GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άλλο θέαμα, άλλο υποκριτική...

Της Ζένιας Πολυδώρου ( http://www.facebook.com/profile.php?id=100001405969806&ref=ts ) NAI, PRESS-GR μου στο παραδέχομαι! Θέλω κι ...

Της Ζένιας Πολυδώρου
(http://www.facebook.com/profile.php?id=100001405969806&ref=ts)
NAI, PRESS-GR μου στο παραδέχομαι! Θέλω κι εγώ να βλέπω τη Ζέτα Μακρυπούλια στην τιβί. NΑΙ θέλω να τη δω σε πρωινό, το μεσημέρι, να παρουσιάζει βραδινό show. ΝΑΙ θέλω να βλέπω τα μεγάλα γαλάζια της μάτια, το γλυκό της χαμόγελο, την σχεδόν αγγελική ομορφιά της... Να μαθαίνω για τους νέους της έρωτες με γνωστούς και "πολύ" άντρες τραγουδιστές και κωλητούς.
Αλλά (πάντα υπάρχει ένα αλλά), θέλω να...
δώσω συγχαρητήρια στον εξαιρετικό και πολυβραβευμένο ηθοποιό, Χρήστο Λούλη, για το θάρρος της γνώμης του. Επιτέλους, "σ' αυτή τη χώρα που ότι δηλώσεις είσαι", κάποιος έπρεπε να μιλήσει. Γιατί δε γίνεται να βλέπουμε τον κ. Λουλη στο Εθνικό και στην Επίδαυρο σε ρόλους απαιτήσεων και να τον συγκρίνουμε με το ότι Ζέτα περιφέρει τις ξανθιές της μπούκλες στην οθόνη και σε κάθε σήριαλ που εμφανίζεται απλά το μόνο που αλλάζει είναι το σκηνικό και οι συμπρωταγωνιστές της. Θεωρώ υπερβολικό να εκθειάζουμε την Ζέτα ως ταλέντο ηθοποιίας και να την προβάλλουμε σαν πρότυπο ηθοποιού στα νέα παιδιά και να μη προβάλλονται πολλοί νέοι και άξιοι παλιότεροι ηθοποιοί (όπως Άκης Σακελάριου, Μαρία Πρωτόπαπα, Γιουλίκα Σκαφίδα κ.α.) που σε κάθε τους εμφάνιση βλέπεις το ρόλο και όχι τους ίδιους. Αλλά όλα αυτά τα είπε απλά, λιτά και σοφά η φίλη Βάνα Μπάρμπα με δυο λέξεις: "το ένα είναι θέαμα και το άλλο υποκριτική".

4 σχόλια

  1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ.

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΟΛΛΩΝ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΤΗ "ΘΕΣΗ" ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ "ΚΡΑΤΑΕΙ" ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ, ΠΟΥ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΑΦΟΜΟΙΩΘΟΥΝ.

    ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕ, ΑΥΤΟΙ ΔΕ ΚΡΑΤΑΝΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ, ΑΛΛΑ 2,3 ΙΣΩΣ ΚΑΙ 4 ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΙ.
    ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ Π.Χ. ΣΤΗΝ ΕΡΤ.
    1 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΟΣΟ 20 ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ. ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 20, ΠΟΥ ΤΟΥΣ "ΤΡΩΕΙ" ΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΘΟ, ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΙΚΑΝΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ, ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΔΕ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ "ΚΟΝΕ".

    ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΔΗΛΑΔΗ, ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΎΘΥΝΑ ΜΟΝΟ ΤΑ "ΚΟΝΕ" ΓΙΑ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ Η ΜΑΖΑ ΠΟΥ ΤΑ ΑΦΟΜΟΙΩΝΕΙ ΑΧΟΡΤΑΓΑ ....

    ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΚΑΛΑ, ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΙΣΧΥΡΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ, ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΚΑΤΙ.
    ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ (90-95%) ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ.

    ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΤΣΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΤΗ SHOWBIZ, ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ... ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΟΥ.

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΟΙ.
    ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΝΑ "ΠΑΡΕΚΚΛΙΝΟΥΜΕ" ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΗΘΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΑΣ, ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ.

    ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΝΗΣΙ, ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΙΝΟ, ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ .........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ξερω ποια ειναι αυτη η ζετα μακρυπουλια

    -σιγουρα θα την εχω δει καπου στην τι-βι-

    γιατι δεν θεωρω σκοπιμο να χαλαω χωρο απο τον σκληρο δισκο του εγκεφαλου μου με ονοματα
    αλλα
    σιγουρα προτιμω να βλεπω αυτην
    παρα τον ιπποποταμο
    που μας χορτασαν τα καναλια με τη φατσα του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μία όμορφη κοπέλα που σε καμία περίπτωση δεν είναι ηθοποιός.
    Επειδή στην χώρα μας τα έχουμε ισοπεδώσει όλα μηδενίζοντας όποιες αξίες σέ όλους τους τομείς κάποια πράγματα πρέπει να μπαίνουν επιτέλους στην θέση τους.
    Το star system των ιδιωτικών καναλιών μαί με τους πατρατρεχάμενους του, δημιουργούν εν μία νυκτι φωτεινούς κομήτες που με τά από λίγο σκάνε πάνω σε κάποια αξία και γίνονται σκόνη χωρίς να θυμάται κανείς τίποτε από αυτόν-αυτην.
    Τα πολυπράγμωνα ταλέντα είναι είδος που έχει εξαφανιστεί εδώ και πολλά χρόνια και ειδικότερα στην χώρα μας.
    Η ζευγάς ζευγάς ή παπας παπας λέγανε οι παλαιότεροι.
    Αν πάμε στην μεκκα του κινηματογράφου στο Χόλυγουντ θα δούμε πολλα αγγελικά προσωπάκια με γαλάζια ματάκια και φιδίσια κορμιά να συνωστίζονται στην ουρά για μία μικρή audition και ένα μικρό ρόλο σε ταινία.
    Στην χώρα μας υπάρχουν κάτι τύποι old πουρέ που μας σερβίρουν ότι νάναι σε ακριβή συσκευασία και άδειο περιεχόμενο ελπίζωντας να φάνε κανένα κοκκαλακι μεταφορικώς και ρεαλιστικώς.
    Τα κριτήρια αξιολόγησης ποικίλουν στην Ελλάδα ξεκινάνε απο πολυτελείς κρεβατοκάμαρες στα βόρεια προάστεια ή πολυτελείς καμπάνες στα νότια προάστεια όπου ο υποψηφιος-α έχει όλη την ευχέρεια να δείξει τις ικανότητες του-της σε όλους τους τομείς.
    Μην απορείτε λοιπόν που βλέπετε να τραγουδούν ψάρια με 8 κοιλιακούς.
    Μην απορείτε όταν ακούσετε βραχνιασμένο κοκκόρα να τραγουδάει το κενό καλύπτεται απο το υπέροχο ρούχο που φορά πάνω στο φοβερό κορμί με στήθη σαν μπάλλες της nivea.
    Σημασία έχει να είσαι στο κυκλωμα και να έχεις τον κατάλληλο pusher man κατα το τραγούδι του c mayfield, o pusher man woman είναι ο τύπος που σπρώχνει γενικώς και δυστυχώς το κύκλωμα βρωμάει πολύ,έχει πολλή μπόχα πασπαλισμένη με κολώνιες επώνυμων μαιτρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση