GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ξεπουλήσατε τα όνειρά μας...Ξεπουληθήκατε και σεις οι ίδιοι..."

Από το http://prassia-eyrytanias.blogspot.com/ Είμαι 24 χρονών και όπως και οι υπόλοιποι συνομιλικοί μου, όπως και όλοι οι υπόλοιπ...

Από το http://prassia-eyrytanias.blogspot.com/
Είμαι 24 χρονών και όπως και οι υπόλοιποι συνομιλικοί μου, όπως και όλοι οι υπόλοιποι νέοι άνθρωποι σας ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ!
Καταφέρατε αυτό που θέλατε! Να ξεπουλήσετε τη χώρα! Ξεπουλήσατε τα ονειρά μας! Μπουκώνατε τον καθένα με λεφτά και μια θυέση στο δημόσιο ώστε να μην χάσετε την εξουσία αδιαφορώντας για τις συνέπειες! Αδιαφορώντας για το πως θα ξεπληρωθούν όλα αυτά στους δανειστές μας! Υποθηκεύσατε το μέλλον των παιδιών σας!
Μάλλον το μέλλον των δικών σας παιδιών είναι σίγουρο με τα λεφτά που φάγατε τόσα χρόνια. Εσύ όμως πατέρα και κάθε πατέρα? Δεν σκέφτηκες? Είναι δυνατόν να... σου χαρίσουν χωρίς αντάλλαγμα? Γιατί τα δεχτήκατε όλα αυτα? Γιατί ξεπουληθήκατε και εσείς οι ίδιοι στον Αντρέα και μαζί ξεπουλήσατε το μέλλον μας χωρίς να μας ρωτήσετε? Ίσως θέλατε να προσφέρετε μια καλύτερη ζωή σε εμάς. εμείς όμως?
Τι θα προσφέρουμε στα δικά μας παιδιά αφού δεν μπορούμε να προσφέρουμε στον ίδιο μας τον εαυτό? Σε αυτή την κατρακύλα λοιπόν εγώ δεν σκοπεύω να πέσω μαζί σας! Δεν σκοπεύω να ξεπουληθώ! ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ κάντε ότι θέλετε! Δεν σας δίνω το ελεύθερο, απλά σας γυρενάω επειδικτικά την πλάτη!
Πείτε με αδιάφορο αλλά εγώ θα έχω τη συνειδησή μου καθαρή ότι δεν συμμετείχα σε όλο αυτο! Σε 3 μήνες που τελειώνω τη στρατιωτική μου θητεία σκοπέυω να δοκιμάσω την τύχη μου στο εξωτερικό και να εγκαταλείψω δια παντός την κατα τ'άλλα πανέμορφη Ελλάδα που πραγματικά την ΛΑΤΡΕΥΩ!
Δεν πάει άλλο όμως! Και να ξλερετε κύριοι πως ότι δίνεις παίρνεις σε αυτή τη ζωή! Έστω και την τελευταία μέρα της ζωής σας θα τα πληρώσετε ΟΛΑ! Το πιστεύω και το εύχομαι ολόψυχα να δυστυχήσετε και να υποφέρεται την υπόλοιπη ζωή σας για το κακό που μας κάνατε!
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

16 σχόλια

  1. PEDAKI MOU KSEPOULITHIKATE PROTA OLOISAS STON DIAVOLO POU EINAI OI SOCIALISTIKA/ KOUMOUNISTIKA KATHESTOTA KAI IDEOLOGIES, TA YPOLOIPA EINAI MALAKIOES GIA NA PERNAS TION ORA SOU.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε κουφάλα, λες μ@λ@κιες, λες και γεννήθηκες με παρθενογέννηση στην Ελλάδα. Αν δεν λάδωσες εσύ, σε λένε μ@λ@κ@, όλοι οι άλλοι που ΛΑΔΏΝΟΥΝΕ και τώρα ακόμη. Λάδωσε όμως ο πατέρας και η μάνα σου για να σε βολέψουν στο δημόσιο, να κάθεσαι και να πληρώνεσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Tο χειρότερο που έχει να χάσει μια χώρα είναι το όραμα και τα όνειρα των νέων.
    Η ελπίδα , λένε, πεθαίνει τελευταία όμως εδώ πέθανε προ πολλού.
    Μία είναι η αιτία.
    Οι πολιτικοί και διάφοροι επιτήδιοι παράγοντες του τόπου κατασπάραξαν ατημωρητί τον πλούτο της χώρας και σήμερα ισχυρίζονται γαϊδουρινά πως ο κύριος πλούτος της χώρας μας είναι οι ίδιοι και συνάμα βαφτίστηκαν μοναδικοί και αναντικατάστατοι.

    Όχι δεν είναι αυτοί ο πλούτος της χώρας.Μας ξεγέλασαν.

    Και επειδή κινδυνεύει ο πραγματικός πλούτος της χώρας :
    Να πάρουν δρόμο όλοι οι παλιοί.
    Να γίνουν εκλογές.
    Στο κάτω-κάτω λιγότερα θα πληρώσουμε απο 16 χρόνια σκλαβιάς και μνημονίου απο μια πτώχευση.
    Τη Δευτέρα της πτώχευσης αρχίζει η ανασυγκρότηση.
    Οι νέοι με νέα όνειρα θα στήσουν τη χώρα στα πόδια της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. RE HLI8IOIOLOI ESEIS POY 8ELETE NA GINEI ALLAGH TON EITHRION POS 8A PAEI O KOSMOS NA ALLAKSEI TA PALAIA EISTHRIA POY DEN EXETAI SYGGINIONIES. BALTE OLOYS TOYS STATHMOYS TOY METRO TOY HSAP KLP NA PAREI TA PALAIA EISHTHRIA APO TON KOSMO. GIATI RE KOPANIA BASANIZETAI TON KOSMO NA KATHETETE STIS OYRES ?
    GIATI RE HLI8IOI KANETA AYTO STOYS GERONTES ?? RE TSOPANOSKYLA TOY PASOK KAI THS NEAS DHMOKRATIAS EXETAI MA8EI NA BASANIZETAI TON KOSMO KAI AYTOI NA SAS PSIFIZOYN DIOTI KAI AYTOI FTAINE KATA KAPOIO TROPO ALLA ESEIS TO EXETAI PARAKSEFTYLISEI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το μεγαλύτερο ποσοστό των συνομήλικων σου είστε ηλίθιοι και αχάριστοι που απελπίζεστε,
    στην Ελλάδα μπορεί τα περισσότερα να είναι χάλια αλλά έχει ενα πράγμα που είναι το καλύτερο στον κόσμο αλλά εσείς που να το δείτε σας αφήνει η καφετέρια, ο Λαζόπουλος και το ράδιο αρβύλα.

    Και αν θα θέλετε να φύγετε από την χώρα να φύγετε η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη από κότες το μόνο όνειρό τους είναι πως θα βγάλουν πολλά λεφτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σε τρεις μηήνες! μάλλον δεν προλαβαίνεις γιατί θα έχουν πιάσεις και τις τελευταίες θέσεις εργασίας Έλληνες, Αιγύπτιοι, Τυνήσιοι, κλπ, που μια ζωή δεν σας δίναν το ελεύθερο στους κρατούντες, απλά τους γύρναγαν επιδεικτικά την πλάτη!

    Μη χάνεις το χρόνο σου για δευτερεύοντα πράματα της πολιτικής ζωής, η ουσία της είναι ότι φάμε ότι πιούμε κι ότι αρπάξουμε, "τσάκα την τσαπού" που ΄λεγε και ένας μετανάστης χαρτοπαίκτης στη Γερμανία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. BRAVO SOSTOS ETSI EKANA KAI EGO PRIN 45 XRONEIA KAI EIME EUTYXISMENOS POU DEN MENO EKEI ME OLLOUS AYTOUS TOUS ANITHIKOUS APATEONES POLITIKANTIDES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δε μας τα λες καλά ωρέ κολέγα. Μόνο ο Αντρέας είναι επώνυμος οι άλλοι είναι κόματα. Οι γνώσεις σου δεν πάνε παρα πίσω σε σχέδιο Μάρσαλ σε κάτι καραβάκια που μας πούλησαν φτηνα οι Αμερικάνοι και εμείς φτιάξαμε εφοπληστάδες με δαύτα. Σε κάτι λύρες που μας έδωσαν οι Εγγλέζοι τις οποίες ενώ στην αγορά πουλιόντουσαν 180,000 εμείς τις δώσαμε 20,000 και ο δικός μου ο πατέρας μαζί με τον δικό σου τον παππού δεν μπορούσαν να αγοράσουν. Καταλαβαίνεις ποιοί τις αγόρασαν και πόσο τις πούλησαν.
    Νά' σε καλά
    Γιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. σε συνέντευξη που έδωσε ο κ. Σμίτ στην εφημερίδα Die Zeit, λέει καθαρά και κατηγορηματικά ότι, πίσω από τις προσπάθειες αποτροπής πτώχευσης της Ελλάδας βρίσκονται τα συμφέροντα τραπεζών. Ειδικότερα καταγγέλλει ότι: «Εκείνο που δεν λέγεται είναι ότι πίσω από τη διάσωση της Ελλάδας βρίσκονται τα συμφέροντα γερμανικών, βρετανικών και γαλλικών τραπεζών».

    Επικρίνει τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις που θέσπισαν το ΕΥΡΩ ως κοινό νόμισμα, χωρίς προηγουμένως να έχουν φροντίσει να υπάρξει κοινή οικονομική, δημοσιονομική και φορολογική πολιτική. Χαρακτηριστικά σημειώνει: «Οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις δεν αντιλήφθηκαν ότι από μόνο του, ένα κοινό νόμισμα μόνο κατά τύχη μπορεί να φέρει ευημερία» και συνεχίζει: «Τώρα μαλώνουν επί ώρες, αν θα πρέπει να βοηθήσουν τους φτωχούς Έλληνες, Πορτογάλους Ιρλανδούς με χρήματα ή με εγγυήσεις, ή αν είναι προτιμότερο να τους συμβουλεύσουν να κηρύξουν πτώχευση. Εκείνο που δεν λέγεται είναι ότι πίσω από τη διάσωση της Ελλάδας βρίσκονται τα συμφέροντα γερμανικών, βρετανικών και γαλλικών τραπεζών».

    Για την Ελλάδα λέει ότι δεν μπορεί, σε καμία περίπτωση, να εξυπηρετήσει το χρέος της και ότι οι ξένες τράπεζες θα χάσουν αν συμβεί κάτι τέτοιο: «οι Έλληνες δεν είναι σε θέση να εξυπηρετήσουν τα ομόλογά τους. Και ποιος υποφέρει από αυτό; Οι ξένες τράπεζες, οι οποίες τους δάνεισαν χρήματα».

    Όλα τα πιο πάνω δεν τα λέει ο οποιοσδήποτε.

    Τελικά αδέρφια, την χώρα μας και όλους εμάς, θα μας ξεζουμίσουν οι διεθνείς τοκογλύφοι και αφού αντιληφθούν ότι δεν έχουν τίποτε άλλο να μας πάρουν, τότε θα μας σκορπίσουν στους πέντε ανέμους.
    Θα έρθει όμως κάποια στιγμή που, αυτή η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, θα δώσει λόγο στο λαό γιατί επέλεξε να κάνει αυτό ακριβώς που καταγγέλλει ο κ. Σμίτ. Και τότε δεν θα τη σώσουν ούτε ασυλίες βουλευτών, ούτε νόμοι περί ευθύνης υπουργών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΗΟ !

    Εκει καταντησαμε,
    να θελουμε να φυγουμε απο τον τοπο μας
    που πραγματι ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ !
    Αυτο ειναι το καινουργιο ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ
    (της ΞΕΝΗΤΕΙΑΣ αυτη τη φορα οχι των Τουρκων)
    Φοβερη αληθεια "πως ο,τι δινεις παιρνεις σ' αυτη την ζωη"!
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ σαν εσενα ειναι ΠΟΛΛΟΙ αλλοι ΝΕΟΙ
    και οχι μονο . . . . .
    Να το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ της χωρας στους αλλους. . .
    Οχι το χωμα μας, δεν το πουλαμε αυτο, αλλα ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ κατι καλυτερο, πιο ανωτερο: το ΑΙΜΑ μας το ΕΛΛΗΝΙΚΟ, στους ξενους!!

    Για να κυκλοφορουν ελευθερα τα Τσογλανοπουλα
    και τα Παγκαλοπουλα και τα Μαντελοπουλα των ΚΛΕΦΤΩΝ και ΠΕΙΡΑΤΩΝ ετουτης εδω της χωρας...
    Τελικα ολοι οι εντιμοι, οσοι μπορουν, θα φυγουν
    και θα μεινουν τα ΛΑΜΟΓΙΑ, η ΝΤΡΟΠΗ της κοινωνιας, οι ΛΥΚΟΙ να τρωγονται μεταξυτους



    Ευχομαι αγαπητε οπου κι αν πας να εχεις καθε επιτυχια
    γιατι ο χρυσος παντα λαμπει

    να εισαι καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. γιασου φιλε .....καλο ταξιδι εκει που θα πας......αλλα μην βριζουν την ελλαδα και την υπερασπιζεσε εσυ.... Γιατι ετσι λειτουργουν οι μεταναστες. Μολις ειναι στο εξωτερικο και τους βρισουν την ελλαδα τρελενοντε και μολις ερθουν εδω για λιγεσ μερες ...την βριζουν με τα χειροτερα λογια μονοι τους........Και να σου που και κατι φιλαρακι..οταν εφυγαν οι γερμανοι κατακτιτες που αφησαν μια ελλαδα εριπιο,οι περισοτεροι νεοιεφυγαν μεταναστες και αφησαν τα γεροντια και τους πραγματικους ελληνες να φιαξουν την ελλαδα.....Οι παρτακιδες εξαφανηστηκαν και πηγαν να πλενουν τα πιατα των αμερικανων των αυστραλων και ολων των αλλων βρομιαρεων....πηγενε λοιπον να συνεχισεις εσυ ..και ασε τα κοροιδα εδω.....και ελλα αργοτερα να τα βρεις ετοιμα.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. O ANREAS HTAN O ARXEIMAFIOZOS EDO STIN DANFORTH TORONTO GYRNAGE APO KAFEIO KAI TAVERNA ME TA SYNAFIA TOU KAI O YPASPISTEIS TOU O KATSIKIFARAS O MEGALITEROS TRAKADOROS KAI KATI YPOLOIPA KATHIKIA POU DEN EIXANE DOULEPSE POTE EDO PAIRNE BOITHIA ANERGEIAS KAI KATHE MERA TABLI KAI KAFENE KAI TORA PAIRNOUN TIN KALLITERY SYNTAXIS APO ELLADA AUTA TA EKANE STIN ELLADA AGROTES KLADIKOI SS KAI YPOLOIPOI DHMOSIEI YPALLILOI TO IDEIO KANNANE KAI TA YPOLOIPA STELEXOI STI GERMANIA MATHANE POS NA TA ARPANE POLLOI TA EXOUN OIKONOMISOI STELEXEI TOU EXOTERIKOU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ένα παμφάγο, μια ανορεξική (αλλά γυμνασμένη), ένας πρώην δήμαρχος (δεύτερη φωνή του Πάριου), ένας χέστης-ψευτόμαγκας, ένα αμόρφωτο κατάλοιπο της ΕΦΕΕ, μια Σούλα, η ξαδέρφη της η Μαριωρή, ένα άλλο παμφάγο που κελαηδάει φάλτσα, πέντε κότες, ένας γυαλάκιας λογιστάκος, η θειά μου η Κοντύλω, δυό γύφτισσες με ψηλοτάκουνα, πέντε λεχρίτες με γραβάτα, ένας συνταγματολόγος που κάνει τον γιατρό (γιατί του φάνηκε πιο εύκολη η δουλειά), ένας κουτσός λαγός, οκτώ στραβά κουνάβια, επτά λαδοπόντικες και τρεις αλλοδαποί σκύλοι-που γαβγίζουν-αποτελούν την κυβέρνηση της χώρας. Επικεφαλής ,ένας ταξιδιώτης , εκ γενετής πάσχων από λειεγκεφαλία , συνεπικουρούμενος από την γραία μάνα του. Κι απορούν μετά όλοι γιατί «εδώ γαμούν αρσενικούς κι αυτοί γυρεύουν νύφη».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΣΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ "MAST" ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ....
    "ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ".

    ΑΥΤΟ ΘΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ, ΝΑ ΜΗ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ, ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΕΠΙ ΣΥΝΟΛΟΥ ΠΟΥ ΕΣΥ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΜΕΣΑ.

    ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟ !!!!

    ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΚΑΤΙ, ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ,
    ΔΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΠΕΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ...

    ΟΥΤΕ "ΤΗ ΚΑΝΕΙΣ" ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΦΟΡΤΩΝΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ.

    ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ,
    ΤΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ????
    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ DJ, ΚΑΙ ΜΠΑΡΜΑΝ ....

    ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΝΩ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ 5-6 ΔΟΥΛΕΙΕΣ ..... ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΩΣ ΤΑ 44 ΕΧΩ
    ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ.
    ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΟΙ 8 ΣΤΟΥΣ 10 ΕΩΣ 35 ΕΤΩΝ, ΠΟΟΟΟΟΛΛΥΥΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕ ΤΙΣ ΚΑΝΕΤΕ.

    ΟΠΟΤΕ, ΑΣΕ, ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΑΥΤΑ ΣΤΟ FACEBOOK ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Είναι ντροπή να σκέφτεστε την φυγή και ακόμα μεγαλύτερη ντροπή, να ρίχνετε τα βάρη στις προηγούμενες γεννιές. Δεν σας αδικώ γιατί η ΚΟΚΑ-ΚΟΛΑ και οι Η/Υ που χαρακτηρίζουν την γεννιά σας υπάρχουν για να μην σκέπτεστε δημιουργικά. Χαίρομαι που τα παιδιά μου δεν σκέπτονται έτσι. Ίσως γιατί ξέρουν να δουλέύουν και δεν φοβούνται την δουλειά αλλά.....ως ελεύθυροι άνθρωποι δεν δέχονται να γίνουν υπηρέτες των ξένων. Τα παιδά της Τυνισίας και της Αιγύπτου που πήραν την τύχη τους στα χέρια τους με όποιο τίμημα αυτά ναι, αγαπούν τον τόπο τους, εσείς όχι και ναι να φύγετε γιατί κάτι τέτοια μυαλά μας κατάντησαν εδώ να φύγετε να μείνουμε εμείς που αγωνιζόμαστε για το μέλλον μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση