GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γ. Δημαράς και Β. Οικονόμου στο πλευρό των κατοίκων της Κερατέας...

Από την ΈΝωση Ανεξάρτητων Πολιτών Κλιμάκιο της Ένωσης Ανεξάρτητων Πολιτών (ΕΝ.Α.Π.) αποτελούμενο από τους Βουλευτές Γιάννη Δημαρά, Βασί...

Από την ΈΝωση Ανεξάρτητων Πολιτών

Κλιμάκιο της Ένωσης Ανεξάρτητων Πολιτών
(ΕΝ.Α.Π.) αποτελούμενο από τους Βουλευτές Γιάννη Δημαρά, Βασίλη Οικονόμου και στελέχη της Ένωσης, επισκέφτηκε την Παρασκευή την Κερατέα με σκοπό να ενημερωθεί τόσο για το πρόβλημα που έχει ανακύψει με τη δημιουργία ΧΥΤΑ στην περιοχή, όσο και τα δραματικά γεγονότα που λαμβάνουν χώρα από τη βίαιη καταστολή των αντιδράσεων των κατοίκων, από την Ελληνική Αστυνομία.
Η αντιπροσωπεία της ΕΝ.Α.Π. είχε συνάντηση με εκπροσώπους της δημοτικής αρχής, των συλλόγων και φορέων, καθώς και...
με ειδικευμένους επιστήμονες και νομικούς, όπου ενημερώθηκε για τους λόγους όπου οι κάτοικοι της Κερατέας ζητούν να μη γίνει η κατασκευή του ΧΥΤΑ στην περιοχή που έχει επιλεχθεί, καθώς και τη βίαιη αντιμετώπιση που έχουν από τις δυνάμεις των ΜΑΤ.
Μετά την ενημέρωση, τόσο ο Γιάννης Δημαράς, όσο και ο Βασίλης Οικονόμου επεσήμαναν πως η κατασκευή του ΧΥΤΑ στην Κερατέα, αποτελεί «μνημείο προχειρότητας» εκ μέρους της πολιτείας, απέναντι στο μεγάλο πρόβλημα που αφορά τη διαχείριση απορριμμάτων του νομού Αττικής και τάχθηκαν υπέρ ενός ευρύτερου διαλόγου μεταξύ της κυβέρνησης, της τοπικής αυτοδιοίκησης και ειδικών επί γεωλογικών και περιβαλλοντολογικών θεμάτων, ώστε να δοθεί ουσιαστική και μόνιμη λύση στη διαχείριση των απορριμμάτων.
Παράλληλα οι Γιάννης Δημαράς και Βασίλης Οικονόμου τόνισαν στους παρευρισκόμενους πως ήδη έχουν θέσει υπόψη του Κοινοβουλίου το πρόβλημα και ζητούν από τα αρμόδια υπουργεία τις θέσεις τους για το ζήτημα και πως θα παρακολουθούν «από κοντά» τις εξελίξεις έτοιμοι πάντα να παρέμβουν, όπως αυτό τους επιτάσσει το καθήκον τους απέναντι στους πολίτες.
«Πρέπει η κυβέρνηση και η περιφέρεια να καταλάβουν πως τακτικές “αποφασίζουμε και διατάσσουμε”, χωρίς προηγουμένως να υπάρχει οργανωμένο σχέδιο και συζήτηση περί αυτού είναι με μαθηματική ακρίβεια βέβαιο πως θα αποτύχουν. Οι ειδικοί επιστήμονες που ήταν παρόντες μας έδειξαν πως υπάρχουν λύσεις και διέξοδοι ώστε με εναλλακτικούς τρόπους να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της διαχείρισης», τόνισε ο Γιάννης Δημαράς, για να προσθέσει: «γνωρίζω όπως και όλοι οι κάτοικοι αυτής της χώρας, τα δραματικά γεγονότα που έχουν συμβεί τις τελευταίες εβδομάδες στην περιοχή. Κάνω έκκληση σε όλες τις πλευρές να αντιδράσουν με σύνεση και λογική, ιδιαίτερα δε αυτή μου η έκκληση απευθύνεται προς τις αστυνομικές δυνάμεις. Και επειδή οι καιροί είναι χαλεποί και κάποιοι ίσως αδράξουν την ευκαιρία να προκαλέσουν μια προβοκάτσια με συνέπειες που δεν θέλουμε να φανταστούμε, καλούμε άπαντες να καθίσουμε στο τραπέζι του διαλόγου και να βρούμε λύσεις πολιτισμένα, χωρίς τη χρήση βίας».

9 σχόλια

  1. Αυτοί δεν ήταν με το κόμμα που μας υποδούλωσαν στο Διεθνές Νομισματικό Τοκογλυφείο?
    Τώρα τι θέλουν να πάρουν τα συγχαρίκια?
    Από τη Τυνησία ξεκίνησε στην Αίγυπτο πήγε τώρα που θα πάει?
    Οι κλέφτες ετοιμάζουν βαλίτσες? δεν θα προλάβουν.
    Φέρτε πίσω τα κλεμμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πάρτυ της λοβιτούρας τελείωσε, ο τροχός άρχισε να γυρίζει, οι κλέφτες σε λίγο δεν θα βρίσκουν την πόρτα να φύγουν, θα εγκλωβισθούν στον κορυδαλλο για μόνιμες διακοπές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
    Κύριε Πρωθυπουργέ, Κύριε Γεώργιε Παπανδρέου.
    Κύριοι Υπουργοί, Βουλευτές Και Βουλευτίνες του ΠΑΣΟΚ.
    Μέλη και Φίλοι του ΠΑΣΟΚ.
    Οι στιγμές είναι ιστορικές και θα πρέπει όλοι σας να αρθείτε στο ύψος των περιστάσεων και σε αυτό που εκατομμύρια Έλληνες και Ελληνίδες προσδοκούσαν και ήρθε επί τέλους η στιγμή να το δούνε με τα μάτια τους, να το απολαύσουν, να το χαρούν και αυτό δεν είναι τίποτα άλλο από την Απελευθέρωση τους από τα κλειστά επαγγέλματα, από τις κληρονομικότητες τους, από τις παρακρατήσεις από ιδιώτες και Ελληνικό Δημόσιο υπέρ των ταμείων των μετεχόντων σε αυτά, από την δουλεία των πολλών υπέρ των ολίγων.
    Ο Αείμνηστος Ανδρέας Γεωργίου Παπανδρέου και ιδρυτής του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος είχε πει και είχε ξεσηκώσει και συναθροίσει γύρω του εκατομμύρια ανθρώπους με το σύνθημα Η Ελλάδα στους Έλληνες, και σε εσάς έλαχε η ιστορική στιγμή να την αποδώσετε, αφήστε στην άκρη τους κομματισμούς, αφήστε στην άκρη φίλους αληθινούς, φίλους από ανάγκη, φίλους από συμφέρον, και ελευθερώστε την Παντέρμη Ελλάδα.
    Όταν ο αείμνηστος ιδρυτής του Πασόκ, αυτός που ένωσε όλους εσάς, παλαιότερους και νεότερους στο Κίνημα του δεν είχε στο μυαλό του μόνο την ξενοκρατία στην Ελλάδα και που δεν προερχόταν μόνο από την πέραν του Ατλαντικού υπερδύναμη και άλλες, αλλά και από τους ντόπιους καταπατητές, επικυρίαρχους, αλλάζοντες και υπερφίαλους και πιστεύοντες εις εαυτόν και μόνον, συντοπίτες μας Έλληνες και Ελληνίδες.
    Γι’ αυτό έσπασε τα δεσμά της εισόδου στην Σχολή Ευελπίδων ούτως ώστε να μπαίνουν οι καλύτεροι σε αυτήν και όχι κληρονομικό και κομματικό δικαιώματι οι έχοντες τον μπάρμπα στην Κορώνη, γι’ αυτό κατέστησε τις Πανελλήνιες Εξετάσεις Αδιάβλητες με την ταυτόχρονη μετάδοση των θεμάτων από την μια άκρη της Πατρίδας μας έως την άλλη για να μην μπαίνουν στην Ιατρική Σχολή τα τυχόν ανεπίδεκτα μαθήσεως παιδιά των μεγαλογιατρών αλλά οι καλύτεροι, καθώς πίστευε στην Υγεία για ΟΛΟΥΣ και το έδειξε με το ΕΣΥ.
    Τώρα είναι η σειρά σας να πράξετε ούτως ώστε να ελευθερώσετε τα εκατομμύρια σκλαβωμένων Ελλήνων και Ελληνίδων από εκείνους που έχοντας άμεση πρόσβαση στην Εξουσία άρπαξαν, θεσμοθέτησαν πιέζοντας έχοντας πρόσβαση στην Βουλή των Ελλήνων, και με την δική σας ευθύνη, δικαιώματα εις βάρος των υπολοίπων Ελλήνων και Ελληνίδων.
    Ελευθερώστε τους Έλληνες από τα κλειστά επαγγέλματα!!!!!!!!!!!!!!!
    Από εκείνους που όχι με τον προσωπικό τους μόχθο αλλά με το μόχθο των άλλων, απομυζώντας τους με κατώτερες αμοιβές, με παρακρατήσεις υπέρ των δικών τους ταμείων συντάξεων παίρνουν συντάξεις απίστευτα υψηλές και εφ’ άπαξ που αγγίζουν τις 250.000- 350.000 Ευρώ.
    Είτε Παίδες Ελλήνων! Αν νιώθετε έτσι….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. όπου ψήφος και χαρά και η Χάιδω πρώτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΑ. ΑΠΟΡΡΩ ΠΩΣ ΑΚΟΜΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΝ ΑΞΙΟΤΙΜΟ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΟ ΔΗΜΑΡΑ!!!! ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!!!! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ. ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕ ΠΑΝΙΚΟΣ. ΑΛΛΟ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΑ Η ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ Η ΤΙΜΗ ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΧΥΤΑ ΣΤΗ ΚΕΡΑΤΕΑ ΕΙΠΑΜΕ. ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δημαράς & Οικονόμου, τα δύο φαιδρά νούμερα , κοντά στους απαράδεκτους (ΜΕΙΟΨΗΦΊΑ)κατοίκους της Κερατέας, που αγωνίζονται να πάνε τα σκουπίδια στην αυλή του γείτονα!
    Όχι στη δική τους! Όχι, παίζουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΠΟΥ ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΧΑΡΑ Η ΒΑΣΙΛΩ ΠΡΩΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτοί οι δυό με το που εμφανίζονται θέλουν κράξιμο.
    Οι χθεσινοί υποστηρικτές της ΔΟΥΝΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ μας το παίζουν τι?
    Αυτός δεν ήταν που έλεγε ότι θα παραιτηθεί. Το μέλι είναι γλυκό και μπόλικο.
    ΠΑΛΑΝΤΖΕΣ έχετε τελειώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση