GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μείνετε όλοι στους δρόμους...

Από τον Λεωνίδα Ορφανουδάκη Μετά από τα άρθρα και τα σχόλια που διάβασα στα blogs για τις κινητοποιήσεις θέλω και εγώ να γράψω κάτι σε ...

Από τον Λεωνίδα Ορφανουδάκη

Μετά από τα άρθρα
και τα σχόλια που διάβασα στα blogs για τις κινητοποιήσεις θέλω και εγώ να γράψω κάτι σε αυτούς που διαδηλώνουν .
Μείνετε όλοι στους δρόμους και στις πλατείες , μέχρι να φύγει η κυβέρνηση του Παπανδρέου που σας την επέβαλε ο στρατός με τα όπλα και τα τανκς. Μείνετε εκεί , με αγωνιστικό φρόνημα μέχρι να σας δώσουν το δικαίωμα και την ευκαιρία να εκλέξετε εσείς με την ψήφο σας την κυβέρνηση που θα...
 ορίσει τη μοίρα σας . Μείνετε όλοι στους δρόμους . Νεκρώσετε με διαδηλώσεις την ετοιμοθάνατη οικονομία μας μέχρι να τους επιβάλετε να κάνουν ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ για να ψηφίσουμε , σαν ώριμοι και καλά ενημερωμένοι πολίτες που είμαστε , τον Καταλληλότερο να μας κυβερνήσει , και μη νομίζετε πως εννοώ τον συγκεκριμένο . Μόνο μη βιάζεστε ! Έχετε υπομονή , πρέπει να ανασυνταχθούν πρώτα οι υγιείς εθνικόφρονες δυνάμεις ή να βρει η κ Παπαρήγα τη μέθοδο ανατροπής του Παγκόσμιου Καπιταλισμού . Μείνετε όλοι στο δρόμο μέχρι να διώξετε τον Μουμπάρακ (συγνώμη τον Παπανδρέου ήθελα να πω) .
Θα ρωτήσετε , καλά εσύ είσαι ευχαριστημένος με τα μέτρα που παίρνει η Κυβέρνηση . Και βέβαια όχι και σκληρά και άκρως αντιλαϊκά είναι , αλλά δεν έχω ακούσει και κανένα να προτείνει σαν αναγκαία και εφικτή μια άλλη λύση , κάτι διαφορετικό από τα τραγικά για το λαό μέτρα που εφαρμόζει η Κυβέρνηση .
Καμιά φορά σκέφτομαι μόνος μου , πως ίσως να ήταν καλλίτερα αν άφηναν να χρεοκοπήσουμε εξαρχής , αλλά καθώς δεν έχω ακούσει κανένα άλλο πολιτικό οι οικονομολόγο να το προτείνει, συμπερένω πως οι ελάχιστες οικονομικές μου γνώσεις είναι που δεν μου επιτρέπουν να έχω επίγνωση του τι ακριβώς θα σήμαινε μια χρεοκοπία για τον τόπο και το λαό .
Βέβαια πολλοί σκέφτονται , και αρκετοί θα μου το γράψουν στα σχόλια .«Να τα πάρουν από τους πλούσιους και από τους κλέφτες του δημόσιου χρήματος» . Αν ψάξετε όμως τα κείμενα μου σε παλαιότερες δημοσιεύσεις θα βρείτε πως το ίδιο θέλω και αυτό συχνά το υποστήριζω και εγώ . Είχα όμως και έχω πλήρη επόγνωση και συναίσθηση , πως ζω στο αστικό καθεστώς, ενός τόπου που έχει θεσμοθετημένη την εξουσία των τραπεζών και του μεγάλου κεφαλαίου, με ένα τρόπο όπου δεν είναι το ηθικόν το νόμιμο αλλά το ανάποδο . Είμαι βέβαιος και εγώ όπως οι περισσότεροι Έλληνες πως ο νόμος δεν μπορεί να πιάσει τον μεγάλο κλέφτη ούτε να τον αναγκάσει να φέρει πίσω τα κλεμμένα . Στο πλαίσιο λοιπόν τέτοιων θεσμικών παρεμβάσεων που θα επιτρέπουν και θα επιβάλλουν την σύλληψη του μεγάλου κλέφτη, κυρίως αυτού , και θα δημεύουν την περιουσία του, περιορίζονται πλέον οι προσδοκίες που έχω από την κυβέρνηση . Περιμένω να γίνουν θεσμικές αλλαγές που θα προστατεύουν στο μέλλον από τη λεηλασία τον εθνικό πλούτο και τον ιδρώτα του λαού από τις ορέξεις των επιτήδειων
Πάντως εσείς μια και βγήκατε στους δρόμους αποφασισμένοι να διώξετε τη χούντα του ΠΑΣΟΚ , παραμείνετε εκεί μέχρι να αναγκάσετε τον Παπανδρέου να φύγει . Δεν βλέπετε πόσοι , από δεξιά από αριστερά και από το κέντρο , συνωθούνται ένα γύρω από το τραπέζι της εξουσίας, έτυμοι για μια συγκυβέρνηση που θα ΤΟΥΣ σώσει.

18 σχόλια

  1. Δυστυχώς έχει δίκιο ο κ. Ορφανουδάκης.
    Κανείς δεν προτείνει αποτελεσματική λύση!
    Ο Σαμαράς, θα μηδένιζε το χρέος σε 2 χρόνια!!!!
    Η Παπαρήγα, απολύει από τον 902 και την ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ!
    Ο Τσίπρας, παιδική χαρά και καβαλημένο καλάμι!
    Ο Αλαβάνος,(ο ανίκανος να κρατήσει το κόμμα του), να γίνει Ταχρίρ το Σύνταγμα!
    ΌΛΟΙ εμείς; Σε απελπισία.
    Δυστυχώς βγάζουμε τα μάτια μας με τα χέρια μας!
    Εάν άφηναν την Ελλάδα να πτωχεύσει, τα πράγματα δεν θα ήταν μόνο χειρότερα. Θα ήταν τραγικά.
    Είμαι "καλοβολεμένος" τραπεζικός και κάτι ξέρω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ24 Φεβ 2011, 3:11:00 μ.μ.

    Τελικα Λεωνιδα ΔΕΝ καταλαβα τιποτα . . . .
    θελεις η δεν θελεις να φυγει η κυβερνηση;
    η
    θελεις ναμεινει μεχρι να βρεθει... αλλη λυση;!


    Τελικα Τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ εχουν ως εξης:
    Μεχρι τωρα δεν μιλουσαμε γιατι τρωγαμε
    εστω ψιχουλα
    τωρα που πατε να μας τα στερησετε
    θα πειτε τον δεσποτη Παναγιωτη:
    Θα σας σφαξουμε . . . . .

    Νηστικο αρκουδι δε χορευει
    μεχρι τωρα χορευαμε, εστω με αυτα τα λιγα
    εαν μας τα στερησετε
    υπογραφετε τον θανατο σας.

    Τερμα οι αστειοτητες
    ολοι οι οικονομολογοι καθηκητες πανεπιστημιων και δασκαλοι μας εφτασαν εδω,

    ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ
    οχι μονο οι μικροι
    Γνωριζουμε τις ΒΙΛΛΕΣ που μενετε
    ε ρ χ ο μ α σ τ ε
    θα γινει λεγαμε καποτε της Κορεας....
    σημερα θα λεμε θα γινει της Λιβυης
    και οι αυριανοι θα λενε εγινε της ΑΘΗΝΑΣ . . .


    σας σιχαινομαστε
    ο λ ο υ ς σ α ς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εχεις απολυτο δικιο Ορφανουδακη. Το κακο που ηταν να γινει εγινε απο τον Παπανδρεου. Τωρα δεν σωζεται η κατασταση με τιποτα. Μας εχωσε πολυ βαθεια στο βοθρο ο τυπος. Και μεσα στο βοθρο εχουμε κατι σκουληκια και μαλακες σαν και σενα, που τον βοηθανε με αυτα που γραφουνε και λεν. Α ρε βρωμοΠασοκε, επρεπε να μου τα'λεγες εμενα face to face αυτα να σε μαθω τι εστι βερυκοκο. Καθικι και βρωμερε εγκαθετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. EEE!!! Λεωνίδααα και τι να κάνει ο κόσμος που οι 130 σου το ρίξαν στο ξεπούλημα.

    Κι άσε της τσόχας τον παπά και το Ρήγα, όλοι ρισκάρουν την μπάζα τους σ΄ αυτό, αλλά κι εσύ τι? ματάκιας? χρηματιστηριακός?

    και με τη σιωπή σου οι οικονομολογοι καθηκητες πανεπιστημιων και δασκαλοι μας εφτασαν εδω,

    (θα γινει λεγαμε καποτε της Κορεας....σημερα θα λεμε θα γινει της Λιβυης
    και οι αυριανοι θα λενε εγινε της ΑΘΗΝΑΣ) και να μη τογραφε εκει το πανε γιατί είναι ματαιόδοξοι κι έχουν στέρηση στον εγγέφαλο..

    Δυστυχώς μάλον αδιάβαστος ο κ. Ορφανουδάκης.

    χωρίς περιεχόμενο και ουσία στον κόσμο του παραμυθένιου παπουτσωμένου γάτου

    υπάρχει ΑΥΤΟ για τους ηλικιωμένους
    http://vimeo.com/8872976

    κι αυτό για τους παππούδες και τα εγγόνια τους..
    http://vimeo.com/5350419

    αλλά κι αυτό για την ψυχανάλυση των οικονομολόγων..
    http://vimeo.com/17571031

    Γιατί πέραν των ως άνω..
    Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΙ

    http://kodikas-dimon-koinotiton.blogspot.com/2009/09/blog-post.html

    Μιας κι Ορφανουδάκης προτείνει αποτελεσματική λύση!

    http://diaploki-diafthora.blogspot.com/2007/08/blogger-gr.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άντε Καλά.
    Μου φαίνεται πως Μακρομιχελακίζεσαι.

    Θα μας σώσει η ΝΔ ???
    ΠΑΛΙΙΙ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για λόγους "οικονομίας" σχολιάζω μονο την τελευταία πρόταση (που συνοψίζει την πρόθεση και το στόχο όλου του κειμένου):

    Επομένως η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσαμε να κάνουμε όλοι εμείς που κατεβήκαμε για να δηλώσουμε ειρηνικά τη διαφωνία μας σε όσα μας "συμβαίνουν", θα ήταν να μείνουμε σπίτι και να συνεχίσουμε να παρακολουθούμε τι ακόμη θα πράξει μια κυβέρνηση εις βάρος μιας χώρας και ενός ολόκληρου λαού.
    Ενδιαφέρον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οί Πολιτικοί καί η ειλικρία,
    είναι σάν τό λάδι μέ τό νερό.
    Ξένα σώματα.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η σωτηρία δεν έρχεται από τους διαμαρτυρόμενους τέως βολεμμένους πολίτες ούτε κυρίως από τους πάντα διαφεύγοντες ληστές. Θα έλθει από την αποδοχή της συλλογικής ευθύνης ενός λαού που πρόδωσε και προδόθηκε. Όταν ξευτελίζονταν οι θεσμοί του με τη δική του ανοχή και ενοχή και ψήφιζε στις σφιγκομετρήσεις ως καταλληλότερο τον πιο αποτυχημένο της ιστορίας της χώρας τώρα όλοι ΜΕΣΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ και ας δούμε πώς θα βγούμε πέρα. Σφίξτε τα χέρια και αφήστε τις αμετροέπειες και τις αισχρολογίες. Βρισκόμαστε μέσα και δεν υπάρχουν περιθώρια για ανοησίες άλλες. Παπαγαλλάκια τέλος.


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εμενα εκεινο που μεχει πειραξη περισσοτερο ειναι που προσπαθω 7 χρονια τωρα να χωσω δυο παιδια που εχω με μεγαλα προσοντα στο δημοσιο και ο κυρ.Ραγκουσης σταματησε τα ρουσφετια και ειχα γερο δοντι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΗΛΑΔΗ ΣΚΥΒΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΠΡΟΥΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΥΣ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μεταξύ δουλείας και δουλείας δεν υπάρχει καμιά διαφορά Με το να κάμεις μιαν επανάσταση κι αποτινάξεις το ζυγό δεν έκαμες τίποτα Το '21 αυτό έκαμε. Το να μην ξαναπέσεις σε ζυγό-αυτό ειναι επανάσταση.
    Γιάννης σκαρίμπας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μεταξύ δουλείας και δουλείας δεν υπάρχει καμιά διαφορά Με το να κάμεις μιαν επανάσταση κι αποτινάξεις το ζυγό δεν έκαμες τίποτα Το '21 αυτό έκαμε. Το να μην ξαναπέσεις σε ζυγό-αυτό ειναι επανάσταση.
    Γιάννης σκαρίμπας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μεταξύ δουλείας και δουλείας δεν υπάρχει καμιά διαφορά Με το να κάμεις μιαν επανάσταση κι αποτινάξεις το ζυγό δεν έκαμες τίποτα Το '21 αυτό έκαμε. Το να μην ξαναπέσεις σε ζυγό-αυτό ειναι επανάσταση.
    Γιάννης σκαρίμπας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ (ΤΗΣ ΝΔ, ΩΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΦΟΡΕΑ)

    1. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΕΞΙΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟΥ 1821 ΕΠΟΧΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΜΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ (ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ!!). Ο ΜΟΝΟΣ ΣΥΝΔΕΤΙΚΟΣ ΚΡΙΚΟΣ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΔΕΞΙΑΣ ΗΤΑΝ Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗ ΜΟΝΑΡΧΙΑ.

    2. ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΠΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, Η ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑΞΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ, ΕΝΩ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΥΣΤΟΙΧΗΘΕΙ ΝΕ ΤΗΝ ΝΕΟ-ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΗ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ-ΕΜΠΟΡΩΝ, ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ! ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΥΤΗ ΤΑΞΗ ΣΤΟΥΣ ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟΥΣ, ΕΝΩ Η ΙΔΙΑ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΑ, ΜΗ-ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ- ΤΟΥΣ «ΡΕΝΤΙΕΡΗΔΕΣ» (ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ), ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΓΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ… ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΗ!

    3. ΕΠΙ ΜΕΤΑΞΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΕΛΑΜΨΕ ΤΟ ΠΙΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΔΩΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΟΤΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΕΞΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΑΖΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ. Η ΚΑΤΟΧΗ ΗΤΑΝ Η ΠΙΟ ΠΡΟΣΟΔΟΦΟΡΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΗΣ, ΜΕ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΑΓΟΡΑ, ΤΙΣ ΔΙΕΡΜΗΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΙΖΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΟ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ 90% ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΠΟΥ ΛΙΜΟΚΤΟΝΟΥΣΕ!

    4. ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ, ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ, ΝΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΔΩΤΗΣ, Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ, Ο ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΗΣ, Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ, ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ, ΜΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΟΥ ΜΑΡΣΑΛ.

    5. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΕΞΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΟΥΤΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΛΑΪΚΟ ΚΟΜΜΑ- ΜΗ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΤΕ!!! Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΕΞΙΑ, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ!!!

    6. Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ «ΑΝΤΙ-ΚΑΤΙ»- ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ, ΑΝΤΙΣΟΒΙΕΤΙΣΜΟΣ, ΦΙΛΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΣΜΟΣ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, «ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ» ΚΛΠ. ΔΗΛ. ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ… ΜΠΟΥΡΔΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ. ΕΦΗΥΡΕ ΤΟΝ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟ, ΩΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΗ ΑΝΑΓΚΗ, ΓΙΑ ΝΑ «ΔΕΙΞΕΙ», ΝΑ «ΠΟΥΛΗΣΕΙ» ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΟΡΕΥΤΗΚΕ ΟΜΩΣ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΗΤΑΝ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΚΡΑΤΙΚΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΟΛΕΨΑΚΙΚΗ- ΝΑ ΔΙΟΓΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ, ΤΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΩΘΩΝΙΑ, ΠΟΥ… ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ… ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80 ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ «ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ» (-ΤΥΠΙΚΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΗ, ΗΛΙΘΙΑ ΚΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΗ ΔΕΞΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗ, ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΜΕΛΗ ΕΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΧΩΡΑΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΟΚ, ΚΑΤΑ ΤΟ «ΕΡΥΘΡΟΦΡΟΥΡΟΙ» ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΤΟΥ ΜΑΟ!?!?!?!) ΕΙΧΑΝ ΚΑΠΑΡΩΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΛΑ, ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ… ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΕΠΟΝΗ, ΠΟΥ ΕΙΣΗΓΑΓΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΗΣΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ?? ΕΕΕ?? ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΦΑΥΛΟΤΗΤΑ ΣΤΟ DNA ΤΟΥΣ. ΤΗΝ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ. ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΟΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ. ΟΠΩΣ ΦΑΓΑΝΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΟΥ ΜΑΡΣΑΛ. ΕΤΣΙ ΕΖΗΣΑΝ ΤΑ ΔΕΞΙΑ «ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ» ΕΠΙ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΞΙΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ (1930-1980), ΟΤΑΝ Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ ΕΞΟΡΙΕΣ, ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ Ή ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ!!! ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΗ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥΣ!!! ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ!!! ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΠΡΟΥΧΟΝΤΕΣ!!!

    7. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΜΜΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ, ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΑΓΕΛΗ ΑΠΟ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΑ, ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΚΑ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΤΑ, ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΩΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΚΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ- ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΟΙ «ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ» . ΔΙΟΤΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ!!! ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΘΕΣΕΙΣ, ΕΧΩ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΟ ΛΑΪΚΙΣΜΟ ΩΣ ΟΠΛΟ ΣΤΗ ΦΑΡΕΤΡΑ ΜΟΥ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΩΡΙΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΕΣΕΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΡΙΧΗΘΩ ΣΤΟΝ «ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ» ΚΑΘΕ ΔΕΞΙΟΥ- ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!!!

    8. ΤΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΪΜΟΥ-ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ ΤΗ ΣΑΚΟΥΛΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Είμαι "καλοβολεμένος" τραπεζικός και κάτι ξέρω...

    24 Φεβ 2011 3:10:00 μ.μ.


    ΝΑΙ ΦΙΛΑΡΑΚΟ,
    ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΩΝ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ ....

    ΜΑΛΙΣΤΑ, ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ, ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ "ΠΤΩΧΕΥΣΗ", ΕΝΩ ΚΑΘ'ΕΝΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ.

    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΑΣ ΓΝΩΣΕΙΣ, ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΑΝΟΣ, ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΦΩΣΤΗΡΩΝ, ΠΟΥ ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΠΟΦΟΊΤΗΣΑΝ ... ΤΑ ΦΥΤΑ ..

    ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΑΓΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ, ΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΚΛΕΨΙΑ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γαμημέοι Πασοκοι περάστε ότι θέλετε. Είμαστε αδύνατοι αυτή τη στιγμή αλλά δε θα παραμείνουν για πολύ έτσι τα πράγματα! Θα επιστρέψουμε δυνατοί και θα σας γαμήσουμε τα ράμματα. Είμαστε λίγοι αλλά πληθαίνουμε κάθε μέρα οι οργισμένοι. Δε ξέρω για σας αλλά εγώ δε θα φτωχοποιηθώ, Κινέζος δε γίνομαι. Αν φτάσω εκεί θα σφάξω δύο από σας και μετά σκοτώστε με. Αλλά είμαστε πολλοί και μάλλον θα σας σκοτώσουμε πρώτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ρε Ορφανουδάκη, μπας και σούστειλε και εσένα ο εθνοσωτήρας μας κανένα "pamper" με "τούβλα"??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση