GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα μπορούσε να λέει...

-Μα γιατί απορείτε;... Εγώ είμαι ένας κεντρώος που έχει συνεπείς δεξιέ ς θέσεις. Γι' αυτό και ψηφίζω με τα δυο μου χέρια υπέρ της ...

-Μα γιατί απορείτε;... Εγώ είμαι ένας κεντρώος που έχει συνεπείς δεξιές θέσεις. Γι' αυτό και ψηφίζω με τα δυο μου χέρια υπέρ της κατάργησης του ασύλου. Κι αν χρειαστεί, να τους ρίχνουμε και καμιά σφαλιάρα!
Δια την αντιγραφήν
Ο Ταχυδρόμος

10 σχόλια

  1. ONTOTORET [url=http://www.freeskypedownload.info]skype[/url] invesyuncette [url=http://www.freeskypedownload.info]skype download[/url] Ionittynasy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτον ποτε θα τον καταργησουμε?
    Το απολυτο τιποτα που μιλαει επι παντος θεματος και εχει και αποψη,για τον δημο της Αθηνας που δεν προσφερε τιποτα παρα τα υπεροχα κολωνακια που δεν σηκωθηκαν ποτε η για το υπουργειο υγειας που αφησε το τεραστιο μπαχαλο ποιος θα τον δικασει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάνετε πολύ καλά που συνεχίζετε να διασύρετε τύπους σαν τον Αβραμόπουλο στο διαδύκτιο.
    Αφού δεν καταλαβαίνει από μόνος του ότι πρέπει να σιωπήσει και να πάει στο χωριό του, θα το καταλάβει από τα σχόλια που θα συνοδεύουν κάθε ανάρτηση που θα τον αφορά.
    Δημητράκη.... χαιρετισμούς στο φιλαράκι σου τον Μπαρούτσα, που τον ετοιμάζεις για στέλεχος (...προς το παρόν) της ΝΔ στην Αρκαδία.
    Ξέρει και συμφωνεί ο Σαμαράς τι ετοιμάζεις με το φιλαράκι σου για τον συνδυασμό της ΝΔ στη Αρκαδία;;
    Για να μην του λένε μετά ..δεν ήξερες...δεν ρώταγες;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΜΑΡΤΙΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΚΑΤΟΜΑΡΤΙΝΗΣ ,ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΩΡΕΕΣ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ , ΔΩΡΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΕΕΣ ΚΑΙ ΕΡΑΝΟΥΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΟΥΝ.ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΣΥΛΗΠΤΑ ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ,ΤΟΝ ΚΑΜΠΟΣΟ.ΚΥΡΙΕ ΚΑΠΕΛΕΡΗ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ .ΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΞΕΣΧΙΣΕΙ,ΠΑΡ΄ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΩΡΕΕΣ΄ΒΑΛΑΝΕ ΛΥΚΟΥΣ ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ ΠΡΟΒΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν ξέρω τι θα μπορούσε να λέει αυτός, εμείς όμως του λέμε: "κ. ΤΙΠΟΤΑ είσαι και γαμώ τους ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ".-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. η απολυτη Λ Α Σ Π Η

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το απόλυτο τίποτα της πιλιτικής να τον χαίρονται τα ΜΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το μετακινουμενο μπλειζερ εχει κανει και γαμω τις περιουσιες. Οι περισσοτεροι που γραφουν σε αυτο το μπλογκ προφανως οχι.
    Επομενως οσο και να τον κατηγορουν για ελλειψη εξυπναδας και ικανοτητων, στο δια ταυτα αυτος εχει τα φραγκα ολων μας επι 10.
    Απλως επιβεβαιωνει τον κανονα οτι για να αναρριχηθεις ψηλα στην πολιτικη σκηνη τη σημερον ημερα πρεπει να εισαι εγωμανης, αδιστακτος και απληστος. Αν παρατηρησετε τους πολιτικους που κατειχαν υψηλα δημοσια αξιωματα σχεδον ολοι διεθεταν αυτα τα 3 χαρακτηριστικα (με αιχμη του δορατος τον Παγκαλο).
    Οσο η πλειοψηφια του πληθυσμου (αδυνατω να την αποκαλεσω πολιτες, περισσοτερο σαν κοπαδι συμπεριφερεται), δεν κατεχει την αναλογη Παιδεια για να καταλαβει οτι πρεπει να φερει τα πανω-κατω στην πολιτικη σκηνη, να αναδειξει και να επιλεξει ατομα που επιθυμουν και εχουν τις δυνατοτητες πραγματικα να προσφερουν και να ερθουν σε συγκρουση με το σαθρο κατεστημενο, η κατασταση με τα μετακινουμενα μπλειζερ σαν τον Δημητρακη θα διαιωνιζεται.
    Οσο κι αν απεχετε στις εκλογες, οσα ακυρα και λευκα να ψηφισετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο κάθε απληστος Δημητράκης πολιτικός εχει κάνει φράγκα σε βάρος του Ελληνικού λαού,αυτό είναι μαγκιά;Σπίτια πολλά σπιτια εχει το παιδί του χωροφύλακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ασπαιτε

    Και ομως κατι κινειτε!!

    Ο Υφυπουργος Παναρετος Γιαννης διαταξε ΕΔΕ για την υποθεση Ευανθια Μακρη Μποτσαρη και τις απατες της...

    Επισης η Εισαγγελια ανεσυρε απο το αχειο την υποθεση με ενργεις του δρ Κουτσουκου και εδωσε εντολη στο Σωμα Επιθεωρητων να γιανει επανελεγχος της υποθεσης ΑΣΠΑΙΤΕ..

    Καλα τα νεα, αρκει να γινει σωστα η ερευνα μην εχουμε παλι συγκλυψεις!

    Αποφοιτοι Σελετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση