GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φτάνει ως εδώ κύριοι.....

Από το http://kanena2010.blogspot.com/ Έχω ακούσει και έχω διαβάσει πολλές απόψεις σχετικά με το κίνημα των πολιτών, δεν πληρώνω στα δι...

Από το http://kanena2010.blogspot.com/

Έχω ακούσει και έχω διαβάσει πολλές απόψεις σχετικά με το κίνημα των πολιτών, δεν πληρώνω στα διόδια αλλα τώρα τελευταία και στα ΜΜΜ. Κάπου στην μέση ειναι και η αλήθεια. Μια αλήθεια την οποία στην Ελλάδα έχουμε ξεχάσει την πραγματική της έννοια.
Αυτό που εκφράζω είναι ότι ...
το σύνταγμα αναφέρει την προσωπική ελευθερία πως είναι απαραβίαστη!
Το σύνταγμα δυστυχώς δεν αναφέρει ότι δεν δίνεις δικαιώματα σε ιδιωτικές εταιρείας (λίγο πριν από τις εθνικές εκλογές) να καρπώνονται διόδια (κύριε Σουφλιά). Δυστυχώς το σύνταγμα δεν αναφέρει ότι ο εκάστοτε υπουργός θα λογοδοτήσει για αυθαιρεσίες και συνεργασίες με ιδιωτικές εταιρείες. Για την ιστορία να αναφέρω ότι μετά από λίγο η τότε κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχασε τις εκλογές (αχ, κύριε Σουφλιά μου) αλλα εμείς εξακολουθούμε να πληρώνουμε!!!
Στην Ελλάδα έχουμε το ταλέντο να ερμηνεύουμε τους νόμους κατά την δική μας κρίση, αυθαίρετα και πάντα με ιδιοτέλεια!
Το κίνημα της άρνησης πληρωμής διοδίων, δεν είναι αριστερό, ούτε δεξιό. Το ότι στην χώρα μας οποιαδήποτε αντίδραση την οικειοποιείται η αριστερά είναι θέμα συστήματος και πολιτικής στάσης των ανθρώπων και των ΜΜΕ της χώρας. Δεν το συμμερίζομαι. Αλλά και ο απλός κόσμος κάπως πρέπει να διαμαρτυρηθεί και να εισακουστεί. Φτάνει ποια με τους πολιτικούς οι οποίοι έχουν παρασύρει τους εαυτούς τους, τους επιχειρηματίες αλλά και τους πολίτες σε μια συνδιαλλαγή άνευ ορίων.
Επίσης, έχω να πω ότι το ποιο δίκαιο είναι να πληρώνουμε για όσα χιλιόμετρα διανύουμε. Δεν το κάνουν όμως με αυτό τον τρόπο και μας αφήνουν να πληρώνουμε το μέγιστο της τιμής σε κάθε σταθμό γιατί έτσι καρπώνονται πολλά περισσότερα οι εταιρείες που έχουν αναλάβει το έργο από το να έβαζαν χιλιομετρική χρέωση
Δεν είμαι αριστερός, ούτε δεξιός. Είμαι ένας Έλληνας πολίτης, δίκαιος άνθρωπος ο οποίος αρχίζει να αγανακτεί με τα όσα γίνονται σε βάρος όλων των συμπολιτών του. Ο μόνος τρόπος είναι να αντιδράσω. Ετσι δεν λένε και οι πολιτικοί μας: «αν δεν σπάσεις αυγά δεν κάνεις ομελέτα». Ε, τι να κάνω και εγώ, να κάθομαι στον καναπέ; Να πίνω καφέ την ημέρα τον εκλογών και να μην ψηφίζω; Να κάνω απεργία πείνας; Κάνω αυτό που λένε και οι ίδιοι, ρήξη με το σύστημα, το οποίο μεταξύ μας το συντηρούν αυτό το κακό σύστημα οι πολιτικοί μας με τους συνδικαλιστές και ο λαός τρέχει για μια θεσούλα στο δημόσιο…
Η Αττική Οδός είχε κόστος κατασκευής 1,3 δις ευρώ. Τα ετήσια μικτά κέρδη της εταιρείας είναι περίπου 270 εκατομμύρια ευρώ. Άρα σχεδόν έχει γίνει η εξόφληση του έργου, γιατι η εταιρεία έλαβε μέρος μόνο με το 65% το άλλο κεφάλαιο ήταν συν-χρηματοδότηση του ελληνικού κράτους και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αρα γιατί πληρώνουμε τα διόδια αφού το έργο έγινε και η εταιρεία πήρε τα λεφτά της. Και ξέρετε κάτι; Θα πληρώνουμε την Αττική Οδό για άλλα 25 χρόνια. Αν δεν κάνω λάθος η σύμβαση παραχώρησης είναι 30 χρόνια. Σε λίγα χρόνια θα πληρώνουμε 5 ευρώ διόδια επειδή η σύμβαση όλων των υπουργών, όλων των κυβερνήσεων (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ) ορίζει ότι η εταιρεία ανάλογα με τις συνθήκες καθορίζει και το αντίτιμο. χαχαχα
Και τώρα λένε το κράτος θα ποινικοποίηση την στάση πληρωμή των πολιτών στα διόδια και στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς γιατί λέει είναι παράνομο. Αλλα παράνομο, δεν είναι το εισιτήριο (των 90 λεπτών) που αυξήθηκε 40%.
Ενώ οι ιδιωτικές εταιρείες που εκμεταλλεύονται τα διόδια ζητούν την προστασία του υπουργείου μεταφορών με το να πιέζουν για έναν αντίστοιχο νόμο δηλαδή να μας υποχρεώνουν να πληρώνουμε διόδια. Αντε, λίγο ακόμη έμεινε να δούμε το κράτος να λειτουργεί ως σεκιούριτι των ιδιωτικών εταιρειών στους εθνικούς δρόμους.
Επίσης μαςεκβιάζουν λέγοντας οτι θα σταματήσουν τα έργα στους δρόμους αν δεν πληρώσουμε διόδια. χαχαχα... μη σώσουν και τους φτιάξουν!
Για αυτό κάποιοι απαξιούν το ελληνικό κράτος, το κάνουν να φανεί ανίκανο και όλες τις δουλειές να τις κάνουν οι ιδιωτικές εταιρείες. Εμένα δεν με πειράζει, ας την κάνουν την δουλειά οι ιδιωτικές εταιρείες για να έχει δουλειά ο απλός πολίτης, αλλά βρε κερατά όχι και να με μεταχειρίζεσαι σαν μηχάνημα αναλήψεων!!!
Θα με βρεις μπροστά σου να σου λέω ΟΧΙ, μέχρι εδώ ήταν...
Πηγή

8 σχόλια

  1. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΟΥΦΛΙΑΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΗ ΒΑΡΎΝΟΥΣΑ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ ?… ΥΠΟΘΕΤΩ ΣΤΗ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΒΙΛΑΡΑ ΤΟΥ….

    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΟΥΦΛΙΑ ΓΙΔΟΒΟΣΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗ ΤΟΝ ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗ....

    ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ ΣΟΥΦΛΙΑ, ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟΝ ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗ, ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟ ΥΠΕΧΩΔΕ, ΠΟΥ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ΣΤΟ ΕΡΓΟ "ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ"...

    http://www.axiaplus.gr/Default.aspx?id=164836&lang=1&nt=108
    "...Δηλαδή, η κοινοπραξία που αποτελείται από το εγχώριο και ξένο εργοληπτικό καρτέλ, στέλεχος της οποίας, όπως επίσης αποκάλυψε η στήλη, είναι πλέον ο κ. Κατσιγιάννης, πρώην γενικός γραμματέας του ΥΠΕΧΩΔΕ, "δεξί χέρι" του πρώην υπουργού Γ. Σουφλιά. Οι οποίοι λίγες ημέρες πριν αποχωρήσουν από την κυβέρνηση, λίγο πριν τις εκλογές άνοιξαν τον δρόμο για νέες αυξήσεις διοδίων προς όφελος των εργολάβων...".

    Ο ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ ΑΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ, Ο ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ, ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΛΛΗΤΟΥ ΤΟΥ, ΤΟΥ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΥ ΣΟΥΦΛΙΑ, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ Pacific Labyrinth Health Club, ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΣΤΟ ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ, ΜΕ ΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ BMW ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟ, (Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΞΕΣΚΟΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ BMW ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΘΛΗΣΗΣ), ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΦΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ....

    ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΦΑΙΔΡΟΙ ΤΥΠΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΥΡΑΔΟΜΠΟΥΧΕΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΝΔ ΧΛΕΥΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ.


    1. http://www.axiaplus.gr/Default.aspx?id=159930&nt=108&lang=1
    Η “μεταγραφή” Κατσιγιάννη
    Και κάνουμε εκ νέου αναφορά στο θέμα της διαφάνειας, λαμβάνοντας ως αφορμή αυτό που αποκαλύψαμε στην “Α” την περασμένη εβδομάδα. Οτι, δηλαδή, ο στενότερος συνεργάτης του κ. Σουφλιά, το δεξί του χέρι επί της ουσίας, ο πρώην γενικός γραμματέας του ΥΠΕΧΩΔΕ, κ. Κατσιγιάννης, ανέλαβε καθήκοντα στην Ολυμπία Οδό. Την κοινοπραξία των Ελλάκτωρ, Hochtief, Vinci, J&P ΑΒΑΞ που κατασκευάζει και διαχειρίζεται ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ, το επαναλαμβάνουμε αυτό, τον οδικό άξονα Κόρινθος-Πάτρα-Πύργος-Τσακώνα. Το έργο παραχώρησης που “μοίρασαν”, όπως από το 2006(!) είχαμε αποκαλύψει, τα εργοληπτικά συμφέροντα, από το οποίο εδώ και παραπάνω από ένα έτος προεισπράττουν διόδια, και μάλιστα αυξημένα, πριν καν καλά-καλά ξεκινήσουν τις προβλεπόμενες εργασίες! Όχι πριν ολοκληρώσουν τον οδικό άξονα, αλλά πριν καν βάλουν εμπρός τις μπουλντόζες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ειναι αστειο να πτωχευουμε και οι επιχειρησεις να αναγκαζονται ακομα!
    να δινουν δωρα!!!!!!!!!

    οχι μονο να καταργηθουν τα δωρα τους, αλλα να απελευθερωθουν πληρως οι απολυσεις και το ελαστικο ωραριο.

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εάν έχει την υπομονή κανείς να διασχίσει την λεγόμενη ΠΑΘΕ (Πάτρα-Αθήνα-Θεσσαλονίκη), τότε μόνον θα αντιληφθεί τη σοβαρότητα και την ορθότητα της κριτικής που υφίσταται το εν λόγω "έργον". Και τότε θα καταλάβει το υπομειδίαμα του θεσσαλού υπουργού όταν τότε έγκαινίαζε τα έργα στην περιοχή της Φθιώτιδας.
    Κι αν οι εργολάβοι ξεμείνανε από ρευστό, δεν τους φταίει ο κόσμος. Ας είχαν την εξυπνάδα να κάνουν τον προϋπολογισμό πριν αναλάβουν, προβλέποντας και την οικονομική στενωπό που διαφαίνονταν δειλά δειλά στον ορίζοντα. Η μπάλλα πήρε δυστυχώς και την Αττική οδό, ένα άψογο έργο που δεν διαννοήθηκε κανείς ως τώρα να κριτικάρει. Οι αυξήσεις στα αστικά μέσα συγκοινωνίας είναι άσχετο θέμα, εδώ δεν υπάρχουν ιδιωτικά συμφέροντα προς το παρόν και οι συναφείς αντιδράσεις μοιάζουν υπαγορευμένες ίσως εκ του πονηρού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΦΤΑΣΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ.
    ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χάρισμα σε πάρα πολλούς, μα πάρα πολλούς γιατρούς του ΙΚΑ και όχι μόνο!
    Λίγους μήνες μετά την επί Μητσοτάκη καθιέρωση της συμμετοχής 25/100 από τους ασφαλισμένους στα προς αγορά για χρήση τους φάρμακα, έτυχε η σύζυγος μου να έχει ένα οξύ πόνο προς την πλάτη στο ύψος των νεφρών και πήγαμε μαζί στο ΙΚΑ της περιοχής μας εκτάκτως χωρίς ραντεβού, εκεί επειδή ήταν και σε άσχημη κατάσταση προσφέρθηκαν οι έχοντες ραντεβού να περάσει στον γιατρό ο οποίος ευγενέστατος δεν είχε καμιά αντίρρηση.
    Την εξέτασε αμέσως χωρίς να μου ζητήσει μάλιστα να βγω έξω και σε λίγο είχε αποφανθεί περί τίνος επρόκειτο ( πρόβλμα στα νεφρά) και μας ζήτησε το βιβλιάριο του ΙΚΑ για να γράψει την συνταγή του.
    Ευγενέστατος και εγώ απέναντι στον ευγενέστατο γιατρό του το δίνω αμέσως το πήρε, το άνοιξε και άρχισε να γράφει…. Έγραψε μια σελίδα φάρμακα, γράφει μια δεύτερη σελίδα φάρμακα, και έγραψε και στην τρίτη δυο σειρές, έβαλε την υπογραφή του και το σφράγισε και μου πάρτε τα και σε λίγες μέρες θα είναι καλά.
    Τον ευχαριστήσαμε, ευχαριστήσαμε και αυτούς που μας είχαν δώσει την σειρά τους και πήγαμε στο φαρμακείο να πάρουμε τα φάρμακα.
    Ο φαρμακοποιός αφού μας γέμισε μια μεγάλη τσάντα με κουτιά μας λέει, η συμμετοχή σας είναι 5200 δραχμές… μου πέσανε τα αυτιά κυριολεκτικά αλλά τι να κάνω αυτά είπε ο γιατρός και στο κάτω κάτω ήταν για την σύζυγο μου. ( Το ποσό αυτό ήταν το ¼ του μισθού μου)
    Όταν βγήκαμε από το φαρμακείο και κρατούσα την τσάντα, μου βάραινε τόσο πολύ το χέρι που άρχισα να σκέφτομαι ότι αν σύζυγος μου τα πάρει όλα αυτά μπορεί να γίνει καλά με το νεφρό της που διαπίστωσε ο ευγενέστατος γιατρός ότι είχε πρόβλημα, αλλά κάπου αλλού θα την βλάψουν.
    Έτσι παρά τις έντονες αντιρρήσεις της ξεκίνησα με το αυτοκίνητο και πήγαμε στον Ευαγγελισμό που εφημέρευε , εκεί μας δέχτηκαν ένας επιμελητής μαζί με έναν ειδικευόμενο, δεν τους είπαμε για το ΙΚΑ αλλά μόνο για το πρόβλημα και τους αφήσαμε να μας πούνε αυτοί ανεπηρέαστοι τι συμβαίνει και τι πρέπει να γίνει.
    Έτσι σε λίγο ο επιμελητής σε ένα φύλλο χαρτί από το μπλοκάκι του γράφει δυο λέξεις και μου το δίνει, τον ρωτώ τι είναι αυτό και επειδή πρέπει να τα είχα χαμένα εκείνη την στιγμή και να φαινόταν, με καθησυχάζει λέγοντας μου δεν είναι ακριβό, πιθανόν να κάνει γύρω στις 220-230 δραχμές, τότε τα έχασα πραγματικά, τον ρωτώ τι φάρμακο είναι και μου λέει ένα διουρητικό είναι, θα πλακωθεί στο νερό και αυτό θα την βοηθά στην ούρηση για να φύγει λίγη άμμος που πιθανώς έχει και θα ησυχάσει.
    Τότε σηκώνω την τσάντα του την δίνω και τον ρωτώ, αυτά γιατί μας τα έδωσαν από το ΙΚΑ για τον ίδιο σκοπό;
    Πήρε την τσάντα σαν χαμένος τώρα αυτός και άρχισε να την αδειάζει στο τραπεζάκι του που γρήγορα γέμισε, κοιτούσε το ένα κουτί κοιτούσε το άλλο ξυνότανε, έσφιγγε το πηγούνι του και ξαφνικά βγαίνει στην πόρτα του ιατρείου του σφυράει σαν βοσκός και κάποιοι γιατροί που το ξέρανε το σφύριγμα βγήκαν στον διάδρομο να δουν τι θέλει.
    ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΖΕΙ, ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ…..
    Ας μην αναρωτιόμαστε λοιπόν ποιοι κυρίως ρημάξανε τα Ασφαλιστικά ταμεία, γιατί πιθανότατα κάποιοι να άρπαξαν χοντρά λεφτά από αυτά μιας κι έξω, αλλά αυτό γινόταν καθημερινά και ίσως από χιλιάδες γιατρούς……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΘΑ ΦΑΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑΚΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΟΣΟΙ ΠΑΙΞΑΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ.

    ΧΑΧΑ ΖΩΑΚΙΑ. ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ,
    ΑΘΛΙΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ,
    ΓΕΛΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ,
    ΗΛΙΘΙΟΙ, ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ "ΒΟΛΕΜΑ" ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΕΡΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ.
    ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΑ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΕΡΝΕΙ, ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΙΣ ΚΛΕΨΙΕΣ ΤΩΝ "ΙΝΔΑΛΜΑΤΩΝ" ΣΑΣ.
    ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΠΟΥ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ ΑΦΟΥ, ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΨΟΦΗΣΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.
    ΒΡΟΜΕΡΟΙ ΓΛΕΙΦΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ-ΚΟΥΤΑΛΑ.
    ΔΟΥΛΟΙ, ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ, ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΚΑΙ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ.
    ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ, ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ.
    ΑΛΗΤΕΣ, ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΕΤΕ ΟΣΟΥΣ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ, ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ.
    ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΕΤΕ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κύριε 12:52 να σου καεί η επιχείρηση, που μόνο κώλο δε ζητάς να σου στήσουν οι εργαζόμενοι. Η γυναίκα σου γαμιέται κι εσύ ασχολείσαι με τα δώρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση