Η ΦΤΗΝΙΑ ΣΟΥ.ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙ Ο ΤΣΙΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ ΑΛΑΛΟΥΣ ,ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΥΕΙ ΓΙΑ ΜΠΟΥΓΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΑΡΧΙΔΙ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ,ΟΣΟ ΓΙ'ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΤΟ "ΣΕΝΑΡΙΟ"ΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΣΤΕΙΑΚΙΑ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΑΡΧΗΓΟ. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΦΑΤΣΑ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λοιπόν,
    ο Κολοκοτρώνης μόνο gey δέν ήταν.
    Βίασε τή Μπουμπουλίνα στό νησί.
    Είναι δικό μου συμπέρασμα από
    πολύυυυ διάβασμα 6 συγγραφέων.
    Καί σάν χασάπης εργαζόμενος στήν Ήπειρο,υπό Ρωσική προστασία,
    διακόρευσε 2-3 κορασίδες,φορόντας
    τή Ρωσική στολή.
    Παντρεμένος ών.
    Φίλε αναγνώστη,νά διασταυρώνεις
    πληροφορίες πρίν κατατάξεις.
    Ανθρώπους καί γεγονότα.
    Η πληροφορία τού κάθε παπάρα
    (εμού συμπεριαλαμβανόμενου),είναι
    τόσο ισχυρή,όσο ο εκδότης αυτών.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οταν τούς πληρώνουν τραγουδάνε οτι τραγούδι τους παραγγέλνουν , ουτε ιστορικοί ειναι ουτε συγγραφείς ουτε διανοούμενοι και φυσικά ουτε ανθέλληνες απλά πληρωμένοι μπάσταρδοι παντός τόπου και χρόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η θεια Κουλα8 Φεβ 2011, 5:02:00 μ.μ.

    @ 2:01
    -----
    δηλαδη μας λες οτι γαμουσε τα διπλανα κοριτσια
    οντας παντρεμενος
    και αυτο το αρουσιαζεις σαν καλυτερο
    απο το να ειναι πουστης;!!!!

    απο το κακο στο χειροτερο το πας μου φαινεται
    γιατι εαν στ αληθεια διακορευσε, οπως λες, δυο και τρεις κοπελλιες με ρωσικη στολη, τοτε ηταν χειροτερος απο πουστρα!


    για μαζεψου, γιατι αυτα
    ΔΕΝ ειναι επιχειρηματα υπερασπισης
    αλλα το αντιθετο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΣΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ 1821 ΣΤΙΣ 10 ΑΝΤΙ ΣΤΙΣ 11 ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΤΗ ΒΛΕΠΕΙ.

    ΟΠΟΙΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΞΥΔΙ

    ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 10

    ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ,

    ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΤΗ ΧΩΝΕΨΗ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΑΒΟΥΡΟ-ΕΘΝΙΚΟ-ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ-ΧΑΤΖΗΑΠΑΤΕΩΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
    Κύριε Πρωθυπουργέ, Κύριε Γεώργιε Παπανδρέου.
    Κύριοι Υπουργοί, Βουλευτές Και Βουλευτίνες του ΠΑΣΟΚ.
    Μέλη και Φίλοι του ΠΑΣΟΚ.
    Οι στιγμές είναι ιστορικές και θα πρέπει όλοι σας να αρθείτε στο ύψος των περιστάσεων και σε αυτό που εκατομμύρια Έλληνες και Ελληνίδες προσδοκούσαν και ήρθε επί τέλους η στιγμή να το δούνε με τα μάτια τους, να το απολαύσουν, να το χαρούν και αυτό δεν είναι τίποτα άλλο από την Απελευθέρωση τους από τα κλειστά επαγγέλματα, από τις κληρονομικότητες τους, από τις παρακρατήσεις από ιδιώτες και Ελληνικό Δημόσιο υπέρ των ταμείων των μετεχόντων σε αυτά, από την δουλεία των πολλών υπέρ των ολίγων.
    Ο Αείμνηστος Ανδρέας Γεωργίου Παπανδρέου και ιδρυτής του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος είχε πει και είχε ξεσηκώσει και συναθροίσει γύρω του εκατομμύρια ανθρώπους με το σύνθημα Η Ελλάδα στους Έλληνες, και σε εσάς έλαχε η ιστορική στιγμή να την αποδώσετε, αφήστε στην άκρη τους κομματισμούς, αφήστε στην άκρη φίλους αληθινούς, φίλους από ανάγκη, φίλους από συμφέρον, και ελευθερώστε την Παντέρμη Ελλάδα.
    Όταν ο αείμνηστος ιδρυτής του Πασόκ, αυτός που ένωσε όλους εσάς, παλαιότερους και νεότερους στο Κίνημα του δεν είχε στο μυαλό του μόνο την ξενοκρατία στην Ελλάδα και που δεν προερχόταν μόνο από την πέραν του Ατλαντικού υπερδύναμη και άλλες, αλλά και από τους ντόπιους καταπατητές, επικυρίαρχους, αλλάζοντες και υπερφίαλους και πιστεύοντες εις εαυτόν και μόνον, συντοπίτες μας Έλληνες και Ελληνίδες.
    Γι’ αυτό έσπασε τα δεσμά της εισόδου στην Σχολή Ευελπίδων ούτως ώστε να μπαίνουν οι καλύτεροι σε αυτήν και όχι κληρονομικό και κομματικό δικαιώματι οι έχοντες τον μπάρμπα στην Κορώνη, γι’ αυτό κατέστησε τις Πανελλήνιες Εξετάσεις Αδιάβλητες με την ταυτόχρονη μετάδοση των θεμάτων από την μια άκρη της Πατρίδας μας έως την άλλη για να μην μπαίνουν στην Ιατρική Σχολή τα τυχόν ανεπίδεκτα μαθήσεως παιδιά των μεγαλογιατρών αλλά οι καλύτεροι, καθώς πίστευε στην Υγεία για ΟΛΟΥΣ και το έδειξε με το ΕΣΥ.
    Τώρα είναι η σειρά σας να πράξετε ούτως ώστε να ελευθερώσετε τα εκατομμύρια σκλαβωμένων Ελλήνων και Ελληνίδων από εκείνους που έχοντας άμεση πρόσβαση στην Εξουσία άρπαξαν, θεσμοθέτησαν πιέζοντας έχοντας πρόσβαση στην Βουλή των Ελλήνων, και με την δική σας ευθύνη, δικαιώματα εις βάρος των υπολοίπων Ελλήνων και Ελληνίδων.
    Ελευθερώστε τους Έλληνες από τα κλειστά επαγγέλματα!!!!!!!!!!!!!!!
    Από εκείνους που όχι με τον προσωπικό τους μόχθο αλλά με το μόχθο των άλλων, απομυζώντας τους με κατώτερες αμοιβές, με παρακρατήσεις υπέρ των δικών τους ταμείων συντάξεων παίρνουν συντάξεις απίστευτα υψηλές και εφ’ άπαξ που αγγίζουν τις 250.000- 350.000 Ευρώ.
    Είτε Παίδες Ελλήνων! Αν νιώθετε έτσι….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καινούρια φάμπρικα αυτή το, δεν πληρώνω δεν πληρώνω των Ψευτοαριστερούληδων, δεν τους έκατσε να τους αυγατίσει η Κούνεβα μετά το γιουχάρισμα που φάγανε. ΠΟΝΤΑΡΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΟΝΟ.
    Δεν τους έκατσε η δουλειά με τους μετανάστες που κουβάλησαν στην Νομική καθώς το πράμα πήγαινε για μεγάλο μακελειό στην Αθήνα και όχι μόνο.
    ΠΟΝΤΑΡΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΟΝΟ.
    Τώρα πάλι με το δεν πληρώνω δεν πληρώνω ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΟΝΟ!
    Τέτοια Σαδομαζοχιστική αντίληψη της Πολιτικής δεν έχω ξαναδεί, τύφλα να έχει ο NΤΕ ΣΑΝΤ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ακόμη ενας φελός που βγήκε απο την αφάνεια προκαλώντας το δημόσιο αισθημα ο Τατσόπουλος , μόνο που ρε Τατσόπουλε δεν κατάλαβες οτι οι καιροί αλλαξαν , τώρα δεν λές μια παπαριά και οποιον πάρει ο χάρος ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 7 Φεβρουαρίου, 2011
    Ήταν bi ο Καραϊσκάκης, Πέτρο;

    Έλενα Ακρίτα

    Έλενα Ακρίτα
    Ήταν bi ο Καραϊσκάκης, Πέτρο;

    …Γιατί πολύ gossip σέρνεται στην πιάτσα. Εδώ τα μεσημεριανά, σου λέει, κάνουν στη μπάντα Μακρυπούλια – Χατζηγιάννη κι εμβαθύνουν στην τρυφερή φιλία της Μπουμπουλίνας με τη Μαντώ Μαυρογένους. Επίσης κάτι πήρε το αυτί μου για Μιαούλη με Κανάρη, αλλά κρατάνε χαμηλό προφίλ και δεν μπόρεσα να την διασταυρώσω την ειδησάρα. Για τον Βελεστινλή – τι έγινε, παιδιά, μούγγα; Ρε συ Ρήγα, get out of the closet, έλα μία-μία η ηρωίδα να παίρνετε σειρά!

    Χαμός με την εκπομπή του ΣΚΑΙ «1821». Και κυρίως με την απάντηση που έδωσε ο Πέτρος Τατσόπουλος στο χιουμοριστικό σχολιάκι «φίλου» του στο facebook που έλεγε πως ο Κολοκοτρώνης ήταν gay κι είχε γκόμενο. Εκεί λοιπόν ρίχνει την φοβερή ατάκα ο Τατσόπουλος: «Δεν είχε γκόμενο, ήταν αρραβωνιασμένος!»

    Ε, ρε γλέντια ελληνορθόδοξα κι επαναστατικά! Ένα μόνο σας λέω! Αν γκουγκλάρετε «Τατσόπουλος Κολοκοτρώνης» θα σας βγάλει 16.700 αποτελέσματα. Χαμός στις εφημερίδες, χαμός στο διαδίκτυο! Ένας εμφύλιος πόλεμος, ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του! Άλλοι υπερασπίζονται, άλλοι βρίζουν, άλλος σιδερώνει την κουκούλα της Κου Κλουξ Κλαν, άλλος θυμάται ότι πριν 100 χρόνια ήταν τροτσκιστής… Η τσιτατολογία δίνει και παίρνει! Κι ο Τατσόπουλος δικαιολογήθηκε πως «έκανα χιούμορ με τους φίλους μου στο facebook». Όπα! Όπα! Το πρώτο φάουλ!

    Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…

    Τον Τατσόπουλο τον γνωρίζω χρόνια. Μου είχε φέρει να διαβάσω το πρώτο του βιβλίο όταν ακόμα ήταν ένα μάτσο δακτυλόγραφα. Μετά χαθήκαμε… Μια φορά στα 10 χρόνια, λέγαμε ένα «γεια». Όταν αποφάσισα να κάνω προφίλ στο facebook μου έστειλε αίτημα και γίναμε «φίλοι».

    «Φίλοι» σε εισαγωγικά, ρε συ Πέτρο. «Φίλοι» σε εισαγωγικά, ρε αγόρι μου! Όταν στα προφίλ μας έχουμε από 5.000 νοματαίους, αυτοί δεν είναι φίλοι μας: Επειδή έτσι τους αποκάλεσε δηλαδή ο Mark Zuckerberg, κι έγινε δισεκατομμυριούχος, μην μασάμε κι εμείς γιατί θα τρελαθούμε ομαδικώς. Φίλοι μας είναι 3-4 άτομα – άντε 5 αν είσαι κωλόφαρδος. Είναι αυτοί που τους ξέραμε κι από χτες, που βρισκόμαστε, τηλεφωνιόμαστε, τους νοιαζόμαστε. Που κάναμε μαζί φαντάροι, ρε παιδί μου: Άντρες και γυναίκες!

    Πλάκα με τα φιλαράκια, Πέτρο, άλλο σημαίνει: «Είμαι σπίτι μου, πίνω τις μπίρες μου και κάνω χαβαλέ με τους κολλητούς μου». Το fb είναι δημόσιο βήμα, μανάρι μου. ΔΗΜΟΣΙΟ ΒΗΜΑ, πώς να στο κάνω λιανά; Προσέχεις τι γράφεις, πως το γράφεις, σε ποιον το γράφει… και ποιος σε γράφει στην τελική…

    Εγώ λοιπόν, δεν σου καταλογίζω δόλο, ύποπτες ανατρεπτικές προθέσεις, ανθελληνισμό, μισαλλοδοξία και όλα τα συναφή που σου χρέωσαν οι φασίστες. Βλακεία σου καταλογίζω, Πέτρο! Βλακεία κι επιπολαιότητα! Πρώτα, από όλα γιατί το χιουμοράκι τύπου «ο αρραβωνιαστικός του Κολοκοτρώνη» παραπέμπει σε σπυριάρη 15χρονο – σκάρτα! Δεν είναι ανατρεπτικό, δεν είναι αιρετικό, είναι απλώς σαχλό! Μια χαζομάρα και μισή! Και δεν στην είχα, ρε γαμώτο! Μπορεί να μην τρελαίνομαι για τα βιβλία σου, μπορεί να μην σ’ έχω μες την καρδιά μου, αλλά τη σαχλίτσα δεν στην είχα! Καθόλου όμως!

    Από κει και πέρα, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ, κάτι τελευταίο: Το γεγονός ότι πλακώσαν τα χακεράκια στον τοίχο σου, σου κλέψανε τους κωδικούς με αποτέλεσμα να σε βρίζει χυδαία ο κάθε πικραμένος κι εσύ να μην μπορείς να απαντήσεις – ε, ΑΥΤΟ εγώ το θεωρώ τον άκρατο φασισμό. Και μέχρι το Σάββατο που μπήκα τελευταία φορά, είδα ακόμα την ίδια κατάσταση. Όλοι μαζί να λιθοβολούν έναν άνθρωπο που δεν μπορεί να απαντήσει! Εδώ, ναι, μαζί σου, Πέτρο!

    Για όλα τα άλλα, σου αφιερώνω το τραγούδι που άνοιγε το πρόγραμμα πριν τον χορό του Ζαλόγγου: «Άστο να πάει, άστο – άστο, πονάει άστο!»…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΤΣΑΤΣΟΠΟΥΛΕ
    ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΗΚΑΡΗΣ
    ΕΛΑ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΜΙΑΣ
    ΤΟΝ ΠΟΥΤΖΟΝ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ.

    ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΑΔΕίΑ
    ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΕ ΘΑ ΜΑΣ ΛΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ?
    ΕΙΣΑΙ Η ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΓΚΕΪ?
    Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ
    ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΔΩ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ,ΟΧΙ ΣΤΟ FACEBOOK.
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΤΟ ΛΕΙ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ.
    ΚΑΙ ΓΚΕΪ ΝΑ ΕΙΣΑΙ,
    ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΑΝΤΡΙΚΕΙΑ, ΟΧΙ ΠΟΥΣΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 5:02,
    γιατί νά μαζευτώ?
    Κανέναν δέν υπερασπίζομαι.
    Γράφω γεγονότα,πού δείχνουν ότι
    ο Κολοκοτρώνης δέν ήταν gey.
    Νά καί άν ήταν,νά καί άν δέν ήταν!
    Εσύ τί σεβντά βαράς?
    Γιατί μυγιάζεσαι?
    Δέν ξέρω άν είναι καλύτερο νά γαμά
    τά διπλανά κορίτσια,από τό νά
    γαμιέται.
    Απλά είναι πιό φυσιολογικό γιά
    αρσενικό νά γαμά.
    Τό μή φυσιολογικό είναι ο βιασμός
    καί σέ παρακαλώ μή βγάζεις άκερα
    συμπεράσματα από αυτά πού γράφω.
    Μπορεί νά γράφω περιληπτικά,
    αλλά προσπαθώ νά είμαι σαφής σέ
    κάθε μή προκατειλημμένο.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΤΗ ΧΩΝΕΨΗ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΑΒΟΥΡΟ-ΕΘΝΙΚΟ-ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ-ΧΑΤΖΗΑΠΑΤΕΩΝΩΝ

    8 Φεβ 2011 5:25:00 μ.μ.

    ΕΛΑ ΡΕ ΒΛΑΚΑ, ΠΟΥ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ, ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ...
    ΣΤΟ ΠΟΥΤΣΟ,
    ΔΕΣ ΟΤΙ ΣΕ ΦΩΤΙΣΕΙ Ο ΓΙΑΧΒΕ, ΗΛΙΘΙΟ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ, ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΣ, ΒΛΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο ΒΕΡΕΜΗΣ (ΧΤΙΚΙΑΡΗΣ)

    Ο ΤΣΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ (ΚΟΛΛΗΤΗ ΤΟΥ ΒΑΛΙΑΝΟΑΤΟΥ, ΤΗΣ ΑΛ ΣΑΛΕΧ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΑΚΡΙΤΑ )....

    Ο ΠΡΟΤΟΣΑΛΝΤΕ (Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΑΛΤΑΔΟΡΟΣ)
    ...
    ...
    ΚΑΙ Ο ΠΛΟΙΟΚΤΗΤΗΣ ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ...

    ΕΙΔΕΣ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ???? !!!
    ΚΑΘΕΣΤΩΣ ...

    ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΓΙΚΑ ΑΦΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟ.

    ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ, ΕΙΝΑΙ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ¨ΚΑΙ "COOL" ... ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΙΨΑΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΤΕΤΟΙΑ, ΣΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΑΝΕ ΣΤΙΣ ΑΘΛΙΕΣ ΚΑΙ ΒΡΟΜΕΡΕΣ ΠΑΡΕΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν αντέχουν οι Μασονοεβραιοι το μεγαλείο της Ελληνικής μας Ιστορίας και έχουν βρει κάτι Λακέδες και κάτι Δημοσιογράφους με αμφίβολη συνείδηση να αλλοιώσουν την Ιστορία μας αυτό είναι όλο, Αλλά η αύρα της Ελλάδας είναι αιώνια και ξεβρομίζει όλη την μπόχα των Ηλιθίων.
    ΦΕΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δεν αντέχουν οι Μασονοεβραιοι το μεγαλείο της Ελληνικής μας Ιστορίας και έχουν βρει κάτι Λακέδες και κάτι Δημοσιογράφους με αμφίβολη συνείδηση να αλλοιώσουν την Ιστορία μας αυτό είναι όλο, Αλλά η αύρα της Ελλάδας είναι αιώνια και ξεβρομίζει όλη την μπόχα των Ηλιθίων.
    ΦΕΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση