GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο φωτισμός λεωφόρων...

ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ 'Η ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΒΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ...

ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ 'Η ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΒΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΛΕΩΦΟΡΟΝ ΚΥΜΗΣ ΚΑΙ ΣΠΥΡΟΥ ΛΟΥΗ ΣΤΟ Ο.Α.Κ.Α ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΨΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 8 ΜΗΝΕΣ.
ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ 1001 ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΑ ,ΔΗΜΟΥΣ,ΜΟΜΑΡΧΙΕΣ,ΔΙΑΒΟΛΟΥΣ, ΤΡΙΒΟΛΟΥΣ, ΜΑΓΙΣΣΕΣ ,ΜΑΓΟΥΣ ,ΜΕΝΤΙΟΥΜ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΝΑ ΣΤΟΝ ΚΑΪΑΦΑ.
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΣ.
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ.
ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ; ΝΑ ΣΚΩΤΩΘΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ;;;
ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

1 σχόλιο

  1. Φιλε αυτος που ψαχνεις ειναι ενα χοντροπετσο γουρουνι που το πληρωνομαι ολοι μας, ισως ειναι καποιος απο αυτους που καποιος τους αποκαλεσε ΚΟΠΡΙΤΕΣ.Εσει και εγω ψαχνουμαι αδικα ενω αυτος απολαμβανει τα καλα της θεσης που του εξασφαλισε ενας αλλος αισχρος ΚΟΠΡΙΤΗΣ περνωντας την ψηφο του για να μπη στη βουλη και να εχει οφσορ-φιλιπινεζα{αστυνομικο}αυτοκηνητο-τηλεφωνα-λεφτα στην Ελβετια κ.α πολλα τσαμπα.Κοπροσκυλο ξυπνα κανε την δουλεια που σε πληρωνουμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση